Ofis hediyeleri nelerdir? 13 Harika Yeni İş Hediyesi Önerisi

Ofis hediyeleri ile yeni işe başlayacak sevdiklerinize harika ve kullanışlı bir sürpriz yapabilirsiniz. Çalışma masalarına ve iş hayatına renk katacak hediyelerle en güzel şekilde varlığınızı hissettirebilirsiniz.

Yeni bir şeyler her zaman heyecan vericidir. Ancak bir taraftan da korkutucu bir yanı vardır. Tam da bu sebeple sevdiklerimiz yeni bir işe başlayacakken onların yanında olduğumuzu hissettirmek isteriz.

Bir nevi varlığımızla onların gerginliklerinden kurtulmalarına yardımcı oluruz. Böyle zamanlarda ilk başvurduğumuz şey ise yeni iş hediyesi almaktır.

Bu kadar ince düşünüp ilk günlerinde mutlu etmek istediğimiz insanlara ise ne hediye alacağımız çok önemli bir unsur. Kaş yapayım derken göz çıkarmayalım değil mi? Ofis hediyeleri seçerken de aynen böyle kılı kırk yarmak gerekir. Peki sevdiklerimize yeni iş hediyesi olarak nasıl ofis hediyeleri alabiliriz?

Ofis için Ne Hediye Alınır?

sik-ofis-aksesuarlari

Ofis hediyesi dendiğinde aklınıza full kırtasiye malzemeleri geliyor değil mi? İtiraf edin, ama kimse okul öncesi hazırlık seti hediye edilsin istemez.

O yüzden bu yazımızı dikkatle okumanızı öneririz. Çünkü yeni işe başlayan biri için alabileceğiniz oldukça kullanışlı ve konforlu hediyelerden bahsedeceğiz.

Öncelikle bir yakınınıza ofis hediyesi almak istiyorsanız onun mesleğini göz önünde bulundurabilirsiniz. Hediye alacağınız kişi sürekli masa başında mı yoksa seyahat halinde mi çalışıyor? Çalışma şekli eminiz size doğru hediyeyi alırken fazlasıyla yardımcı olacak.

Unutmayın alacağınız ofis hediyesi şıklığının yanı sıra kullanışlı olmalı. Bu sebeple kriterleriniz arasına işlevselliği de eklemelisiniz.

Diğer taraftan alacağınız ofis ya da diğer bir ifadeyle iş hediyesi farklı da olmalı. Bu sebeple daha yaratıcı ve yenilikçi çözümlere odaklanabilirsiniz.

Biz sizinle birkaç yenilikçi ofis hediyesi fikri paylaşacağız. Siz de bu fikirlerden ilham alabilirsiniz. O halde önerilerimize geçelim.

Yaratıcı Ofis Hediyeleri

Ofis ya da yeni iş hediyesi olarak daha farklı bir çözüm mü arıyorsunuz? Aşağıda sıralayacağımız ofis hediyesi fikirleri eminiz size aradığınız o yaratıcı hediyeyi bulmanızda yardımcı olacak.

Öyleyse hep birlikte yaratıcı ofis hediyeleri fikirlerimize bakalım.

Yeni İş & Yeni Başlangıç Hediye Kutusu

yeni-is-ve-yeni-baslangic-hediye-kutusu

Sıkıcı hediyeleri rafa kaldırmanın vakti geldi! Farklı bir konseptle hazırlanan ve kullanışlı hediyelerden oluşan bir hediye fikriyle karşınızdayız. Yeni İş & Yeni Başlangıçlar Hediye Kutusu, sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel yeni iş hediyelerinden.

Peki bu kutuda neler var? Gelin Yeni İş & Yeni Başlangıçlar Hediye Kutusu nelerden oluşuyor hep birlikte bakalım.

Özenle hazırlanan bu hediye kutusu;

  • İngiltere’ye has Lady Grey çayı,
  • Şık siyah seramik kupa,
  • Brownies By Limburgia 4’lü mixbox,
  • Siyah çizgi tasarımlı günlük planlayıcı,
  • Özel kutusunda sunulan beyaz roller kalem,
  • Yaldızlı – You’re the Best motto kartı,
  • Ve hediye notunuz olmak üzere yedi üründen oluşuyor.

Özenle hazırlanan bu hediye kutusunun içine ekleyeceğiniz anlamlı bir notla sevdiklerinizi ilk iş gününde ya da yeni ofisinde mutlu edebilirsiniz.

Kahveli Ofis Hediye Kutusu

kahveli-ofis-hediye-kutusu

Gelelim ikinci yaratıcı hediye önerimize. Hepimizin bildiği gibi yoğun iş günleri bir fincan taze kahveyle renkleniyor. Mis gibi kokan kahvenin yanına eşlik eden bir de tatlı varsa değmeyin keyfimize!

İşte, Kahveli Ofis Hediye Kutusu bir iş gününe lezzet ve renk katacak hediyelerle dolu. İş hayatında kullanılacak işlevsel hediyelerin de yer aldığı bu özel kutu sevdiklerinize pazartesi sendromunu unutturacak.

O halde gelin Kahveli Ofis Hediye Kutusu’nun içinde yer alan hediyeleri birlikte inceleyelim:

  • Kolombiya Hulia kahvesi,
  • Kiremit mat fincan takımı,
  • Brownies By Limburgia 6’lı mixbox,
  • Notes tasarımlı yaldızlı siyah not defteri
  • Özel kutusunda kırmızı roller kalem,
  • Yaldızlı tebrikler motto kartı,
  • Ve hediye notunuz olmak üzere yedi farklı üründen oluşuyor.

Sevdiklerinizin iş hayatına biraz renk katmak ve onların yanında olduğunuzu göstermek için siz de böyle bir kutu tercih edebilirsiniz.

Yeni İşinde Tebrikler Hediye Kutusu

yeni-isinde-tebrikler-hediye-kutusu

Gelelim yaratıcı fikirler arasında yer alan son önerimize. Sizin için seçtiğimiz bu kutuda yok yok. Mis gibi kahve kokusunu içinize çekebileceğiniz bu özel kutu çalışma masasına ayrı bir hava katacak.

Her detayı özenle hazırlanan Yeni İşinde Tebrikler Hediye Kutusu;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Göz tasarımlı yaldızlı siyah not defteri,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Manyetik kum saati,
  • Yaldızlı You’re the Best motto kartı,
  • Ve hediye notunuz olmak üzere altı farklı üründen oluşuyor.

Evet sizin için seçtiğimiz yaratıcı ofis hediyesi fikirlerinin sonuna geldik. Ama sakın bir yere ayrılmayın. Çünkü bir sonraki başlıkta lüks ofis hediyesi fikirleri vereceğiz.

O halde vakit kaybetmeden lüks hediye önerilerimize bakalım.

Lüks Ofis Hediyeleri

ozel-gunlerinizi-kutlamanın-en-guzel-yolu-buket-cicekler

Çiçek

Sevdiklerinize alabileceğiniz en güzel yeni iş hediyelerinin başında çiçek geliyor. Ofise ve çalışma odasına adeta baharı getirecek bu hediyeler sevdiklerinizin masasına renk katacak. Özenle hazırlanan yeni iş çiçekleri bir kutlama için fazlasıyla şık ve özel.

Yeni iş çiçekleri koleksiyonunda yer alan her bir buket, saksı ve vazo çiçeği son derece şık. Saksı çiçekleri son derece bakımlı; buketler ise oldukça kaliteli. Dolayısıyla sevdiklerinize lüks ofis hediyeleri arayışınız varsa bu premium çiçekler tam da aradığınız şey diyebiliriz.

Kahve Demleme Ekipmanları

Bir ofisin olmazsa olmazları nelerdir? Elbette kaliteli kahve demleme ekipmanları. Sevdikleriniz için alacağınız kullanışlı ve kaliteli demleme ekipmanları hem işlevsel hem de şık bir seçim olacak.

Özel Bir Deneyim

Alacağınız hediyeyi ofisin dışına çıkarmaya ne dersiniz? Hediyenizi yalnızca iş dünyasıyla sınırlandırmayacaksanız size harika bir tavsiyemiz var.

Bildiğimiz gibi iş hayatı stres yüklü. Bu stres ise çoğu zaman bizi sağlığımızdan edecek noktaya ulaşabiliyor. Dolayısıyla gelin sevdiklerinize biraz nefes alabilecekleri ve iş hayatından biraz olsun uzaklaşabilecekleri bir deneyim armağan edin.

Örneğin; spa ve masaj bu konuda tercih edebileceğiniz en özel deneyimlerden biri. Sevdiklerinizi hem mental hem de fiziksel anlamda rahatlatacak bu hediye eminiz uzun süre hafızalarda kalacak.

Deneyim ve aktivite hediyeleri içinden eminiz siz de sevdiklerinize özel bir hediye bulabilirsiniz.

Kullanışlı Ofis Hediyeleri

girl-power-frida-kupalar

Gelelim kullanışlı ve bütçe olarak sizi zorlamayacak hediyelere. Eğer hediyeye ayıracak bütçeniz sınırlıysa aşağıdaki önerilerimizi de değerlendirebilirsiniz.

Kupa

Ofis hayatında çay, kahve olmazsa olmaz. Herkesin kullandığı ofis bardakları, kupaları yerine sizi önemseyen birinin hediye ettiği size özel bir kupanızın olması hoş olmaz mı? Kupa basit bir hediye gibi gözükebilir fakat kullanışlılık açsından tartışılmayacağını düşünüyoruz, tabii kupanın yanına su matarası, çay, kahve gibi yan hediyeler de ekleyebilirsiniz.

Ajanda, Planlayıcı Defter

ataturk-defter-2

Her ofis çalışanının toplantılar, müşteriler ve çalışma planları ile ilgili alması gereken dünya kadar not vardır. Tabii ki işe ilk girişte oryantasyon ve eğitim notlarını tutacağımız bir defter almak aklımıza gelmez, hediye olarak kullanışlı şık bir planlayıcı alsak oldukça güzel ve kullanışlı bir hediye olacaktır. Hediye aldığınız kişi defteri her kullanışında kesinlikle sizi anıyor olacaktır.

Kişiye Özel Kalem

Kişiye özel hazırlanmış şık bir kalem ofiste işe başlayacak olan kişi için oldukça klas bir hediye olacaktır. Her bütçeye uygun modellerinin olması ve kolay ulaşılabilir olması da tercih edilme sebeplerinden. Ofis hediyesi olarak klasikleşmiş asla eskimeyecek hediyedir. Hem görsel olarak hem de kullanış açısından oldukça güzel bir tercih hediyedir.

Ortopedik Ürünler

Ofiste çalışmak her zaman kolay olmuyor, bütün gün masa başında çalışıyor olmak hiç de ergonomik değil. İşte tam da bu durum için ofis hediyeleri arasında en çok ihtiyaç duyulan ortopedik bazı ürünlerden bahsedeceğiz.

Bel Yastığı

Ortopedik bel yastığı gerçekten uzun süre oturmanız gereken işlerde en yakın arkadaşınız olabilir. Zira ofis sandalyeleri maalesef 8 saat üzerinde oturacağımız kadar rahat olmuyor. Sevdiğiniz birinin sizden önce sağlığınızı ve rahatınızı düşünüyor olması ise ofiste işe başlayacak biri için oldukça güzel bir hediye olacaktır.

Bilek Destekli Mouse Pad

Mouse sürekli kullanıldığında uzun yıllar sonunda bileğin uygun konumda olmaması sonucu el sinirlerinde rahatsızlıklar oluşmaya başlar ve sinir sıkışması sonucu ameliyata kadar gidebilen ciddi rahatsızlıklar oluşur. Tabii ki sağlıklı ve huzurlu bir iş hayatı isteriz, ofiste işe başlayacak kişiye ortopedik bilek destekli mouse pad almanız ise bu rahatsızların önüne geçilmesinde yardımcı olacak kullanışlı ve güzel bir hediye olacaktır.

Ofis Hamağı

Masa başı çalışırken bacaklarımız bir süre sonra rahatsızlanmaya başlar ve nasıl oturursak oturalım bir türlü rahat edemez doğru oturma pozisyonunu bulamayız. Ofis hamağı ise masa başı çalışmada kendimizi oldukça konforlu ve ergonomik çalışmamızı sağlayacak bir materyaldir. Ayaklarımız rahat olmadığı ve ağrıdığı zaman tüm günümüz kötü geçiyor ve tüm bedenimizi taşıdıkları için gerçekten onlara hada iyi bakmamız gerekmez mi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

nisan-hediyesi-ne-alinir
Daha Fazla

Nişan Hediyesi Ne Alınır?

İçindekiler Gizle Kıza Nişan Hediyesi Ne Alınır?Türk Kahvesi KutusuSoya MumBitkiKolyeTabloErkeğe Nişan Hediyesi Ne Alınır ?Erkeğe Tebrik Hediye KutusuSaatCüzdanKemerSöz…