Sevgiliden Gelen Hediyeye Teşekkür Mesajı Fikirleri

sevgiliden-gelen-hediyeye-tesekkur-mesaji

Sevgiliden gelen hediyeye teşekkür mesajı yazarken özenli, içten, samimi ve romantik olmak isteriz. Kelimelerin gücünü kullanarak sevgilimize içtenlikle teşekkür etmek ve yaşadığımız o anki mutluluğu onunla paylaşmak isteriz. Siz değerli okurlarımız için hazırladığımız bu içerikte sevgiliden gelen hediyeye teşekkür mesajı yazarken kullanabileceğiniz örneklere yer vereceğiz.

Her hediyenin yeri farklıdır fakat sevgiliden gelen hediye bizim için çok daha özel bir yere sahiptir. Bunun sebebi ise sevgiliyle aramızda var olan özel duygular ve bağdır. Ondan gelen hediye karşısında daha fazla heyecanlanır ve bir başka mutlu oluruz. Ona teşekkür ederken de bu duygu yoğunluğunun içinde elimiz adeta ayağımıza dolanır ve hangi kelimeleri kullanacağımızı ya da nasıl bir mesaj yazacağımızı bilemeyiz.

Öncelikle sevgiliden gelen hediyeye teşekkür mesajı yazarken duygularınızı gizlemenize gerek olmadığını bilin. Hediye karşısında ne kadar heyecanlandığınızı ve mutlu olduğunuzu açıkça dile getirin. Emin olun heyecanınızı ve mutluluğunuzu görmek partnerinizin daha mutlu olmasını sağlayacaktır.

Sevgiliye hediye mesajı yazarken sadece verdiği hediyeye teşekkür etmekle kalmayın. Onun varlığının sizin için ne kadar değerli olduğunu, hissettirdiği duyguların ne kadar özel olduğunu ve size hissettirdiği duyguları da dile getirin. Sonuçta o hediyeyi size vermeden önce de aynı kişiydi ve sizin için hep çok değerliydi.

Sevgiliden gelen hediyeye teşekkür etmenin bir başka yolu da hediyesine aynı jestle karşılık vermek. Sevgilinize romantik ayrıntılarla süslü, anlamlı ve işlevsel bir hediye armağan ederek de ona teşekkür edebilirsiniz. Karşılıklı hediyeleşme eylemi tarihten bu yana insan ilişkilerinde geliştirici bir faktör olmuştur. Dolayısıyla sevgilinizin hediyesine hediye ile karşılık vermek aranızdaki bağı ve samimiyeti kuvvetlendirecektir.

Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonu, sevgilinize içtenlikle teşekkür edebileceğiniz pek çok hediye seçeneğini içeriyor. Dünyanın en özel çay & kahve çeşitlerinin, lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıkların, birbirinden şık dekorasyon ürünlerinin, çeşit çeşit mum ve oda kokularının, kişisel bakım ve güzellik ürünlerinin, aşkla tasarlanan kupaların, ofis & kırtasiye ürünlerinin, deneyim kitlerinin ve daha pek çok ürünün yer aldığı hediye kutuları şıklıkla ve romantizm ile buluşuyor. Size ise bu hediye kutuları ile en içten teşekkürü sunmak kalıyor.

Arkadaşınıza, ailenizden birine ya da bir yakınınıza hediye için teşekkür mesajı yazmak istiyorsanız blog yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Sevgiliden Gelen Hediyeye Teşekkür Mesajı Kısa

tesekkur-mesaji

Bazen sevgiliden gelen hediye karşısında çok heyecanlanır ve ne diyeceğimizi bilemeyiz. Böyle zamanlarda kısa ama anlamlı teşekkür mesajları anı kurtarmaya ve sevgilimize en içten teşekkürü sunmamıza fırsat verir. Sizin için hazırladığımız kısa teşekkür mesajları ile sözü çok da uzatmadan sevgilinize içtenlikle teşekkür edebilirsiniz.

  • “Dünyanın en düşünceli sevgilisi, heyecan verici hediyen için çok teşekkür ederim.”
  • “Canım sevgilim, hediyenin içimde yarattığı coşkuyu hiçbir şekilde tarif edemem. Bana verdiğin sevgin ve kıymetli hediyen için çok teşekkür ederim.”
  • “Hiçbir hediye karşısında böylesine heyecanlanmamıştım. Çok teşekkür ederim sevgilim, seni çok seviyorum.”
  • “Sevgilim, hediyeni görür görmez ayaklarım yerden kesildi. Sana nasıl teşekkür edeceğimiz bilemiyorum. İyi ki varsın, seni çok seviyorum.”
  • “Şu an o kadar heyecanlı ve mutluyum ki tahmin dahi edemezsin. Her bir detayında tertemiz aşkının hissedildiği bu özel hediye için çok teşekkür ederim sevgilim. Seni çok seviyorum, iyi ki varsın!
  • “Kalbim adeta yerinden fırlayacak. Bu nasıl özel ve nasıl güzel bir hediye böyle! Milyonlarca kez teşekkür ederim, seni çok seviyorum sevgilim.”

Sevgiliden Gelen Hediyeye Teşekkür Mesajı Uzun

sevgiliden-gelen-hediyeye-tesekkur-mesaji-fikirleri-uzun

Kimileri var ki hislerini uzun uzun anlatmadan rahat edemez. Gelen mesaja uzun uzun cevap vermek ve yaşadığı duyguları uzun uzun anlatmak ister. Eğer siz de ben uzun uzun yazmayı ve anlatmayı severim diyorsanız bu mesajlar arasından aradığınızı bulabilirsiniz.

  • “En mutlu anımda benimle bu mutluluğu paylaştığın ve bana bu özel hediyeyi armağan ettiğin için sana çok teşekkür ederim sevgilim. Varlığın, aşkın ve yaşattığın tüm güzellikler için de ayrıca teşekkür ederim. Bugün ve gelecek her yeni günde daima birlikte olmak dileğiyle. Seni çok seviyorum, iyi ki varsın!
  • “Biricik sevgilim, senden gelen bu değerli armağan karşısında nasıl heyecanlandığımı ve mutlu olduğumu anlatmama kelimeler yetmez. Her bir ayrıntısıyla bana hitap eden ve seni hatırlatan bu özel hediye için ve mutluluğuma ortak olduğun için çok teşekkür ederim. Seni çok seviyorum, iyi ki varsın aşkım!”
  • “Hayatımın anlamı, hediyeni daha açmadan dahi ne kadar heyecanlandığımı tarif edemem. Hediyeyi açtığımda ise karşılaştığım manzara karşısında duygulanmaktan kendimi alamadım. Beni bu kadar iyi tanıdığın ve beni böylesine güzel sevdiğin için çok teşekkür ederim. Senden gelen bu özel hediye ve bana tattırdığın güzel duygular için binlerce kez teşekkür ederim. İyi ki varsın sevgilim!”
  • “En az aşkın kadar heyecan veren bu hediye için çok teşekkür ederim sevgilim. Her bir ayrıntısının özenle hazırlanmış olması bana kendimi ne kadar özel hissettirdi anlatamam. İyi ki varsın, iyi ki sevmişim seni. Seni çok seviyorum sevgilim. Varlığın, aşkın ve değerli hediyen için çok ama çok teşekkür ederim.”
  • “Biricik sevgilim, yanımda olamasan da bana varlığını ve sıcacık sevgini hissettirdiğin bu hediye için çok teşekkür ederim. Bu hediyeyi elime aldığım anda sanki senin ellerini tuttum. Seni çok seviyorum ve her zaman da çok seveceğim. İyi ki varsın sevgilim!”
  • “Canımın içi, hediyen şimdi elime ulaştı ve hemen sana yazmak istedim. Hayatımda aldığım en özel ve en kıymetli hediye bu. Sanki bu hediyeye senin sevgin sinmiş. Seni çok seviyorum sevgilim, bu değerli hediyen için çok teşekkür ederim.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

pahali-gorunen-ucuz-hediyeler-nelerdir
Daha Fazla

Pahalı Görünen Ucuz Hediyeler Nelerdir?

İçindekiler Gizle Kadınlara Pahalı Görünen Ucuz HediyelerÇiçek Bahçesi Hediye KutusuÖzel Tasarım DefterErkeklere Pahalı Görünen Ucuz HediyelerErkeğe Hediye KutusuKitapSevgiliye…