Şahmeran Nasıl Takılır? Şahmeran Bileklik ve Kombin Önerileri

baget-tasli-sahmeran

Şahmeran nasıl takılır, sorusunu meraklıları için cevapladık. Yalnızca bununla da yetinmedik. Aynı zamanda farklı şahmeran modellerine ve kombin önerilerine de yer verdik.

Siz de bu içeriğimiz sayesinde tarzına sıra dışı bir dokunuş yapabilir ve şıklığınızla dikkat çekebilirsiniz!

İçerik:

Takı, bir kadın için yeri dolmaz aksesuarlar arasında yer alır. En şık kombinler dahi şık bir takı olmadan tamamlanamaz. Dolayısıyla sönük ve basit kalır. Günlük kombinler ise sade ve şık takılarla daha da etkileyici hale gelebilir.

Son zamanların en trend takılarından biri olan şahmeran ile stilinize cesur bir hava katabilirsiniz. Şık bir şahmeranla tamamladığınız kombinlerinizle parlayabilir ve tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Sevdiklerinize en özel anlarda, en zarif sürprizi yapmaya ne dersiniz? Eğer cevabınız evet ise Muhiku’nun birbirinden şık takı modellerine bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü Muhiku’nun gümüş takı modelleri her tarza hitap ediyor. Şıklıktan ya da sadelikten yana olan kadınlar aradıklarını Muhiku’da buluyor.

Üstelik Muhiku’nun takı modelleri bütçenizi de zorlamıyor. Çünkü tasarımlar tamamıyla 925 ayar gümüşle hazırlanıyor. Gümüşün de diğer değerli madenlere nazaran daha uygun fiyatlı olduğunu düşünürsek bu konuda pek de haksız sayılmayız.

Sevdiklerinize en zarif sürprizi en en uygun fiyatlarla hazırlamak için şimdi Muhiku’nun takı modellerini keşfedin!

Şahmeran Ele Nasıl Takılır?

yildizli-sahmeran

Bu içeriğimizi okuyan herkesin bu sorunun yanıtını merakla beklediğine eminiz. Fakat soruyu yanıtlamadan önce size şahmeran ile ilgili şaşırtıcı bir bilgi vermek isteriz. Şahmeran, mitolojik bir kavram olmakla birlikte Farsça kökenli bir kelimedir.

Kelimeyi ikiye bölerek açıklayabiliriz. Şah kelimesiyle birleştirilen “meran” Farsça’da yılan anlamına geliyor. Şahmeran ise “yılanların şahı” demek.

Mitolojide ise vücudunun alt kısmı yılan ve üst kısmı ise kadın olan efsanevi bir yaratığa verilen isim. Ayrıca şifanın ve bilgeliğin de sembolü.

Bilekliğin bir türü olan şahmerana bu ismin verilmesinin sebebi ise tıpkı bir yılan gibi eli sarmalıyor olması. Çünkü şahmeran normal bileklik modellerinden farklı olarak elin üstüne takılıyor.

Gelelim şahmeranın nasıl takıldığına. Her ne kadar karmaşık bir takı gibi görünse de takması oldukça basit bir takı. Çünkü takarken normal bir bileklikten pek de farkı yok.

Şahmeranı dilediğiniz elinize takabilirsiniz. Bunun için özel bir kural yok. Fakat hangi elinizi daha az kullanıyorsanız o elinize takmanızı tavsiye ederiz. Böylece daha rahat edebilirsiniz. Şahmeranı takmak için ise;

  • İlk önce parmağa geçirmek için tasarlanan kısmını elinizin üzerinden orta parmağınıza geçirin. Eğer diğer parmaklarınıza geçirirseniz şahmeran elinizin üzerinde dengeli durmaz.
  • Daha sonra künye kısmını bileğinize takın, kapatın ve stilinize şıklık katın. Klipsi kapatırken zorlanırsanız yardım alabilirsiniz.

Şahmeran nasıl takılır sorusuna yanıt verdiğimize göre içeriğimizin giriş kısmında bahsettiğimiz ikinci konuya geçelim. Özellikle ilk kez şahmeran takmaya başlayacaklar için ve farklı stil önerilerine ihtiyaç duyanlar için oldukça faydalı olacağını düşünüyoruz.

İşte, şahmeran bileklik modelleri ve stil önerileri.

Şahmeran Bileklik Modelleri ve Öneriler

gumus-zincir-sahmeran

Doğunun parıltılı takısı şahmeran son zamanlarda kadınların en popüler aksesuarlarından biri. Kadınların tarzına alışılagelmişin dışında bir hava katan şahmeran, farklı stillerde rahatlıkla kullanılabiliyor.

Eğer siz de tarzınıza sıra dışı bir hava katmak ve şıklığınızla dikkat çekmek istiyorsanız Muhiku’nun şahmeran modelleri arasından stilinize uygun bir seçim yapabilirsiniz.

Şahmeranı düz renk gömleklerle kombinleyebilirsiniz. Karışık desenli kıyafetlerde belli olmayabilir. Zarif elbiseler ve gömleklerle en iyi sonucu alırsınız. Şifon ya da ipek kumaş tercih edebilirsiniz.

Sadelikten Yana Olanlar için Gümüş Zincir Tasarım Şahmeran

Gerek günlük kombinlerinizde gerek ise şık davetlerde kullanabileceğiniz gümüş zincir tasarım şahmeran hem şık hem de oldukça sade bir model. Peki, bu modeli nerelerde ve nasıl kombinleyebilirsiniz?

  • 14 ayar altın kaplama harf kolye ve 14 ayar altın kaplama altın kolye ile kombinleyerek günlük hayatınızda,
  • Swarovski taşlı beyaz yusufçuk kolye ve Swarovski taşlı tektaş küpe ile kombinleyerek iş hayatınızda,
  • Swarovski taşlı baget kolye ve yine Swarovski taşlı baget kesim tektaş küpe ile kombinleyerek en özel davetlerde tarzınızla tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Şıklığın minimalizmle birleştiği bu hoş tasarımlar sadeliğinizle göz kamaştırmanızı sağlayacaklar. Gerek ilk buluşmanızda, gerek bir arkadaşınızın nişanında gerek ise önemli bir iş yemeğinde zarafetinizi gözler önüne serecekler.

Hediyelik gümüş kolye modelleri yazımızdan da ilham alabilirsiniz.

Şıklığıyla Dikkat Çekmeyi Sevenler için Rose Zincir Şahmeran

Rose renkli takılar son zamanlarda popüler parçalar arasında. Hatta altın renginin bile önüne geçtiğini söyleyebiliriz. Çünkü neredeyse her ten rengine çok yakışıyor.

Yer ve zaman fark etmeksizin şıklığıyla göz kamaştırmayı seven cesur kadınların tarzına ise rose zincir şahmeran çok yakışacak. En düz kombinlerinize bile ışıltılı bir görünüm kazandıracak olan bu şahmeranla gerek bir konser salonunda gerek ise yakınınızın en özel anında şıklığınızla ortamda bulunan diğer herkesin dikkatini çekeceksiniz.

Peki, rose zincir şahmeranı nasıl kombinleyebilirsiniz?

  • Opal taşlı tasarım kolye ile kombinleyerek günlük hayatınızda,
  • Özel tasarım el yapımı seramik göz kolye ile kombinleyerek iş hayatınızda,
  • Swarovski taşlı mavi mineli kolye ile kombinleyerek özel davetlerde tarzınıza şıklık katabilirsiniz.

Yukarıdaki kombin önerilerinde yer verdiğimiz tüm modellere Muhiku’nun aksesuar sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Gerek kendiniz, gerek ise sevdikleriniz için en şık seti oluşturabilirsiniz. Böylece en özel anlara unutulmaz bir dokunuş yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir