Ressama Hediye Ne Alınır? Ressamlar İçin 5 Harika Hediye

ressama-hediye-ne-alinir-ressamlar-icin-5-harika-hediye

Resim öğretmeninize, güzel sanatlarda okuyan bir dostunuza ya da resimle ilgilenen sevdiklerinize armağan edebileceğiniz birbirinden harika hediye önerilerini sizler için bu içeriğimizde topladık. Ressama hediye önerileri yazmak bizim için bir hayli keyifli oldu. Umarız ki sizin için de okuması ve verdiğimiz fikirler sayesinde ressama hediye alışverişi aynı derecede keyifli olur.

Sanatın uçsuz bucaksız dallarından bir tanesi de resim. Hayal dünyasının ve yeryüzündeki her bir ayrıntının bir tuvale ya da herhangi bir yüzeyde yansıma bulduğu bu sanat dalıyla uğraşan kişiler de oldukça geniş bir ufka ve hayal dünyasına sahiptir. Dolayısıyla onlar için hediye seçerken klişe hediye seçeneklerine sırtınızı dönmelisiniz. Sıkıcı ve sıradan hediyelerden ziyade yenilikçi, sıra dışı veya resimle ilgili hediyelere yönelmelisiniz.

Mesleği yaratmak ve üretmek olan sevdikleriniz için seçeceğiniz hediyeler elbette özel olmalı. Sizin için seçtiğimiz en şahane hediye önerileri ile bir resimle yakından ilgilenen sevdiklerinizi bulutların üzerine çıkarabilirsiniz. Biz sizler için ressama hediye edebileceğiniz birbirinden güzel 5 farklı hediye seçtik. Dilerseniz bu hediyelerden faydalanabilirsiniz, dilerseniz de bu hediyelerden ilham alarak kendi hediye kutunuzu yapabilirsiniz.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu

kahve-keyfi-hediye-kutusu

Ressama hediye önerilerimizden ilki Kahve Keyfi Hediye Kutusu. Bu hediye onlar için neden mi ideal? İşte, cevabı!

Hangi mesleği yapıyor olursak olalım hepimizin biraz durup dinlenmeye ihtiyacı var. Kendimizle baş başa kalmaya, kendi ruhumuza yönelmeye ve en önemlisi de kendimizi dinlemeye. Bazen yaşadığımız şartlar ve koşullar nedeniyle kendimizden uzaklaşabiliriz. Bunun sonucunda da aynada hiç tanımadığımız o yabancıyla yüzleşmek zorunda kalabiliriz.

Ressamlar da yaptıkları iş veya uğraş gereği kendi benliklerine doğru sık sık yolculuğa çıkma ihtiyacı duyarlar. Belki de bu yaratıcı taraflarını besleyen en önemli etkenlerden biridir.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu ressam sevdiklerinize ya da tanıdıklarınıza bunu yaşatabilecek bir hediye kutusu. İlham verici kokuların eşliğinde yudumlayacağı egzotik lezzetlerle belki de kendini başka diyarlarda hissedecektir. İnsana asıl ilham veren şey hissettikleri değildir de nedir?

Kahve Keyfi Hediye Kutusu’nun içerisinde; bambaşka diyarların bambaşka aromalarını içeren El Salvador Veracruz kahvesi ve Ethiopia Kochere kahvesi, kapağını açıldığı andan itibaren kocaman bir kahve ağacı bahçesinde hissettirecek olan kahveli aromaterapi mum, sevdiklerinizin yaratıcı tarafını besleyecek 4 adet tütsü ve tütsü kayığı, son olarak da portakal ve tarçın aromalı sabun bulunmaktadır.

Ressam sevdikleriniz için daha çok kadına hitap edecek hediyeler bakıyorsanız kadına hediye sayfamızı; erkeğe özel hediyeler arıyorsanız da erkeğe hediye sayfamızı ziyaret ederek farklı içeriklere sahip birbirinden güzel deneyim odaklı hediye kutusunu keşfedebilirsiniz.

Şövale

Ressama hediye önerilerimizden bir diğeri de şövale. Şövale zamanla kullanılmaktan kaynaklı yıpranabilir ve üzeri boyalarla kaplanabilir. Ressam sevdiklerinize yepyeni bir şövale armağan ederek içindeki resim coşkusunu kamçılayabilir ve onu motive edebilirsiniz.

Yepyeni şövale karşısında sevincini gizleyemeyecek olan ressam sevdiklerinizin yüzünde kocaman bir gülümseme oluşacak. Dilerseniz şövaleye onun imzasını kazıyarak hediyenize kişisel bir hava katabilirsiniz.

Fırça Seti

firca-seti

Ressama hediye önerileri yazıp da bu mesleğin en önemli parçalarından birine yer vermemek olur mu? Fırçalar da zamanla kullanılan boyalardan kaynaklı yıpranabilir ve kullanılmaz hale gelebilir. Yıpranan fırçalar detay çalışmalarında ne yazık ki ressamların işini zorlaştıracaktır. Ressam sevdiklerinize yepyeni bir fırça seti armağan ederek ona yepyeni bir çalışmanın daha kapısını aralayabilirsiniz.

Ressam sevdikleriniz için fırça seçerken fırça sayısının çokluğundan ziyade fırçanın kalitesine odaklanmalısınız. Çünkü kaliteli parçalar ortaya daha kaliteli çalışmaların çıkmasını sağlayacaklardır. Yani ressama hediye olarak kalitesiz, kılları her darbede dökülen fırçalar alırsanız karşı tarafı mutlu etmekten çok hayal kırıklığına uğratabilirsiniz.

Seyahat

seyahat

Son zamanlarda tüm dünya olarak etkisi altında kaldığımız salgın hastalıktan dolayı hepimiz kabuğumuza çekildik ve küçücük bir seyahate bile hasret kaldık. Sürekli aynı ortamda kalmak ne yazık ki bizi hem psikolojik anlamda yıprattı hem de yaratıcılığımızı köreltti.

Ağır ağır giden bir trenin rayların üzerinde çıkardığı o ses, uçağın bulutların üzerinde bir martı gibi süzülüşü, gemideyken tenimizi okşayan rüzgar, başımızı bir arabanın ya da otobüsün camına dayayıp yol boyunca saydığımız ağaçlar hiç mahrum kalmayacakmış gibi hissettiğimiz ama şu an en çok özlediğimiz şahane detaylar. Tüm bu şahane anlar aslında kendimize doğru küçük bir mola vermemizi ve içimizdeki o beni tanımamızı sağlayan ayrıntılar.

Bu güzelliklerden uzak kalmak ne yazık ki bizi de bir miktar kendimizden uzaklaştırdı. Özellikle mesleği veya uğraşı gereği yaratıcı gücünü harekete geçirmek zorunda olanlar bu durumdan daha da muzdarip. Çünkü yaratıcılığı besleyen unsurlar; gezmek, görmek, koklamak, duymak, dokunmak, hissetmek ve duygular değildir de nedir?

Dolayısıyla ressama hediye seçenekleri içerisinde küçük bir seyahate yer vermemek olmazdı doğrusu. Şartların imkan verdiği ya da bu sancılı süreci geride bıraktığımız bir zamanda ressam sevdikleriniz için küçük bir seyahat planlayabilirsiniz. Bu bir şehir gezisi olabileceği gibi bir doğa gezisi de olabilir. Belki de bu seyahatte ona eşlik edersiniz.

Sanat Galerisi Ziyareti

sanat-galerisi-ziyareti

Ressama hediye seçenekleri içerisinde elbette en harika hediye önerilerinden bir tanesi sanat galerisi ziyareti olacaktır. Şartların el verdiği bir zamanda birlikte yapacağınız bir ziyaret hem keyifli olacak hem de ressam sevdiklerinize verdiğiniz en değerli hediyelerden bir tanesi olacak. Bu hediye onun yaptığı işe ne kadar değer verdiğinizi de gözler önüne serecektir.

Birlikte bir resmi incelemenin keyfine varabilir ve sanatçının hayatına göz atabilirsiniz.Kullanılan renklerin, boyaların, fırça darbelerinin ve kısacası tablonun sizde uyandırdığı hisleri birbirinize tarif edebilirsiniz. Aslında sanat bir şeyleri anlatmanın yanı sıra bir şeyler hissettirmek de değil midir?

Gezeceğiniz sanat galerisinde birlikte ünlü ressamların en ünlü tablolarını inceleyebilir ya da kıyıda kalmış ama keşfedilmeye de hazır olan çiçeği burnunda bir ressamın tablolarını ilk keşfedenlerden olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Sanat galerisinde yalnızca resim değil diğer sanat dallarına ait eserlere de denk gelebilirsiniz. Ressam sevdikleriniz yapılmış tablolardan ilham alacağı gibi diğer sanat dallarından da ruhunu besleyecektir. Galeri gezme fikri oldukça tatlı olsa da günün sonunda dostunuzun ya da sevgilinizin elinde somut bir hediye kalmayacağı için dilerseniz davetiyeyi aldığınız hediye kutusunun içerisine koyarak sürpriz yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir