Özlem Sözleri – Özlemekle İlgili Sözler

ozlem-sozleri-ozlemek-ile-ilgili-sozler

Özlem sözleri, bizden uzakta olan sevdiklerimize yaşadığımız duyguyu ifade edebilecek en güzel cümlelerdir. Bu duygu yüklü cümlelerle içimizde yer alan bu duygunun ağırlığından bir nebze de olsa kurtuluruz. Çünkü insan, içinde bulunduğu zor durumu başkalarına aktarabildiği kadar rahatlar.

İnsan bastırdığı duygunun esiri olurmuş. Özlem de yüreğimizde bastırmaya çalıştığımız en güçlü duygulardan bir tanesidir. Dolayısıyla sevgilimize, sevdiklerimize ya da herhangi bir canlıya duyduğumuz özlemi bastırmak yerine en güzel ve en anlamlı özlem sözleri ile ifade etmeliyiz. Böylece hafifleriz ve hafifledikçe de özgürleşiriz.

Bazen elimizde olmayan nedenlerden dolayı sevdiklerimizden uzak kalırız. Bazen farklı bir şehirde hayatımızı kazanmak için sevdiklerimizden ayrılmak zorunda kalabileceğimiz gibi bazen de geleceğimize yön vermek adına farklı bir şehre ya da ülkeye gidebiliriz. Araya ne kadar mesafe girerse girsin sevdiklerimizle aramızdaki bağ ve sevgi kopmaz, aksine bu duygu katlanarak artar. Fakat bu duygulara paralel olarak bir başka duygu da artış gösterir: Özlem duygusu.

Bazen yalnız başımıza yemek yerken boğazımız düğümlenir. Çünkü sevdiklerimizle oturduğumuz o sıcacık sofralar düşer aklımıza. Orada, yanlarında olmak isteriz. Fakat biliriz ki bedenlerimiz her ne kadar ayrı düşse de ruhumuz daima birlikte! Elimize bir kalem kağıt alıp şair olmak gelir o an içimizden. Yazmak ve yazdıkça rahatlamak isteriz. Çünkü insan yazdıkça rahatlarmış.

Özlem, belki de pek çok şiirin ve şairin ortak duygusudur. Belki de pek çok şair bu duygunun esiri olmak yerine özgürleşmek için yazmıştır en güzel dizelerini. Böylece yüreğimizi titretecek dizeler çıkmıştır ortaya.

Uzun Özlem Mesajları

uzun-ozlem-mesajlari

  • “Uzun bir zamandır birbirimizi göremiyoruz. Ben seni çok özledim ve içimdeki bu özlem gün geçtikçe daha da büyüyor. Umarım en kısa zamanda görüşürüz, seni çok özledim.”
  • “Umarım sağlığın yerindedir ve sana yazdığım bu mesaj seni mutlu eder. Görüşmeyeli çok uzun zaman oldu. Seninle bir kahve eşliğinde uzun uzun sohbet etmeyi özledim. Tez vakitte görüşmek üzere, bu özlemi daha fazla uzatmayalım.”
  • “Uzun zamandır senden haber alamıyorum ve bu beni çok üzüyor. Seni o kadar çok özledim ki gittiğimiz her yerde seni görüyorum. Umarım yakın zamanda bir araya geliriz ve bu özlem artık biter. Seni çok özledim.”
  • “Sizden/senden uzak olmak benim için çok zor. Seninle/sizinle oturup saatlerce sohbet etmeyi, birlikte gülmeyi ve birlikte ağlamayı özledim. Seninle/sizinle en kısa sürede bir araya gelmeyi umut ediyorum, özlemle.”
  • “Umarım yazacağım bu satırlar özlemimi biraz olsun sana aktarmamda yardımcı olur. Seninle birlikte vakit geçirmeyi, bir arada olmayı o kadar çok özledim ki anlatamam. Yaşadığım en küçük anda seni ve o güzel hatıralarımızı anımsıyorum. Biliyorum sen de en az benim kadar özledin. Artık bu özleme bir son verelim ve en kısa sürede bir araya gelelim.”

Anne Babaya Özlem Sözleri

anne-babaya-ozlem-sozleri

  • “Annecim ve babacım, kalbimde boşluğunu dolduramadığım yalnızca sizsiniz. Sizin kokunuzu ve sıcaklığınızı çok özledim. Sizden uzakta olmak benim için çok zor. Ama en yakın zamanda geleceğim ve artık bu özleme son vereceğim.”
  • “Canım annem ve canım babam, kalbimdeki sevginiz hiç eksilmiyor. Sizden uzaklarda olsam da sizi düşünmediğim tek bir an bile yok. Biliyorum ki bizim kalbimiz birlikte atıyor. Özleminiz içimde günden güne büyüyor, tez vakitte kavuşmak dileğiyle.”
  • “Sevgili annem ve babam, sizinle bir an önce kavuşabilmek için her gün dua ediyorum. Sabah uyanır uyanmaz fotoğrafınıza bakıyor ve sizi ne kadar çok sevdiğimi söylüyorum. Sizden uzakta olmak benim için çok zor, sizi çok özlüyorum.”
  • “Annecim ve babacım, her gün sizinle geçirdiğimiz o güzel anları düşünüyor ve özlemle doluyorum. Sizden uzak olduğum her bir dakika bana saatler gibi geliyor. En kısa sürede yanınıza geleceğim. Sizi çok seviyorum.”
  • “Canım babam ve canım annem, keşke hiç büyümeseydim de küçük yavrunuz olarak her zaman sizinle kalabilseydim. Büyümenin en zor yanı ayrılıklarmış. Sizden ayrı olmak benim için o kadar zor ki anlatamam. Her gün içimdeki özlem daha da büyüyor, sizi çok sevdiğimi hiç unutmayın olur mu?”

Babanın Kızına Özlem Dolu Sözleri

babadan-kizina-ozlem-dolu-mesajlar

  • “Benim küçük meleğim, kalbim her an seninle atıyor. Seni düşünmek bile içimin huzurla dolmasına yetiyor. Senden uzakta olduğum şu günlerde seni o kadar çok özlüyorum ki güzel fotoğraflarına bakarak özlemimi gidermeye çalışıyorum. Tez vakitte geleceğim kızım, seni çok seviyorum.”
  • “Canımın içi kızım, senden kilometrelerce uzakta olmanın bu kadar zor geleceğini tahmin etmezdim. Senden uzakta yaşadığım her bir gün bir asır gibi geliyor. Bu özlem içimi yakıyor. Seni çok seviyorum canım kızım.”
  • “Biricik kızım, şu an sana gökyüzündeki yıldızlar kadar uzak olsam da seni çok özlediğimi ve seni dünyadaki her şeyden daha çok sevdiğimi unutma. Ayrılıklar gelip geçer. Biz yakın zamanda tekrar kavuşacağız kızım. Vuslatımızı özlemle bekliyorum, seni çok seviyorum.
  • “Yaşama sebebim, benim güzel kızım; bir baba olarak en büyük dileğim senin huzurlu, sağlıklı ve mutlu olman. Biliyorum şu an aramızda mesafeler var ve ben senin yanında değilim. Ama seni çok özlüyorum kızım ve kalbim hep seninle. Tez vakitte bu özlem bitecek ve biz birbirimize kocaman sarılacağız.”

Sevgiliye Anlamlı Özlem Sözleri

sevgiliye-ozlem-sozleri

Özlenen sevgiliye hediye önerisi: Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Birbirini koşulsuz bir şekilde seven iki yüreğin ayrı kalmasından daha kötü ne olabilir ki? İstediğinde görememek, kokusunu alamamak, o sıcacık gülüşüne şahit olamamak. Fakat mesafe birbirini seven iki yüreği uzaklaştırmaz. Aksine daha da güçlendirir var olan aşkı. Daha bir başka seversin artık. Her defasında onu ne kadar çok özlediğini, ona olan sevgini dile getirmek istersin.

Biz de birbirini seven iki yürek için en etkileyici özlemek ile ilgili sözlere bu başlık altında yer verdik. Sevgilinize onu ne kadar çok özlediğinizi her defasında dile getirin diye en etkileyici şiirleri ve dizeleri seçtik. Bu etkileyici özlem sözleri ile birlikte onlara en güzel hediyeyi armağan ederek varlığınızı hissettirmek isterseniz de Muhiku yanınızda.

Muhiku, birbirini seven iki yürek arasındaki tüm mesafeleri kaldırıyor. Türkiye’nin dört bir yanına yaptığı teslimatlar ile seven iki yüreğin arasında köprü kuruyor. Sevgiliye hediye kutuları ile aşkın en özel halini sunuyor.

Sevgili için En Romantik Özlem Sözleri

  • “Sensiz öyle bir yerdeyim ki
    Ne olduğum yerde durabiliyorum ne de gidebiliyorum
    Ne susabiliyorum ne konuşabiliyorum
    Ne ölebiliyorum ne de yaşayabiliyorum…”
  • “Sen yanımda yokken bu şehir bomboş sanki. Senin yanımda olmadığın bütün zamanlarım da yalnızca seni özlemekle geçiriyor.”
  • “Böyle değildim ben önceleri. Ne çok gülerdim mesela. Fazlasıyla da neşeliydim. Sonra özlemek diye bir duygu bela oldu başıma. O günden sonra eski hallerimi hep özledim.”
  • ”özledim seni…
    ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir.
    beynimi uyuşturuyor özlemin…” (Can Yücel)
  • ”Özlediğin, gidip göremediğindir;
    ama, gidip görmek istediğinÖzlem, gidip görememendir; ama
    gidip görmek istemenÖzlediğin, gidip görmek istediğin-
    ama gidip göremediğinÖzlem, gidip görmek istemen-
    ama, gidememen, görememen;
    gene de, istemen” (Oruç Aruoba)
  • ”Yine yalnız değilim her zamanki gibi
    Bu Uzakdoğu gecesinde yokluğunlayım
    Aramızda yirmibeşbin kilometre
    Sen kıştasın ben yazdayım
    Sen bir yarısında dünyanın
    Ben öte yarısındayım
    Yine de bırakmıyor ellerimi yokluğun
    Daha da bir gönlümcesin
    Varlığından bin kat güzel
    O yalımsal çıplaklığın yalaz yalaz
    Ve en gizlerden konuşurken ellerin
    İçimden gelmiyor mektup yazmak demeden
    Sevişiyoruz yirmibeşbin kilometreden.” (Aziz Nesin)

Arkadaşa Özlem Sözleri

arkadasa-ozlem-sozleri

Özlenen arkadaşa hediye önerisi: Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi Kutusu

Bazen hayat en yakın dostlarımızla aramıza somut mesafeler koyar. Saatlerce bıkmadan usanmadan konuştuğumuz, dertleştiğimiz, ağladığımız, eğlendiğimiz arkadaşımız bizden kilometrelerce ötede olabilir. Biz elimizden geldiğince bu engeli ortadan kaldırmaya çalışırız. Aslında teknoloji bu konuda bize çok destek olur. Artık yan yana yapamadığımız sohbetleri görüntülü aramalarla gerçekleştiririz. Kilometrelerce uzaklık girmiş olsa da araya dertleşmeye ve gülüşmeye devam edebiliriz. Fakat bu çoğalan özlem duygusunu bastırmaya yetmez. Çünkü her ne kadar konuşsak da görsek de yan yanaymışız gibi olmaz.

Hal böyle olunca bu duyguyu dile getirme ihtiyacı duyarız. Arkadaşımıza en etkileyici ve en anlamlı kelimelerin yer aldığı özlemle ilgili sözler sayesinde bu güçlü duyguyu ifade etmeye çalışırız. Eğer bir nebze de olsa arkadaşınızla aranızdaki mesafeyi kaldırmak istiyorsanız bunun en güzel yolu ona sıcacık bir hediye yollamak olacaktır.

Muhiku’nun her bir detayını özenle seçtiği arkadaşa hediye kutuları uzakları yakın yapmanın en güzel yolları. Bu hediye kutuları ve içine iliştirilecek özlem sözleri ile arkadaşınıza arkadaşlığınızın ne kadar kıymetli olduğunu ve onu ne kadar çok özlediğinizi gösterebilirsiniz.

Arkadaşa Yazabileceğiniz En Güzel Özlem Sözleri

  • “Git rüzgâr, dostuma onu nasıl sevdiğimi anlat. Mutluysa sessizce dön yanıma. Mutsuzsa, dostun her zaman senin yanında diye fısılda onun kulağına. Unutmasın, yüreğim daima dostumla.”
  • “Çok uzaklıklara gizlenmiş olsa da dostluğumuz aynı semayı paylaştığımız sürece dostuz.”
  • “Gerçek dostlar her zaman yan yana, göz göze, diz dize olmak demek değildir, gerçek dostluk can cana, kalp kalbe olan dostluktur.”
  • “Denizin suyu tuzludur içilmez, dostluk bakidir unutulmaz.”
  • ”Dışarıya yağmur,
    yüreğime hasret,
    fikrime sen..
    Nasıl yağıyorsunuz üçünüz birden
    bir bilsen.” (Cemal Süreya)
  • “Biz haber etmeden haberimizi alırsın,
    yedi yıllık yoldan kuş kanadıyla gelirsin.
    Gözümüzün dilinden anlar,
    elimizin sırrını bilirsin.
    Namuslu bir kitap gibi güler,
    alnımızın terini silersin.
    O gider, bu gider, şu gider,
    Dostluk, sen yanı başımızda kalırsın” (Nazım Hikmet)

Aranızdaki mesafelere rağmen onları ne kadar sevdiğinizi hissettirebilmeniz için en güzel özlem mesajlarını paylaştık. Sevdiklerinize her nerede olurlarsa olsunlar bu şiirler ve sözler ile sürpriz yapabilir, Muhiku’nun ücretsiz kargo hizmetiyle şık hediye kutuları gönderebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

sevgiliye-hediye-notu-nasil-yazilir
Daha Fazla

Sevgiliye Hediye Notu Nasıl Yazılır?

İçindekiler Gizle Sevgiliye Hediye Notu Yazarken Yapılmaması GerekenlerSevgiliye Hediye Notu Yazarken Dikkat Edilmesi Gerekenlerİlham Alın!Hatıralardan Faydalanın!Hayallerinizden Beslenin!Aşkınızı Dile…