Satın Alma Profesyonelleri İçin Kurumsal Hediyeler

satin-alma-kurumsal-hediye

Tedarikçilerinizle Güçlü İlişkiler Kurarak Kazancı Arttırın!?

Satın alma alanında başarıya ulaşmak için tedarikçilerinizle aranızdaki iletişimin iyi olması ve güvenilir bir imaj çiziyor olmanız, işlerinizin kalitesi ve devamlılığı adına kilit öneme sahip.

İlişkilerinizi Nasıl Güçlendirebilirsiniz?

Satın Alım Sürecinizi İyileştirerek Kârı Arttırın!

Tedarikçilere Hediyeler

Satın almada çalışırken çok farklı sektörlerden ve çok farklı kültürlerden insanlarla bir araya gelmeniz, onlarla iyi ilişkiler kurmanız gerekiyor.

Yenilikçi hediyelerle, görüşeceğiniz tedarikçilerin size olan güvenini ve sempatisini kazanabilirsiniz. Karşılıklı güveni sağlamak size uzun vadeli anlaşmalar ve daha fazla şirket kazancı sağlayacaktır.

Saygıdeğer Bir İş Ortağı Olun

 

 

vip-hediyeler

VIP Hediyeler

Kaliteli ham madde almanız ürününüzün değerini arttırarak müşteri deneyimini iyileştirir ve şirketiniz hakkında olumlu geri dönüşler almanızı sağlar. Böylelikle daha fazla insan ürününüzü alır, çevresindekilere önerir ve böylece şirketinizin kazancı artar.
İyi bir tedarikçi bulduğunuzu düşünüyor ve iş yapmaya devam etmek istiyorsanız, aldığınız hizmetten memnun olduğunuzu gösterecek jestler yaparak sadakati arttırabilirsiniz.

Kalitenin Kalıcı Olmasını Sağlayın

 

                            Performans Hediyeleri

performans-hediyeleri

Yapılan bir araştırmaya göre yöneticileriyle arasında pozitif bir ilişki olan çalışanlar, yaptıkları işte %63 daha mutlular.

Sizinle birlikte çalışan ekip arkadaşlarınızın motivasyonu da en az tedarikçileriniz kadar önemli. Emekleri ve çabaları karşılığında onlara yapacağınız sürprizler, sizinle çalışmaktan aldıkları keyfi arttırarak çalışma performanslarını yükseltir.

Ekibinizin İşini Severek Yapmasını Sağlayın

 

Size Ne Fayda Sağlıyoruz?

 

Tedarikçi Memnuniyeti ve Sadakati Oluşturma

satın-alma

İşlerinizin yürümesinde ve şirketinizin para kazanmasında oldukça büyük bir rolü olan tedarikçileriniz, aranızdaki iletişimin kalitesine bağlı olarak şirketinize hem finansal anlamda hem de ürün anlamında avantaj sağlayacaktır.

Değiştirmek ya da iyileştirmek istediğiniz süreçleri çok daha kolay çözebilmenizin yanında, aranızdaki sadakat duygusu da sizi olası risklerden koruyacaktır.

Riski Düşürecek Adımlar Atın

 

Rekabette Ön Plana Çıkma

Rekabet ortamında sizi farklı kılacak en önemli şeylerden biri, birlikte çalıştığınız iş ortaklarınızla aranızdaki ilişkidir. Bu ilişki ne kadar iyi olursa birlikte yapacağınız işler de o kadar uzun soluklu olur ve başarıya ulaşma şansı artar.

Tedarikçilerinize ve ekip arkadaşlarınıza vereceğiniz yenilikçi hediyelerle hem sadakati hem de performansı arttırarak birçok firmayı gerinizde bırakabilirsiniz.

Prestijli Bir İmaj Yaratın

 

yogun-gundem

Satın Alım Süreçlerinde Vakit ve Nakit Tasarrufu

Teklif istemek, bu teklifleri değerlendirmek, pazarlık yapmak, gerekiyorsa alternatif tedarikçiler bulmak gibi önemli işleriniz arasında enerjinizi bir de yenilikçi kurumsal hediyeler bulmaya çalışmakla tüketmeyin.

Yüzlerce markayla yaptığımız iş birlikleri sayesinde size hem zaman hem de nakit tasarrufu sağlıyoruz.

Şirket Kaynaklarınızı Verimli Kullanarak Kazancı Arttırın

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir