Öğretmenler Günü Hediyesi Alacaklara 5 Öneri

Öğretmenler Günü hediyesi olarak elbette önümüzde pek çok seçenek bulunmaktadır. Fakat öğretmenlere hediye seçerken hayatımızdaki diğer insanlara seçtiğimiz hediyelere nazaran daha seçici oluruz.

Öğretmenler Günü hediyesi için en güzel ve en farklı hediyeyi öğretmenimize sunmak isteriz. Bu yazımızda Öğretmenler Günü hediyesi ne olabilir diye soran takipçilerimize yol göstermeye çalışacağız.

Geçmişten günümüze, dünya üzerinde gelmiş geçmiş tüm meslek gruplarının içerisinde en büyük öneme sahip olan meslek elbette öğretmenliktir. Bu da bizi en güzel Öğretmenler Günü hediyeleri konusunda derin bir araştırmaya iter.

Bu yüzden yazımızda erkek öğretmene hediye fikirleri, kadın öğretmene hediye seçenekleri, akademisyene hediye gibi farklı tarzlara hitap edecek konular üzerinde durduk. Ayrıca akademisyene alınabilecek 7 harika hediye fikri için diğer blog yazımızı da okuyabilirsiniz.

Öğretmenliği diğer meslek gruplarından ayıran en büyük fark bir insanın hayatını şekillendirme imkanına sahip olmasıdır. Toplumdaki tüm meslek grupları aslında tek bir meslekten doğmuştur demek de pek yanlış olmasa gerek. Her türlü meslek grubuna ait insanın yetişmesini sağlayan temeldeki faktör öğretmenler.

Doktordan bilim insanına, mühendisten mimara, akademisyenden askere bütün meslek grupları öğretmenler aracılığıyla toplumda yer edinmiştir. Aslında tam da bu sebeple çevremizdeki herkes bulunduğu konuma gelmesini sağlayan kişiler için Öğretmenler Günü hediye seçenekleri aramaktadır.

Şimdi yazımıza Öğretmenler Günü hediyesi ne alınır bilemeyenler için Öğretmenler Günü hediye fikirleri ile devam edelim.

Bayan Öğretmene Öğretmenler Günü Hediyesi

Öğretmenlerimize hediye seçerken hep daha fazla düşünürüz. Çünkü aramızdaki sevgi bağı her ne kadar yoğun olsa da ona olan saygımızı da göstermek isteriz. Bu nedenle Öğretmenler Günü hediyesi seçerken biraz daha dikkatli olmak isteriz. Peki o zaman kadın öğretmene ne hediye alınır?

en-yeni-ogretmene-tesekkur-hediye-kutusu
Öğretmene Teşekkür Hediye Kutusu

Öğretmenimize verdiğimiz hediye ile ona olan sevgimizi ve duyduğumuz saygıyı gösterebilmeyi arzularız. Öğretmenler Günü hediyesi kadınlar düşünüldüğünde elbette ilk olarak bir buket çiçek almak akla gelebilir.

Fakat geçmişten beri kadın öğretmenlere en çok verilen hediye çiçek. Ancak Muhiku ile bu hediyeyi yenilikçi bir formla öğretmeninize verebilirsiniz.

Eğer bayan öğretmene hediye ne alınır diye merak ediyorsanız aşağıdaki fikirlerden ilham alabilirsiniz. Seçtiğimiz en şık hediye fikirlerinden faydalanarak 24 Kasım için bayan öğretmene hediye ararken hiç zorlanmayacaksınız.

Bayan öğretmene hediye fikirleri şu şekilde:

Öğretmene Teşekkür Hediye Kutusu

Her bir ayrıntısından zerafet akan Öğretmene Teşekkür Hediye Kutusu kadın öğretmenler için tasarlanan en şık hediyelerden biri. İçindeki her bir hediyelikle onların hayatına şıklık ve huzur katacak olan bu kutuyla öğretmeninizin tarzına şıklık, akşam keyiflerine ise huzur katabilirsiniz.

Muhiku’nun Öğretmene Teşekkür Hediye Kutusu içinde;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • En İyi Öğretmen kupa,
  • CHOCCO’M el yapımı Türk kahvesi & fındık beyaz çikolata,
  • Yade limon kokulu kolonya,
  • Yade vanilya el yapımı sabunu,
  • Bej tela kasnak kuru çiçek,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Öğretmeninize kendini oldukça özel ve değerli hissettirecek hediye kutusunun içine anlamlı Öğretmenler Günü mesajları ile süslü bir not yazmayı unutmayın!

Deri Çanta

Kadın öğretmenlere verebileceğiniz diğer bir Öğretmenler Günü hediyesi ise seçeceğiniz hoş bir çanta olabilir. Böylelikle bu kolye ona daima sizi hatırlatacaktır. Öğretmene hediye el yapımı olsun, ona hep benim emeğimi hatırlatsın derseniz o zaman el yapımı deri cüzdanları da değerlendirebilirsiniz.

Öğretmenler Günü için hediye seçenekleri tabii ki bunlarla sınırlı değil. Muhiku’nun hediye kutuları arasından istediğiniz setleri seçebilir, dilerseniz içerisinde değişiklikler yapabilirsiniz. Bayan öğretmene hediye fikirlerinden beslenerek kendi hediye kutunuzu oluşturabilirsiniz.

Erkek Öğretmene Öğretmenler Günü Hediyesi

Erkek öğretmenlere hediye bakarken işimiz biraz daha kolay görünebilir. Çünkü belli başlı hediye modelleri vardır. Dolayısıyla hep onlar alınır. En çok tercih edilen hediye ise kravat.

Elbette erkek öğretmene Öğretmenler Günü hediye önerileri arasında kravata yer verebiliriz. Ancak öğretmenlerin serbest kıyafet düzenine geçmesiyle bu da popülerliğini yitirdi diyebiliriz.

en-yeni-ogretmene-premium-tebrik-hediye-kutusu
Öğretmene Premium Tebrik Kutusu

Bu nedenle erkek öğretmenlerimiz için Ogretmenler Gunu hedıyesı düşünürken seçenekler ne kadar kısıtlı görünse de önümüzdeki hediye seçenekleri oldukça fazla. Özellikle 24 Kasım’da öğretmene değişik hediyeler vermek istiyorsanız sizin için hazırladığımız önerileri değerlendirmelisiniz.

Erkek öğretmene hediye seçenekleri ararken artık yaşlarının çok daha genç olduğunu göz önünde bulundurmamız yerinde olur. Eskiden olduğu gibi kol düğmeleri ya da kravat almak çağ dışı ve demode gözükebilir.

Bu yüzden yazımızdaki Öğretmenler Günü hediyeleri erkek öğretmenlerin günlük hayatında rahatça kullanabileceği ürünlerden oluşuyor.

Erkek bir öğretmene ne hediye alınır diye kara kara düşünmeyi bir kenara bırakabilir ve aşağıdaki fikirlerimizden ilham alabilirsiniz. Dilerseniz Muhiku’nun erkek öğretmene hediye sayfasını da inceleyebilirsiniz.

Öğretmene Premium Tebrik Kutusu

Muhiku’nun Öğretmenler Günü koleksiyonunda yer alan en özel hediyelerden biri olan Öğretmene Premium Tebrik Kutusu ile kıymetli öğretmeninizin yüzünde sıcacık bir gülümseme oluşturabilirsiniz. Ders aralarında ona farklı lezzetler keşfetme fırsatı verecek olan bu kutu ile hem kahve keyiflerini süsleyecek hem de onun için not almayı çok daha eğlenceli kılacaksınız.

Muhiku’nun Öğretmene Premium Tebrik Kutusu içinde;

  • Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • Seramik kupa,
  • Öğretmen bardak altlığı,
  • Coschocolate çikolata,
  • Siyah termo deri defter,
  • Beyaz roller kalem,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Anlamlı bir şiirle ya da birkaç cümleyle süsleyebileceğiniz Öğretmene Premium Tebrik Kutusu ile öğretmeninize 24 Kasım’ın en anlamlı ve en kullanışlı sürprizini yapabilirsiniz.

Kupa

ogretmenler-gunu-lugat-kupa-erkek-ogretmenErkek öğretmenler için bir başka Öğretmenler Günü hediyesi ise güzel bir kupa olabilir. Ona armağan edeceğiniz özel baskılı kupa ile ders aralarında dinlenmek için öğretmenler odasında kupasını kolaylıkla ayırt etmesine yardımcı olabilirsiniz. Salgının hala etkisini gösterdiği şu günlerde bu hediye hem oldukça işlevsel hem de oldukça şık bir sürpriz olacak.

Yukarıda yer verdiğimiz fikirlerden yeni atanan öğretmene hediye alırken de faydalanabilirsiniz. Böylece hem başarısını kutlayabilir hem de 24 Kasım mutluluğuna en güzel şekilde ortak olabilirsiniz.

El Yapımı Öğretmenler Günü Hediyesi

Herkes kendi öğretmeni için en güzel hediyeyi seçmek ister. Aslında siz her ne almış olursanız olun öğretmeninize verdiğiniz hediye hep değerli olacaktır. Çünkü burada hediye aracılığıyla iletilmek istenen asıl mesaj ona olan sevginizdir. Yine de biz öğretmenimiz için en doğru ve onu en iyi yansıtan hediyeyi seçmek isteriz.

el-yapimi-ogretmenler-gunu-hediyeleri

Her insan ayrı bir dünya olduğu gibi her öğretmen de ayrı bir dünyadır. Kişisel ihtiyaçlarımız temelde benzer olsa da hayatımızı yaşama şeklimiz ve zevklerimiz birbirinden çok farklı olabilir.

Aslında Öğretmenler Günü hediyesi için en doğru hediyeyi seçmeniz öğretmeninizi ne kadar tanıdığınızla da alakalıdır. Eğer öğretmeninizin nelerden hoşlandığını, neleri yapmaktan keyif aldığını biliyorsanız hediye seçme konusunda biraz daha rahat edebilirsiniz.

Öğretmeninize hediye seçerken bunları göz önünde bulundurursanız onun için en ideal hediyeyi seçebilirsiniz. Eğer öğretmeninizin ilgi alanlarını tam anlamıyla bildiğinizi düşünmüyorsanız da dert etmeyin. Bunu öğretmeninize soracağınız üstü kapalı sorularla çok kolay anlayabilirsiniz.

Bunun dışında öğretmeniniz bir branş öğretmeniyse yine hediye seçmeniz kolay olacaktır. Çünkü öğretmeninizin branşı size ilgi alanları hakkında açıkça ipucu verecektir. Bu taktiklerle öğretmene hediye almak artık sizi hiç yormayacak.

Son zamanlarda oldukça popüler olan makrome ipi yardımıyla öğretmeniniz için bir anahtarlık veya duvarına asabileceği bir süs yapabilirsiniz. Yapması oldukça pratik olan bu hediyeyi makrome ipi için özel olarak hazırlanmış çıta yardımıyla yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey yapacağınız model veya motife uygun kalınlıkta ve uzunlukta makrome ipi ve ihtiyacınız kadar çıta.

İnternette bulabileceğiniz çeşitli makrome modelleriyle tığ veya iğne yardımı olmadan elinizle istediğiniz motifi yapabilirsiniz. Motifi tamamladıktan sonra ise taranması gereken yerleri bir tarak yardımı ile tarayarak hediyenizin havasını daha da güzelleştirebilirsiniz.

Bonus: Kendi Öğretmenler Günü Hediyeni Tasarla!

ogretmenler-gunu-hediyeleri

Öğretmenler daha küçük yaşlardan itibaren hayatımızda büyük bir yere sahip olmuşlardır. Hayatımızda ailemizden bağımsız bir şekilde sosyal çevreye dahil olduğumuz ilk mekan okul.

Kendi ayaklarımızın üzerine bastığımız bu ilk yerde en büyük destekçimiz elbette öğretmenler olacaktır. Küçüklükten itibaren gerek kişiliğimize gerekse akademik başarımıza öğretmenlerimizin büyük bir etkisi vardır. Onlara olan sevgimizi ve saygımızı gösterebilmek için en güzel Öğretmenler Günü hediyesini sunmak isteriz.

Öğretmenler Günü hediyenizin özel ve benzersiz olmasını istiyorsunuz Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap olanağı ile öğretmeniniz için en güzel hediyeyi hazırlayabilirsiniz. Bu seçenek ile öğretmeniniz için en uygun hediyeleri tek bir kutuda toplayabilirsiniz.

Böylelikle ortaya tamamen sizin tasarlamış olduğunuz bir kutu çıkar. Bu da öğretmeniniz için mükemmel bir Öğretmenler Günü hediyesi olacak.

Öğretmenlere hediye ne alınır sorusuna çok kullanışlı ve şık yanıtlar bulduk. Siz de bu sayede öğretmenlere uygun hediyeler arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir