Pahalı Görünen Ucuz Hediyeler Nelerdir?

pahali-gorunen-ucuz-hediyeler-nelerdir

Kaliteli hediyelere çok para harcamak zorunda değilsiniz. Pahalı görünen ucuz hediyeler ile sevdiklerinize bütçenizi aşmadan kaliteli ve şık hediyeler armağan edebilirsiniz.

Elbette sevdiklerimize armağan edeceğimiz hediyelerin şık ve kaliteli olmasını isteriz. Fakat piyadaki pek çok ürün gereğinden fazla pahalı. Bu yüzden de nasıl bir seçim yapacağımızı bilemeyebiliriz.

Ya o pahalı hediyeyi alıp maddi anlamda sıkıntıya düşeriz ya da daha ucuz yollu hediyeler ile bütçemize göre bir seçim yaparız.

Büteçene Uygun Hediyeyi Şimdi Tasarla!

Bazı hediyeler var ki hem bize istediğimiz kaliteli ve şık görünümü verirler hem de maddi anlamda bizi zora sokmazlar. İşte, biz de sizin için pahalı görünen ucuz hediyeler listesini çıkardık. Bu hediyelerle sevdiklerinize her zaman aradığınız o kaliteli hediyeyi armağan edebilirsiniz. Üstelik ay sonuna kadar da kendinizi sıkmak zorunda kalmamış olursunuz.

Dilerseniz, sevdiklerinize şık sürprizler yapabileceğiniz ucuz yollu hediyelere geçelim!

Kadınlara Pahalı Görünen Ucuz Hediyeler

cicek bahcesi hediye kutusu
Çiçek Bahçesi Hediye Kutusu

Kadınların pek çoğu gösterişi sevmediklerini dile getirirler. Fakat kadına hediye seçerken şıklık daima önemlidir. Özel günlerde alacakları şık ve kaliteli görünen bir hediye keyiflerini yerine getirmeye fazlasıyla yetecektir.

Kaliteli ve şık hediyeler pahalı olur düşüncesiyle bu hediyelerden uzak durmak isteriz. Hatta bazen zaten pahalıdır diye fiyatına bile bakmayız. Fakat bazı hediyeler var ki pahalı görünmesine rağmen oldukça uygun fiyatlılar.

İşte, kadınlar için seçtiğimiz pahalı görünen ucuz hediyeler!

Çiçek Bahçesi Hediye Kutusu

Öyle bir hediye kutusu hayal edin ki şıklığı ve zarifliği ile göz doldursun. Diğer taraftan fiyatı da uygun olsun. Bu söylediğimiz size biraz gerçek dışı gelebilir. Fakat bu tanıma tam olarak uyan bir hediye kutusu önereceğiz.

Çiçek Bahçesi Hediye Kutusu, cep yakmayan fiyatı ile bütçenize hitap edecek. Aynı zamanda sevdiklerinize de en zarif sürprizi hazırlamanıza imkan tanıyacak.

Çiçek Bahçesi Hediye Kutusu’nun içeriğinde;

  • Lady Grey çayı,
  • Hibiskus çayı,
  • Mi’CAO gül kurusu ve frambuazlı çikolata,
  • Kuru çiçek buketi,
  • Ve son olarak üç farklı çiçek kolonyası bulunmaktadır.

Zengin içerikli bu hediye kutusu çok daha pahalı gözükse de aslında uygun fiyatlı. Aynı zamanda sevgilinize, ablanıza, yakın kız arkadaşınıza alabileceğiniz harika doğum günü hediyelerinden biri.

Özel Tasarım Defter

Farklı tasarımlara sahip defterler de kadınlara verebileceğiniz pahalı görünen ucuz hediyeler arasında yer alırlar. Bu özel tasarım defterler hem dikkat çekici görüntüleriyle hem de kullanışlı yapılarıyla bir kadına verilebilecek en ideal hediyelerdir.

Evde, işte veya okulda kullanabilecekleri bu defterleri çantalarında rahatlıkla taşıyabilecekler.

Erkeklere Pahalı Görünen Ucuz Hediyeler

erkege-hediye-kutusu-siyah
Erkeğe Hediye Kutusu

Erkekler için hediye seçeceğinin kısıtlı olduğundan mıdır bilinmez; onlar için seçmek istediğimiz hediyeler genellikle pahalı olurlar. Hatta bazı hediyelere asla hak etmedikleri fiyatların biçildiğini dahi görürüz.

Fakat biz sizler için pahalı görünen ucuz erkek hediyelerini seçtik bile! Siz de bu hediyelerden ilham alarak sevdiklerinize en karizmatik sürprizi yapabilirsiniz.

Erkeğe Hediye Kutusu

Erkeğe Hediye Kutusu karizmatik dokunuşlarla hazırlanan şık görünümlü uygun fiyatlı hediyelerden bir tanesi. Her bir detayıyla erkeklere hitap eden bu hediye, uygun fiyatıyla sizin gönlünüzü fethedeceği gibi şık tasarımıyla da erkeklerin gönlünü fethedecek.

Erkeğe Hediye Kutusu içerisinde bulunan ürünler;

  • Brezilya kahvesi,
  • Kahveli aromaterapi mum,
  • Tıraş rutinlerine keyif katacak Eyüp Sabri Tuncer tıraş kolonyası,
  • Tükenmez kalem,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Şık siyah seramik kupa,
  • Son olarak kahve bilgi kartı ve hediye notunuz.

Koyu renklerin mükemmel uyumuyla hazırlanan bu dopdolu kutuyla en şık hediyeyi vereceksiniz.

Kitap

Hepimizin sevdiklerimize hediye alırken dikkat ettiği bir nokta var ki o da fiyat etiketi. Hediyemizi hediye paketine sardırırken fiyatını koparıp koparmadıklarını belki de 10 defa kontrol ederiz. Fakat bir hediye var ki ne alan kişi dikkat eder fiyatına ne de verilen kişi.

Kitaplar asla maddiyatla ölçülmeyen en değerli hediyelerdir. Bir erkeğe armağan edeceğiniz bir kitap ile ona hem uygun fiyatlı hem de oldukça güzel bir hediye armağan edebilirsiniz. Belli mi olur, belki satırlar arasında yolculuğa çıkarken siz de ona eşlik edersiniz.

Sevgiliye Ucuz Ama Anlamlı Hediyeler

sevgiliye-ucuz-ama-anlamli-hediyeler

Aşkınızı yansıtacak uygun ama kaliteli ve şık görünümlü hediyeler arıyorsanız tam yerindesiniz. Sizin için seçtiğimiz sevgiliye hediye seçenekleri ile partnerinize uygun fiyatlı en şık sürprizi yapabilirsiniz.

Dilerseniz doğum günlerinde, dilerseniz yıl dönümlerinde, dilerseniz yılbaşında, dilerseniz de Sevgililer Günü’nde sevgilinize armağan edebileceğiniz bu hediyeler aşkınıza renk katacaktır.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu, aşkını hiç çekinmeden dile getirenlerin ve sevginin de paylaştıkça çoğaldığına inanlar için paha biçilemez bir hediye kutusu. Hem uygun fiyatıyla hem de dopdolu içeriğiyle partnerinize verebileceğiniz en romantik hediye.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • Farklı yörelerden iki paket filtre kahve,
  • İki adet siyah kupa
  • İki adet fıstıklı çikolata,
  • Kırmızı kalpli mum,
  • 3. nesil kahve bilgi kartı ve hediye notunuz bulunmaktadır.

Birbirinden lezzetli tatlarla dolu bu hediye kutusu ile yeni lezzetler keşfetmenin tadına varabilirsiniz.

Kupa

Aşkın zarif çizgilerle yeniden tasarlandığı kupalar ile partnerinize romantik ve bir o kadar da uygun fiyatlı hediye armağan edebilirsiniz. Pahalı görünen ucuz hediyeler arasında en uygun fiyatlı hediyelerden biri olan kupa, partnerinizin çay ve kahve keyiflerine renk katacağı gibi ona her daim aşkınızı hatırlatacak.

Arkadaşa Alınacak Ucuz Hediyeler

kokulu-mumlar

Arkadaşlarımıza özel günlerde ya da içimizden geldiği için minik jestler yapmak isteyebiliriz. Her şeyin en güzelini hak ettiğini düşündüğümüz dostlarımız için en kaliteli hediyeleri almak isteriz. Fakat bazen bütçemiz buna el vermez.

İçeriğimizin girişinde de bahsettiğimiz gibi kaliteli ve şık hediyeler her zaman pahalı olmak zorunda değil. Sizler için seçtiğimiz pahalı görünen ucuz hediyeler ile arkadaşlarınıza hep hayalini kurduğunuz o şık süprizi hazırlayabilirsiniz.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

Arkadaşınız için alabileceğiniz en kaliteli ve uygun fiyatlı hediye Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu olacaktır. Dopdolu içeriğiyle size oldukça pahalıya mal olmuş gibi görünen bu hediyeye aslında çok uygun fiyatla sahip olacaksınız.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • Bir paket filtre kahve,
  • Lady Grey çayı,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Fesleğen yetiştirme deneyimi,
  • Kahve kokulu mum,
  • Son olarak da kahve, çay ve deneyim bilgi kartları bulunmaktadır.

Arkadaşınız için uygun fiyatlı unutulmaz bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu’nu tüm özel anlarda tercih edebilirsiniz. Üstelik içerisine hediye notunuzu da tamamen ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

Mum

Özellikle kokulu mumlar, yaşam alanının havasını değiştiren en şık dekorasyon ürünlerinden bir tanesidir. Mum ile dilerseniz evinizin en sevdiğiniz köşesini, dilerseniz banyonuzu, dilerseniz çalışma masanızı, dilerseniz balkonunuzu ve daha pek çok alanı hareketlendirebilirsiniz.

Bu şık dekorasyon ürünleri, pahalı görünen ucuz hediyeler arasında yer alabilirler. Oldukça uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz en şık mumlarla dostlarınıza kaliteli bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Maddi gücünüz bu yeni yılda sevdiklerinize lüks bir sürpriz yapmaya elverişli ise pahalı yılbaşı hediyeleri sayfasında yer alan fikirleri inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir