Sevdiklerinizi Mutlu Edecek 7 Taze Çiçek Aranjmanı

sevdiklerinizi-mutlu-edecek-en-taze-7-cicek-aranjmani

Çiçekler, rengarenk yapıları parfüm gibi ortama yayılan eşsiz kokuları ile en güzel hediyelerdendir. Özellikle taze çiçek aranjmanlarının yaydığı etkiden faydalanarak sevdiklerinize kucak dolusu bir ferahlık armağan edebilirsiniz.

Hediyeleşmenin en geleneksel yöntemlerinden biri olan çiçekleri yeniden keşfetmek istiyorsanız içeriğimizde sizlere önereceğimiz çiçek buketlerine göz gezdirmenizi tavsiye ederiz. Çünkü biliyorsunuz ki klasik bir hediye gibi görünen çiçekler, doğru tercih edildiğinde en özel hediyelere dönüşmektedir.

💐 Geleneksel hediyelerden sıyrılmanızı sağlayan Muhiku’nun çiçek kategorisi içerisinde değerlendirebileceğiniz farklı çiçek buketleri var. Şimdi siz de bu buketleri keşfederek dilediğiniz seçeneği satın alabilirsiniz.

Gelin, sevdiklerinize büyük mutluluklar yaşatacak taze çiçek buketi fikirlerimize hep birlikte bir göz atalım. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

En Zarif Taze Çiçek Buketleri Nelerdir?

Hayatın en güzel renklerinden biri hiç şüphesiz çiçeklerdir. Renkleri, desenleri ve modellerine göre farklı anlamlar taşıyan, kokuları ile bizi farklı iklimlere götüren çiçekler  derin anlamlar taşımaktadır. Çoğumuz çiçek işte en fazla ne olabilir ki diye düşünüyoruz.

cicek-buketi-sukulent-arajnmani-kibrit-mum

Fakat; papatya sadeliği ve naifliği, orkide asilliği laleler ise  tek ve bir olmayı temsil eder. Dolayısıyla tercih ettiğiniz çiçekler sadece sevdiklerinizi mutlu etmek için değil  ince mesajlar göndermek için de tercih edilmektedir.

Birbirinden özel renklerin bir araya gelmesi ile oluşan çiçek aranjmanları en özel hediyelerden biridir. Renklerin büyüsünden taze çiçek modelleri ile faydalanabilir ve sevdiklerinizi ferah bir güne davet edebilirsiniz.

Özel günlerinize taze çiçek buketleri ile giriş yapmak istiyorsanız Muhiku’nun taptaze çiçekleri tam size göre. Eğer tek bir çiçekle yetinmek istemeyenlerdenseniz Muhiku’nun birbirinden özel hediye kutusu seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Böylece hediyenizin değerini artırabilirsiniz.

İşte, yeni bir güne renkli bir merhaba diyebileceğiniz taze çiçek modelleri.

Sonsuz Pembe Çardak Gül Buketi

Güller her daim inceliğini koruyan, alıcısını mutlu eden çiçek türlerindedir. Hatta bu güller bir de pembe ise kucak dolu bir mutluluğa dönüşür. Renkleri ve özel tasarımı ile sevdiklerinize armağan edebileceğiniz çiçeklerden biri Sonsuz Pembe Çardak Gül Buketi’dir.

Siyah biyeli buket kağıdına sarılan bu güller renkleri ve tasarımı ile sizleri mest edecek! Uygun koşullar sağlandığı taktirde tazeliğinden hiçbir şey kaybetmeyecek olan bu çiçekler en özel günlerinize renk katacak!

Sonsuz Turuncu Çardak Gül Buketi

Korunduğunda uzun süre taze kalabilecek olan Sonsuz Turuncu Çardak Gül Buketi adından da anlaşıldığı gibi engin bir mutluluk yaşamanıza aracı oluyor. Turuncunun tüm enerjisini gül buketinde bulabileceğiniz bu çiçek, Turuncu Babe Çardak Gül ve Ruzkoz’dan oluşuyor.

Her rengin bir anlamı vardır. Buradan yola çıkarak turuncun, enerji ve güven verdiğini hatırlamamızda fayda var. Eğer siz de sevdiklerinizin enerjik bir güne başlamasını istiyorsanız turuncunun etkisinden ve Muhiku’nun taze çiçek aranjmanlarından faydalanabilirsiniz. Sunum şekliyle de dikkatleri üzerine çeken çiçek buketi ince hediye seçeneklerinden biridir.

Pembe Royal Gül Buketi

🌹 Pembenin en güzel tonlarına hakim olan Pembe Royal Gül Buketi, en naif çiçek buketlerindendir. Çünkü bu güller Craspedia, Solidago, Seteria ve Okaliptus’ten oluşmaktadır.

Özellikle zarif ve sade buketlerden hoşlananların tercih edeceği gül buketi, en özel anılarınıza ince bir dokunuş katacak!

Dekoratif amaçlı olarak da tercih edilebilecek olan gül buketleri yaşam alanlarınızın en dikkat çeken parçalarından biri olmaya aday!

Queensday Turuncu Lale Çiçeği Buketi

queensday-turuncu-lale-cicegi-buketi

Altın biyeli sarı buket kağıda sarılan Queensday Turuncu Lale Çiçeği Buketi, renk tonu ve ona eşlik eden diğer detaylar ile göz dolduruyor. Sıradan çiçeklerden sıkılanların tercih edeceği bu buketler sizleri yeni ve renkli bir dünyaya davet edecek!  Çünkü Queensday Turuncu Lale Çiçeği Buketi yeniliğe dair aradığınız tüm detayları size sunuyor.

Şık tasarımı, renkleri ve taze yapısı ile sevdiklerinize armağan edebileceğiniz en özel çiçek buketlerine Muhiku ile sahip olabilirsiniz.

Pembe Krizantem Çiçek Buketi

Yunan dilinde altın çiçek olarak tanımlanan krizantem veya kasımpatı çiçeği sevdiklerinize zarif bir hediye vermenin en estetik yollarından biri. Şık tasarımı içinde yer alan çiçekler ile sevdiklerinize altın değerinde bir hediye vermek istemez misiniz?

Pembe Krizantem Çiçek Buketi güneşe doğrudan maruz kalmadığı ve doğru su ile beslendiği zaman canlılığından hiçbir şey kaybetmez. Dolayısıyla sevdiklerinize en taze vereceğiniz çiçekler arasında yer almaktadır.

Sarı Krizantem Çiçek Buketi

Sevgi ve masumiyeti temsil eden sarı krizantem çiçeği hediye olarak tercih edebileceğiniz en yenilikçi çiçek buketlerindendir. Yaldız biyeli buket kağıdı ile  hoş bir görümün yakalayan Sarı Krizantem Çiçek Buketi;

  • Baltica Sarı Krizantem,
  • Sarı Moon Walk Gül,
  • Mini Beyaz Karanfil ,
  • Büyük Beyaz Karanfil,
  • Hypericum, Solidago ve Okaliptüs’ten oluşmaktadır.

Mevsimin en taze çiçeklerinden oluşan çiçek buketlerine Muhiku avantajı ile sahip olabilirsiniz.

Karanfil Çiçek Buketi

Temiz bir su ile uzun süre canlı kalabilen Karanfil Çiçek Buketi, estetik tasarımı ile dikkat çekiyor. Turuncu tonların yoğunlukta olduğu çiçek aranjmanları ile sevdiklerinize rengarenk bir buket verebilirsiniz.

  • Turuncu Confident Gül,
  • Mor Purpette Krizantem,
  • Turuncu Caribou Krizantem,
  • Solidago ve Ruzkoz’dan oluşmaktadır.

Ayrıca çiçek buketine ekleyeceğiniz ince bir not ile hediyenizi daha özel bir hale getirebilirsiniz.

Fuşya Şebboy Çiçek Buketi

Rengarenk yapısı ile enerjinizi yükseltecek bir çiçek arıyorsanız Fuşya Şebboy Çiçek Buketi tam size göre!

Altın biyeli bej buket kağıdına sarılan buket;

  • Fuşya Şebboylar,
  • Turuncu Confident Gül,
  • Turuncu Babe Çardak Güller,
  • Veronica,
  • Solidago,
  • Okaliptüs ve Ruzkoz’dan oluşmaktadır.

Fuşya Şebboy Çiçek Buketi dokusu ve renkleri ile gününüze enerji katıyor. Üstelik seradan kapınıza en taze hali ile geliyor.

Taze Çiçek Aranjmanları Muhiku’da!

Çiçeklerin renkli dünyasından, süslü dilinden faydalanmak istiyorsanız önerileriniz Muhiku’dan geliyor! Mevsimin en taze çiçeklerine özel tasarım buketleri ile sahip olabilirsiniz. Üstelik siparişiniz İstanbul içi aynı gün teslim edilmektedir.

dogum-gunu-cicekleri-ve-anlamlari

Taze çiçek aranjmanları pazar günü hariç her gün 12.00 ila 18.00 arasında teslim edilmektedir.

  • Tasarım çiçekler,
  • Orkideler,
  • Saksı çiçekleri,
  • Bonsai,
  • Vazoda çiçek gibi birçok  seçeneğe sahipsiniz.

Yakınlarınızı mutlu etmenin en zarif yollarından biri olan çiçekler, Muhiku’nun yenilikçi anlayışı ile yeniden tasarlanıyor. Böylece hediyeleriniz klasik olmaktan çıkarak özel sürprizlere dönüşüyor.

Tercih ettiğiniz çiçeklere anlamlı bir de not eklemek ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Etkileyici ve Anlamlı İltifat Sözleri blog yazımızdan ilham alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir