Sevgiliye Gönderilebilecek En Güzel Aşk Mesajları

sevgiliye-gonderilebilecek-en-guzel-ask-mesajlari

Sevgiliye gönderilebilecek en güzel aşk mesajı belki de ona olan hislerimizi en samimi şekilde yazdığımız mesajlardır. Ne yazarsak yazalım mesajımızı güzel yapan sevgilimize aktarabildiğimiz o samimi hislerimiz olur. Mesajı en samimi duygularımızla ve içimizden geldiğince yazarsak, atacağımız mesaj sevgiliye gönderilebilecek en güzel aşk mesajı olur.

İçerik:

Bazı zamanlar vardır ki hislerimizi sözel yollarla anlatmakta zorlanırız. Tam konuşacak gibi olurken dilimizin ucuna gelen cümleler birden uçup gider. Dolayısıyla böyle zamanlarda yapabileceğimiz en iyi şey, en samimi duygularımızın yer aldığı mesajı partnerimize yollamak olacaktır.

Belki bir tartışma sonrası gönül almak, belki bir ilişkinin daha en başında söylemeye cesaret edemediğimiz sözleri söyleyebilmek için kullanacağımız en iyi yol mesaj atmak olacak. Eğer sizler de özel anlarınıza ya da küçük atışmalar sonrası yapılacak gönül almada en güzel aşk mesajını atmak istiyorsanız yazımızın kalanını okumaya davetlisiniz.

Sevgiliniz için yazdığınız en samimi duygularınıza eşlik edecek hediyeler arıyorsanız, özenle hazırlanmış ve birbirinden şahane hediye kutuları Muhiku’da! Arzu ederseniz sevgiliniz için en özel kutuyu Kendi Kutunu Yap seçeneği ile hazırlayabilirsiniz.

Kutunun içine eklenecekleri tamamen sizin seçtiğiniz bu kutu sevgilinizi en iyi yansıtacak hediye olacaktır. Ayrıca sevginizin en güzel teşekkülü olabilecek sevgiliye hediye kutuları ile sevgilinize çok güzel ve aynı zamanda romantik bir sürpriz yapabilirsiniz.

Sevgiliye En Romantik Aşk Mesajı

sevgiliye-en-romantik-ask-mesajlari

Sevgiliye en güzel aşk mesajı yazarken bazen romantik taraflarımızı ortaya çıkarmak isteriz. Yazacağımız  romantik mesajlar, partnerimizin yüreğini ısıtmalı ve onu bulutların üzerine çıkarmalıdır. Dolayısıyla partnerimizin böyle hissetmesini istediğimiz zamanlarda onun için en romantik aşk mesajını yazmak isteriz.

O halde sevgilisine hoş bir sürpriz yapmak isteyenler için en romantik aşk mesajlarına geçelim.

  • “Bu sabah yine her sabah olduğu gibi aklımda yalnızca sen vardın sevgilim. Gözlerimi açtığım dakikadan itibaren sadece senin için attı bu kalbim. Yanında uyanmayı ve sana sımsıkı sarılmayı istedim. Seni çok özledim kalbim, ruhum, her şeyim.”
  • “Sana olan sevdamı ifade etmek için kelimeler tek başına asla yeterli değil. Bu yüzden daha çok elini tutmam ve sana daha çok sarılmam gerekiyor. Seni çok seviyorum!”
  • “Her yeni güne senin sesinle ve kokunla başlayacağım zamanları küçük bir çocuğun sabırsızlığıyla bekliyorum sevgilim. Seninle bir ömre adım adım ilerlerken, birlikte yaşayacağımız bir ömrün düşüncesi beni o kadar çok heyecanlandırıyor ki kelimelere dökemem bunu canım sevgilim.”
  • “Yaşamımın son anına kadar birlikte olmayı arzuladığım ve yanından bir an olsun ayrılmak istemediğim tek insansın sen bir tanem. Bütün ömrümü yanında yalnızca gözlerinin içine bakarak geçirebilecek kadar aşığım sana, sen benim biricik sevgilimsin.”
  • “Her gün yeni bir şiirde buluyorum seni ve o güzel gözlerini. Ruhumu besleyen, beni olduğum dünyadan çok daha başka dünyalara götüren, bana herkesten farklı bir mutluluk veren insansın sen sevgilim. Aşkımız daima ilk günkü gibi bir ömür devam etsin sevgilim.”

Sevgiliye En Duygusal Aşk Mesajı

sevgiliye-en-duygusal-ask-mesajlari

Kimi zamanlar en saf duygularımızla sevgilimize yaklaşmak ve bu duygularımızı ona aktarmak isteriz. Fakat ne söylersek söyleyelim bazen yüreğimizdeki en samimi duyguları karşı tarafa aktaramayabiliriz. Ancak böyle zamanlarda en yoğun hislerimizi sevgilimize aktarmamızı sağlayacak duygusal aşk mesajları imdadımıza koşar.

Adeta hislerimize tercüman olan bu mesajlar çokça zamandır söylemeye çalışıp da bir türlü söyleyemediklerimizi satırlarca yazmıştır. Sizler de en samimi duygularınızla sevgilinize olan aşkınızı anlatmak istiyorsanız sevgiliye en duygusal aşk mesajı örneklerimizden faydalanabilirsiniz. Ayrıca bu mesajlardan ilham alarak kendi mesajınızı oluşturabilirsiniz.

  • “Yan yana ayrı yazılıyor, biz hep birlikte olalım canım sevgilim.”
  • “Aşkı gözlerinle göremezsin, sadece kalbinde hissedilebilirsin diyorlar. Bunu söyleyenler yanılıyorlar. Gözlerinde aşka defalarca rastladım ve hayatım boyunca gördüğüm en harika şeydi bu.”
  • “Sevgilim kalbimin senin için ilk atmaya başladığı anları dün gibi hatırlıyorum da ne de çabuk geçti seneler. Sanki bir nostalji tünelinde gibiyim şimdi, geçmiş gözlerimin önünde mıh gibi çakılı sanki… Sana olan sevgim her geçen gün arttı ve artmaya da devam edecek, seni çok seviyorum canım sevgilim.”
  • “Seni düşündükçe gül dikiyorum elimin değdiği yere.”
  • “Varım kalmadı istersen yoğum senindir.”
  • “En sevdiğim manzarayı sorduklarında gözlerini gösteriyorum ben.”

14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları

14-subat-sevgililer-gunu-mesajlari

Yılın en romantik zamanı olan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilinize en romantik mesajı yollamaya hazır mısınız? Üstelik sizin için seçtiğimiz bu mesaj fikirlerini hediyelerinizde de kullanabilirsiniz. Böylelikle sevgiliye notlu hediyeler yollayabilirsiniz. Ayrıca hediyelerinizi birkaç romantik cümleyle daha da anlamlı kılabilirsiniz.

? Eğer henüz Sevgililer Günü hediyenizi seçmediyseniz size harika bir tavsiyemiz var. Muhiku’nun 2022 Sevgililer Günü hediyesi koleksiyonu içinden partneriniz için en romantik seçimi yapabilirsiniz.

Hediye seçerken kararsızlık mı yaşıyorsunuz? Öyleyse Sevgililer Günü’nde verilecek unutulmaz hediyeler, başlıklı blog yazımızdan yardım alabilirsiniz.

Birkaç küçük tavsiyede bulunduğumuza göre 14 Şubat sözleri ile hazırlanan mesaj fikirlerine geçebiliriz. İşte, romantik sürprizlerin vazgeçilmezi olan 14 Şubat mesajları.

  • “Sevgilim iyi ki benimlesin. Umarım nice güzel yıllarımız olur. 14 Şubat seninle anlamlı sevgilim, seni çok seviyorum.”
  • “Sadece Sevgililer Günü’nde değil her günümü yalnızca seni düşünerek ve daima seni severek geçireceğim. İyi ki varsın sevgilim!”
  • “Seni sevmek, yaşadığım bu hayatı çok daha anlamlı kılıyor. Daima seninle olmak ve senden ayrı kalmak istemiyorum. Benim için her şeysin. Sevgililer Günü’müz kutlu olsun bebeğim.”
  • “Her sabah uyandığımda dediğim ilk şey iyi ki oluyor. İyi ki hayatımdasın ve iyi ki benim sevgilimsin bebeğim. Sevgililer Günün kutlu olsun bebeğim!”
  • “Parlayan her günün sabahında içimde sana duyduğum sevgi olmasa, inan hiçbir anlamı olmazdı yaşamanın. Sevgililer Günü’müz kutlu olsun sevgilim.”

En güzel kelimlerin, en güzel duygularınıza eşlik etmesi dileğiyle.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

duygusal-anneler-gunu-sozleri
Daha Fazla

En Güzel Anneler Günü Sözleri

İçindekiler Gizle Duygusal Anneler Günü SözleriÜnlü Kişilerin Anneler Günü SözleriEn Özel Anneler Günü Hediyesi Muhiku’da!Anneme Şık Hediye Kutusu…