Öğrenci Bütçesine Uygun 10 Ucuz Öğretmenler Günü Hediyesi

ogrenci-butcesine-uygun-10-ucuz-ogretmenler-gunu-hediyesi

Ucuz Öğretmenler Günü hediyesi arıyor fakat istediğiniz gibi anlamlı hediyeler bulmakta zorlanıyorsanız birbirinden özel hediyelerden bahsettiğimiz bu içeriğimiz tam size göre!

Öğretmen denince hepimizin aklımıza hiç şüphesiz sabır, emek ve fedakarlık gelir. Okula adım attığımız ilk andan itibaren bizi her konuda geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz, hepimiz için oldukça kıymetlidir.

24 Kasım Öğretmenler Günü için biricik öğretmeninize hem uygun fiyatlı hem de anlam dolu bir hediye vermeye var mısınız? Cevabınız evet ise içeriğimizin devamındaki hediyelere muhakkak göz atmalısınız. Eminiz ki gün sonunda vereceğimiz hediye fikirleri içerisinden makul bir seçim yapabileceksiniz. Öyleyse hiç vakit kaybetmeden içeriğimize geçelim. Keyifli okumalar.

🎁 Hediyem hem yenilikçi olsun hem de bütçemi zorlamasın diyenlerdenseniz Muhiku’nun Öğretmenler Günü hediyesi kategorisi imdadınıza yetişir. Kategori içerisindeki birbirinden özel hediye seçenekleri sizin ve öğretmenlerinizin zevklerine hitap eder.

Erkek Öğretmene Ucuz Hediye Fikirleri

Hepimiz hediye ararken farklı birçok kriteri göz önünde bulundururuz. Alacağımız hediyenin kullanışlı, kaliteli ve anlamlı olmasının yanı sıra uygun fiyatlı olmasını da önemseriz. Çünkü bütçemize uygun bir hediye bizim için daha ideal bir seçenektir.

ogretmene-mola-hediye-kutusu
Öğretmene Mola Hediye Kutusu

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşıyor ve siz bütçenize göre bir hediye bulamıyor olabilirsiniz. Telaşa kapılmanıza gerek yok. Çünkü sizlerle paylaşacağımız ucuz Öğretmenler Günü hediyesi fikirleri size ilham olacak.

Özellikle alacağınız hediye erkek öğretmenleriniz için olacaksa vereceğimiz erkek öğretmene hediye fikirleri ile bütçenizi sarsmadan güzel seçimler yapabilirsiniz.

İşte gönül rahatlığıyla değerlendirebileceğiniz erkek öğretmene hediye fikirleri.

Öğretmene Mola Hediye Kutusu

Uygun Öğretmenler Günü hediyesi olarak değerlendirebileceğiniz ilk alternatiflerden biri Muhiku’nun 24 Kasım’a özel hazırladığı Öğretmene Mola Hediye Kutusu. Gün içerisinde çok yorulan ve dinlenmeye ihtiyaç duyan biricik öğretmeninize yorgunluğunu atarken eşlik edece harika bir keyif kutusu armağan edebilirsiniz.

Muhiku’nun Öğretmene Mola Hediye Kutusu içerisinde;

  • Öğretmen kupa,
  • Öğretmen bardak altlığı,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Öğretmenler Günü not kartı,
  • Ve son olarak hediye notunuz yer alıyor.

Erkek öğretmene hediye fikirleri içerisinde değerlendirebileceğiniz bu hediye kutusu, uygun fiyat aralığı ile de cep yakmaz. Unutmayın, Muhiku’nun Dünya Kahveleri Kutusu sayesinde öğretmeninizin farklı dünya tatları ile güne başlamasını sağlayabilirsiniz.

Öğretmenine Sevgini Göster Hediye Kutusu

ogretmenine-sevgini-goster-hediye-kutusu

Uygun Öğretmenler Günü hediyesi olarak tercih edebileceğiniz bir diğer alternatif Öğretmenine Sevgini Göster Hediye Kutusu’dur. Yakışıklı erkek öğretmenlerinize hitap eden bu özel kutu, en uygun Öğretmenler Günü hediyesi seçeneklerinden biridir.

Muhiku’nun Öğretmenine Sevgini Göster Hediye Kutusu içerisinde;

  • “Happy Teacher’s Day” baskılı kupa,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • “Best Teacher in The World” bardak altlığı,
  • Öğretmenler Günü not kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Şimdi siz de Öğretmenler Günü için hediye fikirleri aramayı bir kenara bırakabilirsiniz. Bütçenizi zorlamayacak bu özel kutu ile bu yıl ki 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en özel şekilde kutlayabilirsiniz.

Kolonya

Ucuz Öğretmenler Günü hediyesi olarak değerlendirebileceğiniz bir diğer alternatif mis kokulu bir kolonyadır. Kişisel bakımına özen gösteren ve güzel kokmayı seven öğretmenleriniz için alacağınız bir kolonya, makul fiyat aralığı ile bütçenizi de zorlamaz.

Şimdi sizde en ucuz Öğretmenler Günü hediyesi olarak Muhiku’nun birbirinden güzel kokulara sahip kolonyaları içerisinden güzel bir seçim yapabilirsiniz.

Not Defteri

ogretmenler-gunu-yesil-defter

Öğretmenler Günü hediyesi olarak ne alınır diye düşünüyor olabilirsiniz. Bunun yanı sıra alacağınız hediyenin hem fiyat açısından sizi zorlamaması hem de öğretmeninizin severek kullanmasını da önemsiyor olabilirsiniz.

Bu sebeple erkek öğretmeninize ucuz Öğretmenler Günü hediyesi olarak derslerde kullanabileceği kaliteli bir not defteri alabilirsiniz.

Kalem

Öğretmenler Günü hediyesi olarak ne alınır diyenlere verebileceğimiz bir diğer öneri kullanışlı ve kaliteli bir kalemdir. Hepimiz iyi biliyoruz ki kalem, bir öğretmenin en çok kullandığı kırtasiye ürünlerinden biridir.

Bu sebeple ucuz Öğretmenler Günü hediyesi arayışındaysanız Muhiku’nun kalem çeşitlerini değerlendirebilirsiniz.

Kadın Öğretmene Ucuz Hediye Fikirleri

Gel gelelim kadın öğretmenleriniz için değerlendirebileceğiniz ucuz Öğretmenler Günü hediyesi seçeneklerine. Eğer bir hediye ile mutlu etmek istediğiniz öğretmeniniz kadın ise işiniz çok daha kolaydır.

kadin-ogretmene-hediye-kutusu
Kadın Öğretmene Hediye Kutusu

Hala daha kadın öğretmene hediye olarak ne alınır diye düşünüyorsanız düşünmeyi bir kenara bırakabilirsiniz. Çünkü bayan öğretmene hediye fikirleri ile geldik!

İşte bayan öğretmene ne hediye alınır diyenler için harika hediye fikirleri.

Kadın Öğretmene Hediye Kutusu

Ucuz Öğretmenler Günü hediyesi denince akla gelen ilk seçeneklerden biri de Muhiku’nun Kadın Öğretmene Hediye Kutusu’dur. En ucuz Öğretmenler Günü hediyesi olarak değerlendirebileceğiniz lezzet dolu bu kutu, öğretmeninize büyük mutluluklar yaşatır.

Muhiku’nun Kadın Öğretmene Hediye Kutusu içerisinde;

  • Best Teacher Ever kupa,
  • Lactone kiraz çiçeği el kremi,
  • Pastel çiçek desenli fular,
  • Öğretmenler Günü not kartı,
  • Ve son olarak hediye notunuz yer alıyor.

Mutluluğu garanti eden bu kutu ile değerli öğretmenlerinize duyduğunuz sevgiyi en net şekilde ifade edebilirsiniz. Üstelik bunu yapmak için uçuk fiyatlar ödemenize gerek yok.

Öğretmene Sevgiler Hediye Kutusu

ogretmene-sevgiler-hediye-kutusu

Kadın öğretmene hediye olarak ne alınır diye düşünmek yerine Muhiku’nun Öğretmene Sevgiler Hediye Kutusu’nu değerlendirebilirsiniz. Bayan öğretmeninizin günlük hayatta kullanacağı hediyelerle hazırlanan bu kutu, fiyat açısından da oldukça hesaplı.

Muhiku’nun Öğretmene Sevgililer Hediye Kutusu içerisinde;

  • Öğretmen kupa,
  • Best Teacher Ever bardak altlığı, 
  • Büyük boy sukulent,
  • Öğretmenler Günü not kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Yol göstericiniz, bugünlere gelmenizde büyük rol oynayan biricik öğretmeninize sunacağınız bu kutu, eminiz ki onun yüreğini ısıtacak.

Kupa

ogretmenler-gunu-kupa-baski-best-teacher

Uygun Öğretmenler Günü hediyesi denince akla gelen bir diğer seçenek ise kupadır. Şöyle söyleyelim. Gün içerisinde bir şeyler içme ihtiyacı hisseden öğretmenleriniz kaliteli ve kullanışlı bir kupaya ihtiyaç duyar.

Tam da bu noktada tamamen öğretmeniniz için özenle hazırlanan kişiye özel kupalar imdadınıza yetişir. Hem bütçenizi zorlamayacak hem de öğretmeninize özgün olacak en şık kupalar Muhiku’da sizleri bekliyor!

Fular

Bayan öğretmene ne hediye alınır diyenlerin aklına gelen ilk alternatiflerden biri de fulardır. Giyimine ve tarzına önem veren bayan öğretmenlerinize zevklerine göre bir fular hediye edebilirsiniz. Öğretmenler Günü için hediye fikirleri içerisinde yer alan fular, fiyat açısından da oldukça uygundur.

Kuru Çiçek

yade-kuru-cicek

Ucuz Öğretmenler Günü hediyesi arayanlara verebileceğimiz son fikir kuru çiçektir. Özellikle kadınların çiçekleri ne kadar çok sevdiğini hepimiz biliyoruz.

Bu sebeple alacağım hediye hem hesaplı hem de güzel olsun istiyorsanız Muhiku’nun çiçek çeşitleri tam sizlik. En ucuz Öğretmenler Günü hediyesi olan kuru çiçek seçenekleri, öğretmeninizin yaşam alanlarını renklendirir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir