Resimli Öğretmenler Günü Hediyesi Fikirleri – Anlamlı Hediyeler

ogretmenler-gunu-kupa-baski-best-teacher-2

Resimli Öğretmenler Günü hediyesi almak isteyenler fakat aradığı hediyeyi bir türlü bulamayanlar için harika bir içerik hazırladık!

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü hemen hemen hepimiz dört gözle bekliyoruz. Çünkü bu özel gün; geleceğimize yön veren biricik öğretmenlerimize teşekkür etmek için harika bir vesiledir.

Verdikleri eğitim, gösterdikleri sabır ve çok daha fazlası için onlara alacağımız bir hediye bile yetersiz kalır aslında. Elbette ki onlara duyduğumuz sevgiyi bir hediye ile kısıtlayamayız.

Fakat yine de kendilerini özel hissetmelerini sağlayabiliriz. Evet, siz de 24 Kasım Öğretmenler Günü için hediye fikirleri arayışındaysanız içeriğimize bayılacaksınız.

Çünkü bu içeriğimizde, kıymetli öğretmenleriniz için tereddütsüz tercih edebileceğiniz resimli Öğretmenler Günü hediyesi seçeneklerinden bahsedeceğiz. Öyleyse  başlayabiliriz. Keyifli okumalar dileriz.

🧑‍🏫 Özel günlerde hediye seçme aşamasını çok daha zahmetsiz bir hale dönüştüren Muhiku’nun Öğretmenler Günü hediyeleri kategorisinde değerlendirebileceğiniz hoş hediye alternatifleri var.

Üstelik bu hediyeler, öğretmeninizi özel hissettirirken sizin de bütçenizi sarsmıyor. Kısacası alacağınız hediye için çok bütçeniz yoksa Muhiku, sizin için en doğru adres.

Resimli Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Olabilir?

Hepimiz 24 Kasım’ı en özel şekilde kutlamak isteriz. Anlamlı bir mesaj ya da bir çift güzel söz elbette ki öğretmenimizi mutlu etmeye yeter.

fotografli-kitap-ayraciFakat yine de tüm bunların yanı sıra alacağımız resimli Öğretmenler Günü hediyesi seçenekleri öğretmenlerimizin yüzünü güldürmek için daha etkili bir seçenektir. Hem okul hayatınız boyunca çekildiğiniz anlamlı fotoğraflarla hazırladığınız bir hediyenin verdiği etkiyi hangi hediye verebilir ki?

İşte resimli Öğretmenler Günü hediyesi ne olabilir sorusuna yanıt olarak değerlendirebileceğiniz hediyeler.

Kitap Ayracı

Öğretmen denince hepimizin aklına gelen ilk hediyelerden biri hiç şüphesiz kitaplardır. Okula adım attığımız ilk andan itibaren sizi kitaplarla tanıştıran kıymetli öğretmenlerinize alacağınız resimli kitap ayracı oldukça özgün bir hediye alternatifidir.

Bayan öğretmen hediyeleri içerisinde çok katılan resimli kitap ayracı seçenekleri Muhiku’da! Ayrıca unutmadan ekleyelim. Muhiku’nun aynı gün teslim hediye hizmeti sayesinde aldığınız hediye kısa sürede öğretmeninize ulaşır.

Çerçeve

fotografli-cerceveÖğretmenler Günü için hediye fikirleri içerisinde yer alan bir diğer seçenek ise çerçevedir. Fotoğrafları hepimiz çok severiz. Geçmişte yaşadığımız güzel günleri bize hatırlatan fotoğraflar, geçmişe açılan kapılardır.

Bu sebeple öğretmeninizle fotoğrafınızın bulunduğu çerçeve eğitim hayatınız bittiğinde bile sizi öğretmeninize hatırlatır. Hem son derece özel hem de bir o kadar anlamlı olan çerçeveler, erkek öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi olarak değerlendirebileceğiniz en hoş seçeneklerden biridir.

Anı Defteri

Öğretmene manevi hediyeler isteyenler için verebileceğimiz bir diğer hediye alternatifi anı defteridir. Uzun ve yoğun geçen bir okul dönemi sonrasında en güzel anılarınızla hazırlayacağınız bir anı defteri, bayan öğretmene ne hediye alınır düşüncenizi ortadan kaldıracak.

Anı defteri benim için maliyetli olur, bütçem yetersiz kalır gibi düşüncelere de sakın kapılmayın. Çünkü her bütçeye hitap eden Muhiku’nun avantajlı fiyat aralığı ne bütçenizi sarsar ne de sizi zora sokar.

Resimli Öğretmenler Günü Hediyesi Fikirleri

Hepimizin bildiği bir şey var ki alacağımız hediyenin resimli olması, hediyeyi daha anlamlı hale getirir. Bu sebeple öğretmene manevi hediyeler olarak sunabileceğiniz seçeneklerin resimli olması da önemlidir.

Peki resimli Öğretmenler Günü hediyesi olarak ne alabilirim dediğinizi duyar gibiyiz. Paniğe kapılmanıza gerek yok. İçeriğimizin devamında paylaşacağımız resimli öğretmene hediye fikirleri ile size yardımcı olacağız.

canim-ogretmenim-hediye-kutusu
Canım Öğretmenim Hediye Kutusu

İşte kıymetli öğretmeninizi duygulandıracak resimli Öğretmenler Günü hediyesi seçenekleri.

Kadın öğretmene hediye olarak ne alınır ya da erkek öğretmene hediye ne alabilirim diyenlere harika bir tavsiye ile geldik: Muhiku. Geleneksel hediyelerden sıyrılmanızı sağlayan Muhiku’da değerlendirebileceğiniz pek çok alternatif var.

Üstelik bu alternatifler oldukça yenilikçi. Şimdi siz de Muhiku’nun öğretmene hediye kategorisine göz atabilir ve biricik öğretmenlerinizin zevklerine yönelik bir hediye alabilirsiniz.

Canım Öğretmenim Hediye Kutusu

Biricik öğretmenlerinize sunabileceğiniz bir diğer hediye ise Muhiku’nun Canım Öğretmenim Hediye Kutusu’dur. Tek bir hediye yerine birden fazla hediye almak isteyenlerin imdadına yetişen bu kutu, hafızalarda yer edecek bir hatıra niteliği taşır.

Muhiku’nun Canım Öğretmenim Hediye Kutusu içerisinde;

  • İngiltere’nin Lady Grey çayı,
  • Öğretmene fotoğraflı kupa,
  • “Best Teacher Ever” bardak altlığı,
  • “World’s Best Teacher” özel tasarım defter,
  • “Best Teacher in The World” rozet,
  • Büyük boy sukulent,
  • Öğretmenler Günü not kartı,
  • Ve son olarak hediye notunuz yer alıyor.

Şimdi siz de yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü için bu harika hediye kutusunu değerlendirebilirsiniz. En güzel fotoğraflarla süsleyebileceğiniz bu hediye seti, öğretmeninizin ayrıcalıklı hissetmesini sağlayacak.

Pola Kart

Anıları canlı tutmanın en güzel yollarından biri de fotoğraflardır. Bizi geçmişe götüren, mutlu anları yad etmemizi sağlayan fotoğraflar özel bir günde de kurtarıcımız olur.

24 Kasım Öğretmenler Günü için bayan öğretmene ne hediye alınır diyorsanız size vereceğimiz ilk öneri pola karttır. Öğretmeninizle çekildiğiniz fotoğraflarla Muhiku’nun harika hizmeti sayesinde birbirinden anlamlı pola kartlar hazırlatabilirsiniz.

Öğretmene manevi hediyeler içerisinde yer alan pola kart sayesinde öğretmeniniz için unutamayacağı bir öğrenci olarak kalacağınıza eminiz. Şimdi kadın öğretmene ne hediye alınır diye düşünmek yerine hemen Muhiku’yu ziyaret edebilirsiniz.

Özel Tasarım Kupa

ogretmenler-gunu-kisiye-ozel-kupa-baski-en-guzel-ogretmenÖğretmene hediye fikirleri içerisinde yer alan bir diğer resimli hediye seçeneği de kupadır. Kıymetli öğretmeniniz için özenle hazırlanan tasarım bir kupa, ona verebileceğiniz en anlamlı hediyelerdendir.

Resimli Öğretmenler Günü hediyesi olarak sunabileceğiniz bu anlam dolu hediye sayesinde öğretmeniniz içtiği her yudum kahve ya da çayda sizi özlemle hatırlayacak.

Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir