Resim Yapmayı Seven Birine Hediye Ne Alınır?

resim-yapmayi-seven-birine-hediye

Resim yapmayı seven birine hediye seçmenize yardımcı olmak için harika bir içerik hazırladık. Birbirinden güzel ve kullanışlı hediyelere bu içeriğimizde yer verdik. Onlar için seçtiğimiz hediyeler en az onların hayal dünyası kadar renkli!

Günlük hayatın stresinden ve koşuşturmasından uzaklaşmak adına çeşitli hobilere yöneliriz. Spor, sanat ve edebiyatın farklı branşlarına ilgi duyarız. Kabiliyetlerimiz ve yeteneklerimiz doğrultusunda da yapabildiğimizin en iyisini ortaya koyarız.

Resim ise en fazla rağbet gösterdiğimiz alanlardan biri. Hayal dünyamızda canlanan o nesneyi ya da manzarayı elimizden geldiğince tuvalin üzerine yansıtmaya çalışırız. Resim yaparken geçirdiğimiz o vakit ise bizi özellikle mental anlamda çok rahatlatır. Bu sebeple imkan bulduğumuz ilk anda elimize kalemlerimizi ve boyalarımızı alırız.

🎁Resim yapmayı seven birini en az resim yapmak kadar mutlu edecek hediyeleri öğrenmek ister misiniz? Muhiku’nun rengarenk ürünlerle tasarladığı hediye kutuları içinden resim yapmayı seven birine hediye edebileceğiniz harika bir armağan seçebilirsiniz.

Resim Yapmayı Sevenlere Hediye

resim-yapmayi-sevenlere-hediye-muhiku-blog

Buldukları ilk fırsatta kalemlerine ve boyalarına sarılan yetişkinlere armağan edebileceğiniz birkaç harika hediye tavsiyemiz var. Bu hediyeler onların ilgi alanlarına hitap etmekle kalmayacak. Aynı zamanda onlara keyifle vakit geçirmelerinde yarımcı olacak.

Keyifli Bir Hediye Kutusu Hazırla

Muhiku ile resim yapmayı sevenler için keyifli bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. Böylece sevdiklerinize hem keyifli hem de rengarenk bir hediye verebilirsiniz.

Renkli ve lezzetli detaylarla tasarlayacağınız bu hediye kutusu, onlara daha önce tatmadıkları bir deneyim yaşatacak. Muhiku’nun kendi kutunu yap seçeceğiyle hazırlayacağınız kutunun içinde;

  • Günün koşuşturmasından uzaklaşıp rahatlayabilecekleri boyama kitabı (yetişkinler için),
  • Resim yaparken onlara keyif ve huzurla eşlik edecek rooibos çayı,
  • Resim sonrası temizliği daha da keyifli kılacak el yapımı bitkisel sabun,
  • Onların tarzına renk katacak nakışlı çoraplar,
  • El kremi,
  • Ayrıca kuru çiçek buketine yer verebilirsiniz.

Sıkıcı geçen bir hafta sonuna ya da akşam saatlerine keyif katacak bu kutu resim yapmayı seven herkesin hoşuna gidecek. Özellikle çizmekten çok boyamakla uğraşmayı seven yakınlarınıza bu tatlı armağanı verebilirsiniz. Eminiz çizmek de çok iyi olmasalar da boyama işinde harikalar yaratacaklar.

Sevdiklerinizin ilgi alanlarına göre şekillendireceğiniz hediye kutusuna ekleyebileceğiniz diğer hediye seçenekleri için kendi kutunu yap kategorisini ziyaret etmeyi unutmayın!

Frida Kupa

frida-love-kupa

Ünlü Meksikalı yazar Frida Kahlo’nun yaratıcılığı sevdiklerinize de geçsin. Muhku’nun Frida kupası ile resim yapmayı seven yakınlarınıza özel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Gerek sanatçı kimliğiyle, gerek inişli çıkışlı yaşantısıyla, gerek ise siyasi görüşleriyle dünyaca bir üne kavuşan Frida, çay ve kahve keyiflerinde sevdiklerinize eşlik edecek.

Ahşap Deneyim Seti

ahsap-boyama-hobi-seti

Resim yapmayı seven birine hediye edebileceğiniz diğer bir hediyelik ise ahşap deneyim seti. Çünkü bu hediyelikle hayal dünyaları işlenmemiş bir ahşap zemine aktarabilirler. Rengarenk çizimlerle süsleyebilecekleri ahşap kutuyu daha sonra farklı bir amaç (mücevher kutusu vs) için de kullanabilirler.

Muhiku’nun ahşap deneyim setinin içinde;

  • 8×8 cm ahşap kutu,
  • 3 renk boya ve fırça,
  • Deneyim bilgi kartı yer alıyor.

Muhiku’nun bu keyif dolu deneyimiyle resim yapmayı sevenlere farklı bir sürpriz yapabilirsiniz. Ayrıca yaptığınız bu sürpriz onların ilgi alanlarına hitap ettiği için çok daha kıymetli ve özel olacak.

Kokulu Taş Deneyimi

Resim yapmayı seven birine hediye edebileceğiniz diğer bir armağan ise kokulu taş deneyimi. Onlara armağan edebileceğiniz bu keyifli deneyim sayesinde rengarenk çizimleriyle en keyifli anılarını buluşturabilirler. Muhiku’nun taş magnet deneyim seti içinde;

  • Gül kokulu taş tozu
  • Silikon kalıp
  • Deneyim bilgi kartı

En tatlı anıların en güzel çizimlerle buluşacağı bu renkli deneyim sayesinde sevdiklerinizin hayal dünyalarını yansıtabilecekleri bambaşka bir tuvale sahip olacaklar.

Büyükler için Boyama Kitabı

Resim yapmayı seven birine hediye edeceğiniz en güzel ve en eğlenceli armağanlardan biri de yetişkinler için tasarlanan boyama kitabı.

Rengarenk çizimlerle süslenen şehir, ülke ve sokak çizimlerini diledikleri renklerde özgürce boyayabilirler. Ana keyif ve huzur katacak bu keyifli uğraş sayesinde boş zamanlarını dolu dolu geçirebilirler.

Resim Yapmayı Seven Çocuğa Hediye

resim-yapmayi-seven-cocuga-hediye

Rengarenk resimler yapmayı seven küçükler içinde harika tavsiyelerimiz var. Onlara armağan edebileceğiniz renkli ve eğlenceli hediyeliklerle onlara daha önce hiç yaşamadıkları bir deneyim yaşatabilirsiniz.

Eğlenceli Hediye Kutusu

Muhiku ile küçükler için harika bir hediye kutusu tasarlayabilirsiniz. Onlar için tasarlayacağınız hediye kutusunun içine resim yapabileceleri harika hediyelikler ekleyebilirsiniz.

Muhiku’nun kendi kutunu yap seçeneğiyle küçükler için hazırlayacağınız hediye kutusunun içine;

  • Rengarenk boyama kalemleri,
  • Defterler,
  • İşlemeli renkli çoraplar,
  • El yapımı figürlü bardaklar,
  • Lezzetli çikolatalar,
  • Öykü kitapları,
  • Oyuncaklar ve daha pek çok ürün arasından hediyelik ekleyebilirsiniz.

Onlar için tasarlayacağınız bu hediyeyle ilgi duydukları alanla ilgili kendilerini geliştirebilirler. Muhiku’yla çevrenizdeki küçükler için bu tarz bir kutu tasarlayabilirsiniz.

Ayrıca ekleyeceğiniz ürünleri siz belirleyeceğiniz için bütçeniz doğrultusunda bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Taş Boyama Seti

muhiku-kendin-yap-tas-boyama-kiti

🖌️Taş boyama seti, resim yapmayı seven bir çocuğa armağan edebileceğiniz en güzel hediyelikler arasında. Çünkü uçsuz bucaksız hayal dünyalarını bambaşka bir yüzeye yani taşlara aktarabilirler. Çizimlerle ve boyalarla süsledikleri bu taşlarla odalarının bir köşesini süsleyebilirler.

Taş boyama seti içinde;

  • Dolomit nehir taşı,
  • 3 renk boya ve fırça,
  • Deneyim bilgi kartı yer alıyor.

Bu sıra dışı deneyim sayesinde resim yapmanın yalnızca kalem ve tuvalle sınırlı olmadığını da öğrenebilirler. Böylece farklı branşlara yönelebilir ve hayal dünyalarını resmedebilecekleri bambaşka yüzeyler keşfedebilirler.

Frida Defter

Resim yapmayı seven bir çocuğa Frida defterleriyle tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz. Küçük yaşlarda sanatçı kişiliğinden ilham alabilecekleri Frida defterler sıra dışı düş dünyalarını kağıda aktarmaya aracı olacak. Okulda da severek kullanabilecekleri bu defterler sayesinde not almak onlar için çok daha keyifli olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

5-hediyelik-kahve-seti-onerisi
Daha Fazla

5 Hediyelik Kahve Seti Önerisi

İçindekiler Gizle Hediyelik Filtre Kahve SetiKahve Zamanı Hediye KutusuKahve Keyfi Hediye KutusuHediyelik Kahve Fincanı ve Türk Kahvesi SetiTürk…
calisan-mutlulugu-faydalari
Daha Fazla

Çalışan Mutluluğu Şirketinize Ne Katar?

İçindekiler Gizle Çalışan Mutluluğu Nasıl Sağlanır?Takdir Edin ve ÖdüllendirinEğitimleri Şirket Kültürünün Bir Parçası Haline GetirinÇalışanlarınızı Desteklediğinizi HissettirinYükselecekleri Bir…