Marvel Seven Birine Ne Alınır?

marvel-seven-birine-ne-alinir

Marvel seven birine ne alınır diye kara kara düşünmeyi bırakıp harekete geçebilirsiniz. Çünkü Marvel tutkunlarını fazlasıyla heyecanlandıracak hediye önerilerine bu içeriğimizde yer verdik. Dilerseniz sözü çok da uzatmadan Marvel seven birine ne alınır bir bakalım!

Marvel seven birine alınacak hediye önerilerine geçmeden önce Marvel’ın fantastik dünyasına daha yakından baksak iyi olur. Böylece Marvel hayranı dostlarınızın hoşuna gidecek hediyeyi kolaylıkla seçebilirsiniz.

Marvel Comics, Amerika merkezli çizgi roman yayımcısı bir şirket. Çizgi roman dünyasına farklı güçlerde ve özelliklerde sıra dışı karakterler kazandıran Marvel Comics, bugün dünyanın önde gelen şirketlerinden biri.

Türkiye’de de sayısız hayran kitlesine sahip olan Marvel’ın karakterlerine ve çizgi roman serilerine neredeyse pek çoğumuz hakimiz. Örümcek Adam’dan Fantastik Dörtlü’ye, Demir Adam’dan Hulk’a kadar pek çok çizgi roman çıkartan Marvel iyilerin daima kazandığı, kötülerin ise her seferinde hüsrana uğradığı bir ütopya yaratmıştır.

Marvel Comics’in çizgi romanları yalnızca çizgi roman olarak da kalmamıştır. Çizgi film kuşaklarında büyük küçük herkesi ekran başına kilitlemiş; sinema dünyası içerisinde de kendine büyük bir yer edinmiştir.

Hem dünyada hem de Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine ulaşan Marvel başarısını belki de sınırsız hayal dünyasına borçludur. Daha iyisi olamaz dediğimiz zaman, her defasında olağanüstü bir karakter ve hikaye yaratan Marvel Comics gelecek kuşak üzerinde de etkisini devam ettirecek gibi.

O halde Marvel Comics’i birazcık daha yakından tanıdığımıza göre Marvel fanı yakınlarınıza armağan edebileceğiniz hediye önerilerimize geçelim.

Marvel Hediyelik Eşya Önerileri

cizgi-roman

“Marvel birine ne alınır?” sorusunu yanıtlamadan önce kafanızda bir konuyu netleştirmenizi istiyoruz. Hepimizin bildiği üzere Marvel dünyasında pek çok sayıda ve özellikte karakter bulunuyor. Peki, sizin arkadaşınız, sevgiliniz, kardeşiniz ya da eşiniz Marvel’ın hangi serisini ya da karakterini beğeniyor? İşte, Marvel hayranı dostunuz, eşiniz ya da kardeşiniz için hediye seçmeden önce bu konuyu netleştirmelisiniz. Böylelikle Marvel hayranı yakınınız için en doğru hediyeyi seçebilirsiniz.

Çizgi Roman

Marvel karakterlerinin yenilmez dünyasını ve maceralarını anlatan çizgi romanlar gerçek bir Marvel hayranının en hassas noktalarından biridir. Tutkulu bir Marvel hayranı, Marvel’ın tüm karakterlerinin maceralarını yakından takip ederken hayranı olduğu karakterin maceralarına karşı ayrı bir ilgi duyar. O karakterin macerasının anlatıldığı çizgi roman sayılarını çıktığı ilk gün alır ve okusa dahi özenle muhafaza eder.

Siz de Marvel hayranı yakınlarınız için hayranı olduğu Marvel karakterinin macerasını alarak koleksiyonuna katkıda bulunabilirsiniz. Hele ki bu çizgi roman Marvel’ın Türkiye’de çıkan ilk baskılarından olursa tadından yenmez.

Karakter Figürleri

marvel-figurleri

Gerçek bir Marvel tutkunun yaşam alanında Marvel figürlerine rastlamamak imkansız. Dolayısıyla Marvel hayranı yakınlarınızın Marvel koleksiyonuna katkı yapabilirsiniz. Bunun hayalini kuranların ise koleksiyon oluşturma fikirlerini hayata geçirmelerine yardımcı olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken en sevdikleri Marvel karakterlerinin figürlerini seçmek ve güzel bir hediye paketiyle özenle paketlemek. İçerisine küçük bir hediye notu eklemeyi de unutmayın!

Çorap

marvel-corap

Marvel hayranı yakınlarınızın tutkularını her yerde belli edebilecekleri bir hediye önerisine geldi sıra. Marvel baskılı çoraplar Marvel hayranı sevdiklerinizin ayaklarını yerden kesecek. En sevilen Marvel karakterleriyle tasarlanan çoraplar içerisinden seçeceğiniz çoraplarla Marvel hayranı sevdiklerinize küçük ama heyecan verici bir sürpriz yapabilirsiniz.

Marvel Tutkunları için Sıra Dışı Hediye Kutuları

dunya-kahveleri

“Marvel seven birine ne alınır?” sorusuna verilecek yanıtlardan biri de sıra dışı hediye kutuları. Onların hayal dünyaları kadar renkli, şahit oldukları maceralar kadar heyecan uyandırıcı bir hediye kutusu ile Marvel hayranı yakınlarınıza hiç beklemedikleri bir sürpriz yapabilirsiniz. Emin olun, onlara Marvel karakterleri ile ilgili bir hediye almanızı bekliyor olabilirler ama sıra dışı bir hediye kutusu ile sürpriz yapacağınızı asla tahmin edemezler.

Marvel hayranı sevdiklerinize tutkularının dışında sıra dışı bir sürpriz yapmak ister misiniz? Öyleyse onlara yeni tatlar deneyimleyebilecekleri Dünya Kahveleri Kutusu’nu armağan edebilirsiniz. Bu kutu sevdiklerinize yeni lezzetlerin ve yeni kültürlerin kapılarını aralayacak. Dolayısıyla bu sıra dışı hediye kutusu tahmin ettiğinizden daha büyük bir coşku yaratacak.

Muhiku’nun özenle hazırladığı Dünya Kahveleri Kutusu’na ve sıra dışı bir bakış açısıyla hazırlanan konsept hediye kutularına ilginç hediyeler sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Dünya Kahveleri Kutusu içerisinde beş farklı ülkeye ait beş farklı egzotik kahve lezzeti yer almakta. Dünya Kahveleri Kutusu Ethiopia’nın, Kenya’nın, Brezilya’nın, Kolombiya’nın ve El Salvador’un en kaliteli kahve çekirdeklerinin yetiştiği çiftliklerden seçilen kahve çeşitleri ile muhteşem bir lezzet kutusu. Bu hediye kutusunun içerisinde yer alanlar:

  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Guatemala Huehuetenango kahvesi,
  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Burundi Afric kahvesi,
  • Kahvelerle ilgili 12 sayfalık bilgi kitapçığı yer alıyor.

Siz de Dünya Kahveleri Kutusu ile Marvel hayranı sevdiklerinizin çizgi roman ve film keyiflerine eşlik edecek lezzetli kahve çeşitlerini onlara armağan edebilirsiniz.

Dilerseniz en güzel Marvel hediyeleri ile kendi kutunuzu da hazırlayabilirsiniz. Muhiku; Batman ve Lord of the Rings hediyeleri ile Marvel hayranlarına harika bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Fantastik ve heyecan dolu maceralarda onlara eşlik edecek bu hediyeler, hayatın sıradanlığına meydan okuyacak!

Batman Kupa

batman-ve-joker-kupa

Marvel birine ne alınır sorusunun yanıtına hala sizi tatmin edecek bir yanıt alamadınız mı? O halde bir de Marvel karakterlerinin yeniden hayat bulduğu kupa çeşitlerine göz gezdirmelisiniz. Güne başlarken içilen bir yudum kahveye ya da en sevilen kahramanın macerasını izlerken sevdiklerinize eşlik edecek Batman kupa, sevdiklerinizin ellerinden düşmeyecek.

Batman Hediyelikleri

Hediye kutunuz yalnızca bir kupadan ibaret kalmasın. İçine Batman’in en heyecanlı maceralarından esinlenilerek tasarlanan; defter, mini defter, çıkartma ve puzzle gibi çeşitli hediyelikler de ekleyebilirsiniz. Böylece tamamen Batman konseptli harika bir Marvel hediye kutusu çıkarabilirsiniz. Lisanslı orijinal Batman hediyeleri Muhiku’da sizi bekliyor!

Lord of The Rings Ajanda

the-lord-of-the-rings-ajanda-demlik

Yüzüklerin Efendisi’nin efsanevi ve büyüleyici macerasıyla Marvel hayranlarını büyülemeye hazır olun! Muhiku, Lord of the Rings tarihsiz ajanda ile en sıkıcı programları bile daha eğlenceli kılıyor. Günlük hayatın koşuşturmasında kaybolanlara anı daha iyi planlamada yardımcı oluyor. Böylece izlemekten sıkılmadıkları o filmleri tekrar tekrar izleme şansına sahip olabilirler.

Sinema Quiz

Sinemaseverler için en eğlenceli oyunla tanışmaya hazır mısınız? Sinema Quiz ile sevdiklerinizin bilgilerini sınayabilirsiniz. Ayrıca en sevdikleri maceraların gözden kaçan detaylarını yeniden hatırlamalarına yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca Marvel hayranlarına armağan edeceğiniz bu eğlenceli hediyeyi, hazırlayacağınız kutuya da dahil edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir