Sevgiliye Lüks Hediyeler

Kadına Hediye
Erkeğe Hediye
Doğum Günü
Premium Kutular
Yeni İş Tebrik
Muhiku Mini
350 TL Altı
Kahve Sever
Çay Sever
Çiçek Sever
Çikolata Sever
Mum Sever
Tütsü Sever
Hobi Sever
Plan Sever
Bakım Sever
X
Filtre
Filtre
  • Cinsiyet
  • İlgi Alanı
  • Fiyat
  • Değerlendirme
Filtreyi Uygula
Sık kullanılan filtreler
  • Tümü
  • Cinsiyet
  • İlgi Alanı
  • Fiyat
  • Değerlendirme
Temizle
    • Cinsiyet
    • İlgi Alanı
    • Fiyat
    • Değerlendirme
    • Sevgiliye Sürpriz Hediye Kutusu
      %22 İndirim!
      424,00 TL
      Yüksek Talep
      Hızlı Teslimat
    • Pure Love Hediye Kutusu
      499,00 TL
      Yüksek Talep
      Hızlı Teslimat
    • Tatlı Aşk Hediye Kutusu
      %22 İndirim!
      514,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Love and Coffee Hediye Kutusu
      %25 İndirim!
      504,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Kahve Sever Sevgiliye Hediye Kutusu
      579,00 TL
      Kahve Sever
      Hızlı Teslimat
    • Planlı Sevgiliye Hediye Kutusu
      %24 İndirim!
      764,00 TL
      Favori
      Hızlı Teslimat
    • Sevgi Dolu Bir Mola Hediye Kutusu
      %25 İndirim!
      404,00 TL
      Çay Sever
      Hızlı Teslimat
    • Seninle Güzel Hediye Kutusu
      %25 İndirim!
      619,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Sevgiliyi Gülümseten Hediye Kutusu
      709,00 TL
      Fotoğraf Baskı
      Hızlı Teslimat
    • Tatlı Başlangıçlar Hediye Kutusu
      589,00 TL
      (5)
      Hızlı Teslimat
    • Sevgini Göster Hediye Kutusu
      484,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu
      %23 İndirim!
      599,00 TL
      Yüksek Talep
      Hızlı Teslimat
    • Hobi Sever Sevgiliye Hediye Kutusu
      %8 İndirim!
      3.389,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Sevgini Paylaş Hediye Kutusu
      %24 İndirim!
      464,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • True Love Hediye Kutusu
      %27 İndirim!
      789,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Mutlu Bir Başlangıç Hediye Kutusu
      384,00 TL
      Fotoğraf Baskı
      Hızlı Teslimat
    • İyi ki Sen Hediye Kutusu
      709,00 TL
      Kahve Sever
      Hızlı Teslimat
    • Sevgiliye Eğlenceli Hediye Kutusu
      %18 İndirim!
      3.299,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Çay Sever Sevgiliye Hediye Kutusu
      %23 İndirim!
      709,00 TL
      Çay Sever
      Hızlı Teslimat
    • Türk Kahvesi Sever Sevgiliye Hediye Kutusu
      %24 İndirim!
      769,00 TL
      Kahve Sever
      Hızlı Teslimat
    • Sweet Love Hediye Kutusu
      %23 İndirim!
      499,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Güzel Hatıralar Hediye Kutusu
      779,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Kahve Tutkusu Hediye Kutusu
      %23 İndirim!
      464,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Sevgiliye Tatlı Anılar Hediye Kutusu
      354,00 TL
      Fotoğraf Baskı
      Hızlı Teslimat
    1

    Sevgiliye lüks hediye almak sevgiliyi en çok şaşırtan ve şımartan şeylerden biri. Güzel olan elbette hediyenin her türlüsü ile mutlu olmaktır. Ancak beklenmedik bir zamanda lüks bir hediyeye mazhar olmak da insana ayrı bir mutluluk verir.

    Sevgiliye lüks hediye vermenin en güzel tarafı sevgilinin gözlerindeki mutluluğu görmektir. Sevgilinin mutluluğu ise aldığı hediyenin pahalı olmasından değil o hediyeye değer olduğunu hissetmesinden gelir. Kaldı ki lüks hediyeler her zaman pahalı ve ulaşılması zor hediyeler değildir.

    Erkek sevgiliye lüks hediye arayışına girildiğinde kimi zaman fikir bulmak zorlayıcı olabiliyor. Aldığınız hediyenin sevgilinizi hem şaşırtmasını hem de daha önce sahip olmamış olmasını isteyebilirsiniz. Buna göre erkek sevgiliye alınacak hediyeler ararken sevgilinizin yaşam stilini ve hobilerini bilmeniz size kolaylık sağlayacaktır.

    Bayan sevgiliye hediye ararken ise güzel bir hediye bulmanız çok zamanınızı almayacaktır. Bunun sebebi ise bayanlara hitap eden birçok çeşit hediye alternatiflerin olması. Misal bayan sevgiliye alınacak hediyeler arasında en çok tercih edilenler takı ve aksesuarlar olmuştur.

    Sevgiliye hediye ne alınır diye bir arayışa girdiğinizde Muhiku’da sizin için hazırlanan hediye kutularına da bakmanızı tavsiye ederim. Muhiku’da her zevke uygun hediye kutuları mevcut. Bunun yanında isterseniz ‘kendi kutunu yap’ seçeneği ile kendi kutunuzu tasarlayabilirsiniz. Tek parça bir hediyeden ziyade sevgilinizin seveceği birkaç parça hediyenin birleşimi hediyenize daha fazla lüks katacaktır.

    Sevgiliye Lüks Hediye Vermek İsteyenler için Küçük İpuçları

    Lüks hediye almak bütçenizi biraz zorlayabilmektedir. Böyle düşünülürse lüks hediyeler sevgiliniz ile aranızdaki özel günlerde kullanıldığında sizi ekonomik olarak zorlamayacaktır.

    Hediye alırken küçük ayrıntılara dikkat ettiğinizde sevgilinizin beğeneceği bir hediye seçmiş olursunuz. Erkek sevgiliye lüks hediye alırken sevgilinizin çalışma ortamından ilham alabilirsiniz. Mesela sevgiliniz ofis ortamında çalışıyorsa güzel bir kahve makinesi alabilir ya da gezmesini gerektiren bir işi varsa termos bardaklar ile sevgilinizin çalışma koşullarını güzelleştirebilirsiniz.

    Bayan sevgiliye lüks hediye bakarken ise sevgilinizin arkadaş çevresine bakarak yola çıkabilirsiniz. Sevgilinizin takıldığı ortamlarda nasıl görünmek istediğini bildiğinizde hediye bulmanız biraz daha kolay olacaktır. Mesela iş yerinde gün boyu ayakta kalan sevgiliniz için güzel ve rahat bir spor ayakkabısı alabilir ya da buluşmalarında kullanabileceği güzel kokulu bir parfüm tercih edebilirsiniz.

    Sevgiliye Lüks Hediye Fikirleri

    Çift hediyeleri klasik hediyelerden farklı bir bakış sunduğu için lüks hediye fikirlerinin listesine eklenebilir. Sevgiliye hediye ne alınır arayışında iseniz çift hediyeleri ile de sevgilinizi şaşırtabilirsiniz.

    Lüks hediyeler arasında mesela kahve ekipmanlarını düşünebilirsiniz. Kahve sever bir sevgiliniz varsa şayet kahve değirmeni ya da termos alabilirsiniz. Tabii kahve ekipmanlarının yanına çeşitli dünya kahvelerinden de ekleyerek güzel bir hediye hazırlamanız da mümkün.

    Erkek Sevgiliye Lüks Hediye Önerileri

    Erkek sevgiliye alınacak hediyeler için erkek arkadaşınızın yaşam stilini iyi bilmenizi tavsiye ederiz. Çünkü erkek arkadaşınızın çalışma ortamına göre seçtiğiniz deri bir laptop çantası erkek arkadaşınızı mutlu edecektir. Ya da güzel bir dolma kalem sevgiliniz için unutulmayacak manevi hediyelerden biri olabilir.

    Sevgiliye hediye aramak hediyeye karar vermek için güzel bir kriter. Sevgilinizin yaşam koşullarını iyileştirmek adına atacağınız adımlarda lüks hediyeler seçiminizi kolaylaştıracaktır.

    Bayan Sevgiliye Lüks Hediye Önerileri

    Bayan sevgiliye alınacak hediyeler kapsamında bakım ve güzelliğine önem veren sevgiliniz için kozmetik ürünlerini değerlendirebilirsiniz. Vücut peelingi, yüz maskesi ya da yüz bakım serumları ile sevgilinizi şımartabilirsiniz. İsterseniz bu seçenekleri bir kutuda birleştirip güzel bir bakım konsepti de oluşturabilirsiniz.

    Bayan sevgiliye lüks hediye vermek sevgilinizi hem şaşırtacak hem de şımartacaktır. Düşündüğünüz hediyeyi manevi hediyeler ile desteklediğinizde ise uzun zaman unutulmayacaktır.

    Uygun Fiyatlı Lüks Hediyeler Muhiku’da!

    Zaman zaman alınan lüks hediyeler ile ilişkinizin heyecanını arttırabilirsiniz. Zaman zaman diyoruz çünkü lüks hediyeler bazen maddi imkanlarımızı zorlayabilmektedir. Ekonomimizin zorlanmaması adına uygun fiyatlı lüks hediyelere bakmakta fayda var.

    Muhiku’nun sizin için hazırladığı ‘Sevgiliye Hediye’ başlıklı hediye kutularına bakıp sevgiliniz için uygun fiyatlı hediye kutularından seçebilirsiniz. İsterseniz de ‘Kendi Kutunu Yap’ kategorisinden sevgilinizin hoşlanacağı hediyelerden seçip kendi kutunuzu tasarlayabilirsiniz.

    Sevgilinize aldığınız her hediyenin bir anlamı ve kıymeti olmalıdır. Seçtiğiniz her hediyeye küçük bir not ilave ederek hediyenizi özelleştirebilirsiniz.

    S: 💌 Sevgiliye lüks hediye ne alınır?
    C: Sevgiliye hediye almak ilişkiyi güçlendiren en güzel aktivitelerden birisidir. İster lüks olsun ister sade sevgiliniz aldığınız her hediye ile mutlu olacaktır. Sevgilinizi mutlu hissettirmek için aradığınız hediyeyi sevgilinizin yaşam tarzına uygun parçalardan seçmelisiniz. El yapımı seramik fincan ya da kupalar, deri çantalar, sağlıklı atıştırmalıklar, çikolata ya da meyve sepetlerini bu konuda düşünebilirsiniz.
    S: 💌 Erkek sevgiliye lüks hediye ne alınır?
    C: Erkek sevgiliye hediyeye karar vermek biraz zaman ve mesai isteyen bir hal alıyor. Bunun sebebi erkekler için olan hediye seçeneklerinin kadınlara nazaran alternatiflerden daha az olmasıdır diyebiliriz. Erkek sevgiliye vereceğiniz hediyeyi lüks olanlardan seçmek karar vermenizi kolaylaştırır. Lüks hediye olarak ise kahve makinesi, kahve değirmeni veya dünya kahvelerinden seçkiler düşünebilirsiniz.
    S: 💌 Kadın sevgiliye lüks hediye ne alınır?
    C: Kadınların ekserisi her türlü hediye almaktan çok mutlu olurlar. Lüks hediyeler ise kadın sevgilileri hem şaşırtır hem şımartır. Sevgilinizin yaşadığı yere, çalıştığı ortama ve görüştüğü arkadaşlarına bakarak alacağınız hediyeye karar verebilirsiniz. Bu konuda sevgilinizin stiline bakarak kozmetik ürünlerinden ya da takı ve aksesuarlardan seçim yapabilirsiniz.
    S: 💌 Sevgiliye alınacak en anlamlı hediye nedir?
    C: Sevgilinize hediye alırken düşündüklerinizi yansıtabildiğiniz her hediye anlamlı hediyedir. Hediyeye anlam katan en büyük olgu niyet ve samimiyettir. Sevgilinizin en beğendiği yazarın en beğendiği kitabını almak sevgilinize ayrı bir hoşluk katacaktır. Ya da sevgiliniz seviyor diye el yapımı kurabiyeler hazırlayıp götürmek ilişkinizi güçlendirecektir. Sevgiliye alınacak en anlamlı hediye içinizden büyük bir sevgiyle aldığınız hediyedir.
    S: 💌 Sevgiliye yıldönümü hediyesi ne alınır?
    C: Yıldönümleri sevgililer için en kıymetli günlerden biri. Her yıldönümünün ayrı bir anısı ve yaşanmışlıkları olur. Böylesi özel bir günde sevgilinizi şımartmak, birbirinizin sevdiği aktivitelerde bulunmak günü unutulmaz kılacaktır. Yıldönümü hediyesi olarak ise birlikte çekildiğiniz fotoğraflardan oluşan küçük bir albüm hazırlayabilirsiniz. Hediyenizin yanına ise güzel bir not eklemenizi tavsiye ederiz.
    S: 💌 Zengin sevgiliye hediye olarak ne alınır?
    C: Hediye almanın amacı her zaman sevgilinizi mutlu etmek olmalıdır. Zengin sevgiliye hediye düşünürken aklınıza gelen her alternatifte ister istemez içinize sinmeme gibi bir durum yaşayabilirsiniz. Zengin sevgiliye düşündüğünüz lüks hediyeler onun zaten sahip olduğu eşyalar olabilir. Bu sebeple lüks hediyeden ziyade daha orijinal ya da el yapımı hediyeler düşünmeniz sevgilinizi daha çok şaşırtacaktır.
    S: Uzaktaki sevgiliye lüks hediye ne alınır?
    C: Uzaktaki sevgiliye verebileceğiniz lüks hediyeler şık bir görünüme sahip olmalı. Sadece maddi anlamda yüksek olmamalı. Görünümüyle de dikkat çekici olmalı. Bu noktada Muhiku'nun premium hediye kutuları şık tasarımlarıyla ve lüks görünümleriyle sevgiliye verebileceğiniz en güzel hediyeler. Farklı hediyelerin bir araya gelmesiyle hazırlanan bu konsept kutular aynı zamanda zengin bir sürpriz yapmanıza da yardımcı olacaklar.
    S: Romantik Sevgililer Günü hediyesi için ne alınır?
    C: Sevgilinize romantik bir 14 Şubat hediyesi vermek istiyorsanız kalp tasarımlı ve romantik mottolu hediyelerden faydalanabilirsiniz. Muhiku'da birbirinden romantik hediyeler bulunuyor. Bu hediyeler arasında; kupa, bardak altlığı, fincan, defter, ajanda, mum ve daha pek çok seçenek yer alıyor. Romantik hediyelerle hazırlanan kutularla 14 Şubat'ta sevgilinize etkileyici ve dopdolu bir sürpriz yapabilirsiniz.
    S: Sevgiliye lüks hediye seçerken nelere dikkat etmeliyim?
    C: Sevgilinize lüks hediye alırken abartıya gitmemenizde fayda var. Örneğin; oldukça pahalı bir markanın parfümünü ya da aksesuarını almak sevgilinizin bu hediye altında ezilmesine sebep olabilir. Bu da onu aynı değerde bir sürpriz yapmaya zorlayabilir. Bu tarz hediyeler yerine lüks bir görünüme sahip ancak karşı tarafı da mahcup etmeyecek seçenekler yapmalısınız. Muhiku'da premium tasarıma sahip birçok hediye kutusu seçeneği mevcut. Bu hediye kutularıyla sevgilinize lüks bir hediye deneyimi yaşatabilirsiniz.