Müzisyene Hediye Ne Alınır? Müzik Temalı Hediyeler

muzisyene-hediye-ne-alinir-muzik-temali-hediyeler

Müzisyene hediye edeceğiniz şeyler en az onun hayal dünyası kadar zengin ve yaratıcı olmalı. Bu sebeple bir müzisyene hediye seçmek istiyorsanız elinizin altındaki hediye seçeneklerini tekrar gözden geçirmelisiniz. Ya da klişeleri rafa kaldırın ve sizin için seçtiğimiz önerilere odaklanın!

Bir müzisyen için ilham her şeydir! Bazen gökyüzündeki bir bulut kümesi onlara ilham verirken bazen de bir güvercin curnatası onların hayal dünyalarındaki saklı kalmış hazineyi ortaya çıkarır.

Dolayısıyla yeryüzünü yaşanır kılan müziğin yaratıcılarına alacağınız hediye en az onlar kadar özel olmalı. İşte bu yüzden gömlek, saat, parfüm, çanta ve çiçek gibi hediyeleri bir kenara bırakın. Bu kez farklı ve yaratıcı hediye seçeneklerine göz atın!

Siz değerli okurlarımız için müzisyene armağan edebileceğiniz hediyeleri bu içeriğimizde sıraladık. Siz de bu fikirlerden ilham alarak onlar için sıra dışı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Hadi o zaman hep birlikte müzisyene hediye edilebilecek seçeneklere bir bakalım!

Müzisyene Alınacak Hediyeler

kahve-keyfi-hediye-kutusu-yeni
Kahve Keyfi Hediye Kutusu

İlhamın nereden geleceği belli olmaz. Kimi zaman bir koku içimizde tarifsiz duygulara sebep olur. Kimi zaman da daha önce tatmadığımız bir lezzet bizi başka dünyalara götürebilir.

Biz de müzisyen dostlarınıza ilham verecek birkaç hediye fikri seçtik. İşte, ilham veren en yenilikçi hediye önerileri!

Kahve Keyfi Hediye Kutusu

Kahve Keyfi Hediye Kutusu ilham verici kokular ve lezzetler ile hazırlanan efsane bir hediye kutusu.

İçerisinde yöresel kahve çekirdeklerinden elde edilen en lezzetli filtre kahvelerin ve rahatlatıcı kokuların yer aldığı bu hediye kutusu müzisyen yakınlarınızın uzun süredir peşinde oldukları ilhamı onlara verecek.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • İki paket filtre kahve,
  • Yade kahveli aromaterapi mumu,
  • Yade portakal – tarçın aromalı sabun,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Son olarak da hediye notunuz yer almaktadır.

Dilerseniz bu hediye kutusunun içerisine; French press, siyah seramik kupa ya da en çok tercih edilen hediyelikler arasından da ekleme yapabilirsiniz.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu’na ve özenle tasarlanan ilham verici hediye kutularına hediye kutusu sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Dünya Kahveleri Hediye Kutusu

3 nesil dunya kahveleri kutusu

İlham veren tatlar mı? Evet, Dünya Kahveleri Kutusu içerisinde sizleri olduğunuz dünyadan çok daha başka alemlere götürecek enfes lezzetlerin bir araya gelmesiyle oluşuyor. Farklı içim özelliklerine ve notalara sahip bu kahve çeşitlerinin büyüleyici kokusuna karşı koymak neredeyse imkansız!

Dünya Kahveleri Kutusu içerisinde;

  • Ethiopia Kochere kahvesi,
  • Guatemala Huehuetenango kahvesi,
  • Brasil Bella Giana kahvesi,
  • Colombia Huila kahvesi,
  • Afric kahvesi,
  • Hediye notunuz,
  • Ve son olarak da 12 sayfalık kahve bilgi kitapçığı yer alıyor.

Müzisyene hediye edebileceğiniz Dünya Kahveleri Kutusu’nun içerisine de dilerseniz French press, siyah seramik kupa ve en çok tercih edilen hediyelikler arasından ürünler ilave edebilirsiniz.

Dünya Kahveleri Kutusu’na ve lezzetle donatılan diğer kutulara ilginç hediyeler sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Defter ve Kalem

Daha önce de söylediğimiz gibi ilhamın nerede ve ne zaman geleceği belli olmaz. Bu sebeple defter ve kalem seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Siz de müzisyene hediye edebileceğiniz bir defter ve bir kalemle onların en güzel bestelerinin yok olup gitmesine engel olabilirsiniz.

Çeşit çeşit defterlerin ve kalemlerin yer aldığı kırtasiye/ofis sayfamız üzerinden müzisyen yakınlarınızın zevklerine uygun bir seçim yapabilirsiniz. Aynı zamanda Kendi Kutunu Yap sayfasına giderek harika bir kutu oluşturabilirsiniz.

Müzik Temalı Hediyeler

muzik-temali-hediyeler

Bir müzisyenin evine girdiğiniz zaman (size daha önce müzisyen olduğunu dile getirmemiş olsa dahi) oranın bir müzisyenin yaşam alanı olduğunu anlarsınız. Çünkü etrafınız nota defterleriyle, müzik aletleriyle, enstrümanlarla ya da müzikle ilgili biblolarla kaplıdır.

Müzik temalı hediye önerilerimizden ilham alarak müzisyen yakınlarınızın yaşam alanına zenginlik katabilirsiniz.

Müzisyen Biblo

Bir müzisyene hediye edilebilecek en güzel armağanlardan biri de müzisyen biblo. Müzisyen yakınlarınız için alacağınız müzisyen biblo onların yaşam alanına renk katacak.

Belki en sevdikleri kitapları belki kahve makinesinin yanı belki de ünitenin en çok güneş alan köşesinde yer alacak müzisyen biblosu onların ruhuna ve yaşam alanına hitap edecek.

Plak

Plak sevmeyen müzisyen mi, hiç sanmıyoruz. Dolayısıyla bir müzisyene hediye edebileceğiniz en özel hediyelerden biri de en sevdikleri sanatçıya ait bir plak.

Onlar için seçeceğiniz plağı özenle paketleyerek ve içerisine küçük bir hediye notu ekleyerek armağan edebilirsiniz. Böylelikle onlara en anlamlı hediyeyi verebilirsiniz.

Özel Tasarım Kolye

Müzisyen yakınlarınıza armağan edebileceğiniz en özel hediyelerden biri de özel tasarım kolye. Bu kolye onların çaldıkları müzik aletinin şekli olabilir; onlara ilham veren parçanın Spotify kodunun bir kolyeye işlenmiş hali olabilir; bir nota olabilir ya da onlara ilham veren kişisel bir nesne de olabilir.

Burada önemli olan onlara iyi hissetirecek ve ilham verecek şeyi bulmak. Eminiz ki bunları okurken ona en iyi hissettiren ve ilham veren şeyi buldunuz. O halde durmayın, hemen hediyenizi hazırlamaya koyulun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

ahsaba-resim-transferi-nasil-yapilir
Daha Fazla

Ahşaba Resim Transferi Nasıl Yapılır?

İçindekiler Gizle Ahşaba Resim Transferi İçin Gerekli MalzemelerAhşaba Resim Transferi Yapım AşamalarıMalzemelerin HazırlanmasıResmin TransferiAhşap Boyama Deneyimini Bugün Keşfedin!…