Sevdikleriniz İçin En İyi Terfi Hediyeleri

sevdikleriniz-icin-terfi-hediyeleri

Abiniz, ablanız, eşiniz, sevgiliniz ya da en yakın arkadaşınızın iş hayatında elde ettiği başarıyı kutlamak istiyorsunuz fakat terfi hediyeleri hakkında bir fikriniz yok mu? Öyleyse doğru yerdesiniz.  Çünkü bu içeriğimizde sizin için en iyi terfi hediyelerine yer verdik.

Sevdiklerimiz başarı merdivenlerini hızla çıkarken bizleri de yanlarında görmek isterler. Kimi zaman dereceyle bitirilen bir okul, kimi zaman iş hayatında sağlanılan başarılar…

Özellikle iş hayatında hak ettikleri değeri gören kişiler aynı takdiri sevdiklerinden de görmek ve onları yanlarında hissetmek isterler.

Böyle zamanlarda sevdiklerimizin yanında olduğumuzu hissettirmenin pek çok yolu var. Onlara küçük bir kutlama mesajı atabiliriz ya da başarılarını şık terfi hediyeleri ile kutlayabiliriz.

Özellikle terfi hediyeleri basit bir kutlama mesajının çok daha ötesine geçerek en az onlar kadar mutlu olduğumuzu açıkça gösterecektir.

Bu içeriğimizde sizler için yer verdiğimiz terfi hediyeleri ile sevdiklerinize sıra dışı bir kutlama armağanı gönderebilirsiniz. Sıradan bir çiçek buketinin çok daha ötesine geçen bu kutlama sevdikleriniz tarafından uzun süre hatırlanacak.

Terfi Hediye Fikirleri

erkege-yeni-is-ofis-hediyesi-kutusu

Bir terfi hediyesinin olmazsa olmazı nedir? Bize sorarsanız iş yaşantısına şıklık ve kolaylık katacak parçalardır deriz. Bir buket çiçek yerine defter, kalem, kupa, çay ve kahve gibi hediyeliklerle süslenen hediye kutuları, terfi hediyeleri arasındaki en ideal hediye seçenekleridir.

Muhiku’nun yeni iş hediyeleri koleksiyonu da içeriğinde bu anlayışla tasarlanan pek çok hediye seçeneğine yer veriyor. Şık, kaliteli ve lezzetli parçalar arasından yapılan seçimlerle harika hediye kutuları tasarlanmış. Biz bu çeşitlilik içerisinden sizin için birkaç seçim yaptık.

Erkeğe Ofis Hediyesi Kutusu

Erkeğe Ofis Hediye Kutusu hem şık hem de kaliteli hediye seçeneklerinden biri. İçerisindeki işlevsel ve lezzetli parçalarla dikkat çeken bu hediye kutusu ile eşinizin, erkek arkadaşınızın, abinizin, erkek kardeşinizin ve hatta babanızın terfisini kutlayabilirsiniz.

Bu hediye kutusunun içerisinde;

  • El Salvador Veracruz filtre kahvesi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Notes tasarımlı yaldızlı siyah not defteri,
  • Kutulu siyah tükenmez kalem,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Dilerseniz Muhiku’nun erkeğe hediye sayfasını ziyaret edebilir ve erkekler için tasarlanan diğer hediye seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Bu kutuyu dilerseniz kız arkadaşlarınıza da armağan edebilirsiniz.

İş Tebrik Hediye Kutusu

İş Tebrik Hediye Kutusu, Muhiku’nun özenle hazırladığı tebrik hediyeleri arasında yer alan bir diğer hediye kutusu. İçerisinde yer alan nahif ve şık detaylarla eşinizin, kız arkadaşınızın, ablanızın, kız kardeşinizin ya da annenizin terfisini kutlayabilirsiniz. Bu hediye kutusunun içerisinde;

  • Colombia Huila kahvesi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Ananas tasarımlı yaldızlı siyah not defteri,
  • Kuru çiçek buketi yer almaktadır.

Dilerseniz hediye kutusunu tütsü, kalem ve French press ile zenginleştirebilirsiniz. Kadınlar için özel olarak tasarlanan daha fazla hediye seçeneğini incelemek için kadına hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu

keyifli-bir-mola-hediye-kutusu

Hem kadına hem de erkeğe hitap edecek bir hediye arayışındaysanız Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu‘na mutlaka göz atmalısınız.

İçerisinde iş temposuna keyif katacak ve rahatlatacak birbirinden lezzetli aromalara yer veren bu hediye kutusuyla sevdiklerinizin başarısını en güzel şekilde kutlayabilirsiniz.

Bu hediye kutusunun içerisinde;

  • El Salvador Veracruz  kahve,
  • Hibiskus çayı,
  • Lady Grey çayı,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Çay süzgeci,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Dilerseniz bu hediye kutusunu da çikolata, French press, tütsü ve diğer hediyeliklerle zenginleştirebilirsiniz.

Diğer hediye kutularını da sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

Terfi Hediye Notu

terfi-hediye-notu

İş tebrik hediyeleri için olmazsa olmaz detaylardan biri hediye notları.

Hediye ancak içerisine anlamlı bir kutlama notu iliştirildiğinde anlam kazanır. Fakat merak etmeyin hediye önerilerimizin yanı sıra sizler için bir de en güzel tebrik mesajlarını seçtik. Bu tebrik mesajlarından yararlanarak sevdikleriniz için seçtiğiniz hediyeye anlam katabilirsiniz.

  • “Yeni kademende çok mutlu ve başarılı olmanı diliyoruz. Hayatından mutlu anların hiç eksik olmasın. Terfini gönülden kutlarız.”
  • “İş hayatında çok başarılı ve mutlu olmanı diliyorum. Azim ve sabırla çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Terfini canı gönülden kutlarım, başarılar.”
  • “Her adımında başarıyı da peşinden sürükleyeceğine olan inancım sonsuz. Başarıdan başarıya koşmanı diliyorum canım arkadaşım, terfini canı gönülden kutlarım.”
  • “Her yeni iş beraberinde yenilikleri de getirir. Yeni olaylar, yeni insanlar ve elbette yeni sorumluluklar. Fakat çalışma azminle ortaya harika işler çıkaracağının biliyorum. Yeni kademen hayırlı olsun canım, unutma zirve her zaman seni bekliyor.”
  • “Adım attığın yepyeni dünyada, umarım çok başarılı olursun! Tutkunu asla kaybetme, tebrikler.”
  • “Şansın tükendiğinde bile, becerilerin ve deneyimlerin seni daima kurtaracak! İyi şanslar!”

Kurumsal Terfi Hediyeleri

kurumsal-hos-geldin-hediyeleri

İş dünyasında belli bir yere gelmek isteyen bir şirketseniz ya da mevcut konumunuzu korumak istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey çalışanlarınızın mutlu olmasını sağlamak. Ancak bu şekilde iş dünyasında ilerleyebilir ve daha başarılı işlere imza atabilirsiniz.

Çalışanlarınızın mutlu olmasını sağlamanın en kolay yollarından biri ise onlara değerli olduklarını hissettirmek. Yükseldikleri kademeyi terfi hediyesi ile kutlayarak onlarla çalışmanın sizin için ne kadar kıymetli olduğunu gösterebilir ve çalışanlarınızın işlerine sıkı sıkıya bağlanmasını sağlayabilirsiniz.

Çalışanlarınızın motivasyonunu yükseltmenizde size yardımcı olacak kurumsal ekibimizle pürüzsüz bir hediye deneyimi yaşayabilirsiniz. Tüm süreci sizin adınıza yönetecek olan ekibimiz şirket kültürünüzü yansıtan bir hediye tasarlayarak çalışanlarınızın motivasyonunu arttırmanızda size yardımcı olacak.

Detaylar için kurumsal hediye sayfamızı ziyaret edebilir ve iletişim formunu doldurabilirsiniz. Ekibimiz en kısa sürede size dönüş yaparak detaylar hakkında sizi bilgilendirecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir