Sevdiklerinize Özel Lezzetli Hediye Seçenekleri

sevdiklerinize-ozel-lezzetli-hediye-secenekleri

Lezzetli hediye seçenekleri ile sevdiklerinize beklenmedik anlarda farklı bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Sizin için hazırladığımız birbirinden lezzetli hediye seçenekleri ile sevdiklerinizi şaşırtabilir ve onları mutlu edebilirsiniz.

Sevdiklerimiz ile hediyeleşmek için pek çok sebep olabilir. Yeni bir işe başlama, doğum günleri, yılbaşı, 14 Şubat Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü gibi birçok sebeple onlara hediye alabileceğimiz gibi içimizden geldiği herhangi bir zaman diliminde de onlara minik hediyeler alabiliriz.

Sevdiklerimizi düşünerek aldığımız aldığımız hediyelerle onları şaşırtmak ve mutlu etmek isteriz. Kimi zaman da onların dertlerine ortak olmak ve varlığımızı hissettirmek adına onlara küçük hediyeler yollayabiliriz. Bu hediyelerdeki yegane mesaj onlara olan sevgimizdir.

Bazen annemize, bazen babamıza bazen de sevgilimize ya da en yakın arkadaşımıza minik bir sürpriz yapmak isteyebiliriz. Bu kez diğer sürprizlerden farklı olması adına onu yenilebilir bir hediye ile şaşırtabiliriz. Birbirinden güzel gurme hediyeler sayesinde ağızlarının tadını yerine getirebiliriz. Ne de olsa can boğazdan geçer!

Gurme Lezzetler Hediye Kutusu

gurme-lezzetler-hediye-kutusu

Lezzetli hediye seçenekleri arasında ilk önerimiz sevdiklerinize çok boyutlu bir deneyim yaşatacak olan Gurme Lezzetler Hediye Kutusu. Bu şık ve gurme kutunun içerisinde Selamlique Istanbul geleneksel Türk kahvesi, MI’CAO pirinç patlağı & Türk kahveli karamelli el yapımı çikolata tablet, iki adet yaldızlı mat siyah porselen fincan takımı, Riccolivo Premium natürel sızma zeytinyağı bulunuyor.

Bu kutuyu yeni ev hediyesi olarak değerlendirebileceğiniz gibi yemek yapmayı seven ya da meslek olarak aşçılığı seçen dostlarınıza da alabilirsiniz.

Çikolatalı Hediye Kutusu

all-we-need-is-love-hediye-kutusu

Sevdiklerinizi hiç ummadıkları bir zamanda ve hiç ummadıkları bir şekilde mutlu mu etmek istiyorsunuz? O halde onlar için lezzetli atıştırmalıklardan oluşan bir kutu hazırlayabilirsiniz. Muhiku’nun tasarladığı, içinde kişiye özel lezzetler taşıyan All We Need is Love Hediye Kutusunu armağan edebilirsiniz. Çay, kahve, çikolata ve kahve kokulu mum içeren bu harika set sevdiklerinize doğum günü hediyesi olarak ideal bir alternatif.

Bunun yanında dilerseniz Kendi Kutunu Yap sekmesinden çikolata kategorisine tıklayarak birbirinden lezzetli Godiva marka çikolataları tek bir kutuda toplayabilirsiniz. Dilerseniz bunların yanına lezzetli bir filtre kahve de ekleyebilirsiniz. Sevdiklerinizin damak tadına özel hazırlayacağınız bu lezzetli hediye kutusu ile onları şımartabilirsiniz. Bu kutuyu herhangi bir özel günde, üzgün oldukları bir zamanda ya da onların sevinçlerine ortak olmak istediğiniz bir zamanda tercih edebilirsiniz.

Bitki Çayı Hediye Sepeti

dunya-caylari-hediye-seti

Sevdiklerinize lezzetli bitki çayları eşliğinde minik bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Üstelik bu lezzetli kutunun içerisine kolaylıkla kupa, bitki çayı demleme süzgeci, french press ve çikolata da ekleyebilirsiniz. Böylelikle ömür boyu hatırlayabileceği bir hatıra da almış olacaktır. Ona alacağınız bu lezzetli kutudan çıkacak kupadan aldığı her yudumda sizi ve size olan sevgisini anımsayacaktır.

Dünya Çayları Hediye Kutusu sevdiklerinize muhteşem tatlar deneyimleme fırsatı sunacaktır. Böyle lezzetli bir içeriğe sahip kutu ile ona ne kadar çok değer verdiğinizi ve onun mutluluğu ile sizin de mutlu olduğunuzu gösterebilirsiniz. Aynı zamanda beraberce farklı kültürlerin lezzetlerini tatma şansı yakalayabilirsiniz.

Lezzetli Makaronlar

lezzetli-makaronlar

Son zamanlarda sıkça gördüğümüz ve bir yiyenin bir daha yemek istediği enfes makaronlar ile sevdiklerinize sürpriz yapmaya ne dersiniz?

Hayatta bazen kendimizi iyi hissetmediğimiz ya da enerjimizin düşük olduğu zamanlar olabilir. Böyle zamanlarda en çok ihtiyacımız olan şey sevdiklerimizi yanımızda hissetmek olacaktır. Onlarla yapılacak küçük bir sohbet bile içinde bulunduğumuz ruh halinden kurtulmamızı sağlarken onlardan gelecek küçük bir sürpriz ile havalara uçabiliriz.

Siz de sevdiklerinizi mutlu etmek ve daima onlarla olduğunuzu hissettirmek adına birbirinden lezzetli makaronlar ile onlara sürpriz yapabilirsiniz. Çikolatalı, çilekli, limonlu, kahveli, fıstıklı gibi pek çok seçeneğe sahip makaron hediye kutusu ile onların gülümsemesini sağlayabilirsiniz.

Meyve Sepeti

meyve-sepeti

Birbirinden lezzetli ve sağlıklı meyvelerden oluşan hediye sepetine hangimiz hayır diyebilir ki? Sevdiklerinize en sevdiği meyvelerden oluşan taptaze meyvelerle bir hediye sepeti hazırlayabilirsiniz. Hem sağlıklı hem de lezzetli bir içeriğe sahip bu hediye sepeti ile onları üzgün oldukları bir zamanda mutlu edebilir ya da olan mutluluklarını iki katına çıkarabilirsiniz. Böyle lezzetli bir sepet hazırlamak için öncelikle ihtiyacınız olan ilk şey hasır bir sepet olacaktır. Dilediğiniz boyutta olabilecek bu hasır sepetin dışını süslemek içinde bir tül ve kurdele kullanabilirsiniz. Sepetin içini doldururken rengarenk meyveler kullanabileceğiniz gibi aynı renk olan meyvelerden de faydalanabilirsiniz.

Bir Dilim Pasta ile Mutluluk

bi-dilim-pasta-ile-bi-mutluluk

Yediden yetmişe hemen hemen hiç kimsenin hayır diyemediği bir tat vardır ki, o da lezzetli bir dilim pasta! Onlar için sevdikleri içeriğe sahip bir dilim pasta ile özel günlerde onları mutlu edebilir ya da sevinçlerine ortak olabilirsiniz. Üzerine ekleyeceğiniz minik bir not ile en güzel dileklerinizi ve sevginizi dile getirebilirsiniz. Günün herhangi bir saatinde karşılaşacakları bu lezzetli hediye sayesinde çok mutlu olacaklardır.

Lezzetli Kurabiyeler

lezzetli-kurabiyeler

Sevdiklerinize özel hazırlanmış kurabiyeler ile onları şımartmak ister misiniz? Son zamanlarda pek çok organizasyonda karşımıza çıkan şeker hamuru ile farklı şekillerde hazırlanabilen kurabiyeler ile sevdiklerinize özel lezzetli hediye hazırlayabilirsiniz. Dilersiniz onların en sevdiği şeylerin şekliyle kurabiyeler oluşturabilir dilerseniz isimlerinin harflerini içeren kurabiyeler hazırlayabilirsiniz. Bu lezzetli hediye seçeneği ile sevdiklerinize kendilerini çok özel hissettirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir