Ofis İçin 7 Hediye Önerisi

ofis-icin-7-hediye-onerisi

Ofis hediyesi önerilerimizi bir araya getirdiğimiz yazımızda siz ve sevdikleriniz için en güzel 7 hediye fikrine yer verdik. Bu yazımızdan ilham alarak ofiste çalışan sevdikleriniz için en güzel hediyeyi seçebilirsiniz.

Sevdiklerimiz için her zaman en güzel hediyeleri seçmek isteriz. Seçtiğimiz hediyelerin sevdiklerimizde güzel hisler uyandırmasını arzu ederiz. Onlar için seçtiğimiz hediyelerin, onlara bizi hatırlatmasını isteriz.

Bugün birçok insan ofis ortamında çalışmaktadır. Ofis ortamı kimi zaman yoğun ve stresli geçebilir. Böyle zamanlarda sevdiklerimizin biraz olsun rahatlamalarını ve kendilerini iyi hissetmelerini isteriz. Onlar için seçeceğimiz hediyeler yoğun zamanlarda, biz sevdiklerini hatırlayarak rahatlamalarını sağlar.

Böyle zamanlarda masalarının üzerinde bulunacak küçücük bir armağan yüreklerini ısıtacaktır. Bunun yanı sıra ofiste onların işlerini kolaylaştıracak ve rahat bir çalışma ortamı sağlayacak hediyeler de sevdiklerimizi mutlu edecektir. Çünkü gün boyu bilgisayar başında olmak hem yorucu olacaktır, hem de vücudun duruşunu bir süre sonra bozacaktır.

Bu tarz durumların önüne geçilmesini sağlayacak hediyelerle sevdiklerimizi mutlu edebilir ve onları ne kadar çok önemsediğimizi gösterebiliriz. Ofis için 7 hediye önerisi yazımızda ofiste çalışan sevdikleriniz için en iyi hediye seçeneklerini bir araya topladık. Bu yazımızdan ilham alarak siz de sevdikleriniz için en güzel ofis hediyesini seçebilirsiniz.

Ofis İçin Hediye Seçenekleri

ofis-masası-icin-hediye-secenekleri

Ofiste çalışan sevdiklerimiz günün çoğunu çalışma masalarında bilgisayar ekranına bakarak geçirirler. Dolayısıyla çalışma masalarında sevdiklerinden gelen minik armağanlar görmek onları mutlu edecektir. Sevdiklerinizin çalışma masasında sizlere ait bir şeyler görmelerini ve gün içinde o hediyelere bakarak mutlu olmalarını istiyorsanız sizin için seçtiğimiz hediye önerilerine bakabilirsiniz.

En şık ofis aksesuarlarıyla da sevdiklerinize güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Çalışma alanında şık ve rahatlatıcı bir hava yaratacak olan ofis aksesuarları sevdikleriniz motivasyonlarını da arttıracaktır. Sevdiklerinizin çalışma ortamını güzelleştirecek hediyeler için ofis aksesuarları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İşte, ofis ortamında çalışan sevdiklerinize armağan edebileceğiniz ofis hediyelikleri!

Dünya Çayları Hediye Kutusu

dunya-caylari-seti

Ofis için hediye arayışınızı çözebilecek en güzel hediyelerden biri dünya çayları seti olacaktır. İçerisinde dünyanın farklı ülkelerinden altı adet çay bulunan bu set; iş stresini azaltmasına yardımcı olacak, işten eve döndüğünde zihnini kolayca rahatlatmasını sağlayacaktır.

Dünya Çayları Kutusu, iş hayatında bize katkı sağlayacak birçok lezzetli çaya sahip. Moroccan mint çayı, içerisindeki nane ve yeşil çay sayesinde kolayca odaklanmayı sağlarken rooibos çayı ise kafein içermediği için akşamları uykuya dalış sürecini hızlandıracaktır. Lady Grey çayı, mesai başladığında içerisindeki siyah çay sayesinde enerji verecek ve uyku halinden kurtulmayı sağlayacaktır. Soğuk demlendiğinde de tıpkı rooibos çayı gibi harika sonuçlar veren hibiskus çayı, sıcak yaz günlerinde ofiste kendini ve zihnini tazelemek isteyenler için mükemmel bir alternatif olacaktır. Blossom tea ise sıcak suyun içinde çiçek gibi açılarak günün tüm yorgunluğunu alacaktır.

Masa Saati

Masa saati, ofis hediyesi önerilerimiz arasında ilk sıralarda yer alabilir. Çünkü iş hayatında zaman planlaması ve kontrolü önemli bir faktördür. Hoş bir masa saati sevdiklerinizin hem zamanı takip etmelerini kolaylaştıracak hem de saate her baktıklarında onlara sizleri anımsatacaktır.

Biblo

Ofis biblo çeşitleri sevdiklerinizin çalışma masalarında yerini alacak en güzel detaylar arasındadır. Özellikle manyetik biblolar sevdiklerinizin çalışma masasında hoş bir ayrıntı olarak kalacaklardır. Bunun yanı sıra manyetik biblolar sürekli kaybolan ataşlar için büyük bir kurtarıcı ve toparlayıcı olacaktır.

Kupa

Ofis için hediye önerilerimizin arasında elbette kupalara yer verememek olmazdı. Yoğun geçen bir günde verilecek minik kahve molaları için kullanılacak hoş kupalar sevdikleriniz için güzel bir hediye alternatifi olacaktır.

Ajandalar ve Planlayıcılar

Birçoğumuz günlerimizi planlı ve programlı yaşamayı başarırken birçoğumuz bunu pek alışkanlık haline getiremez. Fakat iş hayatında planlı ve programlı olmak hayat kurtarıcı olabilir. Ajandalar ve planlayıcılar böyle zamanlar için kullanılacak en muazzam ürünlerdir.

Çeşit çeşit tasarlanan ajandalar ve planlayıcılar sevdiklerimizin zamanlarını planlarken keyif almalarını sağlamanın yanı sıra iş hayatlarında planlı ve programlı olmalarını sağlayarak zamanlarını daha iyi yönetmelerini sağlayacaktır. Dolayısıyla ofis hediyesi fikirleri verirken ajandaları ve planlayıcıları saymamak olmaz. Ofiste çalışan sevdikleriniz için harika bir hediye seçeneği olacaktır.

Ortopedik Ofis Ürünleri Hediye Seçenekleri

ortopedik-ofis-urunleri-hediye-secenekleri

Uzun çalışma saatleri, hareketsiz yaşam, bilgisayar başında uzun süre sabit kalma gibi sebeplerle zamanla vücudumuzda birtakım sorunlar teşekkül edebilir. Kimi zaman bel ağrıları, kimi zaman da boyun ve kol ağrıları iş ve sosyal yaşantımızı çekilmez kılabilir.

Bu gibi rahatsızlıkların önüne geçmek pek de zor değil. Bunun için doğru ürünleri doğru zamanlarda kullanmak sevdiklerinizin vücut sağlıklarını korumalarını sağlayacaktır. Peki bu tür ürünler nelerdir? Ofis hediyesi önerilerimiz arasında sevdiklerinizin vücut sağlığı için alabileceğiniz ürünlere de yer verdik. Bu ürünleri şu şekilde sıralayabiliriz.

Ortopedik Sırt Destek Minderi

Bu tarz bir ürün özel tasarımı sayesinde vücut şeklini alarak beldeki boşlukları doldurur. Bu da sevdiklerinizin duruş bozukluğu yaşamasını engelleyerek çeşitli omurga rahatsızlıklarının önüne geçebilir.

Masa Altı Ayak Desteği

Ayaklar ve bacaklar için destek sağlayacak bu ürün sevdiklerinize daha rahat bir çalışma ortamı sunarak onları hem iş hayatlarında daha başarılı kılacak hem de sağlıklarını korumaya yardımcı olacaktır.

En Güzel Ofis Hediyeleri Muhiku’da!

erkege-yeni-is-ofis-hediyesi-kutusu
ERKEĞE OFİS HEDİYESİ KUTUSU

Yukarıda bahsettiğimiz pek çok ürünü tek bir kutu içerisinde toplamak ister misiniz ? Eğer cevabınız evetse biraz sonra bahsedeceğim hediye sizin ve sevdikleriniz için mükemmel bir seçim olacaktır.

Erkeğe Ofis Hediyesi Kutusu

Erkeğe Ofis Hediyesi Kutusu, şık detaylara sahip en özel hediye kutuları arasında yer alıyor. Erkek için ofis hediye arayışında olanların tercih edebilecekleri bir hediye seçeneği. Erkeğe Ofis Hediyesi Kutusu içerisinde El Salvador Veracruz filtre kahve, Godiva sütlü çikolata, yaldızlı siyah Not defteri, kutulu siyah tükenmez kalem, mat siyah seramik kupa ve yazacağınız hediye notu yer alıyor. 

Ofis hayatına lezzet ve şıklık katacak bu hediye kutusu ile dilerseniz yeni işe başlayan sevdiklerinizi de kutlayabilirsiniz.

İş Tebrik Hediye Kutusu

Kadınlar için seçilecek ofis hediyeleri bayan zevk ve ilgi alanlarına hitap etmeli. İş Tebrik Hediye Kutusu ise bir kadına armağan edebileceğiniz en şık ve en uygun ofis hediyeleri arasında yer alıyor. Ofis çalışanlarına ya da yeni işe başlayan sevdiklerinize armağan edebileceğiniz bu hediye kutusunun içerisindeki detaylar ise oldukça şık.

İş Tebrik Hediye Kutusu’nun içerisinde; Colombia Huila filtre kahve, siyah seramik kupa, ananas tasarımlı yaldızlı not defteri ve kuru çiçek buketi yer alıyor. Dilerseniz bu hediye kutusunun içerisine French press, tütsü ve kalem de ekleyerek hediye kutunuzu zenginleştirebilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap

Muhiku’nun sizler için sunduğu Kendi Kutunu Yap seçeneği ile sevdikleriniz için en güzel hediyeleri bir kutuda toplayabilirsiniz. Dilerseniz kutunun içerisine filtre kahve, çay, kupa, planlayıcı, tükenmez kalem ve sukulent ekleyerek sevdikleriniz için çok hoş bir ofis hediye kutusu hazırlayabilirsiniz.

Muhiku’nun Ofis Hediyeleri kategorisi içerisinde aradığınız herhangi bir ürünü bulmanız mümkün. Üstelik birbirinden yenilikçi bu ürünler, oldukça uygun bir fiyat aralığına sahip. Muhiku’nun avantajlı fiyat aralığından yararlanarak ofisiniz için ideal seçimler yapabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir