Resimli Doğum Günü Mesajları

resimli-dogum-gunu-mesajlari

Resimli doğum günü mesajları ile sevdiklerinizin yeni yaşını en güzel dileklerle ve sevgi dolu sözcüklerle kutlayın! Sizin için en güzel doğum günü resimli mesajlar içerisinden seçtiğimiz görsellerle sevdiklerinize küçük bir kutlama mesajı gönderebileceksiniz. Böylece söylemek istediğiniz tüm güzel duyguları içeren bu mesajlar hislerinize tercüman olacak. Ayrıca bu anlam yüklü mesajlar eminiz ki sevdiklerinizin yüreğine dokunacak.

Sevdiklerinize göndereceğiniz doğum günü mesajları resimli hareketli olsa da kuru bir kutlama olarak kalacaktır. Bu mesajların yanı sıra onlar için güzel bir doğum günü hediyesi seçmelisiniz. Hatta bu hediyelerin içerisine resimli doğum günü mesajları arasından birini ilave ederek hediyenizin manevi etkisini arttırabilirsiniz.

🎂 Muhiku’nun konsept doğum günü hediyesi seçenekleri arasından sevdikleriniz için onlar kadar özel bir hediye seçebilirsiniz. Böylece farklı içeriklere sahip dopdolu hediye kutusu seçenekleri arasından yapacağınız bir seçim ile onlara sıra dışı bir doğum günü hediyesi armağan edebilirsiniz. Gün sonunda sevdiklerinize aynı anda birden fazla mutluluk yaşatabilirsiniz.

Çiçek Resimli Doğum Günü Mesajları

Sevdikleriniz için yazacağınız doğum günü mesajlarına birbirinden güzel çiçeklerin eşlik etmesine ne dersiniz? En güzel doğum günü mesajlarını birbirinden güzel çiçek görselleri ile hareketlendirdiğimiz görsellerle sevdikleriniz için resimli doğum günü kartları hazırlayabilirsiniz. Ayrıca ablaya ve anneye hediye seçenekleri için Muhiku’nun hayata mutluluk katan hediye kutularını keşfedebilirsiniz.

Anneye Resimli Doğum Günü Mesajı

iyi-ki-varsin-annem

  • “Sevgiyi, sabırı, fedakârlığı ve güzelliği tarif etmemi isteseler seni anlatırdım canım annem. Benim için kainattaki en değerli varlık sensin, seni çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun annecim, iyi ki varsın!”
  • “Canıma can katanım, dünyam, en değerlim seni çok seviyorum. İyi ki doğdun, iyi ki doğdun da benim annem oldun. Doğum günün kutlu olsun annecim, birlikte nice güzel yaşlara.”
  • “Güneş kadar sıcak, bir kar tanesi kadar benzersiz, bir yağmur damlası kadar saf sevginle her zaman beni sevgiyle sarmaladın. Seni o kadar çok seviyorum ki, sevgimi tarif edebilecek bir kelime bulamıyorum. Doğum günün kutlu olsun annecim, iyi ki doğdun!”

canim-annem

  • “Güzeller güzeli annem, sen benim dünyamdaki kutup yıldızısın. Girdiğim her yolda pusulam, karanlığımda ise aydınlığımsın. Doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.”
  • “Biricik annecim, kalbime ektiğin bütün sevgi tohumlarının hepsi bu gün bir bir çiçek açtı. Doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum annecim.”

Ablaya Resimli Doğum Günü Mesajı

ablaya-mesaj

  • “Canım ablacım sen sahip olduğum en iyi arkadaş ve en iyi sırdaşsın. İyi ki doğmuşsun, seni çok seviyorum.”
  • “Sen güldüğün zaman sanki güneş tüm sıcaklığıyla içimi ısıtıyor. Yüzündeki o sıcacık gülümsemeni asla kaybetmemen dileğiyle ablacım, iyi ki doğdun!”
  • “Senin gibi bir ablaya sahip olduğum için dünyanın en şanslı kardeşi olduğumu düşünüyorum. İyi ki doğdun, dünyanın en güzel ablası.”

abla

  • “Zaman sanki seni güzelleştirmek için sergiliyor tüm hünerlerini. Girdiğin her yeni yaş bir başka güzellik katıyor sana ablacım. Doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum ve daima da seveceğim.”
  • “Hüzün ve dert bir yıldız kadar uzak; mutluluk ise gölgen kadar yakın olsun. Doğum günün kutlu olsun biricik ablam! ~Seni çok seven kardeşin.”

Kızıma Resimli Doğum Günü Mesajları

Babadan ve anneden kızına doğum günü mesajı resimli olsa çok güzel olmaz mı? Kızınızın yaşını en güzel şekilde kutlayın ve hediyelerinize anlam katın diye sizler için en anlamlı resimli doğum günü mesajları kızıma seçeneklerini çiçeklerle süsledik.

İşte, kızıma doğum günü mesajı resimli olsun diyenler için en güzel doğum günü kutlama mesajı örnekleri!

kizima-dogum-gunu-mesaji-resimli

  • “Hayatımdaki en değerli varlığım, canımın içi, biriciğim, güzeller güzeli kızım. Seninle bir başka anlam kazandı hayatım, iyi ki doğdun güzeller güzelim.”
  • “Annesinin bir tanecik kızı, sen benim canımdan bir parçasın. Ben seninle seninle gerçekleştirdim tüm düşlerimi. Umarım sen de günün birinde kurduğun tüm hayalleri gerçekleştirirsin. Daha nice mutlu yaşlara, seni çok seviyorum!”
  • “Küçük prensesim, kaç yaşına gelirsen gel sen daima benim için küçük bir kız çocuğu olarak kalacaksın. Yıllar geçse de sen her zaman benim kalbimin prensesi olacaksın, seni çok seviyorum. İyi doğdun canım kızım.”

kizima-dogum-gunu-mesaji

  • “Canım kızım, dünyaya ilk gözlerini açtığın yüreğimde oluşan ve zamanla daha da artan sıcacık sevgiyi nasıl tarif edebilirim bilemiyorum. Fakat seni çok sevdiğimi daima hatırlamanı ve sevgimi yüreğinde hissetmeni istiyorum. Hayat daima güzelliklerini sunsun sana, iyi ki doğdun kızım.”

Anlamlı Resimli Doğum Günü Mesajları

Sevdiklerimize doğum günlerinde yalnızca hediye armağan etmek birazcık kuru bir kutlama olabilir. Bu yüzden sevdiklerimiz için hazırladığımız hediyeleri anlamlı doğum günü mesajları ile süsleyerek hediyemizin etkisini arttırabiliriz. Böylece bizler için ne kadar değerli olduklarını bir kez daha dile getirebiliriz.

Resimli doğum günü mesajlarını küçük bir kart haline hediyelerimizin içerisine koyabileceğimiz gibi çeşitli mesajlaşma kanalları üzerinden de yollayabiliriz. Özellikle belli sebeplerden dolayı uzak kaldığınız kardeşe doğum günü mesajı resimli haliyle çok daha özel bir kutlamaya dönüşecek.

Resimli doğum günü mesajları arkadaşa olacaksa vereceğimiz mesaj önerileri içerisinden ideal bir seçim yapabilirsiniz. Böylece anlam yüklü bir arkadaşa resimli doğum günü mesajı ile ona tarifsiz duygular yaşatabilirsiniz.

Sizin için önemli olan birine sürpriz yaparak yüzündeki tebessümün sebebi olmak isterseniz kişiye özel hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Babaya Resimli Doğum Günü Mesajları

  • “Biricik babam sana olan sevgim bir ağacın ilk kez tomurcuklanması, bir yavru kuşun ilk kez kanat çırpıp uçması gibi tazecik ve asla eskimeyecek. Seni çok seviyorum babacım, iyi ki doğdun!”
  • “Dünyaya bir daha gelecek olsam yine senin evladın olmak isterdim. Seni dünyalara değişmem canım babam. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun!”

babaya-mesaj

  • “Yüreğinden daha sıcak; kollarından daha huzurlu bir ülke yok babacım. Doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.”
  • “Her mutluluğuma ortak olan, yüreğimdeki küçücük üzüntüyü bile hemen fark eden canım babam doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın!”
  • “İnsanın hayatta sahip olduğu en büyük hazine, dünyadaki yaşanılan karanlıklara rağmen saflığını ve berraklığını koruduğu kalbidir. Sen dünyanın en zengin insanısın babacığım, iyi ki doğdun. Kalbin kadar temiz bir ömür dilerim sana babacım, seni çok seviyorum.”

Oğluma Resimli Doğum Günü Mesajları

  • “Tattığım tüm mutlulukların ardından her zaman senin adın geliyor oğlum. Sıradan bir gün senin gülüşün ile aydınlanıyor ve anne/baba deyişinle anlam kazanıyor. Seni çok seviyorum oğlum, iyi ki doğdun!”
  • “Yaşadığın her gün sağlıkla, mutlulukla, huzurla ve umutla geçsin. Yüreği kendinden de güzel olan aslan oğlum, sen her şeyin en güzeline layıksın. Yeni yaşında da yüreğinin güzelliğinin attığın her adıma eşlik etmesi dileğiyle, iyi ki doğdun canım oğlum!”

ogluma-dogum-gunu-mesaji

  • “Küçükken yere düştüğün her an benim canım acırdı. Acıların senden uzak olduğu mutluluk dolu günlerin olsun aslan oğlum. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun!”
  • “Canım oğlum, yeni yaşında geleceğin gökteki güneş kadar parlak ve yağmur yağmur damlası kadar berrak olsun. Mutluluğun ömürlük, umutların sonsuz olsun. İyi ki doğdun oğlum, seni çok seviyorum.”
  • “Bugün yüreğinden geçen her dilek kabul olsun aslan parçam. Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve başarı getirsin. Yakışıklı oğlum benim doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun!”

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

  • “Dünyanın en temiz ve en güzel kalbine sahip kardeşim, hayatının bundan sonraki her günü kalbin kadar güzel geçsin. Mutluluk, huzur, sağlık ve bereket hayatından eksik olmasın. Seni çok seviyorum, iyi ki doğdun biricik kardeşim!”
  • “Sen doğduktan sonra tek bir an bile yalnız hissetmedim. Çünkü hayat ne getirirse getirsin beni aynı sevgiyle, benim de onu aynı sevgiyle sevebileceğim bir kardeşim olduğunu biliyordum. İyi ki doğdun kardeşim!”

kardese-mesaj

  • “Pastanın üzerindeki mumların sayısı ne zaman arttı böyle hiçbir fikrim yok. Fakat çok iyi bildiğim bir şey var ki o da pastanın üzerindeki mumların sayısı gibi seninle birlikte hayatımdaki mutluluğun da arttığıdır. Seni çok seviyorum canım kardeşim, iyi ki doğdun!”
  • “Bu gün dilediğin tüm dileklerin gerçekleşmesi dileğiyle canım kardeşim. Belki şu an yan yana değiliz ama bil ki tüm ruhumla seninleyim. Nice güzel yaşlara kardeşim.”

Yeğene Resimli Doğum Günü Mesajı

  • Yeğenlerin bir tanesi nice sağlıklı, mutlu, huzurlu ve umut dolu yıllarının olması dileğiyle. Yüzündeki sıcacık tebessümün hiç eksik olmasın, iyi ki doğdun!”
  • “Yaşadığın her yeni günün sana mutluluk getirmesi dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun yeğenim.”
  • “Davranışlarıyla çevresine örnek olan, yüreği her zaman iyilikle atan, samimiyetiyle herkesin gönlüne taht kuran, gülüşüyle çevresine neşe saçan yeğenim iyi ki doğdun!”

yegene-mesaj

  • “Doğum gününde yanında olsaydım sana sımsıkı sarılır, yeni yaşında gözlerindeki ışıltının daha da artmasını diler ve yanağına sevgi dolu bir öpücük kondururdum. Doğum günün kutlu olsun yeğenim, iyi ki doğdun!”
  • “Yaşadığın her gün hayallerine bir adım daha yaklaşman ve kendini gerçekleştirmen dileğiyle. İyi ki doğdun yeğenim, nice güzel yaşların olsun.”

Resimli Doğum Günü Mesajları 2024

Sevdiklerinizin yeni yaşını kutlayabilmeniz adına sizin için 2024 yılının en özel resimli doğum günü mesajlarını seçtik. Ayrıca en güzel doğum günü mesajları resimli hareketli görsellerle de süslenince ortaya şahane mesajlar çıktı doğrusu. Bunun yanı sıra eşinize ve sevgilinize yollayabileceğiniz ya da hediyenizin içerisine ekleyebileceğiniz yaş günü mesajları resimli olmalarının yanı sıra oldukça da romantikler.

İçeriğimizin devamında bulunan sevgiliye resimli doğum günü mesajları ile eminiz ki partnerinizin kalbini bir kez daha çalacak ve ona unutamayacağı bir doğum günü kutlaması yaşatacaksınız.

❤️ Eşinize ya da sevgilinize romantik bir doğum günü hediyesi hazırlamaya ne dersiniz? Muhiku’nun en romantik detaylarla süslediği aşk dolu hediye kutuları ile onlara en anlamlı doğum günü hediyesini armağan edebilirsiniz. Ayrıca Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonu içerisinde yer alan çeşit çeşit hediye kutuları arasından yapacağınız seçimle eşinize ya da sevgilinize hem aşk dolu hem de oldukça işlevsel bir hediye armağan edebilirsiniz.

İşte, 2024 yılının en yeni resimli doğum günü mesajı örnekleri!

Eşe Doğum Günü Mesajı Resimli

  • “Umutsuz kaldığım ve gözyaşlarımın yanaklarımdan süzüldüğü her an yanımda sen vardın sevgili eşim. Mutluluğu paylaştığımız gibi yaşadığımız tüm zorluklara da birlikte göğüs gerdik. Nice güzel yarınlara canım eşim, iyi ki doğdun!”
  • “Sanki sen doğduğun zaman dünyanın dönüş hızı değişti. Senin evrene yaydığın enerji ile şiirler baştan yazıldı, sanat eserleri baştan yapıldı. İyi ki doğdun ve iyi ki hayatlarımızı birleştirdik. Seni çok seviyorum can eşim, doğum günün kutlu olsun!”

ese-mesaj

  • “Bir düş kurdum yıllar önce; evim, eşim ve çocuklarım. Sonra sen çıktın karşıma ve birleşti hayatlarımız. Şimdi dönüp bakıyorum yıllar önce kurduğum hayal seninle gerçekleşmiş. Seni çok seviyorum can eşim, iyi ki doğdun!”
  • “Yıllar önce seninle hayatımı birleştirmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi seninle geçen her günümde daha iyi anlıyorum. İyi ki doğmuşsun biricik eşim, seni seviyorum.”

Sevgiliye Doğum Günü Mesajı

  • “Bu sabah güneş senin için doğdu sevgilim, fark ettin mi? Bu gün kurduğum tüm düşlerde sen; birlikte geçirdiğimiz güzel günler ve gelecek güzel günlerimiz. Yanında olmak için sabırsızlanıyorum, iyi ki doğdun biricik sevgilim.”

ese-dogum-gunu-mesaji

  • “Gülerken gözlerimde oluşan parıltının ve içimde oluşan tarifsiz heyecanın sebebisin. İyi ki doğdun ve hayatıma güneş gibi doğdun. Doğum günün kutlu olsun sevgilim, birlikte nice mutlu yarınlarımız olsun.”
  • “Sevgilim, sana duyduğum sevgiyi anlatmaya hiçbir kelimenin gücü yetmez. Fakat benim için ne kadar değerli olduğunu tarif edebilirim. Ayrıca yüzündeki gülümsemeyi görebilmek ve ellerini tutabilmek benim için dünyalara bedel. Beraber geçireceğimiz nice güzel günlere, doğum günün kutlu olsun sevgilim.”
  • “Kelimelerin anlamsız kaldığını, dünyanın ne kadar büyüleyici bir güzelliğe sahip olduğunu seninle öğrendim. Hayatıma renk; gönlüme güneş oldun sevgilim, iyi ki doğdun!”

sevgiliye-mesaj

Ayrıca görselleştirmemizi istediğiniz doğum günü mesajları varsa bizimle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. İçeriğimizde sizin isteklerinize de yer vermek isteriz.

Sade Doğum Günü Mesajı

sade-dogum-gunu-mesaji

  • “Nice yıllara! Doğum günün kutlu olsun! Sağlık, mutluluk ve huzur seninle olsun.”
  • “Yeni yaşın, yepyeni umutlar getirsin. Doğum günün kutlu olsun, bu yaşında nice güzel anılar biriktirmen dileğiyle.”
  • “Doğum gününü kutlar, yeni yaşının sana mutluluk getirmesini dilerim. Yeni yaşında her şey gönlünce olsun!”
  • “Bugün senin günün, dolu dolu yaşa! Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle bir arada güzel anılar biriktirmen dileğiyle.”
  • “Yeni yaşın sana bolca neşe, sevgi ve başarı getirsin. Doğum günün kutlu olsun, nice güzel anılarla dolu bir yıl dilerim.”

Arkadaşa Doğum Günü Mesajı

  • “Doğum günün kutlu olsun! Senin gibi özel bir arkadaşa sahip olmak benim için bir ayrıcalık. Nice güzel yıllara!”
  • “İyi ki varsın! Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana bolca güzellikler getirsin.”
  • “Doğum günün kutlu olsun! Seninle geçirdiğim her an, benim için çok değerli. İyi ki varsın, nice mutlu yıllara!”
  • “Doğum gününü kutlar, yeni yaşında senin için sürprizlerle dolu bir yıl dilerim canım arkadaşım. Unutma her zaman yanındayım!”
  • “Arkadaşım, doğum günün kutlu olsun! Birlikte geçirdiğimiz anıları unutamam. Yeni yaşın sana en güzel günleri getirsin.”

Sevgiyle kalın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir