Nişan için Hediyelik Nasıl Seçilir? Şık Nişan Hediyeleri

muhiku-soz-nisan-hediyelikleri

Nişan için hediyelik nasıl  seçilir diye merak edenler, sizi buraya alalım. Hayatın en koşuşturmalı dönemlerinden biri olan evlilik süreci pek çok detayı beraberinde getirir. Dolayısıyla kimi zaman kafamız karışır ve nasıl ilerlememiz gerektiği konusunda kararsız kalabiliriz. Hediye seçmek ise bu karasızlıklardan yalnızca biridir.

? Nişan günü misafirlerinize hatıra olarak dağıtacağınız en özel hediyeler Mukiku’dan geliyor! Çünkü burada hediyeler sizleri ve sevdiklerinizi mutlu etmek için tasarlanıyor. Böylece en özel gününüze giriş yaparken ince düşünülmüş nişan hediyelikleri sizlere destek oluyor. Kişiye özel olarak hazırlanan nişan hediyelikleri özel günlerinizi unutulmaz birer anıya dönüştürüyor.

Peki nişan için hediyelik nasıl seçilir bilmiyor musunuz? O halde aklınızdaki tüm soru işaretlerini çözüm olacak detaylara bu yazımızla ulaşabilirsiniz. Gelin tercih edebileceğiniz nişan hediyelerine birlikte göz atalım.

Nişan Hediyelikleri Nelerdir?

muhiku-aynalı-soz-tepsisi
Hasır Süslemeli Söz & Nişan Tepsisi

Nişan dönemi, evlilik dünyasına adım atarken geçtiğimiz en stresli yollardan biridir. Çünkü hayatımızın en köklü kararlarından birini verirken her şeyin güzel olması için yoğun bir çaba harcarız. Nişan hediyeleri ise bunlardan biridir.

Yeni bir hayata giriş yaparken bir sürü şeyle mücadele eder, eksiklerimizi sorunsuz bir şekilde tamamlamak isteriz. Bu süreci yaşamış olanlar çok iyi bilir. Her şeyi en ince ayrıntısı ile planlamaya çalışsan da mutlaka eksik bir şeyler kalır. Dolayısıyla bu durumu minimuma indirmek için hoşunuza gidecek hediyelikleri sizin için derledik.

Nişan sürecinizi özenle hazırlanmış hediyelikler ile taçlandırmak istiyorsanız sizleri Muhiku’ya bekleriz. Farklı içeriklerle oluşturulan birçok söz nişan hediyelikleri burada sizi bekliyor. Ayrıca en heyecanlı anlardan biri olan yüzük merasiminde kullanılan söz & nişan tepsisine de Muhiku’yla ulaşabilirsiniz. Özel kuru çiçekler ile süslenen tepsi şık ve modern tasarımı ile genel resminize çok yakışacak!

Söz & Nişan Tepsisi;

  • Çapı 34 cm olan tepsi ayna üzeri özel kuru çiçekler ile süslenmiştir.
  • Yüzükler için 2 adet özel kesim mdf,
  • Siparişiniz ortalama  5 ila 7 gün içerisinde teslim edilmektedir.
  • Ayrıca tepsinin yanında bir adet hasır süslemeli makas yer almaktadır.

Özel Süslemeli Mum Hediyelik

ozel-suslemeli-mum-hediyelik

Nişan hediye seçiminizi  kullanılabilen hediyeliklerden yana değerlendirmek istiyorsanız Özel Süslemeli Mum Hediyelik tam size göre! Misafirlerinize nişan sonrası anı olarak dağıtacağınız bu hediye;

  • Şeffaf kutuda özel süslemeli mum olarak sunulmaktadır.
  • Nişan sahibinin isimleri mum üzerine şeffaf sticker ile  yazılmaktadır.
  • Hediyeliklerin hepsi kişiye özel olarak hazırlanmaktadır.
  • 5-7 iş günü içerisinde teslim alacağınız nişan hediyelikleri 20 adet ve katları şeklinde sipariş verilmektedir.

İsminize özel olarak hazırlanan nişan hediyelikleri Muhiku ile eşsiz anılara dönüşüyor. Özel Süslemeli Mum Hediyelik minimal tasarımı ve kullanışlı yapısı ile ön plana çıkan hediyeliklerden biridir.

Mini Hediyelik Sukulent

mini-sukulent-soz-nisan-kina-hatirasi

Dikensiz kaktüs olarak bilinen sukulentler, dekoratif amaçla da değerlendirilen estetik hediyelerden biridir. Yaşam alanlarının en güzel bölgelerinde değerlendirilen sukulentler Muhiku ile özel nişan hediyelerine dönüşüyor.

Nişan esnasında misafirlere eşsiz bir hediye olarak dağıtacağınız Mini Hediyelik Sukulent;

  • Jüt süslemeli, kişiye özel olarak hazırlanmaktadır.
  • Mat kuşe kağıt üzerine yazılan isimler estetik görünümü tamamlayan detaylardan biridir.
  • 1 adet ürün 20 adet hediyelik içermektedir.
  • Ortalama teslim  süresi ise  5-7 iş günüdür.

Sukulentin uzun süre yaşayabilen ve dekoratif olarak da değerlendirilen çiçekler arasında yer aldığını hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla seçtiğiniz bu hediye sayesinde misafirlerinize uzun süre kullanabilecekleri nişan hatırası verebilirsiniz. 

Özel Kutulu Süslemeli Sabun Hediyelik

ozel-kutulu-suslemeli-sabun-hediyelik

Mini kutu içerisinde sunulan süslemeli sabun detayı en özel söz hatıralarından biri olmaya aday! Çünkü bu hediye fikri klasik fikirlerden sıyrılmanıza yardımcı olacaktır. Biliyoruz ki nişan sonrası çoğu aksesuar ve hediyelik maalesef çöpe gitmektedir.

Böyle bir durum ile karşılaşmak istemiyor ve hediyeniz ile misafirlere özel bir anı bırakmak istiyorsanız Özel Kutulu Süslemeli Sabun Hediyelik tüm beklentilerinizi karşılayacak!

Sabun, dantel ve turuncu kuru çiçek detayı nişan hediyenize eşsiz bir anıya dönüştürüyor. Misafirlerinize sunulmak üzere hazırlanan nişan hediyelikleri kişiye özel hazırlanmaktadır. Dolayısıyla belirli bir hazırlanma ve teslim süreci vardır.

Nişan Hatırası Hediyeler Muhiku’da!

soz-nisan-hediyeleri-kuru-cicek-suslemeli-oda-kokusu-muhiku-blog

Söz nişan düğün çiçekleri ya da nişan hediyelikleri hakkında yenilikçi fikirler arıyor fakat aradığınız şeyi bulamıyor musunuz? O halde doğru adrestesiniz! Mutlu hediye fikriyle yola çıkan Muhiku, tüm özel günlerinizde yanınıza yer alıyor. Dolayısıyla nişan için hediyelik nasıl seçilir ve ne hediye almalıyım diye uzun süre düşünmenize gerek kalmıyor!

Nişan hediyeleri genellikle gün sonu dağıtılan misafirlerde hoş bir anı bırakan hediyeliklerdendir.  Farklı konseptlerle tasarlanan pek çok nişan hediyelerine Muhiku ile ulaşabilirsiniz. Yalnızca hediyelik değil dilerseniz çiçek seçiminizi de Muhiku’dan yapabilirsiniz.  Taze çiçek buketleri, özel aranjmanlar özel günlerinize renk katan ince detaylar arasında yer alıyor.

Nişan anısı hediyeler arasında;

  • Krem Kuru Çiçek & Kahve Hediyelik
  • Mini Fanus İçinde Mor Renkli Kuru Çiçek
  • Gold Pleksi Süslemeli Magnet Hediyelik
  • Kranfil Çiçek Buketi
  • Kuru Çiçek Süslemeli Oda Kokusu Hediyelik
  • Fuşya Şebboy Çiçek Buketi
  • Mini Tüp Şişe İçerisinde Gül Hediyelik gibi birçok ürün yer almaktadır.

Kişiye özel hazırlanan nişan hediyeleri ile özel günlerinizi eşsiz kılmak istiyorsanız Muhiku’nun fikirlerinden ilham alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

dogayi-seven-birine-hediye
Daha Fazla

Doğayı Seven Birine Hediye Ne Alınır?

İçindekiler Gizle Doğayı Seven Birine Hediye Kutusu FikirleriKeyifli Saatler Hediye KutusuHuzurlu Anlar Hediye KutusuLavanta Bahçesi Hediye KutusuDoğa HediyeleriSukulent…