Mimarlık Ofisleri İçin Kurumsal Hediye Seçenekleri

mimarlik-ofisleri-icin-kurumsal-hediyeler

Müşterilerinizi Etkileyerek Başarılı Projelere İmza Atın!

Mimarlık sektöründe hayallerinizin gerçek olabilmesi için size ekonomik anlamda destek olacak iyi bir müşteri bulabilmeniz gerekiyor. Yenilikçi hediyelerle hem vizyonunuzu göstermenize hem de aranızda sıcak bir bağ kurulmasına yardımcı oluyoruz.

Sektörde İsminizi Nasıl Kalıcı Hâle Getirebilirsiniz?

Müşterilerinize Özel, Yenilikçi Hediyeler

 

Müşterileriniz ve İş Ortaklarınız İçin Hediyeler

Mimarlık alanında çalışırken müşterileriniz ve iş ortaklarınızla ilişkilerinizin iyi olması, birbirinizi daha iyi anlamanızı sağlayarak projelerin hayata geçirilme sürecini rahatlatacaktır.

Şirketinizle olumlu bir tecrübe yaşayan müşterilerin %72’si, bu güzel tecrübeyi çevresindeki 6 ya da daha fazla kişiyle paylaşarak potansiyel iş ortakları bulmanıza zemin hazırlar.

Butik Hediyelerle İlişkilerinizi Sağlamlaştırın

 

 

Özel Gün ve Etkinlikler İçin Hediyeler

Mimarlık sektöründe, projede beraber çalıştığınız ekip arkadaşlarınızı ve iş ortaklarınızı mutlu etmek hem sizin hem de onların yaptığı işten aldığı keyfi arttıracaktır.
Beraber çalışmaktan hoşnut olduğunuzu göstermek için onlara özel günlerinde ya da çeşitli etkinliklerde hediyeler verebilirsiniz.

Küçük Sürprizlerle Bağlılığı Arttırın

 

vip-hediyeler

Sadakat Hediyeleri (VIP Hediyeler)

Birlikte çalışmaya devam etmek istediğiniz önemli müşterilerinize yapacağınız jestlerle aidiyet ve sadakat duygularını besleyebilirsiniz. Bu sayede stratejik müşterilerileriniz sizden vazgeçmek istemeyecek ve yeni projelerde de sizinle çalışmayı düşüneceklerdir.

Önemli Müşterilerinizi Koruyun

 

Size ne faydalar sunuyoruz?

Sektörde Fark Yaratarak Kaliteli Müşteriler Edinin

Mimarlık alanında başarılı işler yapabilmek için yetenekli olmanın yanında sermayenizi oluşturacak müşterilerinizle aranızın da iyi olması gerekiyor.

Onlara vereceğiniz hediyelerle daha sıcak ilişkiler geliştirerek hem projenizi benimsemelerini hem de size referans olmalarını sağlayabilirsiniz.

Müşteri Sadakatini Arttırın

 

Ekibinizin Motivasyonuyla Rakiplerinizden Öne Çıkın

Artan rekabet ortamında başarılı işlere imza atabilmek için sizinle çalışan insanların da yaptığı işten keyif alması oldukça önemli. Maalesef, insanların %95’i şirketlerle yaşadığı kötü tecrübeleri başkalarına anlatıyor ve bu da markanın ya da kişinin gördüğü saygıyı azaltıyor.

İş ortaklarınızın ve ekip arkadaşlarınızın keyifli olmasını sağlayarak yaratıcılıklarını ve performanslarını en üst düzeyde ortaya koymalarını sağlayabilirsiniz.

Rekabetten Sıyrılmak İçin İlk Adımı Atın

 

 

yogun-gundem

Enerjinizi Projelerinize Saklayın

Geleneksel hediye süreci fikir bulmak, ürün belirlemek, fiyat teklifi almak, kalite kontrol yapmak, sunuma hazırlamak gibi yorucu aşamalar içeriyor.

Siz projelerinize yoğunlaşırken yenilikçi hediyelerimizle ekip arkadaşlarınızı ve müşterilerinizi mutlu ediyoruz.

Bugün Tasarruf Edin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

muhiku ve yenilikci hediyeler hakkinda
Daha Fazla

Muhiku Hakkında

İçindekiler Gizle ,Hediyeleşmenin Yenilikçi Hali Muhiku Nedir?Muhiku’nun KuruluşuMuhiku Hediye Kutularına Yakından Bakalım!Kadına HediyeErkeğe HediyeKurumsal Hediyeler , Hediyeleşmenin Yenilikçi…