Sevgiliye En Güzel Doğum Günü Mesajları

sevgiliye-dogum-gunu-mesaji

Sevgiliye en güzel doğum günü mesajları için biraz ilhama ihtiyacınız olabilir diye düşündük. Sevgiliniz ve sizin için değerli olan bugününde, sevgilinize varlığınızı en romantik şekilde hissettirebilmeniz adına sizin için sevgiliye duygusal güzel doğum günü mesajı seçeneklerini derledik.

Sevgilinize yazacağınız duygusal doğum günü mesajı uzun olursa daha anlamlı olabilir. Ayrıca sevgilinize yazacağınız duygu yüklü mesajın yanında ona Muhiku’nun Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi seçenekleri ile romantik bir sürpriz yapabilirsiniz.

hediyelere-goz-at

Sevgilimizin doğum gününde ona yalnızca uzun doğum günü mesajı yazmak çok basit bir kutlama olacaktır. Dolayısıyla yazdığımız sevgiliye doğum günü mesajı yanına eşlik edecek güzel bir doğum günü hediyesi de seçmeliyiz.

Hem böylece hayatımızın aşkı için unutamayacağı bir doğum günü kutlaması gerçekleştirebiliriz. Tabi birde sevgiliniz ile aranızda mesafeler varsa bir yere ayrılmayın. İçeriğimizin devamındaki uzaktaki sevgiliye en güzel doğum günü mesajları size ilham olabilir.

Hediye denilince pek çoğumuzun aklına gelen seçenekler; gömlek, saat, parfüm, çanta vb. hediye seçenekleridir. Fakat bu hediye seçenekleriyle sevgilimizi ne kadar şaşırtacağımız ve mutlu edeceğimiz tartışılır. Ayrıca bu hediyeler popüler olmasına rağmen bir o kadar da klişedir.

Peki, sevgili için alacağımız doğum günü hediyesi nasıl olmalı?

Sevgilimiz için seçeceğimiz doğum günü hediyesi en az anlamlı doğum günü mesajları kadar heyecan uyandırmalıdır. Bu sebeple de sevgiliye seçeceğimiz hediyeler yenilikçi ve sıra dışı hediyeler olmalıdır. Tek bir kutu ile hayatın farklı alanına dokunan dopdolu hediye kutuları da bu tanımı karşılayan hediyelerdir.

Muhiku, çeşitli konseptlerle tasarladığı sıra dışı hediye kutularıyla sevgiliye üzerine düşünülmüş ve hayatın farklı alanlarına dokunan bir hediye armağan etmemize yardımcı olur. Sunduğu hediye seçenekleriyle yenilikçi hediye dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Muhiku’nun, hazırladığı hediye kutuları sevgilimizin midesinde kelebekler uçuracak ve uzun süre hafızalardan silinmeyecektir.

Seçeceğiniz özel bir hediye kutusuna erkek sevgiliye doğum günü mesajı ekleyebilirsiniz. Hem böylece hediyenizin etkisini arttırabilir ve sevgilinize hafızasından silinmeyecek bir doğum günü yaşatabilirsiniz.

Uzaktaki Sevgiliye En Güzel Doğum Günü Mesajları

Doğum günleri hayatımızdaki en özel anlarımızdan biridir. Hemen hemen herkes doğum günlerinde hatırlanmak ve hoş sürprizlerle karşılaşmak ister. Bu yüzden de doğum günlerimizde sevdiklerimizle birlikte olmak ve yeni yaşımızın ilk anlarına onların şahitlik etmesini isteriz. Bu özel anda yanımızda olmasını istediğimiz, hayatımızda önemli bir yere sahip insanlardan birisi de sevgilimizdir.

Bizim için kıymetli olan o anda onun sevgisini ve varlığını hissetmek isteriz. Fakat bazen hayat koşuşturmacasında sevgilimizin yanında olamayız. Dolayısıyla bu özel günlerde bizlerde uzaktan bile olsa sevgilimize varlığımızı ve ona olan sevgimizi hissettirmek adına yazarız.

Bu özel günde sevgilimize, kimimiz uzun uzun hislerimizi yazmaktan hoşlanırken kimimiz de kısa ve net bir şekilde hislerimizi anlatmaktan hoşlanırız. Dolayısıyla bu yazımızda sizler için hem erkek sevgiliye doğum günü mesajı uzun hem de sevgiliye en güzel doğum günü mesajları kısa seçeneklerini ayrı başlıklar altında topladık.

Uzaktaki sevgiliye doğum günü mesajı arıyorsanız sizin için derlediğimiz mesajlardan faydalanabilir ya da bu mesajlardan ilham alarak erkek sevgiliye en güzel doğum günü mesajı kendiniz yazabilirsiniz.

İşte uzaktaki sevgiliye doğum günü mesajı seçenekleri.

  • “Bu sabah güneş senin için doğdu. Bugün hep hayal kuruyorum, düşlerimde hep sen… Aramızda mesafeler olsa dahi şimdi seninle birlikte, huzurla ve mutlulukla geçecek daha nice yıllarımızın hayalini kuruyorum. Bir tanem, doğum günün kutlu olsun.”
  • “Sevgilim iyi ki doğdun. Birlikteliğimizde hayatıma getirdiğin her şey için sana teşekkür ederim. Bugün yanında olmayı her şeyden çok isterdim ama unutma kalbim hep seninle. Bu mutluluğu seninle paylaşmak şimdi en güzel hayalim, seni çok seviyorum sevgilim. İyi ki doğdun.
  • “..ve ben bütün zamanımı ve bütün zamanımdan bin kat fazlasını ve daha da iyisi, dünya üzerinde var olan bütün zamanları senin için kullanmak istiyorum; seni düşünmek, senin içinde nefes almak için.”, demiş Franz Kafka. İşte sen böyle seviyorum dünyam, hiç ayrılmayalım. Doğum günün kutlu olsun.

Sevgiliye En Güzel Doğum Günü Mesajları Uzun

sevgiliye-en-guzel-dogum-gunu-mesaji-uzun

Sevgiliniz için Doğum Günü Hediyesi Önerimiz: Hep Aklımdasın Hediye Kutusu

Birçoğumuz sevgilimize duyduğumuz hisleri uzun uzun anlatmak ve detaylandırmak isteriz. Sanki yazdığımız hiçbir kelime ona olan sevgimizi anlatmaya yetmeyecekmiş gibi gelir. Ona olan sevgimizi ve hayatımızdaki yerini uzun uzun yazmayı, farklı cümleler kurarak anlatmayı isteriz.

Bizler de uzun ve süslü cümleler kurmayı sevenler için erkek sevgiliye en güzel doğum günü mesajı uzun alternatifleri derledik. Sevgiliye en güzel doğum günü mesajı yazmak ve ona tarifsiz bir mutluluk yaşatma için bu alternatiflerden faydalanabilirsiniz.

Eğer doğum günü mesajının yanında ona hoş bir sürpriz yapmak isterseniz Muhiku’nun sevdikleriniz için hazırladığı Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu, sevgiliniz için harika bir sürpriz olacaktır.

  • “Seninle bir ömür geçirmek ve her an seninle olmak bana en büyük hediye. Bugün senin en özel günün. Mutluluk da sayende her gün benim. Baharda yeniden doğan doğa gibi, güneşin ısıttığı papatya dolu kırlar gibi enerji dolu bir yaş seni bekliyor. Doğum günün kutlu olsun sevgilim. İyi ki varsın. İyi ki sıcacık duygular getiriyorsun hayatıma.”
  • “Canım sevgilim, varlığınla hayatıma renk katıyorsun. Seninle dolu dolu geçen  zamanlarda bunu daha da iyi anlıyorum. Şimdi uzanıp sana dokunur gibi, kelimelerimle yanındayım. İyi ki doğdun, seni çok seviyorum.”
  • “Hayatımda ne aradıysam bil ki sende buldum. Senden öncesi yoktu benim için, seninle yeniden var oldum. Sende bütün ümitler, sende bütün gelecek. Ben artık sen olmuşum. Doğum günün kutlu olsun canımın içi sevgilim, seni çok seviyorum.”
  • “Sen hayata ne verirsen, hayat sana daha güzelini verirmiş. Ben hayata ne verdiğimi bilmiyorum ama bana hiç beklemediğim kadar güzel olan seni verdi. İyi ki doğdun, iyi ki birlikteyiz. Seni çok seviyorum canım sevgilim.”

Sevgiliye En Güzel Doğum Günü Mesajları Kısa

sevgiliye-en-guzel-dogum-gunu-mesaji-kisa

Doğum gününe renk katacak sevgiliye hediye kutularını keşfedin!

Doğum günlerinde sevgilimize iletmek istediğimiz yegane mesaj ona olan sevgimiz ve hayatımızdaki önemidir. Dolayısıyla kimisi uzun cümleler kumayı sevmez; kısa ve öz bir şekilde karşı tarafa olan hislerini açıklamak ister.

Bizler de uzun cümlelerden hoşlanmayan, sevgisini kısa ve öz bir şekilde söylemeyi sevenler için bu başlık altında en güzel kısa doğum günü mesajlarını topladık. Sizler de bu yazımızdan faydalanarak sevdikleriniz için en güzel cümleleri kurabilirsiniz.

Bu güzel cümleler yanında onun için güzel bir hediye sunmak isterseniz Black & Classy Hediye Kutusu sevgiliniz için zevkli bir tercih olacaktır.

  •  “Pastanın üzerindeki mumlar sönüyor olsa bile senin içindeki mutluluğun ve güzelliğin asla sönmesin. Ne zaman karanlıkta kalsan, ruhunun parlak ışığı yolunu aydınlatsın. Nice mutlu yılların olsun sevgilim, seni çok seviyorum.”
  • “Seninle bir bütün olmuşum sanki. Sen bendesin, ben de sendeyim. Senle birlikte ben de yeniden doğdum. İyi ki varsın, iyi ki doğdun sevgilim!”
  • “Hadi gel tut elimi, sarılalım. Birlikte yine kahkahalara boğulalım. Benimle meydan oku her çıkmaza! Benimle uyu, benimle uyan, birlikte uyanalım nice yarınlara.”
  • “Geçmişteki günlerini ileride gülerek hatırlayacağın, hayatında üzüntüden çok neşenin olacağı güzel bir yılın olsun sevgilim. İyi ki doğdun, güzel yaşlara ve günlere…”
  • “Seninle birlikte olmak boş bir defteri en güzel cümlelerle doldurmak gibi. Yüzümdeki tebessümlerin ve mutlu anlarımın en büyük sebebisin. İyi ki doğdun bebeğim, seni çok seviyorum.”
  • “Hayatın beklediğimden daha harika olabileceğini gösteren insan. Seni hayattaki her şeyden daha çok seviyorum. İyi ki doğdun!”

Muhiku’nun sevgiliye doğum günü hediyesi koleksiyonunda yer alan kullanışlı, romantik ve anlamlı hediyeler ile içtenlikle yazacağınız doğum günü mesajını birleştirebilirsiniz. Sevgilinizin yaş gününde en özel hediyeyi almak için sevgiliye doğum günü hediyesi sayfasına göz atabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir