Öğretmenler Günü için Ucuz Hediyeler

ogretmenler-gunu-icin-ucuz-hediyeler

Öğretmenler Günü için ucuz hediyeler almak isteyenler için hediye piyasasında pek çok seçenek mevcut. Fakat bu seçenekler içerisinde hem şık hem de ucuz hediyeyi bulabilmek son derece önemli. Siz değerli okurlarımız için bu yazımızda ucuz ve bir o kadar da şık hediye önerilerine yer vereceğiz.

Öğretmenler, hepimizin hayatında en önemli yere sahip insanlardır. Çünkü daha küçük yaşlardan itibaren bizi hem hayatla ilgili hem de bilimin çeşitli alanlarıyla ilgili bilgilendirirler. Genel kültürü gelişmiş ve topluma faydalı bireyler olmamız için bizi eğitirler.

Geleceğimiz bu yüce insanların attığı adımlar doğrultusunda şekillenir. Öğretmenler, bizim gelecekteki yaşayış şeklimizden sosyo-ekonomik düzeyimize kadar pek çok alanda belirleyici rol oynarlar. Bu sebeple bu değerli insanlara armağan edilen bu özel günde onlar için en kıymetli ve en şık hediyeyi seçmek isteriz.

Öğretmenler Günü için ucuz hediyeler arasında pek çok seçenekle karşılaşabiliriz. Fakat bu hediyeler gözümüze çok yalın görüneceği için tercihlerimiz arasında yer almayacaklardır. Dolayısıyla ucuz ve en şık hediyeyi seçmek isteyenler için bu yazıda size farklı alternatifler sunacağız.

Muhiku’nun Öğretmenler Günü hediyeleri hem her bütçeye uygun seçenekleriyle hem de şıklıklarıyla hayalini kurduğumuz hediyelerdir.

Erkek Öğretmen için Ucuz Hediyeler

yenilenen erkege hediye kutusuGelişmiş ve yenilikçi hediye dünyası içerisinde erkek öğretmene ucuz hediye bulmak artık çok daha kolay. Erkeklere özel hazırlanan hediye seçenekleriyle artık kara kara ne alacağımızı düşünmekten kurtuluyoruz! Muhiku, erkeğe hediye seçenekleri arasında her biri özenle hazırlanan hediye kutularına yer veriyor.

Bu hediye kutuları hem diğer hediye seçenekleri arasında bir yıldız gibi parlıyor hem de bütçemizi zorlamıyor. Siz değerli okurlarımız için de erkek öğretmene en ucuz aynı zamanda da en şık hediyeyi seçmek kolaylaşıyor.

İşte Öğretmenler Günü için erkek öğretmene hediye edebileceğiniz en ucuz hediyeler!

Erkeğe Hediye Kutusu

Muhiku’nun Erkeğe Hediye Kutusu, piyasadaki hediye kutuları içerisinde oldukça makul fiyatlarla satışa sunulan hediye kutularından biridir. Erkeğe Hediye Kutusu, hem şıklığıyla hem de kutu içerisindeki tüm ürünlerin birbirleriyle yakaladığı uyumla dikkatleri üzerine çekiyor.

İçerisindeki her bir ayrıntı ile erkeklere hitap eden bu hediye kutusuyla erkek öğretmenlerinize hediye seçerken kolaylıkla seçim yapabileceksiniz. Erkeğe Hediye Kutusu içerisindeki ürünler:

  • Yöresel filtre kahve,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Kolonya,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Siyah seramik kupa,
  • Ve son olarak hediye notunuz yer almaktadır.

Erkeğe Hediye Kutusu’nun diğer hediye kutularından en büyük farkı erkekler için özel geliştirilmiş parçaları içermesidir. Eyüp Sabri Tuncer markasının tıraş kolonyası hoş kokusuyla her gün tıraş olması gereken öğretmeninizin havasını değiştirecektir.

Erkek Öğretmene Hediye Kutusu

yenilenen-erkek-ogretmene-hediye-kutusuMuhiku’nun hem ucuz hem de şık hediye kutularından bir tanesi Erkek Öğretmene Hediye Kutusu. Bu hediye kutusu sadeliği ve şıklığı ile tüm dikkatleri üzerine çeken kutulardan yalnızca bir tanesi.

Erkek Öğretmene Hediye Kutusu içeriğinde;

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • “Happy Teacher’s Day” baskılı kupa,
  • Godiva çikolata,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Siyah termoderi ajanda,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Her bir ürünüyle öğretmeninize nefis lezzetler tatma fırsatı sunacağınız bu hediye kutusuyla hediyeniz diğerlerinin arasında hemen fark edilecektir.

İçerisinde dünya lezzetlerinden barındıran bu hediye kutusu ile az para harcayarak öğretmeninizin yüreğine dokunacaksınız.

Bayan Öğretmen için Ucuz Hediyeler

yenilenen-sandal-ruzgari-hediye-kutusu
Sandal Rüzgarı Hediye Kutusu

Bayan öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi seçmek her zaman erkek öğretmenlere göre daha kolay. Çünkü hediye piyasası kadınlara çok fazla hediye seçeneği sunmakta. Hal böyle olunca da en ucuz ve en şık hediyeye de ulaşmak erkeklere oranla daha kolay oluyor.

Fakat bu hediye seçeneklerinin pek çoğu klişe hediyelerden oluşuyor. Bu klişe hediye seçenekleri; çiçek, cüzdan, çanta, kolye, bileklik gibi akla ilk gelen basit hediyeliklerdir.

Bizim siz değerli okurlarımıza önerimiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde klişe hediye seçeneklerinden uzak durmanız. Çünkü gelişmiş ve yenilikçi öğretmene hediye seçenekleri içerisinde sıra dışı hediye seçenekleri de çok fazla ve seçiminizi ne kadar farklı tutarsanız öğretmeniniz üzerindeki kalıcılığı da o kadar yüksek olur.

Özellikle son yıllarda gittikçe popülerleşen bayan öğretmene hediye kutuları bu konuda size yardımcı olacaktır. Bu hediye kutuları küçük küçük hediyeliklerden oluşmaktadır.

Bu da öğretmenlerimize tek bir hediye ile pek çok hediye armağan etmemize imkan tanır. Biz de sizin için Muhiku’nun kadına hediye koleksiyonu içinden en özel hediyeleri seçtik.

Sandal Rüzgarı Hediye Kutusu

Muhiku’nun Sandal Rüzgarı Hediye Kutusu en şık ve en sade hediye kutularından bir tanesi. Muhiku’nun satışa sunduğu uygun fiyatlı hediye kutularından bir tanesi olan Sandal Rüzgarı Hediye Kutusu şıklığıyla göz dolduruyor.

Bayan öğretmene en ucuz hediyeler arasında olmasının yanı sıra en şık hediyeler arasında da ilk sırada yer alan hediye kutularından bir tanesidir. Her Öğretmenler Günü’nde bir köşede unutulmaya yüz tutacak hediyeler almaktan sıkılmadınız mı? Bu hediye kutusu ile klişe hediyelerden sıyrılın!

Sandal Rüzgarı Hediye Kutusu içeriğinde;

  • Selamlique Türk kahvesi,
  • İkili bambu tabaklı fincan takımı,
  • Yade sandal aromaterapi mum,
  • Kuru çiçek,
  • Ayrıca hediye notunuz yer almaktadır.

Bu hediye kutusu ile öğretmeninize benzersiz bir lezzet ile birlikte eşsiz bir kokuya sahip şık görünümlü bir mum da hediye edebileceksiniz. En lezzetli Türk kahvesini sizin ona hediye edeceğiniz fincanla yudumlayacak.

Öğretmene Güneşin Renkleri Hediye Kutusu

brownie saati hediye kutusuMuhiku’nun Brownie Saati Hediye Kutusu büyük bir incelikle hazırlanmış hediye kutularından bir tanesi. Bilindiği üzere öğretmenler, gün içerisinde büyük bir koşuşturma içerisindedirler.

Gün sonunda eve gittiklerinde ise kendi evleriyle ve aileleri ile ilgilenirler.

Hal böyle olunca kendi köşelerine çekilebilecekleri bir saat bile onlara çok uzak görünür. Dolayısıyla bayan öğretmenlerinize armağan edebileceğiniz Brownie Saati Hediye Kutusu, öğretmeninizin bir köşeye çekilip kendini dinleyebileceği birkaç saat armağan ediyor.

Brownie Saati Hediye Kutusu içerisinde bulunan ürünler:

  • Girl Power yaldızlı kupa,
  • Brownie by Pie 8’li mix box,
  • Yaprak desenli fular,
  • Bej tela kasnak kuru çiçek,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Ve ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Muhiku Öğretmenler Günü’ne özel ucuz hediyeler ile beklentilerinizi karşılıyor. Hediye edebileceğiniz birçok yenilikçi fikir ile sevdiklerinizi yani biricik öğretmenleriniz mutlu edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

en-guzel-hemsireler-gunu-mesaji
Daha Fazla

En Güzel Hemşireler Günü Mesajları

Hemşireler Günü mesajı ile hemşire sevdiklerinizin ya da dostlarınızın 12 Mayıs Hemşireler Gününü  kutlayabilirsiniz. Böylelikle yaptıkları işin bizim…
ogretmenler-gunu-icin-guzel-sozler
Daha Fazla

Öğretmenler Günü için Güzel Sözler

İçindekiler Gizle En Güzel Öğretmenler Günü MesajlarıÖğretmenler Günü için Güzel MesajlarÖğretmenler Günü Sözleri KısaUnutulmaz Öğretmen Sözleri KısaAtatürk’ün Öğretmenler…