Romantik Hediye Fikirleri Nelerdir? Sevgiliye Hediye

romantik-hediye-fikirleri-nelerdir-sevgiliye-hediye

En romantik hediye fikirleri arasından seçtiğimiz önerilerle sevgilinize unutulmaz bir özel gün hediyesi armağan edebilir ve partnerinize çat kapı bir sürpriz yapabilirsiniz. Özellikle aşkla hazırlanan hediye kutuları içerisinden seçtiğimiz fikirlere bayılacaksınız!

Sevgilimize vereceğimiz hediyenin hislerimizi yansıtmasını isteriz. Dolayısıyla partnerimize hediye seçerken aşkı anımsatan, partnerimize olan hislerimizi yansıtan ve ona bizi hatırlatacak detaylarla süslü hediyeler arasından seçim yapmak isteriz. Bu sebeple parfüm, saat, gömlek, kazak ve bunlar gibi klişe hediye seçeneklerinden ziyade daha anlamlı ve deneyim odaklı hediyelere yöneliriz.

Muhiku’nun hediye dünyasında yaptığı yeniliklerle romantik hediye anlayışı da farklı bir boyut kazandı. Artık aşk, ortak paylaşımlarımızdan ve hayatın içinden beslenir oldu. Muhiku da hediyenin hayata dokunan, işlevsel ve bir o kadar da anlamlı olması taraftarı. Bu sebeple hediyelerini bu anlayışla tasarlıyor.

Biz de Muhiku’nun romantik hediye seçenekleri içerisinden sizler için en romantik ve en işlevsel hediye seçeneklerini seçtik. Böylece sevgilinize yapmacık romantiklikte bir hediye kutusu yerine anlamlı, duygusal ve işlevsel bir hediye kutusu armağan edebileceksiniz.

? Sevgililer Günü romantik hediyeler ile anlam kazanır. Muhiku’nun yepyeni Sevgililer Günü hediyesi koleksiyonunda romantik dokunuşlarla tasarlanan pek çok hediye seçeceği mevcut. 14 Şubat’ta partnerinize unutulmaz bir hediye sunmak ve birlikteliğinize heyecan katmak için Muhiku’nun 14 Şubat hediyelerine göz atalabilirsiniz.

Sevgiliye Alınabilecek Romantik Hediye Kutusu Fikirleri

askin-renkleri-hediye-kutusu

Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonu içerisinde birbirinden şık ve romantik hediye kutuları yer alıyor. Bu hediye kutuları hem erkeğe hem de kadına hitap edecek şekilde tasarlanıyorlar.

Bu hediyelerin her ayrıntısıyla sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi hissettirebileceksiniz. Dolayısıyla hediye kutuları ile tüm özel günlere anlam katabilirsiniz.

Muhiku’nun sevgiliye hediye kutuları içerisinden sizin için farklı hediye kutuları seçtik. Romantik ve anlamlı detaylarla süslü bu hediye kutuları içerisinden seçim yapabileceğiniz gibi daha fazla hediye kutusu seçeceğine sevgiliye hediye sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Romantik Hediyeler Kadına

Kadın sevgiliye romantik hediye fikirleri arasında sizler için en anlamlı ve en şık hediyelere yer vermeye özen gösterdik. Çünkü romantik hediyeler bayana yalnızca kalpli detaylarla dolu bir hediyeden ibaret olduğunu hissettirmemelidir. Her şeyden önce bir anlam taşımalı ve gündelik hayatında ona sizi hatırlatmalıdır.

Kadınlar için tasarlanan diğer hediye alternatiflerini keşfetmek ve aşağıda sıraladığımız hediyeleri detaylıca incelemek için Muhiku’nun kadına hediye sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

O halde kadın sevgiliye romantik hediye hazırlama önerilerine bir bakalım.

Aşkın Renkleri Hediye Kutusu

Aşkın Renkleri Hediye Kutusu içerisinde aşka dair en güzel detayları barındırıyor. Birbirinden romantik parçaların yer aldığı bu hediye kutusu ile sevgiliniz bir fincan kahvenin ya da içeceği bir fincan çayın hoş aromasında dahi sizin masumane sevginizi anımsayacak. Aşkın Renkleri Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • İran hibiskus çayı,
  • Bir paket filtre kahve,
  • Kırmızı kalpli mum,
  • Pomellos Jamaika gülü kolonya,
  • Cos Chocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Siyah mat seramik kupa,
  • All We Need is Love not kartı yer almaktadır.

Aşkın Renkleri Hediye Kutusu’nun içerisinde yer alan kırmızı kalpli mum en özel anlarınıza eşlik edecek en romantik detay. Şık siyah mat kupa ise çay ve kahve lezzetini şıklık ile buluştururken, Pomellos’un Jamaika gülü kolonyası hoş kokusuyla her yerde ona eşlik edecek. Ayrıca All We Need is Love not kartı ile de anlamlı ve özel bir mesaj da verebilirsiniz.

All We Need is Love Hediye Kutusu

Tek ihtiyacınız olan şey yalnızca yürekten sevmek ve sevilmek. Sevginin iyileştirici gücünden ilham alınarak hazırlanan All We Need is Love Hediye Kutusu hayatınızda en önemli bir yere sahip olan partnerinize armağan edebileceğiniz oldukça ince ve romantik bir hediye kutusu.

All We Need is Love Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • Bir paket filtre kahve,
  • İngiltere Lady Grey çayı,
  • Yade sandal aromaterapi mum,
  • Cos Chocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Love tasarımlı porselen kupa,
  • Paşabahçe çay kalem kolonyası,
  • All We Need is Love not kartı yer almaktadır.

Kenya AA kahvesi ve İngilizlerin meşhur lezzeti Lady Grey çayı sevgilinize farklı aromalar eşliğinde güne başlamanın keyfini yaşatırken, love tasarımlı kupa çay ve kahve keyiflerine aşk katacak. Cos Chocolate’ın kalpli sütlü fıstıklı çikolatası ise hem lezzetiyle hem de verdiği romantik mesaj ile sevgilinizin en sevdiği detaylardan biri olacak.

Yade sandal aromaterapi mum hem ortama hoş koku katacak hem de sevgilinizin fiziksel ve mental anlamda rahatlamasını sağlarken Paşabahçe’nin kolonyası hoş kokusuyla daima onlara eşlik edecek.

Erkeğe Romantik Hediye Fikirleri

sevgini-paylas-hediye-kutusu-melodi
Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Erkek sevgiliye romantik hediye armağan etmek isteyenler için iki farklı hediye kutusu seçtik. Bunlardan ilki Sevgililer Günü konseptli. Diğeri ise dilediğiniz bir özel günde tercih edebileceğiniz bir hediye kutusu. Elbette ilk önerimizi de sevgiliye romantik hediye vermek istediğiniz tüm zamanlarda kullanabilirsiniz.

Erkek arkadaşa romantik hediye vermek istiyorsanız aşağıdaki önerilerimize ve daha fazla hediye seçeceğine Muhiku’nun erkeğe hediye sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. O halde erkek sevgiliye romantik hediye fikirleri nelermiş bir bakalım.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

En romantik hediyeler erkeğe hislerinizi hissettiren hediyelerdir. Dolayısıyla sevgilinize vereceğiniz en romantik hediyeler erkeğe karşı hissettiğiniz tertemiz sevgidir diyebiliriz.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu ile sevgilinize hem maddi hem de manevi bir hediye armağan edebilirsiniz. Birbirinden romantik parçalarla ona en romantik hediyeyi armağan edebilirsiniz. Ayrıca bu hediyenin altında yatan derin anlamın etkisiyle de onunla aşkınızı paylaşabilirsiniz.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • Kolombiya Huila filtre kahve,
  • Brezilya Bella Giana filtre kahve,
  • Kırmızı kapli mum,
  • Cos Chocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Siyah seramik kupa yer almaktadır.

Seçeceğiniz bu romantik hediye kitap ve French press gibi farklı hediyeliklerle de zenginleştirilebilir. Böylece hem ona şık bir hediye verebilirsiniz hem de birlikte keyif dolu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Birbirinden lezzetli kahve çeşitlerine eşlik eden şık siyah seramik kupa, kalpli çikolata ve kırmızı kalpli mumun eşsiz uyumu ile sevgilinize unutulmaz bir hediye armağan edebilirsiniz. Bu özel hediye kutusunun içerisine aşkınızı dile getirebileceğiniz romantik bir hediye notu da eklemeyi unutmayın!

Tatlı Arası Hediye Kutusu

tatli arasi hediye kutusu

Erkeğe alınacak romantik hediyeler arasında yer alan ikinci önerimiz ise Tatlı Arası Hediye Kutusu. Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer, diyenleri yabana atmadık. Sevgilinizin kalbini fethedeceğiniz bu hediyeye de önerilerimiz arasında yer vermek istedik. Çikolatalı brownie çeşitleriyle hazırlanan bu lezzetli ve şık hediye; özel günlerde sevgiliye alınacak romantik hediyeler arasındaki en güzel seçeneklerden biri.

Tatlı Arası Hediye Kutusu içerisinde;

  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Brownies by Limburgia 6’lı mixbox,
  • Sinbo French press,
  • “Coffee Time” keçe bardak altlığı,
  • Siyah termo deri defter,
  • Siyah mat roller kalem,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Erkek için romantik hediyeler anlamlı bir notla daha da bir hava kazanabilir. Dolayısıyla erkek arkadaşınız için seçtiğiniz hediyenin içine hislerinizi yansıtan bir not eklemeyi unutmayın.

Yukarıda sıraladığımız en romantik hediyeler erkek arkadaşınıza ya da kız arkadaşınıza özel bir sürpriz hazırlamak istediğiniz zamanlarda tercih edebileceğiniz en güzel alternatifler. Diğer taraftan bu romantik hediye fikirleri yalnızca sevgiliye değil; eşe romantik hediye kutusu hazırlamak isteyenler tarafından da tercih edilebilirler.

Romantik Hediye Notları

hediye-notu

  • “Yolumuz çok uzun canım sevgilim. Yürüdüğümüz bu yolda sevinçlerle karşılaştığımız kadar hüzünlerle de karşılacağız. Fakat tüm duygularımızı paylaştıkça birbirimizden güç alacağız. Bu özel günde olduğu gibi tüm özel zamanlarında da yanında olmak dileğiyle, iyi ki varsın sevgilim!”
  • “Sana verilebilecek en güzel hediyeyi düşündüm fakat dünyanın en mükemmel varlığına ondan daha iyi ne verilebilirdi ki? Ben de sonsuz sevgimi ve aşk dolu kalbimi vermeye karar verdim. Tabii sembolik bir de hediye. Sevgi dolu günlerimiz kutlu olsun sevgilim. Sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Dilerim bu hediye ben yanında olamasam da daima beni yanında hissettirir.”
  • “Canım sevgilim, öncelikle bu hediye yorgun anlarında sana ihtiyacın olan enerjiyi verecek. Dünyanın en güzel kahvelerinin, en lezzetli çikolatanın ve sana duyduğum tertemiz aşkı yansıtan bu mumun alevinde daima seni sevdiğimi hatırla. Seni çok seviyorum, iyi ki varsın sevgilim!”
  • “Denizin en derinlerine dalıp zar zor bulduğum bir inci tanesisin. Hayatımdaki en özel ve en değerli insanlardan biri olduğunu sana başka nasıl ifade edebilirim bilemiyorum. Seni çok seviyorum sevgilim, bu hediye daima sana olan aşkımı anımsatsın.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

dayiya-hediye
Daha Fazla

Dayılar Günü Ne Zaman?

İçindekiler Gizle Dünya Dayılar Günü Ne Zaman?Yenilikçi ve Anlamlı Dayıya Hediye SeçenekleriErkeğe Hediye KutusuCool Man Hediye KutusuSiyah Türk…