Sevgiliye Hazırlanacak Hediyeler Nelerdir?

sevgiliye-hazirlanacak-hediyeler

Sevgiliye hazırlanacak hediyeler konusunda derin bir araştırma yapmanıza rağmen hala sizin tatmin edecek yanıtlara ulaşamadıysanız doğru yerdesiniz. Gördüğünüz ve duyduğunuz tüm hediye seçeneklerini unutun. Sevgiliye hazırlanacak hediyeler içerisinden seçtiğimiz en özel hediyelerle sevgilinize unutulmaz bir anı bırakın!

Sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü, doğum günü, yıl dönümü için hediye mi hazırlamak istiyorsunuz? Öyleyse aklınızda bulundurmanız gereken çok önemli bir kriter var: Sevgiliye hazırlanacak hediyeler her ne olursa olsun muhakkak özenle hazırlanmalılar. Çünkü üstünkörü hazırlanan ya da aceleyle seçilen hediyeler sevgiliye kendini kıymetsiz hissettirebilirler.

Bu içeriğimizde yer verdiğimiz hediyelerden ilham alarak sevgiliniz için en özel hediyeyi hazırlayabilirsiniz. En ince detayına kadar büyük bir emek ve ince bir zevk ile tasarlanan hediyeler ile özel günler daha da anlam kazanıyor.

? Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonunda sevdiğiniz adama ya da kadına armağan edebileceğiniz en özel hediyeler yer alıyor. Yenilikçi anlayışla hazırlanan hediye koleksiyonunu ziyaret ederek en güzel Sevgililer Günü hediye, yıl dönümü hediyesi ya da doğum günü hediyesi seçebilirsiniz.

Dilerseniz sizleri daha fazla bekletmeden sevgiliye hazırlanacak hediyeler nelermiş, hep birlikte bakalım!

Sevgililer Günü Hediye Kutusu Hazırlama Fikirleri

sevgini-paylas-hediye-kutusu-melodi
SEVGİNİ PAYLAŞ HEDİYE KUTUSU

Sevgiliye hazırlanacak hediyeler içerisinde her görenin hayranlıkla bakakaldığı birbirinden özel hediyeleri seçtik. Mutluluk, aşk, renk, şıklık ve daha pek çok şey ile donatılan hediye kutuları ile sevgilinize daha önce benzerini görmediği bir hediye armağan edebilirsiniz.

14 Şubat hediyenizi henüz seçemediniz mi? Muhiku Sevgililer Günü hediyesi koleksiyonuyla size en özel 14 Şubat hediyeleri sunuyor. Sevgilinize romantik ve bir o kadar da anlamlı bir hediye vermek istiyorsanız Muhiku’nun Sevgililer Günü hediyeleri koleksiyonunu ziyaret edebilirsiniz.

Erkek Sevgiliye Kutu Hazırlama Fikirleri

Genel itibariyle erkeğe hediye alırken aklınıza birçok seçenek gelebilir. Peki, bu seçeneklerin hepsini aynı anda hediye etmeyi düşündünüz mü? Erkek sevgiliye hazırlanacak hediyeler arasında yer alan kutu fikri sayesinde partnerinize vermek istediğiniz tüm hediyeleri tek bir kutuda toplayabilirsiniz.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Sevgililer Günü hediyeleri sayfamızda yer alan kutuların en romantiğiyle başlayalım. Erkek arkadaşa kutu hazırlama fikirleri içinde en özeli Sevgini Paylaş Hediye Kutusu. Aşkın minimal bir ruh kazandığı bu hediye kutusu ile sevgilinize samimiyetsiz hediyeler yerine dolu ve bir o kadar da anlamlı bir hediye armağan edebilirsiniz.

Erkek sevgiliye verebileceğiniz Sevgini Paylaş Hediye Kutusu içerisinde;

  • İki paket yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Kırmızı kalpli mum,
  • İki adet Melodi kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • İkili şık siyah seramik kupa,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Sevgililer Günü hediyem bir hediyeden çok daha fazlasını ifade etsin istiyorsanız Sevgini Paylaş Hediye Kutusu tam da size göre diyebiliriz. Hediye notunuza yazacağınız birkaç romantik cümleyle hediyenizin çok daha anlamlı olmasını sağlayabilirsiniz.

Asker Sevgiliye Kutu Hazırlama

erkege-hediye-kutusu-siyah
ERKEĞE HEDİYE KUTUSU

Askerdeki sevgiliye özel kutu hazırlama fikri birçok kez aklınıza gelmiş olabilir. Ancak sevgiliye kutu hazırlama işine girişince bunun pek de kolay olmadığını görmüşsünüzdür. Ancak Muhiku erkeğe hediye koleksiyonunda yer verdiği konsept kutular sayesinde tüm yükü omuzlarınızdan alıyor.

Size hazır hediye kutularıyla en güzel sürprizi hazırlama şansı veriyor. Dolayısıyla askerdeki erkek sevgiliye hediye kutusu hazırlama düşüncesine hala sıcak bakıyorsanız önerimizden ilham alabilirsiniz.

Erkeğe Hediye Kutusu, askerdeki erkek sevgiliye kutu hazırlama düşüncesinde olan herkesin aklından geçen hediyelikleri tek bir kutuda topluyor. Kitaptan tıraş losyonuna, kupadan kahveye kadar farklı hediyeliklerin bulunduğu bu kutu sevgilinizin sivil hayata duyduğu özlemi bir nebze de olsa dindirecek diyebiliriz.

Erkeğe Hediye Kutusu içerisinde;

  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Seramik kupa,
  • Eyüp Sabri Tuncer tıraş kolonyası,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Kahve bilgi kartı,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

İçine ekleyeceğiniz Sevgililer Günü hediye notu ile hediyenizi çok daha anlamlı ve özel yapabilirsiniz. Notu nasıl yacağınızı bilmiyorsanız 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları fikirlerimizden ilham alabilirsiniz.

Sevgiliye Hediye Kutusu Bayan için Öneri

all-we-need-is-love-hediye-kutusu

Sıra bayan sevgiliye özel kutu hazırlama geldi. Sevgiliye hediye kutusu hazırlama erkek için biraz zor olabiliyor. Bu sebeple sizin için en kolay, en şık ve en romantik hediye önerilerinde bulunduk.

Burada sevgiliye kalpli kutu hazırlama, sevgiliye hediye çikolata kutusu hazırlama gibi fikirleri tek bir kutuda topladık diyebiliriz. O halde Sevgililer Günü kutu hazırlama uğraşıyla geçmesin diye yararlanabileceğiniz en güzel kadına hediye önerilerimize geçelim.

All We Need is Love Hediye Kutusu

Sevgililer Günü’nde ya da diğer özel zamanlarda sevgilinize hazırlayabileceğiniz en şık hediye elbette aşkın en güzel halinin havasının yansıdığı All We Need is Love Hediye Kutusu. Bu kutuda aşka dair en güzel detaylar yer alıyor. Dolayısıyla bu hediye kutusu ile sevgilinize şık ve alımlı bir hediye armağan edebilirsiniz.

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Lady Grey çayı,
  • Love tasarımlı porselen kupa,
  • İki adet Melodi kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Yade sandal kokulu aromaterapi mum,
  • Paşabahçe kolonya,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Bu kutu hhtiyacınız olan tek şeyin aşk olduğunu dile getirecek. Aynı zamanda yüreğinizdeki en güzel hislere de tercüman olacak. All We Need is Love Hediye Kutusu ve diğer şık hediye kutusu seçenekleri sevgiliye hediye sayfamızda sizi bekliyor!

Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu

anlatmadan sevgini goster hediye kutusu

Sevgililer Günü için kutu hazırlama düşüncesi olanlara diğer bir tavsiyemiz ise Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu. Lezzetin, romantizmin, şıklığın ve hoş kokuların kendini hissettirdiği bu hediye kutusu şimdiye kadar hazırladığınız en özel Sevgililer Günü sürprizi olabilir.

Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu içerisinde;

  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Kalp desenli kupa,
  • Cos Chocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Kalpli dekoratif mum,
  • Pomellos kolonya,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

14 Şubat Sevgililer Günü mesajı fikirlerimizden burada da ilham alabilir ve sevgilinize en romantik cümleler eşliğinde en özel hediyeyi verebilirsiniz.

Takı Seti Hazırlama

925-ayar-gumus-oval-yakut-tasli-anturaj-kolye

Hediyelik gümüş takı çeşitleriyle sevgiliniz için kıymetli ve zarif bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Onun için seçtiğiniz kolye, bileklik ve küpe çeşitleriyle harika bir set oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda hazırladığınız set sayesinde ne kadar romantik ve zevkli olduğunuz sevgilinize bir kez daha kanıtlayabilirsiniz.

Hepimizin bildiği gibi baget kesim son zamanların en popüler tasarımları arasında yer alıyorlar. Eğer sevgiliniz için şık ve özel bir takı seti hazırlamak istiyorsanız Swarovski taşlı; baget kolye, baget küpe baget su yolu bileklikten oluşan harika bir set hazırlayabilirsiniz. Bu set ona en özel davetlerde eşlik edecek.

Eğer sevgilinize günlük hayatında eşlik edecek bir set hazırlamak istiyorsanız; harf kolye ve halka küpe ile bir set hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz bu sete altın kaplama cam göz nazar bilekliğini de dahil edebilirsiniz.

Altının şıklığı sevgilinizin günlük kombinleriyle uyum yakalayacak. Eminiz sevgiliniz hazırladığınız bu seti her gün zevkle takacak.

Eğer sevgilinize hatırası bir ömür yaşayacak bir takı seti hazırlamak istiyorsanız Muhiku’nun birbirinden şık ve zarif takı modellerine bakabilirsiniz. Bu modeller arasından bütçenize ve sevgilinizin tarzına uygun bir seçim yapabilirsiniz.

Sevgiliye El Yapımı Hediye Hazırlama

patiswiss

Sevgiliye hazırlayacağınız hediyede hem sizin emeğiniz olsun hem de biraz ucuza mı gelsin istiyorsunuz? O halde hediyenizi kendi ellerinizle hazırlayabilirsiniz. Yavaş yavaş ve özenle hazırlayacağınız hediye ile özel zamanlarda ona en özel sürprizi hazırlayabilirsiniz.

Sevgiliye Çikolata Sepeti Hazırlama

Sevgilinizin doğum gününde, yıl dönümlerinde ya da Sevgililer Günü’nde ona çikolata yani mutluluk dolu bir hediye vermek ister misiniz? Onun için evde çikolatalar hazırlayıp bir sepete doldurabilir ve güzelce paketleyebilirsiniz. Ancak bu kulağa biraz zor ve yorucu gelebilir.

Bu sebeple sevgiliye çikolata sepeti hazırlama için alternatif bir yol önereceğiz. Muhiku’nun kendi kutunu yap seçeceğiyle el yapımı çikolataları tek bir kutuda toplayabilirsiniz. Böylece sevgilinize en az kendi hazırlayacağınız kadar özel ve lezzetli mi lezzetli bir kutu armağan edebilirsiniz.

El yapımı çikolata çeşitleri içinden sevgilinizin damak tadına hitap eden lezzetleri seçebilirsiniz. Bu önerimizle gerek kadın gerek ise erkek sevgiliye el yapımı hediye hazırlama düşüncenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bullet Journal

bullet-journel

Sevgilinizin ilgi alanlarına ve günlük hayattaki işlerine göre bullet journal tasarlayabilirsiniz. Bu hediye ile ona daha önce karşılaşmadığı bir hediye armağan edebilirsiniz.

Her aya özel tasarladığınız sayfalarda belli çizim tekniklerini de kullanabilirsiniz. Böylece onun için dopdolu bir bellet journal hazırlayabilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz bullet journal hazırlama videosundan yararlanarak sevgiliniz için en özel hediyeyi tasarlayabilirsiniz.

Sevgilinize hazırlayacağınız bullet journalın bir sayfasını; takvime, to do liste, izlediği filmlere, okuduğu kitaplara ve keşfedilen yeni şeylere ayırabilirsiniz. Ayrıca sizin de aklınıza gelen bir konuya özel de bir sayfa tasarlayabilirsiniz. Tamamen onun ilgi alanlarına hitap eden bu hediye ile dopdolu ve düzenli bir yaşam tarzının kapılarını ona aralayabilirsiniz.

Sevgilinize bullet journal hazırlarken yardım almak için bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz.

Alıntı Defteri

Hepimizin en sevdiği kitaplar, filmler, müzikler ya da tiyatro oyunları bulunmaktadır. Bu eserlerdeki bir cümleler bizi kendine çeker. Günlerce ve belki de haftalarca aklımızda yankılanırlar. İşte, sevgilinize hazırlayacağınız en güzel hediyelerden biri de onu en çok etkileyen filmler, müzikler ya da kitaplardan alınan alıntılarla dolu bir defter olacaktır.

Onun sevdiği kitaplarda, filmlerde ya da müziklerde geçen en etkileyici cümleleri seçerek bir deftere not edebilirsiniz. Dilerseniz alıntının üzerine kitaba, müziğe ya da filme ait bir fotoğraf karesi koyabilirsiniz. Dilerseniz de boşluk bırakarak o filmi, müziği ya da kitabı tahmin etmesini isteyebilirsiniz. Böylece sevgiliye kitap hazırlama hayalinizi de gerçekleştirebilirsiniz.

Sevgiliye hediye konusunda elimizden geldiği kadar size ilham vermeye çalıştık. Umarız Sevgililer Günü öncesi hazırladığımız bu rehber işinize yarar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

asker-sevgiliye-ne-hediye-alinir
Daha Fazla

Asker Sevgiliye Hediye Ne Alınır?

İçindekiler Gizle Asker Sevgiliye Hediye KutusuErkeğe Hediye KutusuErkeğe Premium Tebrik Hediye KutusuAsker Sevgiliye Anlamlı Hediye FikirleriAnı DefteriKalemFotoğraf AlbümüÇikolata…