Sevgili ile İzlenebilecek Filmler Nelerdir? En İyi 5 Romantik Film Önerisi

sevgili-ile-izlenebilecek-5-romantik-film

Sevgili ile izlenebilecek filmler, geçen zamanı en güzel şekilde değerlendirmek için iyi bir seçenektir.  Sevgilimizle yapacağımız film keyfinin yerini hiçbir şey tutmaz. Ayrıca kaliteli vakit geçirmek için değerlendirebileceğiniz güzel bir aşk filmi, sevgiliyle izlendiğinde daha anlam kazanır.

Hem sevgilinizle geçireceğiniz eğlenceli vakitten daha güzel ne olabilir ki? Hepimiz çok iyi biliyoruz ki romantizm ve aşk içeren filmleri, her zaman özeldir. Hatta bu filmler, sevgiliyle izlendiğinde hepimize daha büyük bir keyif verir. Eğer sevgiliniz ile film izlemek istiyor fakat ne izleyeceğinizi bilmiyorsanız içeriğimizin devamındaki tavsiyelerimizi dikkate alabilirsiniz.

Gel gelelim sevgili ile izlenebilecek filmler nelerdir konusuna. Bu yazımızda sevgili ile izlenecek filmleri sizin için bir araya getirdik. Böylece verdiğimiz tavsiyeler doğrultusunda çok zaman kaybetmeden güzel bir film tercihi yapabileceksiniz.

? Sevgiliye hediye koleksiyonunda yer alan hediyeler arasından sevgiliniz için harika bir hediye seçebilirsiniz. Böylece bu keyifli gecenin sonunda ona oldukça özel bir sürpriz yapabilirsiniz.

Öyleyse hiç vakit kaybetmeyelim. İşte sevgili ile izlenebilecek en iyi 5 romantik film önerisi.

Sevgiliniz ile Keyifle İzleyebileceğiniz Filmler

sevgililer-gunu-film-onerileri-muhiku-blog

Sevgilinizle baş başa film izlemek istiyorsunuz. Ancak elinizdeki tüm filmleri tükettiniz mi? O halde geçen yıllara rağmen hala popülerliğini koruyan bu filmlere bayılacaksınız.

1. Eternal Sunshine of the Spotless Mind – Sil Baştan

IMDB: 8.3

Yapım Yılı: 2004

Sevgili ile izlenebilecek filmler listemizin ilk sırasında 2004 yapımı olan Sil Baştan filmi yer alıyor. Başrollerinde Jim Carrey ile Kate Winslet’in yer aldığı bu duygu yüklü film sizi mest edecek.

İlişkilerini bitirme kararı aldıktan sonra oldukça zorlanan Joel Barish ve Clementine, ayrılık acısına dayanamayıp yaşanan tüm anılarını hafızalarından sildirmeye çalışmalarını ele alıyor. Genel olarak tutku dolu bir aşk yaşayan çiftin ayrılıklarının getirilerini ele alan film, size birçok duyguyu aynı anda yaşatacak. Filmin devamında ise hafıza sildirme çalışmalarının sonrasında yaşanan olaylardan bahsediliyor.

Aşkın en saf halini izleyebileceğiniz bu duygusal film, sizi ve sevgilinizi ekrana kilitleyecek. Sevgilinizle gözünüzü kırpmadan izleyebileceğiniz bu dramatik film ile duygu dolu bir film gecesi yaşayabilirsiniz.

2. The Notebook – Not Defteri

IMDB: 7.8

Yapım Yılı: 2004

Sevgili ile izlenecek aşk filmleri listemizin ikinci sırasında yer alan bir diğer film Not Defteri.

40’lı yılların ABD’sinde geçen bu romantik film, tutkulu bir aşkı anlatıyor. Film, II. Dünya Savaşı sırasında ayrılmak zorunda kalan Allie ve Noah’ın, birbirlerinden kopamadığı süreci duygusal bir şekilde sinemaya aktarıyor. Bunun yanı sıra filmin devamında romantik çiftin sonraki süreçte başından geçen olaylardan bahsediyor.

Eğer sevgilimle izleyebileceğim anlamlı ve duygusal bir film arıyorum diyorsanız bu filmi listenize eklemenizi tavsiye ederiz. Daha önce seyretme fırsatına sahip olamadıysanız hiç düşünmenize gerek yok. Yalnız baştan uyaralım, bu romantik filmi izledikten sonra gözyaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz.

Eminiz ki sevgiliyle izlenecek romantik filmler listesinin gözdesi olan Not Defteri, sizin de tekrar tekrar izlemek isteyeceğiniz bir seçenek olacak.

3. Jeux d’enfants – Cesaretin Var Mı Aşka?

netflix-film

IMDB: 7.8

Yapım Yılı: 2003

Listemizin üçüncü sırasında yer alan Cesaretin Var Mı Aşka filmi, oldukça tutkulu ve köklü bir aşkı konu alıyor. Filmdeki ana karakterler, Julien ve Sophie birbirlerinin en iyi arkadaşlarıdır. Çocukken başladıkları tuhaf oyunu, yıllar boyunca hiç bıkmadan sürdürürler. Bir tür yarışmaya benzeyen bu oyun, korkusuzluğu ele alır. Tutkulu aşıklar, sergiledikleri hünerlerle birbirlerini yenmeyi amaç edinmişlerdir.

Sophie’nin yaşadığı taciz ve Julien’in ailevi sorunları bu ikiliyi  birbirlerine daha çok yakınlaştırır. Bu oyun vesilesiyle sık sık birbirlerinin acılarını dindirmeye çalışan Sophie ve Julien, aşka cesareti olmayanlar için büyük bir örnek. Birbirleri için yaratılma ihtimallerini hiçe sayarak sürdürdükleri bu oyun, aslında aralarındaki bağın ve büyük aşkın da bir göstergesidir.

Genç aşıkların aralarındaki bağın onları bir arada tuttuğunu izleyicilere en duygusal şekilde aktaran 2003 yapımı film, sevgilinizin omzuna yaslanıp izleyeceğiniz güzel film seçeneklerinden biri.

4. Titanic – Titanik

IMDB: 7.8

Yapım Yılı: 1997

Titanic filmini bilmeyen yoktur herhalde. Aşk filmi denince aklan gelen bu özel yapıt, iki gencin şans eseri tanışmalarının ardından yaşadıkları büyük aşkı konu alıyor. Kısaca bahsetmek gerekirse, Titanic gemisi yolcuları arasında Amerika’ya dönmekte olan Jack adlı genç bir ressam ile Rose adlı genç bir kız, kısa sürede tutkulu bir aşk yaşar.

Seyirciye zaman makinesinde yolculuk yapıyormuş hissi uyandıran bu film, sevgilinizle izleyebileceğiniz etkileyici ve duygu yüklü filmlerden biri.

Sizler de Titanic filmini listenize ekleyebilirsiniz. Böylece sevgilinizle birlikte duygusal ve romantik bir film gecesi yapabilirsiniz. Ayrıca bizden siz bir tavsiye, yanınıza peçete almayı unutmayın.

5. Issız Adam

IMDB: 6.8

Yapım Yılı: 2008

Sevgili ile izlenecek film önerilerinden bir diğeri ise yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı Issız Adam filmidir. Melodram filmleri arasında büyük bir izleyici kitlesine sahip olan bu film, bir kitap dükkanında tesadüf eseri karşılan Alper ve Ada’nın yaşadığı aşkı konu alır. Alper ve Ada birbirinden tamamen farklı iki karakterdir.

Bambaşka dünyaların insanları olan Ada ve Alper arasında filizlenen duygu, ikisini de uzun yıllar sürecek bir drama doğru sürükler. Hayatlarının en büyük sınavını birbirleriyle ödeyen bu çift, sizi derinden etkileyecek. Bunun yanı sıra Issız Adam, Türk sinemasının en çok ses getiren yapımlarının başında gelir. Ayrıca bu film, sevgili ile izleyebileceğiniz filmler listesinin olmazsa olmazıdır.

Film Keyfinize Eşlik Edecek Ürünler Muhiku’da!

bir-film-onersene-muhiku-mabbels

Sevgili ile izlenecek aşk filmleri önerilerini sonlandırmadan önce size bir tavsiyemiz daha var!

Muhiku’nun içerisinde birden çok mutluluk barındıran hediye kutuları ile film keyfinizi güzelleştirmeye ne dersiniz? Evet dediğinizi duyar gibiyiz. Sıcacık ev ortamında yapacağınız sinema keyfine kimse hayır diyemez. Hem Muhiku’nun sunduğu konsept hediye kutuları ile sinema keyfiniz daha eğlenceli bir hal alır.

Ayrıca bu hediye kutuları içerisinde; 1 Aylık BluTV veya 75 TL Netflix Hediye Kartı’ndan kavanoz mısıra kadar, film izlerken keyfinize keyif katacak birçok ürün mevcut. Üstelik film sonrası keyifle oynayabileceğiniz Bi’ Film Önersene kutu oyunlarıyla keyfinize ara vermeden devam edebilirsiniz.

Film keyfinizi lezzetli atıştırmalıklarla ikiye katlamak ve hediye kartı ile dilediğiniz filmi en kolay şekilde izlemek Muhiku ile mümkün. Şimdi siz de verdiğimiz tavsiyeler doğrultusunda güzel bir film seçerek sevgilinizle mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz.

Eğer sevgiliniz film izlemeyi seviyorsa ve ona özel bir hediye almak istiyorsanız film seven birine alınacak hediyeler ile hazırladığımız blog yazımızı da okuyabilirsiniz.

Ayrıca Muhiku’nun özel konsept hediye kutularından dilediğinizi seçebilirsiniz. Böylece bu kutularla film keyfinizi çok daha eğlenceli bir hale getirin!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir