Psikoloğa Hediye Ne Alınır? – Psikolog Hediyeleri

psikologa-hediye-ne-alinir-psikolog-hediyeleri

Psikolog ya da psikolojik danışman olan yakınlarınız için küçük ama etkisi büyük bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız psikoloğa hediye önerilerimizden faydalanabilirsiniz. Her zevke hitap edecek hediye önerilerimiz arasından yapacağınız seçim ile psikolog veya psikolog yakınlarınız için en hoş sürprizi hazırlayacaksınız.

Aslında psikologluk ve psikolojik danışmanlık birbirine benziyor gibi görünüyor. Fakat iki meslek grubu arasında net ayrımlar bulunmaktadır. Psikologlar üniversitelerin fen-edebiyat fakültelerinden mezun olurlar. Psikolojik danışmanlar ise üniversitelerin eğitim fakültelerinden mezun olurlar.

Psikologlar çocuk, genç, yetişkin ve ileri yaştaki bireyler ile çalışırlar. Psikolojik danışmanlar ise daha çok çocuk ve genç grubuyla ilgilenirler. Bu ayrımı bilmenin hediye seçmekle ne alakası var diye düşünmeyin. Sevdiklerimizin yaptıkları işin farkında olmak onlara hediye seçerken bize yardımcı olacaktır.

Dünya Psikologlar Günü 10 Mayıs tarihinde kutlanmaktadır. Psikolojik Danışmanlar Günü ise 30 Eylül tarihinde kutlanır. Aslında bu özel tarihler bile bize bu iki meslek grubunun birbirinden farklı olduğunu açıkça göstermektedir.

Psikolog ya da psikolojik danışman yakınlarınıza bu özel günlerde küçük bir sürpriz yaparak onları ne kadar önemsediğinizi gösterebilir ve mutluluklarını paylaşabilirsiniz.

Diğer mesleklerden dostlarınıza ya da sevgilinize hediye arıyorsanız meslek hediyeleri kategorimizi inceleyebilirsiniz.

İşte, psikolojik danışmana ve psikoloğa hediye edebileceğiniz en güzel hediyeler!

Psikolog Arkadaşa Hediye Fikirleri

defter-kalem-cikolata

Psikolog arkadaşlarınıza 10 Mayıs Dünya Psikologlar Günü’nde küçük bir hediye armağan etmek istiyorsanız hiç arayışa girmeyin!

Sizin için seçtiğimiz psikoloğa hediye önerilerinden ilham alarak onlar için en özel hediyeyi hazırlayabilirsiniz. Yalnız hediyenizin içerisine psikolog arkadaşınızın Dünya Psikologlar Günü’nü kutlayan bir hediye notu da eklemeyi unutmayın!

Siyah Sever Arkadaşa Hediye Kutusu

Psikolog arkadaşlarınıza tek bir hediye fiyatıyla dopdolu bir hediye kutusu armağan edebileceğinizi biliyor muydunuz? Siyah Sever Arkadaşa Hediye Kutusu ile psikolog arkadaşlarınıza tek bir hediye kutusu içerisinde birden fazla hediye armağan edebilirsiniz.

Psikoloğa hediye edebileceğiniz Siyah Sever Arkadaşa Hediye Kutusu’nda

  • Godiva Cello Naps çikolata,
  • Siyah seramik kupa,
  • Mithra Brazil Bella Giana kahvesi,
  • Siyah kılıflı cam matara,
  • Pomellos Keep in Touch kolonya olmak üzere beş parça hediyeliğin yakaladığı hoş ahenk ile tasarlanmıştır.

En küçük ayrıntısına dahi siyahın büyüsünün yansıdığı bu hediye kutusu ile psikolog arkadaşlarınıza onlar kadar şık bir hediye armağan edin!

? Siyah Sever Arkadaşa Hediye Kutusu’nu detaylıca incelemek ve diğer hediye seçeneklerine göz atmak için arkadaşa hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Defter ve Kalem

Psikologların seanslarında kullandıkları ve onlar için vazgeçilmez olan ekipmanlar arasında defter-kalem yer alır. Hastanın ruh halini detaylıca inceleyebilmek adına ağzından çıkan her önemli sözü ya da kişiliğiniz hakkında fikir veren jest ve mimiklerimizi bu deftere not ederler.

Dolayısıyla psikoloğa hediye edebileceğiniz hediyeler arasında şık bir defter ve kalem de yer alacaktır. Seanslarında kullanacağı bu şık ekipmanlar ona daima sizin varlığınızı hatırlatacaktır.

Psikolojik Danışmana Hediye Ne Alınır?

yade-aromatik-cam-mumlar

30 Eylül Psikolojik Danışmanlar Günü’nde ya da herhangi bir özel tarihte psikolojik danışman olan yakınlarınıza küçük bir hediye almak istiyorsunuz fakat nasıl bir hediye alacağınız konusunda da hiçbir fikriniz yok mu? Hiç dert etmeyin!

Sizin için seçtiğimiz psikolojik danışmana ve psikoloğa hediye önerileri içerisinden onlar için en hoş hediyeyi seçebilirsiniz. Son olarak seçtiğiniz hediyenin içerisine küçük bir hediye notu da eklemeyi unutmayın!

Kahve Keyfi Hediye Kutusu

Psikolojik danışman yakınlarınıza Kahve Keyfi Hediye Kutusu armağan ederek işleri tersine çevirebilirsiniz. Kişilerin ruhen rahatlamasına ve kaygılarından arınmasına yardımcı olan dostlarınıza armağan edeceğiniz bu hediye kutusu ile arınma sırası bu defa onlarda.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu’na içerisinde yer alan küçük hediyelikler ise şu şekilde;

  • El Salvador Veracruz filtre kahve,
  • Ethiopia Kochere filtre kahve,
  • Yade’nin en sevilen mumu olan kahveli aromaterapi mum,
  • 4 adet tütsü ve tütsü kayığı,
  • Yade portakal ve tarçın aromalı sabun.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu’na keyif katan bu küçük hediyeliklerle bu kez terapi alan psikolojik danışman yakınlarınız olacak. Kahveli aromaterpi özellikli mum odaklanmasına yardımcı olacak. Tütsünün rahatlatıcı kokusu ise stres ve kaygılardan arınmasını sağlayacak. Böylelikle olumsuz duygulardan kurtularak bedenen ve ruhen rahatlayacak.

Psikolojik danışmana ve psikoloğa hediye edebileceğiniz Kahve Keyfi Hediye Kutusu’na ve diğer hediye kutusu seçeneklerine hediye kutusu sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu kutuyu psikolog sevgiliye hediye olarak da değerlendirebilirsiniz.

Aromatik Mum

Aromaterapi, doğanın şifalı bitkilerinden elde edilen esanslarla yapılan bir tür terapi yöntemidir. Kişinin ruhen ve bedenen rahatlamasını sağlayan bu terapi yöntemi geçmiş yıllarda oldukça popülerdi. Günümüzde ise tekrar ilgi görmeye başladı. Bu terapi yönteminin insan zihni ve bedeni üzerindeki etkileri büyüleyici!

Aromatik özellikli mumlar da aromaterapinin gücünden herhangi bir uzamana ihtiyaç duymadan evimizin rahatlığında uygulayabileceğimiz ürünlerdir. Psikolojik danışman yakınlarınıza okyanus, vanilya, çilek, kahve, ya da yasemin kokulu aromatik mum çeşitleri içerisinden seçim yapabilirsiniz. Böylelikle hediyenizle onların zihnen ve bedenen rahatlamalarını sağlayabilirsiniz.

Aromatik mumlar bulundukları ortama farklı bir hava katacaklar. Bunun yanında o ortamda bulunan kişilerin ruhlarını ve bedenlerini de tedavi edecekler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir