Öğretmenler Günü için Değişik Fikirler

ogretmenler-gunu-icin-ilginc-fikirler

Öğretmenler Günü için değişik fikirler ile öğretmenlerinizi şaşırtmak mı istiyorsunuz? O halde sizin için bir araya getirdiğimiz fikirlerden ilham alarak öğretmenlerinizi ve öğretmen tanıdıklarınızı şaşırtabilirsiniz.

Öğretmenler Günü hem dünyada hem de Türkiye’de yılın belli bir gününde kutlanmaktadır. Her ülkenin kültürel değerlerine göre farklılık gösteren bu tarih ülkemizde 24 Kasım olarak belirlenmiştir.

24 Kasım Öğretmenler Günü hediyeleri için tıklayın.

Peki, neden 24 Kasım Öğretmenler Günüdür?

24 Kasım Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği kabul ettiği tarihtir. Dolayısıyla bu özel tarih Mustafa Kemal Atatürk tarafından öğretmenlere atfedilmiştir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk öğretmenlere ve eğitime verdiği değeri gerek bu davranışıyla gerek de pek çok konuşmasında defalarca dile getirmiştir.

Öğretmenler bir ülkenin kaderini belirleyen en büyük unsurlardan bir tanesidir. Çünkü, onların yetiştirdiği zihinler ülkenin geleceği konumda en büyük role sahiptir. Bu sebepledir ki toplumumuzda da öğretmenler özel bir yere sahip olmuştur. Bu özel meslek grubuna adanmış bu günde de öğretmenlerimize en güzel sürprizleri yapmak isteriz.

Daha önce alınmamış ilginç hediye seçenekleriyle bizler için ne kadar önemli olduklarını dile getirmek isteriz. Peki, Öğretmenler Günü için ilginç bir sürpriz nasıl yapılır?

Muhiku’nun öğretmene hediye koleksiyonunu ziyaret ederek de sıra dışı hediye fikirlerini keşfedebilirsiniz.

Öğretmenler Günü için Sıra Dışı Hediye Fikirleri

Özenle hazırlanmış, dopdolu hediye kutusu bir öğretmeni şaşırtmaya ve mutlu etmeye yeter mi? Elbette yetebilir. Öğretmeniniz ya da öğretmen sevdikleriniz için alacağınız farklı şekillerde hazırlanmış hediye kutuları onlara hoş sürprizler yapmanızı sağlayabilir. Ayrıca daha önce karşılaşmadıkları bir hediye seçeneği karşısında bir hayli şaşırabilirler.

cikolata ve cay keyfi hediye kutusuPeki, onlar için ne tür hediye kutuları seçebilirsiniz? Muhiku, farklı içeriklerle oluşturduğu hediye kutuları ile Öğretmenler Günü için değişik fikirler arayan sizleri bu zorlu süreçten kurtarıyor.

24 Kasım’da öğretmene hediye edebileceğiniz sıra dışı seçenekler şu şekilde:

Çikolata ve Çay Keyfi Hediye Kutusu

Kadın öğretmenler için pek çok hediye kutusu seçeneği ile karşılaşabilirsiniz. Fakat Muhiku’nun büyük bir özenle hazırladığı Çikolata ve Çay Keyfi Hediye Kutusu, bir öğretmenin keyifle kullanmak isteyeceği pek çok detaya sahip. Bu hediye kutusunun içinde;

  • İran’ın hibiskus çayı,
  • Kiremit mat fincan takımı,
  • Patiswiss çikolata,
  • Kelebek figürlü tasarım fular,
  • Sunset kuru çiçek buketi,
  • Çay süzgeci,
  • Ve son olarak hediye notunuz yer alıyor.

Bunun yanı sıra içerisinde bulunan her bir detayın kendi arasında yakaladığı uyum da gözlerden kaçmıyor. Kadın öğretmenleriniz için tercih edebileceğiniz bu hediye kutusu ile onlara ilginç bir sürpriz yapabilirsiniz.

Ayrıca ihtiyaçları olabilecek pek çok ürünü tek bir kutu aracılığıyla onlara sunabilirsiniz.

Erkek Öğretmen için Hediye Kutusu

my best teacher hediye kutusuErkek öğretmenler için hediye bakıldığında ilk etapta kısıtlı bir seçenekle karşı karşıyaymışız gibi gelebilir. Eğer klişe hediye seçenekleri arasından bir hediye bakıyor olsaydık buna cevabımız evet olurdu. Fakat biz ilginç sürprizler ile öğretmenlerimizi şaşırtmak istediğimiz için pek çok seçeneğe sahibiz.

Muhiku’nun mutlu ekibi tarafından hazırlanmış olan My Best Teacher Hediye Kutusu, erkek öğretmenler için tercih edilebilecek farklı sürpriz seçeneklerinden sadece bir tanesi. Bunun gibi daha pek çok seçeneğe sahip olan Muhiku, My Best Teacher Hediye Kutusu ile öğretmenlerimizin kalbinde taht kuracak.

Öğretmeninizin ihtiyacı olabilecek pek çok şeyi içeriğinde barındıran bu hediye kutusu bir hediyeden daha fazlasına sahip.

My Best Teacher Hediye Kutusu içinde;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • “Happy Teacher’s Day” baskılı kupa,
  • Godiva sütlü çikolatalı Napoliten Cello Naps,
  • “Best Teacher Ever” ciltli defter,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Ve son olarak hediye notunuz yer alıyor.

Bu hediye kutusu ile erkek öğretmenlerinize daha önce yapılmamış en ilginç süprizi yapacaksınız!

Öğretmenler Günü için Sıradan Fikirlerden Sıyrılın!

yade-kuru-cicekEğer Öğretmenler Günü için benzerlerinden farklı bir sürpriz yapmak istiyorsanız, öncelikle sıradan hediye seçeneklerini elemeniz ve ilginç fikirler konusunda birazcık araştırma yapmanız gerekmektedir.

Sıradan hediye seçenekleri ile söylemek istediğimizi hemen hemen hepiniz anlamışsınızdır. Öyleyse uzak durmamız gereken seçenekler nelerdir?

Çiçek

Tüm öğretmenlerin gerek özel günlerde gerekse yılın herhangi bir gününde aldığı hediyelerden bir tanesi çiçek. Sizce de artık bu seçeneğin miladı dolmadı mı? Dolayısıyla Öğretmenler Günü için ilginç bir sürpriz arayışındaysanız bu seçeneği sıradanlıktan kurtarmalısınız.

Muhiku’nun kuru çiçek buketlerini öğretmeninize hitap eden hediyeliklerle bir araya getirerek alışılagelmiş hediye anlayışına sıra dışı bir form kazandırabilirsiniz. Bu ilginç hediyeyle onları mutlu ederken şaşırtabilirsiniz.

Muhiku’nun Öğretmenler Günü çiçekleri sayfasında yer alan seçenekleri inceleyebilirsiniz.

Kalem

Öğretmenlerin en çok kullandığı araç olmasına karşın klişe olmaktan da kurtulamamış bir hediye seçeneğidir. Eğer, öğretmeninize yalnızca bir kalem hediye edecekseniz ilginç sürpriz fikirlerinden oldukça uzaksınız diyebiliriz.

Ancak özel kutulu şık kalemlerle Öğretmenler Günü’ne özel tasarlanan ajanda ve planlayıcılarla birleştirmek gibi bir düşünceniz varsa orası başka!

Muhiku’nun birbirinden şık ve kaliteli kalem çeşitlerini diğer şık hediyeliklerle birleştirerek daha öncekilerden çok farklı bir Öğretmenler Günü hediyesi hazırlayabilirsiniz.

Kravat

Kravat, pek çok erkek öğretmen için düşünülen ilk hediye seçeneklerinden bir tanesidir. Peki, sizce kravat öğretmeninizi şaşırtmak için yeterli mi? Elbette bu soruya cevabımız da hayır olacak.

Zaten pek çok seçeneğiyle dolaplarında geniş yer kaplayan bu aksesuar dolaplarında diğer kravatlarının yanında yer alacak ve belki de bir defa kullanacaklar. Bu sebeple ilginç fikirler köşesinde elememiz gereken diğer bir hediye seçeneği de kravat olacak.

Çanta

Çanta, güzel bir hediye seçeneği olmasına karşın klişe olmaktan sıyrılamamış diğer bir hediye seçeneğidir. Pek çok öğretmen zaten sayısız çanta seçeneğine sahiptir. Onun için alacağınız çanta güzel bir seçim olabilir ancak ilginç bir seçim olmayacaktır

Öğretmenler Günü için En Özel Hediyeyi Siz Seçin!

ogretmenler-gunu-hediyeleriÖğretmenler Günü için değişik fikirler arıyorsanız ve öğretmenimi en iyi ben tanırım diyorsanız Kendi Kutunu Yap sayfasını kullanarak hediye kutunuzun içerisindeki her bir detaya kendiniz karar verebilirsiniz.

İstanbul içerisinde ücretsiz aynı gün teslimat hizmetinden yararlanarak son dakikaya kalan Öğretmenler Günü hediyesi sorununuzu en stressiz şekilde çözebilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap seçeneği ile tasarlayacağınız Öğretmenler Günü hediye kutunuzun içerisine; öğretmenlerimiz için özel olarak tasarlanan ürünlerin yanı sıra yaşam alanlarına hoş bir hava katacak şık dekorasyon ürünlerini ekleyebilir ve onlara dünyanın en egzotik kahve ve çay çeşitlerini deneyimleme fırsatı da verebilirsiniz.

Öğretmeniniz için değerlendirebileceğiniz ilginc fikirler bu şekilde. Siz de farklı ve orijinal fikirlerinizi bizimle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

hemsireye-ne-hediye-alinir-muhiku-blog
Daha Fazla

Bir Hemşireye Ne Hediye Alınır?

İçindekiler Gizle Hemşire Arkadaşa Hediye FikirleriHemşireye Hediye KutusuSağlık Çalışanına Tebrik Hediye KutusuHemşire Sevgiliye Hediye FikirleriSağlık Çalışanına Renkli Hediye…