Personele Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır? Çalışanlar için Yılbaşı Hediyeleri

personele-yilbasi-hediyesi-ne-alinir-calisanlar-icin-yilbasi-hediyeleri-muhiku-blog

Yılbaşına sayılı günler kaldı. Peki siz çalışanlarınıza vereceğiniz yılbaşı hediyelerini seçtiniz mi? Eğer henüz bir karara varamadıysanız personele yılbaşı hediyesi fikirlerimizden ilham alabilirsiniz.

Eminiz ki, yeni yıl öncesinde birçok şirket gibi siz de bünyenizde çalışan personellerinize güzel bir hediye sunmayı planlıyorsunuz. Malum, 2024 yılına sayılı günler kaldı.

Hal böyle olunca da şirketlerin personelleri için alacağı hediye arayışı da hız kesmeden devam ediyor. Eğer sizde personele yılbaşı hediyesi arayışı içerisindeyseniz ve şirket bütçenizi sarsmayacak seçimler yapmak istiyorsanız bu içeriğimiz tam size göre.

Bu içeriğimizde küçük büyük her şirketin değerlendirebileceği kurumsal yılbaşı hediyesi fikirlerine değineceğiz. Böylece gün sonunda şirket bünyenizde çalışan tüm personel arkadaşlarınız için harika seçimler yapabileceksiniz.

🎄 Muhiku’nun sunduğu kurumsal hediye süreci ile şirketinizin farkını ortaya koymaya var mısınız? 31 Aralık gecesine sayılı günler kalmışken şirketler de hem ceplerini yakmayacak hem de onları ön plana çıkaracak hediye arayışı içerisinde.

Eğer siz de bu şirketlerden biriyseniz Muhiku ile kusursuz bir kurumsal hediye süreci geçirebilirsiniz. Üstelik bu süreci başlatmak için tek yapmanız gereken şey kurumsal iletişim formunu doldurmak.

Personele Yılbaşı Hediyesi Nasıl Hazırlanır?

kurumsal-yilbasi-hediyeleriSiz de biliyorsunuz ki iş hayatı fazlasıyla yorucu ve zor. Fakat bu zorluğu bir nebze de olsa hafifletmek elbette ki sizin elinizde.

Örneğin zaman zaman bir motivasyona ihtiyaç duyan personellerinizi anlamlı bir hediye ile gülümsetebilir ya da kutlanması gereken bir başarıyı ödüllendirmek için onlara güzel bir hediye verebilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra elbette ki özel günleri de es geçmemelisiniz. Önümüz yılbaşı. Peki sizin bu özel günde sunacağınız personel için yılbaşı hediyesi seçenekleriniz hazır mı?

Eğer henüz şirket bütçenizi sarsmayacak bir hediye bulamadıysanız ve hediyeleri nasıl hazırlayacağınız konusunda bir fikriniz yoksa size birkaç ipucu vereceğiz. Öncelikle yılbaşı hediyesi, bu özel günün ruhuna uygun olmalı.

Yani yılbaşına dair en güzel detaylarla süslenmeli. Diğer taraftan çalışanlarınızın ihtiyaçlarına ve beğenilerine özel bir hediye hazırlamalısınız. Her çalışanı memnun edecek hediyeyi hazırlamak zor olacaktır.

Dolayısıyla birkaç seçenekten oluşan bir anket hazırlayarak çalışanlarınıza sunabilirsiniz. Böylece en çok oyu alan hediyeyi yılbaşında çalışanlarınıza verebilirsiniz.

Hediye hazırlamak başlı başına uzun ve uğraştırıcı bir süreç. Bu süreci en az iş yüküyle ve maliyetle atlatmak için Muhiku’nun kurumsal yılbaşı hediyesi sayfasından sipariş oluşturabilirsiniz.

Diğer taraftan aşağıda personeller için birkaç hediye önerisinde bulunduk. Sizin için seçtiğimiz fikirlerden ilham alabilirsiniz.

Personel için Yılbaşı Hediyesi Fikirleri

Sizce çalışanlara verebileceğiniz en anlamlı yılbaşı hediyesi fikirleri nelerdir? Herkes gibi sizde yeni yıla günler kala hediye arayışı içerisinde olabilirsiniz. Belki de sevdiklerinize vereceğiniz hediyeler hazırdır bile kim bilir. Peki koca bir yılı birlikte göğüslediğiniz şirket çalışanlarınız için hediye aldınız mı?

yeni-yil-hatirasi-hediye-kutusu-2024
Yeni Yıl Hatırası Hediye Kutusu

Günümüzde kurumsal hediye adı altında şirket çalışanlarına verilen hediyeler, motivasyonu yükseltmek ve düşen enerjileri arttırmak için oldukça önemli. Bu sebeple yaklaşan yılbaşı da şirket çalışanlarınızı her anlamda motive edebileceğiniz iyi bir fırsattır.

Sizce çalışanlar için gönül rahatlığıyla değerlendirebileceğiniz kurumsal yılbaşı hediyesi seçenekleri nelerdir? Eğer bu soruya verecek bir cevabınız yoksa içeriğimizin devamında paylaşacağımız Muhiku’nun yılbaşı hediyeleri seçeneklerine göz atabilirsiniz.

İşte, personel için yılbaşı hediyesi fikirleri.

Yeni Yıl Hatırası Hediye Kutusu

Şirket çalışanlarınızın yeni yılı en güzel şekilde karşılamasını isteyenlerdenseniz size vereceğimiz ilk hediye önerisi hiç şüphesiz Muhiku’nun Yeni Yıl Hatırası Hediye Kutusu’dur. Yılbaşı temalı hediyelerle dolu olan bu özel kutu, uygun fiyat aralığı ile de şirket bütçenizi sarsmaz.

Muhiku’nun Yeni Yıl Hatırası Hediye Kutusu içerisinde;

  • Seramik kupa,
  • Siyah Happy New Year bardak altlığı,
  • Patiswiss x Muhiku çikolata,
  • Yade kolonya,
  • New Year New Hopes defter,
  • Büyük keçe süslemeli sukulent,
  • Yeni yıl motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Şimdi siz de kurumsal yılbaşı hediyesi arayışı içerisindeyseniz bu özel kutuyu gönül rahatlığıyla değerlendirebilirsiniz. Bunun yanı sıra Muhiku’da şirketinize özel tasarlanan firma logolu hediyeler ile tamamen şirketinize özgü bir hediye de ortaya koyabilirsiniz.

Yeni Yıl Yeni Şans Hediye Kutusu

yeni-yil-yeni-sans-hediye-kutusu-2024

Muhiku’nun yılbaşı hediyesi fikirleri içerisinde favori olarak gösterilen Yeni Yıl Yeni Şans Hediye Kutusu, personelinize şans getirmek için özenle tasarlandı. Şık detayların ve lezzetli ürünlerin yer aldığı bu özel kutuda kırmızının eşsiz tonları hakim.

Muhiku’nun Yeni Yıl Yeni Şans Hediye Kutusu içerisinde;

  • Geleneksel Mithra Türk kahvesi,
  • Yeni yıl temalı fincan takımı,
  • Brownies By Limburgia 4’lü mixbox,
  • Kırmızı Yade yılbaşı temalı dilek mumu,
  • Yade nar sabunu,
  • Moonwalk Sock renkli çam ağacı desenli çorap,
  • Yeni yıl motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Yaratıcı kurumsal hediyeler içerisinde yer alan bu özel hediye seti, uygun fiyat aralığı ile küçük firmalar için de son derece ideal.

Yılbaşı Armağanı Hediye Kutusu

yilbasi-armagani-hediye-kutusu-2024

Personele yılbaşı hediyesi olarak sunabileceğiniz son alternatif de Muhiku’nun Yılbaşı Armağanı Hediye Kutusu’dur. Bu kutu, yeni yıl ruhunu en güzel şekilde yansıtan hediyelerle dolu.

Ayrıca hem son derece kullanışlı hem de oldukça yenilikçi olan bu hediyeler, şirket çalışanlarınızın yüzünü güldürecek niteliklere sahip.

Muhiku’nun Yılbaşı Armağanı Hediye Kutusu içerisinde;

  • Kenya AA kahvesi,
  • New Year Blend kahve,
  • Siyah yeni yıl özel tasarım kupa,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Yade kırmızı portakal & tarçın aromaterapi mum,
  • Yade yılbaşı çam ağacı led ışık,
  • Yeni yıl motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Büyük bir özenle hazırlanan bu kutu, 2024 yılını en güzel şekilde karşılamak için ideal bir seçenektir. Şimdi sizde bu birbirinden ince düşünülmüş kutu seçenekleri içerisinden şirket bütçenize uygun seçimler yapabilirsiniz. Böylece personel için yılbaşı hediyesi arayışınıza son verebilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap

2024 yılına girmeden önce şirket çalışanlarınıza yılbaşı hediye kutusu vermek istemez misiniz? Bizce şirketinize özel tasarlanan hediyeler, yılbaşı için tam da aradığınız seçeneklerden biri.

Eğer siz de personele yılbaşı hediyesi olarak hazır kutuları değerlendirmek yerine kendi seçimlerinizle bir kutu tasarlamak istiyorsanız Muhiku’nun kurumsal hediye sürecini değerlendirebilirsiniz.

Muhiku ile oldukça kısa sürede şirketinizi yansıtan bir hediye kutusu hazırlayabilir ve personelinizi mutlu edebilirsiniz. Şimdi siz de dilerseniz Muhiku’nun özel konsept hediye kutularını tercih edebilir dilerseniz de kendi seçimlerinizle sıfırdan bir kutu tasarlayabilirsiniz. Seçim tamamen size ait.

İyi seneler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

calisan-mutlulugu-faydalari
Daha Fazla

Çalışan Mutluluğu Şirketinize Ne Katar?

İçindekiler Gizle Çalışan Mutluluğu Nasıl Sağlanır?Takdir Edin ve ÖdüllendirinEğitimleri Şirket Kültürünün Bir Parçası Haline GetirinÇalışanlarınızı Desteklediğinizi HissettirinYükselecekleri Bir…