Öğretmenler Günü Hediyesi Kampanyaları

ogretmenler-gunu-motto-kartli-kutu

Öğretmenler Günü hediyesi kampanyaları kapsamında yer alan hediye kutusu seçenekleri ile öğretmeninize en şık hediyeyi armağan edebilirsiniz. %45’e varan ve net %30 indirimler sayesinde öğretmenlerinizi özenle tasarlanmış hediye kutuları ile en avantajlı fiyata mutlu edin!

Öğretmenler Günü hem ülkemizde hem de dünyada kutlanılan özel tarihlerden bir tanesi. Pek çok  ülkede farklı tarihlerde kutlanılan bu özel gün, ülkemizde 24 Kasım tarihinde kutlanmakta. Bu tarihte okullarda çeşitli törenler yapılmakta olup öğrenciler ve veliler öğretmenlere çeşitli hediyeler armağan etmekte. Ogretmenler Gunu kampanyalari sayesinde bu özel günde en uygun fiyatlı hediyeleri değerlendirebilirsiniz. Böylece Öğretmenler Günü hediyesi olarak ne alabilirim diye günlerce düşünmenize gerek kalmaz.

Bu Öğretmenler Gününde öğretmeninize sıra dışı ve yenilikçi bir hediye armağan etmek ister misiniz? Muhiku’nun yenilikçi hediye anlayışıyla fark yarattığı hediye dünyasında artık klişe hediyeleri rafa kaldırabilirsiniz. Farklı konseptlerde hazırlanmış Öğretmenler Günü hediyeleri ile öğretmenlerinizi daha önce karşılaşmadıkları hediye seçenekleri ile şaşırtabilirsiniz.

Muhiku yenilikçi hediye dünyası ile bu Öğretmenler Gününde de sevgili öğretmenlerimizi ve siz değerli okurlarımızı unutmadı. 24 Kasım tarihine denk gelen öğretmenler günü için çeşitli kampanyalar gerçekleştirdi. İşte, Muhiku’nun efsane Öğretmenler Günü hediyesi kampanyaları!

Öğretmenler Günü İndirimi 2024

ogretmenler-gunu-hediyelerini-kesfedin

Muhiku, yılın belli tarihlerinde gerçekleşen özel günlere has kampanyalar gerçekleştirmekte. Öğretmenler Günü indirimleri de bu özel kampanya tarihlerinden bir tanesi. Öğretmenleriniz için hediye arayışı içerisindeyseniz bu kampanyalar tam size göre!

Çeşitli konseptlerde ve kaliteli ürünlerle hazırlanan hediye kutuları ile öğretmeninize en şık hediyeyi armağan edebilirsiniz. Üstelik bu hediye kutularını %45’e varan ve net %30 indirimlerle almanız mümkün. Örneğin bu kampanya kapsamında 330 TL’lik değere sahip hediye kutusunu 269 TL’ye satın alabilirsiniz.

Her bütçeye uygun hediye kutusu tasarlayan Muhiku Öğretmenler Günü’nde de sizleri yalnız bırakmıyor. Öğretmenler Günü indirimleri sayesinde uzun zamandır gözünüze kestirdiğiniz hediye kutusunu kendiniz ve sevdikleriniz için de tercih edebilirsiniz.

Sevgi Dolu Öğretmene Hediye Kutusu

en-yeni-sevgi-dolu-ogretmene-hediye-kutusu

Sevgi Dolu Öğretmene Hediye Kutusu, en şık tasarıma sahip hediye kutularından bir tanesi. İndirimsiz değeri 981 TL olan bu hediye kutusuna öğretmenler günü hediyesi kampanyaları kapsamında gerçekleşen kampanya ile 755 TL’ye sahip olabilirsiniz. Erkek öğretmene hediye edilebilecek bu şık kutunun içeriği ise göz dolduruyor. Eğer sizde erkek öğretmenlere Öğretmenler Günü’nde ne alınır diyenlerdenseniz, bu hediye setini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Öğretmene Sevgi Dolu Öğretmene Hediye Kutusu‘nun içinde;

  • Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • It’s a Good Day to Teach kupa,
  • It’s a Good Day to Teach bardak altlığı,
  • Brownies by Limburgia 4’lü mixbox,
  • Yade okyanus kokulu kolonya,
  • Mavi geometrik desenli günlük planlayıcı,
  • Özel kutusunda mavi roller kalem,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Öğretmenler Günü temalı ürünleriyle bu hediye kutusu sayesinde kadın ve erkek öğretmenlerinize benzersiz bir hediye armağan etmiş olacaksınız. Ayrıca hediye notunuzu Öğretmenler Günü sözleri ile süsleyerek hediyenizi daha da anlamlı kılabilirsiniz.

Öğretmene Tebessüm Hediye Kutusu

en-yeni-ogretmene-tebessum-hediye-kutusu

Öğretmene Tebessüm Hediye Kutusu, Öğretmenler Günü hediyesi kampanyaları kapsamında indirime giren bir diğer hediye kutusu. Ayrıca her detayı ile öğretmenlere hitap ediyor. Kadın öğretmene ne hediye alınır diye düşünenlerin imdadına yetişen bu kutu, yenilik dolu. Muhiku’dan temin edebileceğiniz bu kutuyla bayan öğretmenlerinize en güzel hediyeyi bu Öğretmenler Gününde siz vereceksiniz.

Muhiku’nun Öğretmenler Günü’ne özel indirimiyle bu kutuyu 539 TL yerine 415 TL’ye satın alabilirsiniz.

Öğretmene Tebessüm Hediye Kutusu‘nda;

  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Lady Grey çayı,
  • You Are The Best Teacher kupa,
  • You Are The Best Teacher bardak altlığı,
  • Somon çiçek desenli günlük planlayıcı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Her bir detayı kutuya şıklık katan bu muhteşem hediye kutusu ile bayan öğretmenlerinizi mutlu edebilirsiniz. Bu kutu sayesinde öğretmeniniz keyifli bir kahve molası yaşayabilecek.

Ücretsiz Kargo ve Aynı Gün Teslimat!

ogretmene-hediye-kutusu-hazirla

Hepimiz internet üzerinden alışveriş yapmaya bayılırız. Fakat işin içine kargo parası girdiği zaman canımız biraz sıkılır. Hal böyle olunca da ücretsiz kargo seçeneği sunan ürünlere yöneliriz.

Muhiku, Öğretmenler Günü hediyesi kampanyaları kapsamında gerçekleştirdiği kampanyalarda kargo parası ödemekten hoşlanmayan sizleri de unutmadı. Öğretmenleriniz için sipariş edeceğiniz hediyelere kargo parası ödemeden sahip olabilirsiniz. Muhiku’nun şık hediye seçenekleri içerisinden oluşturacağınız siparişlerde sepet tutarınız 349 TL üzeri olduğu takdirde kargo parası ödemiyorsunuz.

Öğretmenler Günü hediyesi kampanyaları kapsamında sipariş edeceğiniz hediye kutularınız aynı gün özel kuryeyle kapınızda. Muhiku, teslimat adresi İstanbul il sınırları içerisinde olan 349 TL üzeri tüm siparişleri sizlerden herhangi bir ücret talebinde bulunmadan özel kurye ile teslim ediyor. Yıllar boyunca unutamadığınız ilk öğretmeninize, öğretmen tanıdıklarınıza ya da öğretmen dostlarınıza aynı gün teslim hediye fırsatıyla en şık sürprizi yapabilirsiniz.

Eğer teslimat adresi İstanbul il sınırları içerisinde değil ise üzülmeyin. Muhiku, Türkiye’nin dört bir tarafına mutluluk dağıtmaya devam ediyor. İstanbul dışındaki tüm illere kargo ile gönderim mevcut. Sizden çok uzakta mecburi hizmetini yapan öğretmen dostlarınız ve sevdikleriniz artık kendilerini yalnız hissetmeyecekler.

Öğretmenler Günü indirimleri hakkında daha detaylı bilgi almak için; Muhiku’yu sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.

Bu özel günde onları özenli hediye kutularıyla mutlu etmeniz çok kolay. Hediye kutunuzun içerisinde yazacağınız duygu dolu satırlarda da yaptığı mesleğin kutsallığını ve sizin için ne kadar kıymetli olduğunu dile getirmeyi unutmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

hediyelesmenin-tarihi-tarih-boyunca-hediyeler.jpg
Daha Fazla

Hediyeleşmenin Tarihi – Tarih Boyunca Hediyeler

İçindekiler Gizle Dünyada Hediyeleşmenin TarihiAvrupa’da Hediyeleşme EylemiTürklerde Hediyeleşmenin TarihiEski Türklerde Hediye ve HediyeleşmeOsmanlı’da Hediyeleşme EylemiMuhiku ile Günümüz Hediye…