Duygusal Anneler Günü Mesajları, Sözleri ve Anneler Günü Şiiri

anneler-gunu-mesajlari-ve-anneler-gunu-siirleri

Annelerimizin hayatlarında her şeyden önce evlatlarını düşündüğü aşikar. Bunun için biz de hazır Anneler Günü yaklaşıyorken bu özel günde size ilham vereceğini düşündüğümüz duygusal Anneler Günü mesajları ve anneler günü şiiri önerilerimizi sizlerle paylaşalım istedik.

hediyeleri-kesfet

“Küçücükken başucumda,
Bana ninni söylerdin.
Sabahları uyanınca,
Beni okşar severdin.
Benim annem güzel annem,
Beni al kollarına.
Kucağında okşa beni,
Ninniler söyle bana.”

Diye devam eden, annemize söylemek için öğrendiğimiz belki de ilk şarkımızdı. Ayrıca daha ilk satırlarını mırıldanırken bile içimizin o küçük çocuğun ruhuyla dolduğunu hissetmemek elde değil.

Bu ruhu hiçbir zaman kaybetmesek de hayatın koşuşturmasında onu ne kadar sevdiğimizi yeterince gösteremiyor olabiliriz. Ayrıca her ne kadar bazen özel günlere çok sıcak bakmasak da aslında değer verdiğimiz insanlara jest yapabilmemiz için harika bir fırsat sunduklarını söyleyebiliriz.

🎁 14 Mayıs Anneler Günü’nde yalnızca mesaj göndermek içinize sinmiyorsa özenle tasarlanan Anneler Günü hediyeleri seçeneklerine göz atmanızı öneririz. Muhiku’nun sunduğu anneye alınacak hediyeler arasından dilediğiniz seçimi yapabilirsiniz.

Kısacası Muhiku’nun Anneler Günü hediyeleri arasında değerlendirebileceğiniz birçok seçenek mevcut. Ayrıca uygun fiyatlı ve son derece şık bu kutular sayesinde, annenize uzun yıllar boyunca unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz.

Resimli Anneler Günü Mesajları

duygusal-anneler-gunu-mesajlari

İçinizdeki o annesine hayran küçük çocuğu ortaya çıkarmak ve annenize onu ne kadar sevdiğinizi göstermek için Anneler Günü hediyeleri mükemmel bir fırsattır.

Ayrıca kıymetli annenize güzel bir Anneler Günü için hediye alıp içine de duygusal Anneler Günü mesajı uzun olsun istiyorsanız içeriğimizin devamında paylaşacağımız sözler tam size göre.

Tabi bu mesajlarla yalnızca annenizin değil size annelik yapan teyzenize ya da ablanıza da Anneler Günü’nü en güzel şekilde kutlayabilirsiniz. Teyzeye duygusal Anneler Günü mesajı uzun olsun diyorsanız ve ablaya duygusal Anneler Günü mesajı arıyorsanız vereceğimiz mesaj önerilerini değerlendirebilirsiniz.

💝 Muhiku’nun anneye hediye koleksiyonunu inceleyerek hem şık hem de kullanışlı bir tercih yapabilirsiniz. Böylece annenizi çok mutlu edebilirsiniz.

Ayrıca birbirinden özel Anneler Günü hediyesi fikirleri ile annenize olan sevginizi derinden hissettirebilirsiniz.

Duygusal Anlamlı Anneler Günü Mesajları – Sözleri

duygusal-anlamli-anneler-gunu-mesaji

  • Beni doğuran, büyüten; sevgisini benden hiç esirgemeyen canım annem, iyi ki varsın! Sen olmasan ben bu hayatta hep eksik kalırdım. Anneler Günün kutlu olsun, o gülen yüzün hiç solmasın. Seni çok seviyorum canım annem.
  • Annelerin hakkı ödenmez diyorlardı da ne demek olduğunu ancak anne olunca anladım. Bu dünyada eşi benzeri olmayan en kıymetli insan sensin annem. Anneler Günün kutlu olsun!
  • Ağladığım ilk omuz; sevinip sarıldığım, korkup sığındığım tek limanım sendin annem. Beni bu hayatta sen var ettin, iyi ki varsın seni çok seviyorum annem! Anneler Günün kutlu olsun.
  • Birine anne demek için illa onun beni doğurmuş olması gerekmediğine seninle inandım. Bana öz annemden yakın oldun, beni gözünden dahi sakındın ama en önemlisi benden sevgini hiç eksik etmedin. Zaten bir çocuk sevgiden başka ne ister ki, işte sen bana sevgilerin en büyüğünü yaşattın canımdan öte sevdiğim canım annem. Kader iyi ki beni sana getirmiş. Seni çok seviyorum iyi ki varsın. Anneler Gününün kutlu olsun!
  • Bana her zaman doğru yolu gösteren, iyilikten dönmemeyi öğütleyen, mükemmel kadın, iyi ki benim annemsin seni çok seviyorum. Anneler Günün kutlu olsun.

Uzun Anneler Günü Mesajları

uzun-anneler-gunu-mesajlari

  • Sevgili anneciğim, bugün senin günün ve senin ne kadar özel bir anne olduğunu söylemek isterim. Sen benim için yalnızca bir anne değilsin, aynı zamanda benim en iyi arkadaşım, en büyük destekçim ve en güçlü ilham kaynağımsın. Senin sabrın, sevgin ve özverin benim için çok değerli. Her zaman beni güldüren, güçlendiren ve yönlendiren bir ışık oldun. Senin gibi bir annenin kıymeti hiçbir şeyle ölçülemez. Anneler Günü’n kutlu olsun canım annem!
  • Anneciğim, seni anlatmamı söyleseler hiçbir sözcük bulamam. Çünkü güzelliğini, sevgini ve merhametini anlatmaya hiçbir kelime yetmez. Sen her zaman benim en güvenilir limanım oldun. Varlığınla hayatım daha anlamlı ve özel. Sensiz bir hayat düşünemiyorum annem, hep var ol. Anneler Günü’n kutlu olsun!
  • Sevgili annem, sen benim için gerçek bir kahramansın. Her zorluğun üstesinden gelirken, her sorunla başa çıkarken senin gücün ve azmin bana her zaman ilham verdi. Senin sevgin benim için her zaman sıcak ve kucaklayıcı oldu. Anneler Günü’n kutlu olsun annecim!
  • Annecim, koşulsuz sevmeyi ve sevilmeyi ben senden öğrendim. Sen bana hayatımın en büyük armağanısın. İyi bir evlat olmak için her zaman çabalayacağım, seni çok seviyorum. Anneler Günü’n kutlu olsun annecim!

Kısa Anneler Günü Mesajları

kisa-anneler-gunu-mesajlari

  • Annem, sen benim her şeyimsin. Anneler Günü’n kutlu olsun!
  • Annecim, bu dünyada sadece senin sevgin olsun bana yeter. Anneler Günü’n kutlu olsun!
  • Senin gibi harika bir annem olduğun için minnettarım. Anneler Günü’n kutlu olsun!
  • Anneciğim, senin sevgin ve desteğin benim için her şeydir. Anneler Günü’n kutlu olsun!
  • Annem, senin varlığın benim için en büyük hediye. Anneler Günü’n kutlu olsun!
  • Annem, her zaman yanımda olduğun için teşekkür ederim. Anneler Günü’n kutlu olsun!
  • Anneciğim, şefkat ve sevgi dolu kalbin için sana minnettarım. Anneler Günü’n kutlu olsun!

Anneler Günü Şiirleri

anneler-gunu-siirleri

İşte annenize tarifsiz duygular yaşatabileceğiniz duygusal Anneler Günü şiirleri.

Anne

Uyusun da büyüsün derdin,
Büyüdüm anne.
Bana o ak sütünden verdin,
Büyüm anne.
Uykuma yıldızları serdin,
Büyüdüm anne.
Anne güzelliğine erdin,
Büyüdüm anne. – Faruk Nafız Çamlıbel

Anneler Günü

“ Anneme ve bütün annelere…”
Nasıl hatırlamam anacığım nasıl
Kaç geceler bana ninni söylerdi
Hasta olunca oydu başucumda bekleyen
Biraz yorulmayayım, üzülmeyeyim hemen
Alır kucağına okşar, saçlarımı öperdi.
Nasıl hatırlamam anacığım nasıl
Uzun kış geceleri masal masaldı.
Güzel çoban kızları, iyi kalpli sultanlar
Bir suyun akışı gibi geçip gitti zamanlar.
Şimdi ne o dünkü çocuk, ne de o masallar kaldı.
Nasıl hatırlamam anacığım nasıl,
Yıkayan oydu mürekkep lekeli parmaklarımı
Akşam biraz geciksem yollara düşerdi.
Sokağa çıkarken ‘yavrucuğum üşütme’ derdi
Hemen bir kazak örerdi biraz boş kaldı mı?
Nasıl hatırlamam anacığım nasıl
Bilirim yine kalbinde yerim anacığım
Selam sana Anneler Günü İstanbul’dan
Yeni dönmüşçesine bir akşam okuldan
Vefalı ellerinden öperim anacığım. – Ümit Yaşar Oğuzcan

Anneler Günü Hediyeleri Muhiku’da!

Heyecanla beklediğimiz Anneler Günü yaklaşırken annemize sevgimizi göstermenin türlü yoları olduğunu unutmayın. Anneler Günü’nde annemize unutulmaz anlar yaşatmak, ona unutamayacağı şiirler şarkılar söylemek yapabileceğimiz en güzel jestlerdendir.

Ayrıca aldığımız Anneler Günü’ne özel hediyeler ve hediyelerin içerisine koyduğumuz bugüne özel yazılmış duygusal Anneler Günü sözleri ile annelerimize güzel bir gün yaşatabiliriz. Muhiku’daki anneye alınacak hediyeler size ilham olur.

Yine bugüne özel olmasını dilediğiniz ancak sıradanlıktan ve geleneksellikten uzak özgün bir hediye arıyorsanız annelerimiz için en harika tasarımlar Muhiku’da sizleri bekliyor. Ayrıca Anneler Günü hediye kutusu ile bu sene annenize bir farklılık yapıp daha önce deneyimlemediği bir hediye seçebilirsiniz.

Hediye seçmekte geç mi kaldınız? İstanbul içerisinde aynı gün teslim hediye seçeneklerine göz atarak annenizi en kısa sürede mutlu edebilirsiniz! Siparişinizi verirken gün ve saat yönlendirmelerine dikkat etmeyi unutmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kurumsal-kimlige-uygun-anneler-gunu-mesajlari
Daha Fazla

Şirketler için 25 Anneler Günü Mesajı

İçindekiler Gizle Kurumsal Anneler Günü Kutlama/Tebrik MesajlarıAnneler ile İlgili Söylenmiş Güzel SözlerAnneler Günü Mesajları: Resimli, DuygusalKısa Anneler Günü…
Daha Fazla

Sevgiliye Özel Uzun Mesajlar

İçindekiler Gizle Sevgiliyi Mutlu Edecek Uzun MesajlarSevgiliye Uzun Mesaj FikirleriUzun Aşk SözleriSevgiliye Romantik Mesaj ÖnerileriSevgiliye Kısa Aşk Mesajı…