Mini Yılbaşı Hediyeleri – Yeni Yıla Özel 5 Mini Hediye

mini-yilbasi-hediyeleri-yeni-yila-ozel-5-mini-hediye

Yeni yıla geri saydığımız bu günlerde sevdiklerine güzel ve uygun fiyatlı bir armağan vererek yeni yıl heyecanlarına ortak olmak isteyen okurlarımız için mini yılbaşı hediyeleri önerilerinde bulunduk.

Hediye vermek; sevdiğimiz kişileri önemsediğimizi ve onları tanıdığımızı göstermenin yollarından biri. Siz de 2023 sona ererken sevdiklerinizi özel hissettirmek için onları hatırladığınızı belli eden küçük hediyeler verebilirsiniz.

Elbette bazen bu hediye alışverişlerinin bütçeleri zorladığının farkındayız. Fakat unutmamalıyız ki önemli olan gerçekten de düşünmek. Sevdiklerinizin zevklerini gözeterek aldığınız küçük bir hediyeyle beraber yanına iliştirdiğiniz not; pahalı ama üzerine düşünülmemiş bir hediyeden çok daha etkili olacaktır.

🎄 Yılbaşı mesajları konusunda ilhama ihtiyacınız varsa yazımıza göz atabilirsiniz!

Manevi değeri yüksek ama maddi olarak sizi zorlamayacak hediye seçimini uygun fiyatlı ürünler arasından yapmak mümkün. Siz de vereceğimiz tavsiyeler sayesinde bu yılbaşında daha minimal ama tasarım yılbaşı hediyeleri tercih edebilirsiniz.

Hediye almak istediğiniz birden fazla yakınınız varsa ya da bütçeniz kısıtlıysa yazıda bahsedeceğimiz mini yılbaşı hediyeleri tam size göre. Bu yazıyı okuduktan sonra hem sevdikleriniz hem de cebiniz çok mutlu olacak. Hadi birlikte noel hediyesi ne alınır incelemeye başlayalım!

Mini Yılbaşı Hediyeleri Nelerdir?

mini-kozalakli-yilbasi-cikolata-2024

Mini yılbaşı hediyeleri birçok işlevsel yılbaşı temalı hediyenin bir kutuda buluşmasıyla oluşuyor. Baston şeker desenli çoraptan tutun, masaları süsleyecek küçük çam ağaçlarına, yılbaşı ruhuna özel tasarlanmış mumlardan yeni yıl kupalarına kadar her şeyi bulmak mümkün.

Farklı seçenekler arasından dilediğinizi seçebilir; arkadaşınıza, ailenize, eşinize veya sevgilinize gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz.

Mini yılbaşı hediyeleri kutu konseptiyle birden fazla hayata dokunan hediye verilmesini sağlıyor. Bu sayede hediye vereceğiniz kişinin yüzündeki gülümsemeyi katlayabilirsiniz.

Mini yılbaşı hediyeleri kullanışlı ürünlerden oluştuğu için hediyeniz birçok keyifli ana da eşlik edecektir. Üstelik bu hediyeler uygun fiyat aralığı ile oldukça bütçe dostu. Ayrıca 349 TL ve üzeri alışverişlerde gönderim ücreti alınmadığı için siparişinize ekstra gönderim ücreti yansımıyor.

Mutlu Yarınlar Hediye Kutusu

mutlu-yarinlar-hediye-kutusu-2024

Mini yılbaşı hediyeleri arasında ilk önereceğimiz Mutlu Yarınlar Hediye Kutusu olacak.

Bu kutuyu hediye edeceğiniz kadının içindeki ürünlere bayılacağından hiç şüphe yok. Annenize, kız kardeşinize, sevgilinize ve kadın arkadaşınıza hiç düşünmeden hediye edebilirsiniz.

Makul fiyatına rağmen yeni yıl ruhunun hakim olduğu bu kutu hediyeyi alacak kişi tarafından uzun süre unutulmayacaktır.

Bu kutunun içerisinde;

  • Geleneksel Mithra Türk kahvesi,
  • Patiswiss x Muhiku çikolata,
  • Yeni yıl temalı fincan takımı,
  • Yeni yıl motto kartı,
  • Ve son olarak hediye notunuz yer alıyor.

Aynı zamanda bu kutunun içerisine başka ürünler de ekleyebilirsiniz. Örneğin bir paket daha çikolata bu kutuya lezzet katacaktır! Kadına yılbaşı hediyesi olarak sunacağınız bu özel kutuyla sevdiklerinizin yeni yıla güzel bir başlangıç yapmasını sağlayabilirsiniz.

Yeni Yıl Molası Hediye Kutusu

yeni-yil-molasi-hediye-kutusu-2024

Yeni Yıl Molası Hediye Kutusu, tıpkı ismi gibi birçok güzel sürprizle dolu. 3 parça üründen oluşan bu kutu kırmızı ve siyah tonlarını seven arkadaşınız veya sevgiliniz için ideal bir hediye olacaktır.

Bütçenizi sarsmadan güzel ama işlevsel bir hediye arıyorsanız incelemekte fayda var.

Sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri arasında yer alan Yeni Yıl Molası Hediye Kutusu içerisinde;

  • Kırmızı yeni yıl özel tasarım kupa,
  • Yade yılbaşı özel yıldız çiçeği & çam el yapımı sabun,
  • Yılbaşı çam ağacı,
  • Ayrıca yeni yıl motto kartı yer alıyor.

Dilerseniz kutunun içerisine farklı ürünler de ilave edebilirsiniz.

Şık Yılbaşı Hediye Kutusu

sk-yilbasi-hediye-kutusu-2024

Şık Yılbaşı Hediye Kutusu hem kadına hem de erkeğe alınabilecek mini yılbaşı hediyeleri arasında. Önemli olan tek şey bu hediyeyi aldığınız kişinin kahve seviyor olması! Bu hediyedeki yılbaşı desenli ürünler sayesinde sevdiklerinizin kahve keyfini yeni yıl heyecanıyla besleyebilirsiniz.

Şık Yılbaşı Hediye Kutusu içerisinde yer alan ürünler;

  • New Year Blend kahve,
  • Kırmızı yeni yıl özel tasarım kupa,
  • Kırmızı çam ağacı temalı bardak altlığı,
  • Yade kırmızı portakal & tarçın aromaterapi mum,
  • Yeni yıl motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Bu kutunun içerisine bir de French press ekleyebilirsiniz. Böylelikle kahveyi kolaylıkla demleyebilirler.

Yılbaşı Mutluluk Hediye Kutusu

yilbasi-mutluluk-hediye-kutusu-2024

En çok tercih edilen yılbaşı hediyelerinden olan Yılbaşı Mutluluk Kutusu fiyatına göre yüksek performansa sahip.

Bu kutuyu çaya bayılan herkes çok sevecektir. Ekleyeceğiniz küçük notla birlikte yılbaşı hediye kutusunu iyice kişiselleştirebilir böylece hediyenizin manevi yönünü arttırabilirsiniz.

Kutunun içerisinde;

  • Jasmine Green çayı,
  • Yade kolonya,
  • Moonwalk Sock renkli çam ağacı desenli çorap,
  • Yeni yıl motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Yılbaşı hediye fikirleri içerisinde yer alan bu özel kutuyu tüm sevdikleriniz için tereddütsüz değerlendirebilirsiniz.

Kendi Yılbaşı Kutunu Hazırla!

Her ne kadar yazımızda birçok uygun fiyatlı yılbaşı hediyesini tanıtsak da sevdiklerinizi en iyi tanıyan kişi sizden başkası olamaz. Hayal ettiğiniz hediyeyi verebilmenin hazzı ise elbette daha fazla.

Muhiku’da olabilecek en kişiselleştirilmiş ve özel hediyeyi  Kendi Kutunu Yap sayfasından tasarlayabilirsiniz. Yılbaşı konsepti ile hazırlanmış ve özenle seçilmiş geniş ürün yelpazesinden istediğiniz ürünlerle hem bütçenize hem de farklı zevklere göre tercih yapabilirsiniz.

Yılbaşı temalı bez çantalar, mini çam ağaçları, ajandalar, kupalar; dünyanın çeşitli yerlerinden gelen özel çay ve kahveler; lezzetli çikolatalar ve şekerlemeler seçeneklerin yalnızca bir kısmı. Ayrıca Muhiku’nun Kadına Yılbaşı Hediyesi konseptinde de sevdikleriniz için değerlendirebileceğiniz harika seçenekler var.

Sevdiklerinizin hayatına keyif katacak bir hediye için Muhiku’yu ziyaret etmeyi unutmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir