Sevgiliye Anlamlı Sözler – Romantik ve Etkileyici Sözler

sevgiliye-anlamli-sozler-romantik-ve-etkileyici-sozler

Sevgiliye anlamlı sözler içerisinden derlediğimiz en etkileyici ve en romantik sözlerle sevgilinizin hem zihnine hem de yüreğine kazınacak cümleler kurabilirsiniz. Dilerseniz bir mesajda, dilerseniz baş başa içeceğiniz bir kahve eşliğinde, dilerseniz de sahilde uzun bir yürüyüş yaparken onu derinden etkileyebilirsiniz.

Aşk nedir? Yüzyıllardır sanata ve edebiyata ilham kaynağı olan bu büyüleyici duygu kimi için tutkuyu, kimi için bağlılığı, kimi için güveni, kimi için heyecanı ifade ederken kimileri için kavuşamamayı ifade etmiş. Okuduğumuz halk hikayelerinin, romanların; izlediğimiz filmlerin ve tiyatro oyunlarının pek çoğunun sonunda birbirini seven iki aşığın kavuşmasına şahit olurken büyük bir kısmının sonunda da acı bir ayrılığa şahit olmuşuzdur.

Kimi zaman bizi bulutların üzerine çıkaran, kimi zaman da içimizde onarılması güç yaralar açan bu güçlü duygu karşısında hiçbir insan karşı koymaya cesaret edememiş ve aşkın büyülü atmosferinde kendini kaybetmiştir. Peki ya sizler? Eminim ki bir defaya mahsus olsa da bu büyüleyici duyguyu tatmışsınızdır ya da tatmayı hayal etmişsinizdir.

Yolunuz buralara düştüğüne göre içinizde o büyüleyici duyguyu tarif edecek sözler arayışı içerisinde olmalısınız. Aşkın böyle bir yanı da var. Kimilerine sayfalarca yazdıracak cesareti ve ilhamı verirken kiminin adeta kalemini ve dilini bağlar. Konuşamaz, yazamaz, anlatamaz 0lur. İçerisinde barındırdığı o duyguyu bir türlü ifade edemez. Bu sebeple de daha önce kaleme alınmış ya da söylenmiş sevgiliye anlamlı sözler içerisinden duygularını en iyi ifade edeni seçmek ister.

hediyeleri-kesfet

? Sevgilinize söyleyeceğiniz romantik bir söze özenle hazırlanmış, anlamlı bir hediyenin eşlik etmesini isterseniz Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonu içerisinden hislerinize tercüman olacak romantik bir hediye kutusu seçebilirsiniz.

Sizler için büyük bir keyifle oluşturduğum bu içeriğimizde aşkın patikalı yollarında gittik geldik. Söylenmiş en güzel sözleri, sizler için didik didik aradık ve en romantik sözleri sizler için seçtik.

Size ise bu cümleler ışığında yüreğinizde taşıdığınız o benzersiz duyguyu dinlendirmek ve tarif etmek kaldı. Unutmayın ki sevgi gizlenmek ve yüreğe gömülmek için yaratılmamıştır. Sevgi söylemek, göstermek ve paylaşmak için yaratılmıştır.

Belki de yeryüzündeki her bir insan sevgisini göstermekten çekinmeseydi dünya çok daha yaşanılabilir bir yer olurdu.

Uzaktaki Sevgiliye Anlamlı Sözler

uzaktaki-sevgiliye-anlamli-sozler

Birbirini seven iki yüreğin arasına giren kilometrelerin ne önemi var ki? Yeter ki sevmekten, özlemekten vazgeçmeyin. Araya giren mesafelere yenilmediğiniz müddetçe aşkınız güçlenecek ve aşkınız güçlendikçe de birbirinize olan bağlılığınız daha da artacak.

Uzaktaki sevgiliyle aradaki bağı korumanın en güzel yolu ona onu sevdiğinizi her defasında dile getirmek ve ara ara yapacağınız küçük sürprizlerle de sevginizi somutlaştırmaktır. Uzaktaki sevgiliye anlamlı sözler içerisinden sizler için seçtiğim en romantik ve en etkileyici cümleler ile sevgilinize olan hislerinizi ve özleminizi dile getirmekten çekinmeyin.

Dilerseniz hasret cümleleri içerisinden seçtiğimiz en anlamlı özlem sözleri ile de cümlelerinizi süsleyebilir ve cümlelerinizin etkileyiciliğini arttırabilirsiniz.

  • ”özledim seni…
    ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir.
    beynimi uyuşturuyor özlemin…”  – Can Yücel
  • “Saçlarımı kesip rüzgâra atacağım! Ta ki haber götürsün bir gün sana!” – Cahit Külebi
  • ”Yine yalnız değilim her zamanki gibi 
    Bu Uzakdoğu gecesinde yokluğunlayım Aramızda yirmibeşbin kilometre 
    Sen kıştasın ben yazdayım 
    Sen bir yarısında dünyanın 
    Ben öte yarısındayım 
    Yine de bırakmıyor ellerimi yokluğun 
    Daha da bir gönlümcesin 
    Varlığından bin kat güzel 
    O yalımsal çıplaklığın yalaz yalaz 
    Ve en gizlerden konuşurken ellerin 
    İçimden gelmiyor mektup yazmak demeden 
    Sevişiyoruz yirmibeşbin kilometreden.” – Aziz Nesin
  • ”Dışarıya yağmur,
    yüreğime hasret,
    fikrime sen..
    Nasıl yağıyorsunuz üçünüz birden
    bir bilsen.” – Cemal Süreya

Uzaktaki sevgilinize 14 Şubat için hediye arayışındaysanız Sevgililer Günü hediyeleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yeni Sevgiliye Anlamlı Sözler

yeni-sevgiliye-anlamli-sozler

Çiçeği burnunda bir aşıkken karnımızda kelebekler durmaksızın uçuşur; heyecandan elimiz ayağımız titrer ve çoğu zaman da ne söyleyeceğimizi bilemeyiz. Böyle zamanlarda da acaba ne yazsam, ne söylesem diye kara kara düşünürüz.

Sizin için seçtiğim sevgi dolu cümleler arasından duygularınızı en iyi ifade eden cümleleri seçebilir ve daha ilişkinizin başlarındayken birlikteliğinizi sağlam temeller üzerine oturtabilirsiniz. Kurduğunuz sevgi dolu ifadeler partnerinizle sizi birbirinize daha çok bağlayacak ve aranızdaki tatlı samimiyeti yavaş yavaş oturtacak.

  • “…Ben senin en çok sesini sevdim
    Buğulu çoğu zaman, taze bir ekmek gibi
    Önce aşka çağıran,sonra dinlendiren
    Bana her zaman dost, her zaman sevgili” – Ümit Yaşar Oğuzcan
  • “Sevgilim, bir günün ortası şimdi
    Taşıtlar hızla gelip geçiyor, her yer kalabalık,
    Ben seni düşünüyorum bir bodrum kahvesinde
    Uzat bana uzat ellerini…” – Cemal Süreya
  • “Yeşil pencerenden bir gül at bana
    Işıklarla dolsun kalbimin içi.
    Geldim işte mevsim gibi kapına,
    Gözlerimde bulut, saçlarımda çiğ.” – Ahmet Muhip Dıranas

Eski Sevgiliye Anlamlı Sözler

eski-sevgiliye-anlamli-sozler

İnsanın ömrü boyunca sadece bir kere aşık olabileceği düşüncesine hiç inanmadım ve inanmak da istemedim. Çünkü sevginin tek bir kişide tüketilebilir bir forma sokulması bana hep anlamsız geldi. 14 yaşında tattığımız o ilk aşk heyecanının, 21 yaşında ya da 35 yaşında karşımıza bir daha çıkmayacak olmasını düşünmek bana hep ürkütücü geldi.

Aslında şöyle bir dönüp baktığınız zaman bu bilginin çok da doğru olmadığını anlıyorsunuz. Her defasında bir daha sevemem derken bambaşka bir yürek için uçuşmuş karnımızdaki kelebekler. Bambaşka bir sıcaklık, bambaşka bir görünüş, bambaşka bir bakış ve bambaşka bir gülüş… Her defasında yeniden aşık olmuşuz aslında, üstelik her seferinde de ilk kez tattığımızı düşünmüşüz bu duyguları.

Eski sevgili diyoruz sen neler diyorsun, diyebilirsiniz. Konuyu şimdi oraya bağlıyorum. Bazen bitip giden bir ilişkinin ardından içimizi dökmenin bizi rahatlatacağını zannederiz. Fakat söylediğimiz sözler bizden ziyade karşı tarafı rahatlatır ve tatmin eder.

Eğer bir ilişki bitmişse ve geri dönüşü olmadığına dair sinyaller veriyorsa çok da kendinizi hırpalamanın ve bir şeyler söylemenin anlamı yok. Unutmayın ki bu dünyaya sevmek ve sevilmek için geldik. Sen nasihati bırak da bize birkaç afili cümle söyle diyenler için ise aşağıya eski sevgiliye anlamlı sözler bırakıyoruz.

  • “Demek şimdi gidiyorsun;
    Yazdığımız son şiir öyle yarım kalacak!
    Demek şimdi gidiyorsun;Kuşlarımız acıkacak,saksılarımız artık sulanmayacak!” – Yusuf Hayaloğlu
  • “Bakakalırım giden geminin ardından;
    Atamam kendimi denize, dünya güzel;
    Serde erkeklik var, ağlayamam.” – Orhan Veli
  • “Rüzgâr
    Uzak karanlıklara sürmüş yıldızları
    Mor kıvılcımlar geçiyor
    Dağınık yalnızlığımdan
    Onu çok arıyorum onu çok arıyorum
    Her yerinde vücudumun
    Ağır yanık sızıları
    Bir yerlere yıldırım düşüyorum
    Ayrılığımızı hissettiğim an
    Demirler eriyor hırsımdan” – Attila İlhan
  • “İki rayı gibiyiz
    Bir tren yolunun
    Yakın olması
    Neyi değiştirir
    Son istasyonun” – Sunay Akın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

tum-ozel-gunlere-uygun-anlamli-hediyeler
Daha Fazla

Tüm Özel Günlere Uygun Anlamlı Hediyeler

İçindekiler Gizle Erkeğe Anlamlı HediyeErkeğe Hediye KutusuKendine Vakit Ayır Hediye KutusuKol SaatiZippoKadına Anlamlı HediyeKeyifli Saatler Hediye KutusuÇiçek Doğallığı…