Müşteri Deneyimini İyileştirecek Kurumsal Hediyeler

musteri-deneyimini-iyilestirmek

Sadık Müşteriler Edinerek Şirketinizi Büyütün!

Artan rekabette müşterilerinizi mutlu ederek sektörde farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Yapılan bir araştırma, tüketicilerin %55’inin iyi bir tecrübe yaşayacaklarından emin oldukları yerlere daha fazla para harcamaya hazır olduğunu gösteriyor.

  • Hoş Geldin Hediyeleri
  • Özel Günler ve Etkinlik Hediyeleri
  • Sadakat Hediyeleri

Müşterilerinize Özel Hediyeler

Pazarlama dünyasında başarıya ulaşmanın yolu müşterilerinize kendini özel hissettirmekten geçer. Yenilikçi hediyeler sayesinde müşteriniz ve markanız arasındaki bağı sağlamlaştırabilirsiniz.

Hoşgeldin Hediyelerihoş geldin hediyeleri

Şirketinizle olumlu bir tecrübe yaşayan kullanıcıların %72’si, bu güzel tecrübeyi çevresindeki 6 ya da daha fazla kişiyle paylaşır ve bu da markanızın bilinirliğini arttırır.

Müşterilerinizle aranızdaki ilişkinin ilk andan itibaren güçlü olması için hoş geldin hediyelerinden faydalanabilirsiniz.

İyi Bir İlk İzlenim Yaratın

 

Özel Günler İçin Hediyeler

ozel-gun-hediyeleri

Beklenmedik sürprizler insanlar üzerinde çok daha büyük bir mutluluk yaratır. Müşteriniz için önemli olduğunu düşündüğünüz günlerde yapacağınız jestler, şirketinizle arasındaki duygusal bağın kuvvetlenmesini ve markanızdan vazgeçmemesini sağlayacaktır.

Artan rekabet ortamında isminizin kulaktan kulağa yayılması için atacağınız adımlar, şirketinizin geleceğinde büyük rol oynayacaktır.

Küçük Sürprizlerle Bağlılığı Arttırın

 

 

Performans Hediyeleri

Rekabetin giderek arttığı iş dünyasında kalıcı müşteriler elde etmek oldukça önemli. Bain & Co.’ya göre, müşteri sadakatindeki %5’lik artış, kârlılığı %25 ile %95 arasında arttırabiliyor. Sadakat oranındaki düşüşler ise kurumun finansal açıdan zorlu bir döneme girmesine sebep olabiliyor.

Sizin için stratejik öneme sahip müşterilerinizin şirkete bağlılığını arttırmak için yenilikçi hediyelerden faydalanabilirsiniz.

Önemli Müşterilerinizi Kaybetmeyin

Müşteri deneyiminde size nasıl faydalar sunuyoruz?

Müşterilerinizi Mutlu Ederek Sadakati Arttırın

Şirketle arasında duygusal bağ kuran müşteriler, işinize %306 daha fazla kazanç getirir. Siz de ilk andan itibaren müşterilerinizi etkileyerek mutlu olmalarını ve çevrelerindeki insanlara sizi önermelerini sağlayabilirsiniz.

Müşterilerinize Özel Hissettirin

 

Vakit ve Nakit Tasarrufu

tasarruf-edinGeleneksel hediye süreci fikir bulmak, ürün belirlemek, fiyat teklifi almak, numune testi yapmak gibi birçok can sıkıcı aşama içeriyor.

İşlerinizle ilgilenirken Muhiku’daki yenilikçi hediye fikirleriyle hem zaman hem de nakit tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Bugün Tasarruf Edin

 

Rakiplerinizden Bir Adım Önde Olun

rakiplerinizden-one-gecinArtan rekabet ortamında müşterileri çekebilmek için markanızın itibarlı olması çok önemli. İnsanların %95’i şirketlerle yaşadığı kötü tecrübeleri başkalarına anlatıyor ve bu da markanın gördüğü saygıyı azaltıyor.

Yaratıcı hediyeler sayesinde sektörde birçok markayı gerinizde bırakabilirsiniz.

Artan Rekabeti Lehinize Çevirin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

muhiku ve yenilikci hediyeler hakkinda
Daha Fazla

Muhiku Hakkında

İçindekiler Gizle ,Hediyeleşmenin Yenilikçi Hali Muhiku Nedir?Muhiku’nun KuruluşuMuhiku Hediye Kutularına Yakından Bakalım!Kadına HediyeErkeğe HediyeKurumsal Hediyeler , Hediyeleşmenin Yenilikçi…
sik-ofis-aksesuarlari
Daha Fazla

En Şık Hediyelik Ofis Aksesuarları

İçindekiler Gizle Masa Üstünü Güzelleştirecek Ofis Hediyesi ÖnerileriHediye KutusuMasa İsimliğiMumYerküreBüyüteçOda KokusuAtıştırmalık SetiSaksı BitkileriPlanlayıcıÇay-Kahve SetiOrganizer Modern hayatta çoğumuz vaktimizin…