Nişan Hediyesi Ne Alınır?

nisan-hediyesi-ne-alinir

Nişan hediyesi, birbirini seven çiftlere iyi dilekler sunmak ve çiftin birlikteliklerini kutlamak için alınır. Bu nişan hediyesi kimi zaman geline kimi zaman da damada alınır.

Kültürümüzde hediyeleşme büyük bir yere sahiptir. Hediyeleşme, kültürümüzü oluşturan geleneklerden biridir. Aynı zamanda sosyal yaşamı destekleyen ve toplumu bir arada tutan eylemler arasında da yer alır. Bizler dünyaca kabul gören zamanlarda hediyeleşme eylemini gerçekleştirdiğimiz gibi kendimize has çeşitli zamanlarda ve çeşitli sebeplerle de hediyeleşiriz.

Kimi zaman bir tanıdığımız yeni bir eve taşınmışsa “ev görme” adı altında aldığımız hediye ile ilk misafirliğimizi gerçekleştiririz. Kimi zaman da yeni doğan bir bebeğe küçük bir hediye ile ilk ziyaretimizi gerçekleştiririz.

Birbirini seven insanların hayatlarını birleştirme noktasında attıkları ilk adım da kültürümüze has hediyeleşme zamanlarından bir tanesidir. Buradaki hediye öncelikle “hayırlı olsun” mesajı taşımaktadır. İkincil bir anlamı ise yeni oluşan bir birlikteliği kutlamaktadır. Nişan hediyesi bazen geline bazen damada bazen de ikisine birden verilir.

Sevdiklerinizin bu mutlu günlerinde onları bir hediye ile daha da mutlu etmek istemez misiniz? Öyleyse Muhiku’nun söz nişan düğün çiçekleri tam size göre. Birbirinden yenilikçi ve kaliteli hediye seçenekleri içerisinden sevdikleriniz için ideal seçimler yapabilirsiniz.

Kıza Nişan Hediyesi Ne Alınır?

turk-kahvesi-hediye-kutusu-micao
TÜRK KAHVESİ KUTUSU

Herhangi bir karşılık beklemeksizin sunulan her hediyenin ilettiği duygu ve anlam derinliği büyüktür. Nişan da güzel duygu ve dileklerin sunulacağı nadide zamanlardan birisidir.

Hayatlarını birleştirme noktasında atılan ilk adım olan nişan, iyi dileklerin sunulması için en uygun zamandır. Böyle zamanlarda sevdiklerimizi, dostlarımızı ve akrabalarımızı yanımızda görmek isteriz.

Yeni nişanlanan bir gelin için çeşitli hediye seçenekleri mevcuttur. Bu hediye fikirlerini şöyle sıralayabiliriz.

Türk Kahvesi Kutusu

Muhiku’nun özenle hazırladığı Türk Kahvesi Kutusu, içerisinde bulunan el yapımı toprak cezve ve ikili fincanıyla arkadaşınızın hayallerindeki ev için hoş bir ayrıntı olacaktır. Bu hediye ile onu tebrik edebilirsiniz. Ayrıca onun yeni kuracağı eve küçük bir katkı yapabilirsiniz. Nasıl mı, içindeki şık detaylarla!

Türk Kahvesi Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Selamlique Geleneksel Türk kahvesi,
  • Mi’CAO çikolata,
  • İkili toprak fincan takımı,
  • El yapımı toprak cezve,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Altın ya da takıya alternatif olarak içerisinde lezzetli kahve, çay, çikolatalar bulunan bu tarz hediye setlerini değerlendirebilirsiniz.

Soya Mum

yade-soya-mumu

Birbirinden güzel kokulara sahip soya mumlar her evin olmazsa olmazı arasında sayılır. Yeni nişanlanan kız arkadaşınız alacağınız hoş kokulu mumlar hem arkadaşınızın evine hoş bir koku katacak hem de hoş bir hava katacaktır. Mum satın alacaksanız dekoratif bir tasarıma sahip beton mumluklu soya mumları tercih edebilirsiniz.

Bitki

Betonlaşan dünyamızda yeşile duyduğumuz hasret giderek büyümektedir. Bu nedenle kendimizi bulduğumuz her fırsatta yeşilliğin kollarına atmak isteriz. Ruhumuzun ve bedenimizin yeşile olan ihtiyacını kendi kişisel alanımızı yeşillendirerek doyurmaya çalışırız.

Yeni nişanlanacak arkadaşınız için alacağınız hoş bir bitki hem onun evini yeşillendirecek hem de ruhunu dinlendirecektir. Son dönemlerde giderek popülerleşen teraryumlar nişan hediyesi olarak çok sevilmektedir.

Kolye

taki-kolye

Yeni nişanlanan kız arkadaşınız için daha çok hatıra kalabilecek bir hediye bakmak istiyorsanız hoş bir gümüş kolye alabilirsiniz. Bu kolye ona günlük hayatında ya da özel günlerinde eşlik edecek. Arkadaşınızın tarzına göre beyaz altın ya da sarı altın zincir tercih ederek dört yapraklı yonca, nazar boncuğu, çiçek, kalp gibi uçlar alabilirsiniz.

Tablo

İlk bakışta bu hediye fikri kulağa garip gelse de yeni nişanlanan kız arkadaşınız için alacağınız şık bir tablo onun hayallerindeki eve çok yakışacaktır. Bu hediye onun evinin bir köşesinde sizden hatıra kalarak her bakışında sizi hatırlamasını sağlayacaktır. Eğer Gustav Klimt’in The Kiss’i gibi sevdiğini bildiğiniz ünlü bir tablo varsa onun kanvas baskısını alabilirsiniz. Tabii baskı konusunda titiz olmanız önemli.

Erkeğe Nişan Hediyesi Ne Alınır ?

yenilenen erkege premium tebrik hediye kutusu

Yeni nişanlanan erkek arkadaşınız için alacağınız hediyeler kız arkadaşa oranla daha kişisel ürünlerle sınırlı kalabilir. Çünkü evi dekore etme konusunda erkek geçmişe nazaran sürece daha çok dahil oluyor.

Fakat yine de kadınlar bu konuda daha çok söz sahibi. Yeni nişanlanan erkek arkadaşınıza alabileceğiniz hediyeleri şu şekilde sıralayabiliriz.

Muhiku’nun özenle hazırladığı erkeğe hediye kutuları yeni nişanlanan erkek arkadaşlarınız için mükemmel bir nişan hediyesi olacaktır.

Erkeğe Tebrik Hediye Kutusu

Muhiku’nun Erkeğe Tebrik Hediye Kutusu ise seçebileceğiniz en şık ve en özel hediyelerden biri. Çünkü Muhiku bu hediyeyi tamamen erkekler için tasarladı. Bu sebeple oldukça karizmatik ve havalı bir tasarıma sahip.

Erkeğe Tebrik Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Şık siyah seramik kupa,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Pomellos’un Keep in Touch kolonyası,
  • Siyah termoderi ajanda
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Saat

Erkekler için hediye bakarken aklımıza gelen ilk seçeneklerden bir tanesi elbette saattir. Hemen hemen tüm erkekler için kullanışlı bir aksesuar.

Bu sebeple yeni nişanlanan erkek arkadaşlarınız için hoş bir nişan hediyesi olacaktır. Fakat çok fazla saat takmayan biriyse nişanda kız tarafından da saat hediyesi gelebileceğini unutmayın.

Cüzdan

babalar-gunu-cuzdan

Cüzdan hem şıklığı hem de günlük hayatımızdaki yeri ile oldukça kullanışlı bir ürün. Bu nedenle yeni nişanlanan erkek arkadaşınız için hediye bakarken cüzdanlara da göz gezdirmenizi tavsiye ederiz. Onun için tercih edeceğiniz şık bir cüzdan güzel bir nişan hediyesi olacaktır. Bolca kartlığı bulunan deri cüzdanlar erkeklerin hayatını oldukça kolaylaştıracaktır.

Kemer

Kemer erkekler için kıyafeti tamamlayan aksesuarlardan bir tanesidir. Nişanlanan erkek arkadaşınız için alacağınız kaliteli bir kemer onun günlük kombinlerinin vazgeçilmezi ya da arkadaşınızın damatlığında göze çarpan şık bir detay olacak. Bu nedenle onun için alacağınız şık bir kemer mükemmel bir nişan hediyesi olacaktır.

Nişan hediyesi özel olmalıdır. Kemer, cüzdan, saat, kolye gibi seçenekleri tercih edecekseniz bu ürünlerin iyi kalitede olmasına dikkat etmenizi öneririz. Almış olmak için aldığınız niteliksiz hediyeler büyük bir ihtimalle çiftin yeni evinde kendine yer bulamayacak, paranız boşa gitmiş olacaktır.

Söz Nişan Hediyelikleri

Sevdiğimiz insanla yeni bir hayata adım atarken sevdiklerinizi de yanımızda görmek isteriz. Evliliğin ilk adımı olan söz veya nişan merasimlerinde misafirlere iyi ki geldin demenin en güzel yollarından biri de söz nişan hediyelikleridir.

En özel gününüz için tercih edeceğiniz bu hediyelikler, sevdiklerinize sunabileceğiniz en tatlı armağanlardır. Eğer bir nişan telaşı içerisindeyseniz ve hala bir hediyelik seçemediyseniz Muhiku’nun Söz Nişan Hediyelikleri kategorisine göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir