Sevgili Çiftlere Hediye Ne Alınır? – Çiftlere Özel Hediyeler

sevgili-ciftlere-hediye-ne-alinir-ciftlere-ozel-hediyeler

Sevdiğiniz çiftlere küçük bir hediye almak istiyorsanız ve ne alacağınıza henüz karar veremediyseniz doğru yerdesiniz. Çünkü bu içeriğimizde sevgili çiftlere hediye edilebilecek birbirinden güzel hediye seçeneklerine yer vereceğiz.

Hediyeleşmek sevdiklerimizle aramızdaki bağı korumanın ve kuvvetlendirmenin en etkili yollarından bir tanesi. Kimi zaman özel günler aracılığıyla; kimi zaman ise içimizden geldiği için yaptığımız bu eylem sevdiklerimizin yüreğinde kocaman bir mutluluğun filizlenmesini sağlar. Tabii sevdiklerimize armağan ettiğimiz bu mutlulukla biz de mutlu olabiliriz.

Sevgili çiftlere hediye armağan etmek ise hem onların ilişkisini desteklediğimizi göstermenin hem de ne kadar güzel bir çift olduklarını hatırlatmanın bir yolu. Onlar için hediye seçerken birlikte kullanabilecekleri ya da çift olduklarını belli edecek eşyalar arasından seçim yapabiliriz.

Muhiku’nun hediye seçenekleri arasında sevgili çiftlere armağan edebileceğiniz pek çok hediye seçeneği mevcut. Bu hediyeler birbirinden şık ve kaliteli hediyeliklerle tasarlanan hediye kutularından oluşuyor. Bu hediye kutuları ile sevdiğiniz bir çifte deneyim odaklı bir hediye armağan edebilirsiniz. Böylece hediyenizin etkisi çok daha uzun sürebilir.

Sevgili Çiftlere Hediye Kutusu Önerileri

sevgini-paylas-hediye-kutusu-melodi
SEVGİNİ PAYLAŞ HEDİYE KUTUSU

Sevgili çiftlere armağan edebileceğiniz en özel hediyeler birbirinden güzel hediyeliklerle donatılmış olan harika hediye kutuları olacaktır. Dolayısıyla biz de sizin için Muhiku’nun zengin hediye dünyası içerisinden en güzel hediye kutularını seçtik.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu, Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonu içerisinde yer alan en özel hediyelerden biri. Sevgili çiftlere hediye önerileri arasında bu hediye kutusuna yer vermemizin sebebi ise içerisinde romantik detaylara yer vermesi ve iki kişilik bir kahve deneyimi sunması.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu içerisinde;

  • Colombia Huila kahvesi,
  • Brazil Bella Giana kahvesi,
  • Kırmızı kalpli 2 adet fıstıklı çikolata,
  • İki adet mat siyah seramik kupa,
  • Kırmızı kalpli kutuda dekorafif mum,
  • Son olarak da hediye notunuz yer alıyor.

Kutudaki filtre kahvelerle farklı lezzetler deneyebilirler. Çikolatalar da kahve keyfine en güzel şekilde eşlik edecektir. Hediye kutusundaki son detay olan kırmızı kalpli mum ise çiftin birbirine karşı duyduğu sevginin adeta sembolü olacak.

Kahve Rüzgarı Hediye Kutusu

kahve-ruzgari-hediye-kutusu

Kahve Rüzgarı Hediye Kutusu, Muhiku’nun şık detaylara sahip hediye kutularından bir diğeri. Bu hediye kutusu da içerisinde yer alan lezzetlerle ve şık parçalarla sevdiğiniz çifte harika bir deneyim yaşatacak.

Kahve Rüzgarı Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • Selamlique’nin geleneksel Türk kahvesi,
  • İki adet bambu-seramik fincan takımı,
  • Yade kahve kokulu aromaterapi mumu,
  • Patiswiss karamelli çikolata,
  • Kahveli tarçınlı sabun,
  • Ve son olarak da hediye notunuz yer alıyor.

Bunların yanı sıra kutunun içine kuru çiçek, tütsü, kolonya gibi ürünler de ilave edebilirsiniz. Fakat kutunun bu hali de sevgili çiftler için gayet uygun.

Mithra Kutusu

mithra-hediye-kutusu-blog

Mithra Kutusu içerisinde birbirinden lezzetli detaylara yer veren harika bir keşif kutusu. Sevdiğiniz bir çifte hediye edeceğiniz bu hediye kutusu ile onlara farklı lezzetler keşfetme fırsatı sunabilirsiniz.

Mithra Kutusu içerisinde yer alan Brezilya ve Burundi kahveleriyle çifte nitelikli bir kahve deneyimi sunarken daha önce tatmadıkları aromaları keşfetmelerini sağlayacak. Ayrıca kutuda yer alan blossom çayı, rooibos çayı ve hibiskus çayı onlara sıra dışı lezzetler tatma fırsatı sunacak.

Sevgili Çiftlere Hediyeler

cift-corabi

Söz konusu bir çifte hediye almak ise birlikteliklerini yansıtabilecekleri hediye alternatiflerinden de yararlanabilirsiniz. Bu tarz hediyeler seçerken de daha çok havalı ve yenilikçi hediyeliklerden faydalanmanızı öneririz.

Muhiku’nun Sevgililer Günü hediyeleri koleksiyonuna da göz atabilirsiniz.

Özel Tasarım Çorap

Sıradan bir çorap basit bir hediye olabilir fakat özel tasarım çoraplar son derece şık ve havalı hediye alternatifleri arasındadırlar. Dolayısıyla sevdiğiniz bir çifte hediye seçerken benzer desenlerdeki çoraplardan faydalanabilirsiniz. Bu çorapları her giydiklerinde sizi anımsayacaklar ve bu tatlı jestinizi unutamayacaklar.

Bileklik

Sevgili çiftlere hediye edilebilecek diğer bir hediye alternatifi ise bileklikler. Onlar için doğal taşlardan yapılmış bir bileklik yaptırabilirsiniz. Şık bir kutuda onlara armağan edeceğiniz bu hediyeyi bileklerinden çıkarmak istemeyecekler.

Muhiku’daki zarif bileklik modellerini kefşetmek için tıklayın!

Deneyim Kiti

Yenilikçi hediye seçeneklerinden biri olan deneyim kitleri unutulmaz bir hediye seçeneği. Özellikle dışarıda bir aktivite yapmanın imkansız olduğu şu günlerde kendimizi rahatlatabileceğimiz ve bunu yaparken de kişisel gelişimimize katkıda bulunabileceğimiz harika bir ürün.

Sevdiğiniz çifte birlikte yapmaktan hoşlanacakları bir deneyim kiti alabilirsiniz. Onlara armağan edeceğiniz deneyim kiti ile yarattıkları ilk boş zamanda sabun yapmanın, mum yapmanın, ahşap boyamanın ve kısacası ortaya yeni bir ürün çıkarmanın keyfine varabilirler.

Muhiku’nun sunduğu bu yenilikçi hediye seçeneğine dilerseniz bir hediye kutusu içerisinde yer verebilirsiniz. Kendi Kutunu Yap seçeneği ile sevdiğiniz çifte özel bir hediye kutusu tasarlayabilirsiniz. Üstelik onların beğenebilecekleri deneyim kitlerine yer verebilirsiniz.

Deneyim kitlerinin yanına lezzetli atıştırmalıklar, çay & kahve çeşitleri ya da şık parçalar ekleyebilirsiniz. Böylelikle onlar için dopdolu ve çok özel bir çift hediyesi hazırlamış olursunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

pahali-gorunen-ucuz-hediyeler-nelerdir
Daha Fazla

Pahalı Görünen Ucuz Hediyeler Nelerdir?

İçindekiler Gizle Kadınlara Pahalı Görünen Ucuz HediyelerÇiçek Bahçesi Hediye KutusuÖzel Tasarım DefterErkeklere Pahalı Görünen Ucuz HediyelerErkeğe Hediye KutusuKitapSevgiliye…
sevgiliye-hediye-notu-nasil-yazilir
Daha Fazla

Sevgiliye Hediye Notu Nasıl Yazılır?

İçindekiler Gizle Sevgiliye Hediye Notu Yazarken Yapılmaması GerekenlerSevgiliye Hediye Notu Yazarken Dikkat Edilmesi Gerekenlerİlham Alın!Hatıralardan Faydalanın!Hayallerinizden Beslenin!Aşkınızı Dile…