Oğluma Doğum Günü Mesajları – Anneden & Babadan Oğluna Mesaj Örnekleri

ogluma-dogum-gunu-mesajlari-anneden-babadan-ogluna-mesaj-ornekleri

Oğluma doğum günü mesajları yazmak istiyorum diyorsanız doğru yerdesiniz. Çünkü sizin için en anlamlı ve duygusal doğum günü mesajlarını derledik.

Evlat, bir annenin ve babanın sahip olduğu en değerli hazine. Anne-baba hayatı boyunca evladının en iyi şartlarda yaşamasını ister. Sağlıklı ve mutlu bir ömür sürmesi için elinden geleni fazlasıyla yapar.

Dolayısıyla bir evladın her yaş alışı anne-baba için mutluluktur. Evladının doğum gününde onu mutlu etmek için en güzel sürprizi hazırlamak ister. Biz de bu sebeple en güzel doğum günü mesajlarını seçtik.

Mesajınızı güzel bir hediyeyle yollamak ister misiniz? Muhiku’nun doğum günü hediyeleri arasında oğlunuz için alabileceğiniz pek çok seçenek var. Bu seçenekler arasından oğlunuzun ilgi alanlarına göre bir seçim yapabilirsiniz.

Oğluma doğum günü mesajları yazmak istiyorum, diyenler için en güzel örnekler:

Babadan Oğluna En Güzel Doğum Günü Mesajı

babadan-ogluna-dogum-gunu-mesajlari-muhiku-blog

İlginizi Çekebilir: İyi ki Doğdun Hediye Kutusu

  • “Doğum günün kutlu olsun canım oğlum! Büyüdüğüne şahit olmak benim için büyük bir mutluluk. Umarım yeni yaşın sana tüm hayallerini getirir, her zaman yanında olacağım.”
  • “Oğlum, bugün senin doğum günün. Senin gibi bir evlada sahip olmak benim için büyük şans. Benim için ne kadar özel olduğunu ve hayatıma kattığın anlamı anlatmak için tüm kelimeler kifayetsiz kalır. İyi ki benim oğlumsun, seni çok seviyorum.”
  • “Canım oğlum, yeni bir yaş alıyorsun ve buna şahit olmak benim için büyük mutluluk. Her zaman seninle gurur duydum. Hayatta neyle karşılaşırsan karşılaş unutma ki arkanda dağ gibi bir baban var. İyi varsın, iyi ki benim oğlumsun.”
  • “Biricik oğlum, bugün senin günün. Dünyaya gözlerini açtığın gün, dün gibi. Annenle beni nasıl da mutlu etmiştin. Şimdi ise kocaman oldun. Sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü görmek ve mutluluğuna şahit olmak benim için büyük nimet. Doğum günün kutlu olsun oğlum.”

Anneden Oğluna En Güzel Doğum Günü Mesajı

anneden-ogluna-en-guzel-dogum-gunu-mesaji-muhiku-blog

İlginizi Çekebilir: Yaş Günü Hediye Kutusu

  • “Oğlum, seni kucağıma aldığım günü dün gibi hatırlıyorum. Şimdi yeni bir yaş daha aldın ve karşımda kocaman bir adam var. Ancak sen annen için her zaman küçük bir bebek olarak kalacaksın. Seninle ne kadar gururlu olduğumu tarif edemem. Doğum günün kutlu olsun biricik oğlum!”
  • “Benim canım oğlum, yeni yaşın umarım sana mutluluk getirir. Belki de hayatının en güzel günlerin henüz yaşamadığın günlerdir. Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun!”
  • “Oğlum, senin gibi bir evladın annesi olduğum için ne kadar mutlu ve şanslı olduğumu anlatamam. Hayatım boyunca beni mutlu ettin. Bir kere bile anneciğinin kalbini kırmadın, her zaman yüzümü güldürdün. Doğum günün kutlu olsun sevgili oğlum, iyi ki varsın.”
  • “Hayatımın anlamı, yolumdaki ışık, her anımda yanımda olan canım oğlum, doğum günün kutlu olsun. Seninle olmak, her şeyden daha değerli. İyi ki doğdun!”
  • “Senin gibi bir oğlu sahip olmak, benim için gerçek bir hazine. Seninle geçirdiğim her an, bana yaşamın ne kadar değerli olduğunu hatırlatıyor. Bir ömür birlikte olmak dileğiyle, doğum günün kutlu olsun!”

Yetişkin Oğluma Doğum Günü Mesajı

yetiskin-ogluma-dogum-gunu-mesaji-muhiku-blog

İlginizi Çekebilir: Doğum Günü Anısı Hediye Kutusu

  • “Oğlum, bugün yeni yaşına giriyorsun; artık kocaman bir delikanlı oldun. Büyüdüğüne şahit olmak bana mutluluk veriyor. Hayat sana her zaman tüm güzelliklerini sunsun, ömrün boyunca ayağına taş değmesin. Seni çok seviyoruz bitanem, iyi ki doğdun.”
  • “İnsanın bir oğlu olmalı, mutluluğu gözlerinde bulacağı ve sevgisiyle yaşayacağı. Ancak her şeyden önce hayırlı bir evlada sahip olmak paha biçilemez. İşte, ben de senin gibi hayırlı bir evlada sahip olduğum için her defasında şükrediyorum. Gönlümüzü bir kere kırmadığın ve bize karşı her zaman iyi olduğun için teşekkür ederiz oğlum. Yenin yaşın kutlu olsun, iyi ki varsın!”
  • “Oğlum, kocaman bir delikanlı oldun. Nasıl da büyüdün öyle, bebekliğin daha dün gibi aklımda. Seni kollarımıza aldığımız o ilk anda yaşadığımız mutluluk hala yüreğimde. Doğum günün kutlu olsun canım oğlum, iyi ki varsın!”
  • “Daha dün küçücük bir çocuktun, şimdi büyüdün kocaman adam oldun. Yaşadığın her gün bizi dünyanın en mutlu anne ve babası yaptın. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömrün olsun. Nice güzel yaşlara, doğum günün kutlu olsun oğlum!”

Erkek Çocuğa Doğum Günü Mesajları Kısa

erkek-cocuga-dogum-gunu-mesajlari-kisa-muhiku-blog

İlginizi Çekebilir: En Güzel Yaşım Hediye Kutusu

  • “Canım yavrum, bugün hem senin hem de benim için çok özel bir gün. Çünkü bugün sen doğdun. İyi ki doğdun oğlum!”
  • “Sevgili oğlum, yaşadığım süre boyunca her zaman yanındayım ve destekçinim. Umarım hayallerindeki gibi bir hayat yaşarsın, doğum günün kutlu olsun!”
  • “Canım oğlum, yaşamın boyunca mutluluk kapından eksik olmasın. Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun!”
  • “Oğlum, hayatımıza; neşe, umut ve sevgi kattığın için teşekkür ederiz. İyi ki bizim oğlumuzsun. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun!”
  • “Yavrum, yeni yaşın hayal ettiğinden bile daha güzel olsun. Senin gibi cesur, merhametli ve sevgi dolu bir evlada sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Doğum günün kutlu olsun!”
  • “Canım oğlum, sen benim en değerli hazinemsin. Doğduğun gün bana dünyaları verdin. Doğum günün kutlu olsun!”

Dilerseniz resimli doğum günü mesajı örneklerine de bakabilirsiniz.

Umarız bu mesajlar oğlunuzun doğum gününü kutlarken size ilham olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

icinizi-isitacak-aile-sozleri
Daha Fazla

İçinizi Isıtacak Aile Sözleri

İçinizi ısıtacak sıcacık aile sözleri ile ailenize olan sevginizi dile getirmek ister misiniz? Eğer cevabınız evetse sizler için…