Muhiku Hakkında

muhiku ve yenilikci hediyeler hakkinda

,

Hediyeleşmenin Yenilikçi Hali Muhiku Nedir?

Modern dünyanın getirdiği strese ve monotonluğa karşı “Mutlu Hissettiren Kutu” kelimelerinin ilk harflerinden ismini alan Muhiku; deneyim odaklı hediye kutularıyla ismini tüm Türkiye’ye duyurmayı başardı.

Muhiku’da neler var?

Muhiku’nun Kuruluşu

 

kahve-ve-kitap

 

Aylık abonelik sistemiyle gönderilen sürpriz kutular, zamanla insanların birbirine özel günlerinde armağan ettiği hediye kutularına dönüşmeye başladı. Bu noktadan sonra da kurucular Türkiye’de hediyeleşme alanındaki eksikliği fark etmiş oldu.

Böylelikle, insanların birbirine sıradan ve klişe hediyelikler yerine zamanı daha verimli hale getiren, uzun ömürlü hediyeler vermek istediği ortaya çıktı. Bu durumu fark eden ekip çalışmalarına farklı konseptlerde hediye kutusu tasarlayarak devam etmeye başladı.

 

muhiku-hediye-kutusu-siyah-beyaz

 

Müşteri memnuniyetini kârlılığın önüne koyarak her geçen gün adını daha geniş kitlelere duyurmayı başaran Muhiku; kullanıcılarının istekleri doğrultusunda kendisini sürekli güncelleyen, dinamik bir şirket.

Bireysel mutluluğu baz alarak çıktığı bu yolda ilk önce aylık sürpriz kutular tasarladı. Sonrasında ekip, insanların birbirini mutlu etmesine vesile olacak hediye kutuları hazırlayarak yoluna devam etti. 2 sene içerisinde 100.000’den fazla kişinin hayatına dokunan Muhiku, kendini sürekli olarak güncellemeye devam ediyor.

 

Muhiku Hediye Kutularına Yakından Bakalım!

Muhiku’nun internet sitesinde şu anda 100’den fazla hazır hediye kutusu var. Bu özel kutuları; kadına, erkeğe, anneye, babaya, sevgiliye, yeni evli çifte, kısacası herkese hediye olarak sunabilirsiniz. Ayrıca birbirinden farklı içeriklere sahip kutuları bütçeye ve isteğe bağlı olarak zenginleştirebilirsiniz. Örneğin çok sevilen uygun fiyatlı Dünya Kahveleri Kutusu. Bu özel kutu, 5 ülkenin kahvelerinin bir arada bulunduğu son derece modern bir tadım seti. 3. nesil kahvelere ilgi duyan kişiler için içerisine herhangi bir ekleme yapılmadan alınabileceği gibi kahve kültürü olmayan kişiler için içerisine french press ve kupa eklenerek de tercih edilebilir. 

Muhiku, dünyadan farklı lezzetleri tanıtmak ve özel günlere tat katmak konusunda oldukça iddialı. Ayrıca tüm kutularında deneyim kitlerine, çaylara ve kahvelere özel bilgi kartları bulunuyor. Yani hediye kutusu aldığınız kişi kutusundan çıkan ürünler hakkında nasıl hazırlanacağı öğreniyor. Tabi birde içeriğinin ne olduğu hakkında detaylı bilgi alabiliyor. Böylece çay/kahve kültürüne dair güzel ipuçları yakalayabiliyor.

Muhiku’nun sitede yaptığı son geliştirmeyle birlikte artık herkes kendi hediye kutusunu sıfırdan tasarlayabiliyor. Çikolata, kahve, çay, dekorasyon, aksesuar, deneyim, kitap, güzellik&bakım, kalem, defter gibi ürün kategorilerinden seçimler yapılarak harika kutular oluşturulabiliyor.

kadina-guzellik-ve-bakım-hediye-seti

Kadına Hediye

Muhiku ekibi, kadınlara hediye edebileceğiniz çok güzel kutular tasarlıyor. Genel olarak hediye kutularında; kadınların kendine ayırdığı zamanı güzelleştirecek, kişisel bakım rutinlerine dahil olacak ve favorileri haline gelecek ürünler bir araya getiriliyor. Ayrıca kadınlara hitap eden hediye kutuları; çay, çikolata, dekorasyon ve güzellik kategorilerinden oluşuyor.

Şirket aynı zamanda tüm özel günler için kadınların zarif dünyasına hitap edecek koleksiyonlar da hazırlıyor. Yasemin kokulu mum, bakım kremi, duş jeli, ahşap tarak gibi ürünlerle kadınların ilgi alanların hitap ediyor. Böylece anneye, kız kardeşe, sevgiliye son derece kaliteli ve kullanışlı alternatifler sunuyor.

erkege-hediye-kutusu

Erkeğe Hediye

Erkeğe hediye almak çoğu zaman zordur. Genellikle akla ilk gelen kravat, gömlek, saat gibi seçenekler tercih ediliyor. Fakat kullanım ömrü uzun olmayan ve genellikle verilen paraya değmeyen bu ürünler içimize sinmez. Ayrıca karşı tarafı da tam anlamıyla mutlu etmez.

Muhiku’nun doğum günü, Sevgililer Günü, Babalar Günü gibi özel günlerde armağan edilebileceğiniz erkeğe hediye kutusu seçeneklerinde maskülen tasarıma sahip kullanışlı ve uzun ömürlü ürünler bir araya getiriliyor. Ayrıca özenle hazırlanan bu kutular,  her bütçeye hitap edecek şekilde satışa sunuluyor.

 

yeni-calisanlar-icin-hediye

Kurumsal Hediyeler

Muhiku’nun birçok şirkete vakit ve nakit kazandırdığı diğer bir hizmet ise kurumsal hediyeler. Muhiku, şu ana kadar 3500’den fazla şirketi mutlu etti. Ayrıca kurumların hedeflerine ulaşmasını sağlayan, müşteri ilişkilerini geliştiren ve çalışanların şirkete bağlılığını arttıran projeler tasarlıyor. 

Ekibe yeni katılan birinin adaptasyon sürecini hızlandıran hoş geldin kitleri, özel günlerde çalışanlara kendilerini değerli hissettirecek hediye setleri ve önemli müşterilerin şirketle olan bağını güçlendirecek VIP hediyelerle bir kurumun hediyeleşme sürecini en hızlı ve en uygun fiyatlarla çözerek şirketlere fayda sağlıyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir