Moral Hediyesi Olarak Ne Alınır? Moral Veren Hediyeler

moral-hediyesi

Moral hediyesi ile sevdiklerimizin zor zamanlarında yanlarında olabilir ve onlara destek olduğumuzu gösterebiliriz. Vereceğimiz küçücük bir hediye sevdiklerimize tarifsiz bir mutluluk yaşatabilir.

Sizin için seçtiğimiz moral hediyelerinden ilham alarak sevdiklerinize güzel günlerin çok da uzakta olmadığını hissettirebilirsiniz.

Hayat denilen iki kapılı yol, inişlerle ve çıkışlarla dolu. Kimi zaman yaşadığımız sayısız güzellik bize ne kadar şanslı olduğumuzu hissettirebilir. Fakat kimi zaman da yaşadığımız küçük bir tatsızlık mutluluğumuza gölge düşürür ve bizi dibe çekebilir.

Mutluluğumuzda da mutsuzluğumuzda da sevdiklerimizi yanımızda görmek isteriz. Çünkü mutluluk sevdiklerimizle çoğalır; dert ve sıkıntı ise sevdiklerimizle paylaştığımız oranda azalır. Onlarla yaptığımız sevgi dolu bir kucaklama dahi içimizdeki tüm sıkıntıyı alıp götürür.

İşte bu sebeple sevdiklerimizin sevinçlerinde olduğu kadar üzüntülerinde de yanlarında olmalıyız. Belki güzel bir sözle belki de tatlı bir hediye ile onlara desteğimizi hissettiremeliyiz.

Arkadaşa Moral Hediyesi

yasemin ruzgari hediye kutusu
YASEMİN RÜZGARI HEDİYE KUTUSU

Çaresiz ve üzüntülü hissettiğimiz zamanlarda bir dost eline ihtiyaç duyarız. Çünkü gerçek arkadaşlar yalnızca mutluluklarını değil mutsuzluklarını da paylaşırlar.

Samimi bir teselli, sıcacık bir gülümseme ve sevgi dolu bir bakış yüreğimizde yer eden o kederi alır götürür.

Siz de sevdiklerinize moral vermek için küçük bir sürpriz yapmayı düşünüyorsanız Muhiku’nun arkadaşa hediye koleksiyonunu incelemenizi tavsiye ederiz. Rengarenk detaylarla süslenen dopdolu hediye kutuları kısa sürede arkadaşınızın neşesini yerine getirecek.

Kız Arkadaşa Moral Hediyesi

Muhiku’nun Yasemin Rüzgarı Hediye Kutusu bir kadına armağan edebileceğiniz en özel ve en güzel hediyelerden biri. Oldukça havalı detaylara sahip bu hediye kutusu arkadaşınızın moralini yerine getirmenize yardımcı olacak.

Yasemin Esintisi Hediye Kutusu’nun içeriğinde;

  • Yade yaseminli soya mum,
  • Paşabahçe yasemin kolonya,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Artemis kuru çiçek,
  • Yade kibrit,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

İçeriğindeki soya mumunun ve tütsünün kokusuyla arkadaşınız ruhen de bedenen de rahatlayacak. Böylece üzerine çöken kasveti ve umutsuzluğu söküp atacak. Ayrıca hediye kutusu içeriğinde yer alan diğer hoş detaylarla da arkadaşınızı büyüleyecek.

Yasemin Esintisi Hediye Kutusu’nun detaylıca incelemek ve diğer hediye kutularını keşfetmek için kız arkadaşa hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Erkeğe Moral Hediyesi

kahve arasi hediye kutusu
KAHVE ARASI HEDİYE KUTUSU

Muhiku’nun şık detayları bir araya getirdiği Kahve Arası Hediye Kutusu erkek arkadaşlarınıza moral verebileceğiniz harika bir hediye. İçindeki aromatik lezzetler onların keyiflerini yerine getirirken şık kupa ve French press de kahve keyfine keyif katacak.

Kahve Arası Hediye Kutusu‘nun içinde;

  • Farklı yörelere ait iki adet filtre kahve,
  • Seramik kupa,
  • Yade kahve kokulu soya mumu,
  • French press,
  • Yade kibrit,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Eğer erkeğe özel hediyeler bakıyorsanız erkeğe hediye sayfamızdaki şık ve karizmatik hediyeleri inceleyebilirsiniz.

Sevgiliye Moral Hediyesi

sevgini-paylas-hediye-kutusu-melodi
SEVGİNİ PAYLAŞ HEDİYE KUTUSU

Muhiku’nun sevgililere özel tasarladığı Sevgini Paylaş Hediye Kutusu ile sevgilinize zor zamanlarında desteğinizi ve sevginizi gösterebilirsiniz. İçindeki romantik detaylar sevginizi somutlaştırmanızı sağlayacak. Ayrıca lezzetli detaylar da ağzınızı tatlandıracak ve tüm sıkıntıları unutturacak.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu‘nun içinde;

  • İki farklı yöreye ait iki adet filtre kahve çeşidi,
  • İkili siyah seramik kupa,
  • İkili Melodi kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Kırmızı kalpli mum,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusunu ve sevgiliye özel hazırlanan diğer hediye seçeneklerini incelemek için sevgiliye hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Hastaya Moral Hediyesi

hastaya-moral-hediyesi

İçinde bulunduğumuz dönem bize hayattaki en önemli şeyin sağlık olduğunu açıkça gösterdi. Para pul kazanılabilir, elbet yürek tekrar birini sevebilir, küslükler son bulabilir ama sağlık öyle değil. Hayattaki en büyük zenginlik sağlıklı bir bedene ve ruha sahip olmaktır. Geri kalan her şey zamanla hallolur.

Hastalığın ise en büyük ilacının moral olduğunu biliyoruz. Uzmanlar özellikle çağın en illet hastalıklarından biri olan kanserin en büyük ilacının moral olduğu söylüyorlar. Dolayısıyla kanser hastasına moral hediyesi vermek bu zorlu süreçte onun yanında olduğunuzu gösterecektir. Ayrıca biraz olsun neşelenmesini ve umudunu yitirmemesini sağlayacaktır.

Bu sebeple sevdiklerimize moral vermek adına küçük aktiviteler planlayabiliriz. Sık sık onları ziyaret edebilir, kısa sürede ayağa iyileşeceklerini dile getirebiliriz. Bunları yaparken de onlara mutluluk verecek küçük bir hediye armağan edebiliriz.

Kendi Hediye Kutunu Yap

kendi-kutunu-yap-hediye-kutusu

Hasta birine moral hediyesi seçerken son derece dikkati olmak lazım. Çünkü farkında olmadan kullanmasının sakıncalı olduğu bir ürünü ona hediye olarak verebilirsiniz. Bu sebeple hastalığı süresince dikkat etmesi gereken şeyleri araştırmalısınız. Hatta imkanınız varsa bu konuda doktoruna danışabilirsiniz.

Doktorundan ya da bir uzmandan hastalığın detaylarını ve uzak durulması gereken şeyleri öğrendikten sonra onun için kendi moral hediyenizi tasarlayabilirsiniz. Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap kategorisindeki yüzlerce ürün arasından onun için en uygun hediyelikleri seçebilirsiniz.

Önceliğinizi natürel parçalardan yana kullanabilirsiniz. Özellikle Gaia’s Store’un Hindistan cevizi kabuğundan yapılan kasesi ve bambu pipet güzel bir seçim olacaktır. Bu doğal parçalar sayesinde yiyeceklerini ve içeceklerini herhangi bir kimyasal ile temasa geçmeden tüketebilirler.

Bu ürünlerin yanına özel baskılı bir kupa, keyifle okunacak bir kitap ya da zihinlerini dağıtmalarını sağlayacak bir deneyim kiti ekleyebilirsiniz. Deneyim kitleri içinden ahşap boyama ya da taş boyama kitini seçebilirsiniz. Boyama yapmak onları hem rahatlatacak hem de biraz olsun neşelerini yerine getirecektir.

Hediyenin içine bir de hediye notu ilave etmenizi tavsiye ederiz. Çünkü not hediyenize değer katacaktır. Hediye notunda geçmiş olsun dileklerinize ve yanında olduğunuzu hissettirecek sözlere yer verebilirsiniz.

Geçmiş Olsun Mesajı Nasıl Yazılır?” başlıklı blog yazımız hediye notu yazarken zorlandığınız yerlerde size yardımcı olabilir. Ayrıca yer verdiğimiz mesaj fikirlerinden ilham alarak hediye notunuzda düzenlemeler yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir