Sevgililer Günü Film Önerileri

sevgililer-gunu-film-onerileri-muhiku-blog

Sevgililer Günü yılın en romantik zamanıdır desek abartmış olmayız. Bu yazımızla size sevgilinizle birlikte 14 Şubat’ta keyifle izleyeceğiniz Sevgililer Günü film önerileri sunacağız.

sevgililer-gunu-hediyelerini-kesfet

Sevgilinizle birlikte battaniyenin altına girip koca bir kase dolusu patlamış mısır ve meşrubat eşliğinde romantik bir film izleme fikri çok güzel. Sevgililer Günü başlı başına romantizm doluyken bir de bunu duygu dolu bir aşk filmiyle taçlandırmak 14 Şubat’ı dolu dolu geçirmenizi sağlayacaktır.

❤️ Sevgililer Günü hediyeniz henüz hazır değil mi? Muhiku’nın romantik, göz alıcı ve kullanışlı hediyelerle hazırladığı Sevgililer Günü hediyeleri koleksiyonunu inceleyebilirsiniz. Böylece romantik dakikalarınıza anlamlı bir dokunuş yapabilirsiniz.

Sevgililer Gününde hangi film izlenir diye merak ediyorsanız lafı çok uzatmadan 14 Şubat 2024 Sevgililer Günü için film önerileri listemizi incelemeye başlayalım. Size söz veriyorum üzücü sonu olan bir film tavsiye etmeyeceğim.

Önereceğim tüm filmlerin sonu mutlu bitecek. Gerçek hayatta birçok üzücü şeyle karşı karşıya kalıyoruz bari filmler mutlu bitsin değil mi?

O halde Sevgililer Günü film tavsiyesi isteyenler için ilk başlığımıza geçelim.

Sevgililer Gününde İzlenebilecek Filmler

netflix-film

14 Şubat Sevgililer Günü’nde dönem filmleri ile keyifle vakit geçirebilirsiniz. Dönem filmleri çok seviliyorlar. Çünkü her şey daha saf ve zarif yansıtılıyor.

Zamanımızdan farklı olması da ilgimizi ayrıca çekiyor tabii. Eğer siz de dönem filmi seviyorsanız ya da en azından bir şans vermek isterseniz burada birkaç güzel tavsiye paylaşmak isterim.

❣️ Eğer sevgilinizle sinemaya gitmek gibi bir düşünceniz varsa 14 Şubat’ta vizyona girecek filmler yazımıza da bakabilirsiniz.

Far from the Madding Crowd / Çılgın Kalabalıktan Uzak

Filmimiz 19. yüzyılda geçiyor. E tabii bu dönemde kadınların davranışlarını sınırlandıran birçok kural var. Başrolümüz ise bu kuralları hiçe sayıyor ve istediği özgür hayatı yaşamaya başlıyor. Bu sırada hislerini ve karşı koyamadığı aşkı bulması da kaçınılmaz oluyor.

Eğer Sevgililer Günü’nde sürükleyici aşk filmleri arıyorsanız bu filme bir şans vermelisiniz.

Belle

Gerçek bir yaşamdan esinlenilen Belle, köleliğin kaldırılmadığı döneme ait bir film. İngiltere yüce mahkemesi başkanının oğlu bir gün siyahi bir kadından doğma kızı ile çıkagelir.

Küçük kızı kendi sınıflarına uygun yetiştirseler de teninin rengi Belle’in özgürlüğünü kısıtlamaktadır. Dolayısıyla insanların ona tarafsız yaklaşmasını önlemektedir. Evlilik çağı gelen Belle tüm kalıpları, alışılagelmiş formaliteleri aşarak hayatının aşkını bulur.

Pride & Prejudice / Aşk ve Gurur

Eğer klasiklere ilginiz varsa Aşk ve Gurur’u okumadıysanız dahi ismini mutlaka duymuşsunuzdur. Filmimiz Jane Austen kitabının uyarlamasıdır. Anneleri 5 kız kardeşi varlıklı kısmetlerle evlendirmek için çabalamaktadır.

Başrolümüz ise evlenememek için elinden geleni yapmaya hazırdır. Ancak o hazır olsa da aşk isteğe bağlı gelişmiyor. Kalbiniz bir kere hızla çarpmaya başladıysa tutabilene aşk olsun!

Romantik filmler arasında adeta bir kült haline gelen Aşk ve Gurur size sürükleyici bir film keyfi yaşatacak.

Sevgililer Gününde İzlenebilecek Romantik Filmler

sevgili-ile-film-izleme

Dönem filmi ağır ilerliyor biz daha güncel bir şeyler izlemek isteriz diyorsanız hiçbir yere ayrılmayın. Sizler için duygu yüklü ama içinizi de baymayacak birbirinden güzel filmler listeledik.

Sevgililer Günü’nde sürükleyici aşk filmleri eşliğinde partnerinizle hem heyecanlı hem de son derece romantik dakikalar geçirebileceksiniz. Sevgili ile izlenecek filmler eşliğinde sevgilinizle huzurlu bir 14 Şubat geçireceksiniz.

İşte, Sevgililer Günü film önerileri listemizde yer alan en romantik filmler.

The Note Book / Not Defteri

İlk önerimiz fantastik aşk film isteyenler için. Son derece farklı ve sıra dışı bir konuya sahip olan bu film fantastik canavarla ya da varlıklarla dolu bir kadroya sahip olmasa da oldukça değişik.

Dolayısıyla fantastik film arayışında olanların da ihtiyacına karşılık verecektir. Ayrıca bu önerimiz gizemli aşk filmleri arasında da yer alıyor. Öyleyse sözü uzatmadan filmin konusuna geçelim.

Henüz izlemediyseniz Not Defteri Sevgililer Gününe en çok yakışacak filmlerden birisidir. İzlediyseniz de bu özel gün için tekrar izlemenizi tavsiye ederiz. Filmimizde başrolümüz tatil için ailesiyle bir sahil kasabasına gelip hayatının aşkını bulur.

Maddi durumları arasındaki büyük fark ise kızımızın annesinin bu ilişkiyi onaylamaması ve ayrılmaları ile devam eder.

Sakın korkmayın. Tüm filmlerimiz mutlu son ile bitecek diye söz vermiştim. Esas kız ve oğlanın bu büyüleyici hikayesini izlerken göz yaşlarınızı tutamayabilirsiniz.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind / Sil Baştan

Alışılagelmişin dışında bir kadın ile gayet normal olarak tasvir edebileceğimiz bir adamın engel tanımayan aşkına tanıklık edeceğiz. Bir şekilde yolları kesişen aşıklarımız kötü bir ayrılık yaşıyor. Daha sonra hatıralarını sildirmeye varan bir serüven başlamış oluyor.

Anıları silinenen ancak birbirlerine karşı duyguları kaybolmayan aşıkların hikayesi karşısında hem eğleneceksiniz hem de fazlasıyla duygulanacaksınız.

Khoobsurat

Disney ve Bollywood ortak yapımı olan bu filmin sizi çok eğlendireceğine emininiz. Klasik Hint filmleri gibi uzun değil. Yaklaşık 2 saat süren bu film sizi rengarenk bir aşk cümbüşüne götürüyor. Gerçek anlamda bir prense aşık olan fizyoterapistin hareketli dünyasını, hastasını iyileştirmek için nasıl bir özveri sergilediğini göreceğiz.

Renkli ve neşeli kişiliğiyle herkesi kendine hayran bırakan doktor kısa sürede bizim de kalbimizde yer kazanıyor doğrusu. Bu masalsı aşk tabii ki Hindistan’a özgü dans ve müziklerle birleşip muazzam bir yapıt ortaya koyuyor.

Khoobsurat, 14 Şubat’ı yalnız geçirecekler için de oldukça eğlenceli bir film alternatifi.

Love Me If You Dare / Cesaretin Var Mı Aşka?

Birbirlerinin hem çocukluk aşkı hem de en yakın arkadaşı olan iki genci izleyeceğiz. Duygularını asla dile getirmeyen bu iki gencin büyümelerine, birbirlerinden bağımsız hayatlarına, tekrar tekrar bir araya gelmelerine ve her zaman sadık kaldıkları korkusuzluk oyunu bizi yer yer kızdırsa da sonunu merak etmeden duramayacaksınız.

❣️ Ayrıca Sevgililer Günü için ne yapılabilir diye merak ediyorsanız Sevgililer Günü etkinlikleri yazımızı okuyabilirsiniz.

Yazımızın sonuna geldik. Umarız 14 Şubat’ta izleyeceğiniz filme karar vermenize yardımcı olabilmişizdir. Sevgilinizle birlikte romantik ve keyifli bir 14 Şubat geçirmeniz dileğiyle.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

dogum-gunu-cicekleri
Daha Fazla

Doğum Günü Çiçeği Nasıl Olmalı?

İçindekiler Gizle Doğum Günü Çiçeği Nedir?En Güzel Doğum Günü Çiçekleri Nasıl Olur?Sevgiliye Doğum Günü ÇiçeğiArkadaşa Doğum Günü ÇiçeğiŞık…