Saatlerin Anlamları Nelerdir, Saat Falı Nasıl Bakılır?

saatlerin-anlamlari-nelerdir-saat-fali-nasil-bakilir

Bazen gözümüz saate iliştiğinde çift rakamların ya da zıt rakamların bir araya geldiğini görürüz. Bunun altında içten içe derin bir anlam arasak da “aman ya, olur mu öyle şey” diyerek geçiştiririz. Peki, bu saatlerin anlamları var mı gerçekten? Denk geldiğimiz rakamlar yalnızca tesadüf mü yoksa evrenin bize vermek istediği bir mesaj var mı?

Saatlerin anlamları gerçek mi, diye merak ediyor olabilirsiniz. Sizin merakınızı gidermek adına saatler ve anlamları başlıklarına geçmeden önce bu konuya açıklık getirmek isteriz.

Sayıların anlamları yüzyıllardır merak edilen ve araştırılan bir konu olmuştur. Tarih boyunca insanlar sayılara belli anlamlar yüklemişler ve bu yükledikleri anlamlar doğrultusunda hareket etmişlerdir. Bugün pek çok din ve inanışta da sayıların önemli bir yer edindiğini görürüz. Hatta inanışımızda da 3, 7, 40, 33 gibi rakamların önemli olduğunu ve bir şeyleri simgelediğini biliriz.

Peki, sayıların bir araya gelmesiyle bize günün hangi diliminde olduğumuzu hatırlatan ve gösteren saatlerin anlamları nelerdir ve bu saatlerin bize iletmek istediği bir mesaj var mıdır? Bu içeriğimizde sizlerle saatlerin anlamları ve sayıların bize anlatmaya çalıştıklarını paylaşacağız.

🎁 Sevdiklerini mutlu etmenin yolu Muhiku’dan geçiyor. Muhiku’nun özenle hazırlanan uygun fiyatlı konsept hediye kutuları ile sevdiklerini özel zamanlarda mutlu edebilir, onlara olan sevgini en içten şekilde gösterebilirsin.

Şimdi sık sık denk geldiğimiz çift ve ters saatlerin anlamı nelermiş bakmaya başlayabiliriz!

Çift Saatlerin Anlamı

saatlerin-anlamlari-nelerdir-saat-fali-nasil-bakilir

Saate baktığınız zaman gördüğünüz çift, diğer bir ifadeyle de double sayıların gizli bir anlam içerebileceğini ya da içerdiğini hiç düşündünüz mü? Belki de bu saatler bir rastlantının da ötesinde gizli bir mesaj taşıyorlardır.

Evrenden ve bilinçaltınızdan size ulaşması gereken mesaja aracılık ediyorlardır. Bu sebeple zamanı öğrenmemize yardımcı olan saatlerin belli anlamları olduğuna inanılmaktadır. Özellikle çift saatlerin anlamı pek çok kişi tarafından merak edilmektedir.

Peki, çift yani double saatlerin taşıdıkları gizli anlamlar ve hayatımıza etkileri nelerdir? İşte, aynı saatlerin anlamı ve anlamları!

01.01 Saat Anlamı

Saatlerin 01.01’i gösterdiği an oldukça özeldir. Bu saat aşkı ve sevgiyi temsil eder. Birinin size derin hisler beslediğinin ve bunu size açıklamak istediğinin habercisidir. Evren size duygusal dünyanızın oldukça hareketli olduğunun ve yeni bir aşkın kapınızı çalacağının mesajını verir.

01.01 saati yaratıcılığı da simgeler. Eğer yaratıcılık gerektiren bir işte çalışıyorsanız ya da yaratıcılık gerektiren bir hobi edindiyseniz hemen zihninizi boşaltın ve çakralarınızı açmaya odaklanın. Bu özel an zihninizde yeni düşüncelerin ve fikirlerin oluşacağını size açıkça ifade eder.

02.02 Saat Anlamı

02.02 saatinin anlamı kendisinde gizlidir. Bu vakit ikilemlerin vaktidir. Bilinçaltınız size ikilemlerinizin olduğunu ve bu ikilemler arasında sıkışıp kaldığınızı söylemek ister. Eğer saat 02.02’ye denk geliyorsanız zihninizi boşaltmalı ve sizi ikileme sürükleyen konuları artısıyla ve eksisiyle ele almalısınız. Sizi olumsuz yönde etkileyen fikirlerin ve kişilerin etkisinden kurtularak pozitif fikirlere ve kişilere yönelmelisiniz.

03.03 Saat Anlamı

Pozitif enerjinin açığa çıktığı ve ruhunuzu sarmaladığı bir saattir. Bu saat dileklerinizin ve hayallerinizin gerçekleşeceği ve dualarınızın kabul olacağını ifade eder. Diğer taraftan bu saat hayal gücünüzün beslendiği ana girdiğinizin de habercisidir. Bu vakitlerde hayal dünyanızı besleyeceğini düşündüğünüz filmler ve diziler seyredebilir, müzikler dinleyebilir ve kitaplar okuyabilirsiniz.

🎁 Kendinize keyifli zaman yaratmak için ihtiyacınız olan tek şey Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu!

Saatler 03.03’ü gösterdiğinde evrendeki tüm dilek kapıları açılır. Bu vakitte edeceğiniz dualar kuşkusuz karşılık bulacak ve en kısa zamanda dilekleriniz gerçekleşecektir. Dolayısıyla bu saatlerde daha çok pozitif düşüncelere yönelmeli ve bol bol dilek dilemelisiniz.

04.04 Saat Anlamı

Saat 04.04 fiziksel gücü ve iyileşmeyi simgeler. Eğer herhangi bir hastalığınız varsa ya da kendinizi güçsüz ve yetersiz hissediyorsanız, saat 04.04 kısa süre içerisinde sağlığınıza kavuşacağınızın ve arzu ettiğiniz güce ulaşacağınızın habercisidir. Diğer taraftan saat 04.04 ihtiyacınız olan gücü kendi benliğinizde bulacağınızın mesajını verir.

05.05 Saat Anlamı

Saat 05.05 hayal gücünüzün doruklarında olduğunuzu simgeler. Yaratıcılığınızın en yüksek olduğu bu saat, kafanızın içindeki o sese kulak vermeniz gerektiği konusunda size bir mesaj verir. Aynı zamanda hayat enerjisini ve mutluluğu simgeleyen bu saat anda kalmanızı ve anın tadını çıkarmanız gerektiğini söyler.

06.06 Saat Anlamı

Uzun zamandır kendinizi yalnız hissediyorsanız size iyi bir haberimiz var. Eğer saat 06.06’ya denk geldiyseniz yalnızlık hissiyatının kısa süre içerisinde sizi terk edeceğinden emin olabilirsiniz. Bu saat aynı zamanda negatif enerjiyi hayatınızdan uzaklaştırmanız gerektiğini, hayatın güzelliklerine odaklanmanızı ve sahip olduklarınıza şükretmeniz gerektiğini sembolize eder.

🎁 Dostlarınızla olan bağınızı güçlendirmek için arkadaşa hediye kutularından yardım alabilirsiniz.

07.07 Saat Anlamı

Uyanışın sembolüdür. Yeryüzüneki her şeyin birbiri ile ilişkili olduğunun ve dünyayı olduğu gibi kabul etmeniz gerektiğinin mesajını verir. Dünyanın yaşanılmaz bir yer olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Fakat saat 07.07 size bir dengeden bahseder. Siz de bu farkındalığa varacak ve kendi benliğinizdeki rönesansı gerçekleştireceksiniz.

08.08 Saat Anlamı

Uzun zamandır zorluklarla mücadele ediyorsanız ve artık gücünüzün azaldığını hissediyorsanız müjde! Saat 08.08 kurtuluşun sembolüdür. Bilinçaltınız size zorlu süreci geride bırakacağınızı ve feraha çıkacağınızın mesajını veriyor.

09.09 Saat Anlamı

09.09 saatinin size vereceği büyük mesaj “Hayatını yaşa!” dır. Bu saat hayatın güzelliklerine gözlerini kapatma ve yaşamın tadını çıkar, der. Aynı zamanda potansiyelinin farkına var, mesajını da verir. Kendiniz kadar çevrenizdeki insanlara da neşe saçtığınızı ve onları da olumlu yönde etkilediğinizi de dile getirir.

10.10 Saat Anlamı

Saat 10.10 büyük değişimin habercisidir. Sizi büyük bir değişimin beklediğinin ve bu değişime hazırlanmanız gerektiğini simgeler. Bu bir ev, iş, yaşam stili veya başka bir alandaki değişim olabileceği gibi tüm bunları kapsayan büyük bir değişim de olabilir. Size düşen bu değişime hem zihninizi hem de bedeninizi hazırlamaktır.

11.11 Saat Anlamı

Saat 11.11 size çok net bir mesaj verir. Bu mesaj hayatınızdaki pozitif olaylara odaklanmanız ve olumsuzlukları düşünerek kendinizi çok fazla yıpratmamanız gerektiğidir. Zihninizden yer edinmiş olumsuz düşünceleri kovmalısınız ki bir başka olumsuzluğa gebe kalmasın. 

Diğer taraftan bir işte, olayda ya da durumda herhangi bir güçlük ile karşılaşıyorsanız size sunulan zamanı ve alanı iyi değerlendirmelisiniz. Bu akıllıca adım kendi dengenizi bulmanız için de oldukça önemlidir.

12.12 Saat Anlamı

Saat 12.12 aklınızdaki düşünceleri karşınızdaki kişiye kolaylıkla kabul ettireceğinizin habercisidir. Sabrınız ve çabalarınız sonucunda hak ettiğinizi alacağınızı da ifade eder.

13.13 Saat Anlamı

Saat 13.13 evrenin sizinle ilgili planları olduğu mesajını verir. Even sizin yaşamınızda radikal bir değişim yapmak istiyor ve bu değişim radikal bir dönüşümü simgeliyor. Bu dönüşüm sürecinde olumsuz döngüye son verebilir ve hayatınızı düzene sokabilirsiniz.

14.14 Saat Anlamı

Saat 14.14 hayatınızdaki yararsız şeyleri bir kenara bırakma vaktinizin geldiğinin habericisi. Size faydası dokunmayan alışkanlıkları, ortamları ve kişileri hayatınızdan çıkarmalı ve kendiniz için faydalı işlere yönelmelisiniz. Diğer taraftan saat 14.14 ruhunuzu ve bedeninizi de özgür bırakmanız gerektiğini ifade eder.

15.15 Saat Anlamı

Saat 15.15 en özel anlardan biridir. Sizi tutkulu bir aşkın beklediğinin mesajını verir. Yakın zamanda hayallerinizdeki aşkı yaşayacağınızı ve tutkulu bir birlikteliğe adım atacağınızı bilmelisiniz. Eğer hali hazırda bir ilişkiniz varsa partneriniz ile aranızdaki duygunun güçleneceğinin ve ilişkinizdeki tutkunun artacağının işaretidir.

💝 Sevgiliye hediye seçenekleri sayesinde aşkınızı gösteren bir sürpriz yapmak artık çok kolay!

16.16 Saat Anlamı

Saat 16.16 güçlü bir mesaj içerir. Bu saat büyük bir ayaklanmanın kıyısında olduğunuzun mesajını verir. Etrafınızdaki kara bulutlar dağılana ve olumsuz durumlar son buluna kadar tetikte kalmalı ve kendinizi korumalısınız.

17.17 Saat Anlamı

Saat 17.17 şansın kapınızı çalmak üzere olduğunu ifade eder. Aşk hayatınızdaki ve iş hayatınızdaki fırsatları iyi yöneteceğinizin ve işleri geliştirme konusunda uygun ortamı yakaladığınız takdirde büyük bir gelişim yaşayacağınızın habercisidir.

18.18 Saat Anlamı

Saat 18.18 pes etmenin değil eyleme geçmenin habercisi. Yaşadığınız sıkıntılı sürecin altında ezilmemeli, ayağa kalkmalı ve mücadele etmelisiniz. Daldığınız derin düşüncelerden sıyrılmalı ve gerçeklere dönmelisiniz.

19.19 Saat Anlamı

Saat 19.19 manevi anlamda parlayacağınızın ve bu parlaklığınız ile de çevrenizi aydınlatacağınızın habercisi. Çevrenizdeki yardımca muhtaç insanlara ya da sizin yardımınıza ihtiyaç duyan bir arkadaşınıza bir işini yaparken yardımcı olabilirsiniz.

20.20 Saat Anlamı

Saat 20.20 evrenin size bir mesajı olduğu söylüyor. Evren; acele etmeyi bırakmanız gerektiğini ve biraz daha sakin hareket etmeniz gerektiğini söylüyor. İş hayatınıza da yansıyan bu aceleci tavır iş arkadaşlarınızın size olan güveninin eksilmesine de sebep olabilir. Dolayısıyla aceleciliği bir an önce bırakmalı ve olaylara ve işlere daha sakin yaklaşmalısınız.

21.21 Saat Anlamı

Önemli bir proje ya da sınav için çalışıyorsanız yakın zamanda başarıya ulaşacağınızı ifade eder. Emeklerinizin meyvesini çok kısa süre içerisinde yiyeceksiniz!

22.22 Saat Anlamı

Muhteşem işlerin habericisidir. Gerekli sabrı ve alçakgönüllülüğü gösterdiğiniz takdirde harika ötesi işler başaracağınızı gösterir. Aynı zamanda azminiz ve iradenizle başkalarına da rol model olacağınızın habercisidir.

23.23 Saat Anlamı

Gerek iş hayatınızdaki gerekse ait hayatınızdaki dileklerinizin gerçekleşeceğinizin habericisi. Siz yeter ki eylemlerinizde kararlı ve tutarlı olun zihninizden ve kalbinizden geçen dilekleriniz kısa süre içerisinde kabul olacak.

00.00 Saat Anlamı

Yeni deneyimlerin ve menfi yeniliğin habercisidir. Düşünce ve görüş olarak farklı fikirlere kayabilir ve yeni fikirlerle yeniden doğabilirisiniz.

Çift saatlerin anlam bakımından yorumlanmaları ve taşıdıkları mesajlar bu şekildeydi. Bir sonraki başlıkta ise yansıma saatlerin anlamı üzerine konuşacağız.

Ters Saatlerin Anlamı

ters-saatlerin-anlamlari

Çift saatler ve anlamları kadar ters saatler de bize birtakım mesajlar vermek istiyor olabilir. Evrenin ya da hayatımızda yer alan insanların yaydığı enerjiyle bize bir mesajı iletmekle görevli olabilirler. Peki, ters saatlerin anlamı neler?

Çift saatler daha çok hayata ve benliğimize yönelik mesajlar verirken ters saatler aşk hayatımızla ilgili kısa ve net mesajlar verirler. Sayıların bize ulaştırmak istediği mesaj içinde bulunduğumuz zaman dilimine göre de değişebilir. Bu sebeple sizlerle en güncel bilgileri paylaşacağız. Bakalım saatlerin anlamları 2022 yılında nelermiş ve saatler bize ne anlatmak istiyorlarmış? O halde yansıma saatlerin anlamı kısmına geçebiliriz.

Ters Saatlerin Anlamları

  • 01.10 Saat Anlamı: Şimdiki sevgilinizin ya da eski sevgilinizin uzun zamandır seninle bir konu üzerinde konuşmak istediğininin ve yakın zamanda da bu konuşmayı yapacağınızın habercisidir.
  • 02.20 Saat Anlamı: Sevgilinin ya da eski sevgilinin seni düşlediğinin habercisi.
  • 03.30 Saat Anlamı: Sevgiliniz ile yakın zamanda ciddi bir konu konuşacağınızın habercisi. Bu ilişkinizi bir adım öteye taşımak olabilir.
  • 04.40 Saat Anlamı: Size birinin uzaktan uzağa hayranlık duyduğunun mesajını verir. Siz bu kişiyi fark etmemiş olsanız daha bu kişi size oldukça yakın. Belki de her gün selam verdiğiniz birisi.
  • 05.50 Saat Anlamı: Partnerinin içten içe üzüleceği bir davranış sergilediğini ifade eder. Partneriniz kısa süre içerisinde size bu kırgınlığını dillendirecektir.
  • 10.01 Saat Anlamı: Sevgiliniz ile yaşadığınız sıkıntılı sürecin son bulacağının ve sorunların hallolacağının habercisidir.
  • 12.21 Saat Anlamı: Yakın zamanda sevgiliniz size küçük bir sürpriz yapacak.
  • 13.31 Saat Anlamı: Siz farkında olsanız da olmasanız da bir yerlerde sizi özleyen ve sizinle eskisi gibi olmak isteyen biri var.
  • 14.41 Saat Anlamı: Eski sevgilinizin yakın zamanda bir atakta bulunacağının habercisi. Bu bir mesaj, bir arama ya da sosyal medya hesabından ekleme olabilir.
  • 15.51 Saat Anlamı: Partneriniz sizi kıskandıracak ya da düşüncelere dalmanıza sebep olacak birileri ile buluşacak ya da bir ortama girecek.
  • 20.02 Saat Anlamı: Eski sevgilinizin ya da partnerinizin sizi görmek istediğinin habercisi.
  • 21.12 Saat Anlamı: Bir şeyleri sürekli düşünmenizdense bunu karşınızdaki insanla açıkça konuşmanız gerektiğinin habercisi.
  • 23.32 Saat Anlamı: Sevgilinizin size yürekten bağlı olduğunu ifade eder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir