Loreal Paris Nem Terapisi Özellikleri Nelerdir ve Nasıl Kullanılır?

loreal-paris-nem-terapisi-aloe-vera

Loreal Paris Nem Terapisi son zamanlarda hem sosyal medyada sıkça karşılaştığımız ürünlerden biri. Influencerların da beğenisini kazanan bu ürün gerçekten övüldüğü kadar var mı? Bu içeriğimizde Loreal Paris Nem Terapisi nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir, Loreal Paris nem terapisi ne işe yarar gibi bilgiler paylaşacağız.

Bahar ve yaz mevsiminin yavaş yavaş gelmesiyle birlikte cildimiz neme daha çok ihtiyaç duymaya başladı. Kış aylarında soğuklarda kuruyan ve çatlayan cildimizi göz önüne aldığımız zaman aslında tüm yıl boyunca cildimizi nemlendirmek ihtiyaç duyduğumuz bir şey oluyor.

Cildimiz her gün ihtiyacı olan suyun %20’sini kaybeder. Susuz kaldığında, cilt canlı ve ferah görünümünü maalesef yitirir. Bunu bazı günler direkt kendinizde gözlemleyebilirsiniz. Özellikle mevsim değişikliklerinde cildimiz daha çok neme ihtiyaç duyar.

Güzellik uzmanları cildi güzelleştirmek, ışıldayan bir hale getirmek için sık sık nemin önemine vurgu yapmaktadır. Cildin nem oranının düşmesine sadece güneş ışınları veya rüzgarlar sebep olmaz. Dengesiz beslenme, kalitesiz uyku gibi faktörler de ciltteki nem dengesinin bozulmasına neden olur.

Peki günümüzde güzellik mağazalarına gittiğimizde sınırsız bir seçenek imkanı olan nemlendiriciler arasından hangisini seçmeliyiz? Loreal’in yeni çıkarttığı “Nem Terapisi Aloe Vera Suyu” cildinizin nem sorununu çözebilir.

Günümüzde güzellik ve bakım ürünlerine harcanan meblağlar ortadayken yeni güzellik ürünlerini sizin için seçen ve size gönderen bir kutu hayal edin. Muhiku olarak sizin ve sevdikleriniz için doğal, vegan ve el yapımı güzellik ve bakım ürünleriyle harika kutular tasarlıyoruz.

Bu kutular yalnızca kadınlar için de değil. Erkekler için de yine aynı şekilde kişisel bakım kutuları tasarlıyoruz. Kutularda yalnızca bakım ürünleri de yer almıyor. Kutuda dünyanın farklı ülkelerinden kahveler, çaylar, seveceğiniz bir kitap, güzellik & bakım ürünü, ev dekorasyon ürünü ve deneyim konsepti yer alabiliyor.

Böyle bir kutuyu sevdiklerinize veya kendinize hediye etmeniz kutuyu alan kişinin hayatının birçok alanına dokunmakla sonuçlanacak. Artık geleneksel hediyelerin sıkıcı hale geldiği günümüzde bu tarz birden fazla kategoriyi barındıran hediye kutuları hediyeyi alan kişi için daha cazip gelebilir.

Loreal Paris Nem Terapisi Özellikleri Nelerdir?

aloe-vera

Nem Terapisi Aloe Vera Suyu oldukça hafiftir. Hatta bu yönüyle diğer nemlendiricilerden oldukça farklı. Onlar gibi su gibi sıvı bir yapıya sahiptir. Ürünün miktarı ise 70 ml’dir.

L’Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu, aloe vera ve hyaluronik asit içeriği sayesinde cildi anında nemlendirmeyi ve verdiği bu nemi 72 saate kadar ciltte hapsetmeyi vadediyor. Nem Terapisi Aloe Vera Suyu oldukça hafif, su gibi likit bir yapıya sahip.

Yüze uygulandığı zaman anında emilen ve yüzde ıslak bir his bırakmayan etkiye sahip. Cilde ilk uyguladığında hissedilen ferah his tam yaz aylarında kullanmalık bir ürün dedirtiyor. Unutmayın, deniz ve güneşin zararlı kurutucu etkisine karşı, yazın da cildiniz neme ihtiyaç duyar.

Ayrıca Nem Terapisinin kendine has kokusu harika hissettiriyor. İçinde barındırdığı çiçek esansı sürüldükten saatler sonra bile kendini muhafaza ediyor.

Loreal Paris Nem Terapisi Kimler için Uygundur?

Loreal Paris nem terapisi hangi ciltler için uygun diye merak ediyor olabilirsiniz. Nem Terapisi Aloe Vera Suyu’nun en sevilen özelliklerinden biri de her cilt tipine uygun çeşidinin olması. L’Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu normalden kuruya, normalden karmaya, kuru ve hassas ciltler olmak üzere üç farklı çeşidi var.

Nem Terapisi Aloe Vera Suyu Nasıl Kullanılmalıdır?

cilt-bakimi

Gel gelelim L’Oréal Paris nasıl uygulanır sorusunun cevabına. Cildinizi temizledikten ve tonikledikten sonra Nem terapisi uygulayabilirsiniz. Fakat cildinizi temizlediğiniz ürünler de son derece önemli. Burada olabildiğince doğal ve bitkisel ürünler kullanmanızı tavsiye ederiz. Yade’nin %100 doğal el yapımı sabun çeşitleri size arzu ettiğinizden daha fazlasını sunacak.

Dilerseniz cildinizi nemlendirmeden önce Dermokil’in yosun maskesi de uygulayabilirsiniz. Bu maske cildinizi derinlemesine temizleyecektir. Böylece hem nemli hem de pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

L’Oréal Nem Terapisi Aloe Vera Suyu günde iki kere sabah ve akşam olmak üzere kullanmak yeterlidir.
Temiz bir cilt üzerine Nem Terapisi Aloe Vera Suyu’ndan bir veya iki kez sıkarak yuvarlak hareketlerle cildinize uygulayabilirsiniz. Cilde nemlendiriciyi uygularken anında su gibi emildiğini ve yağlı bir his bırakmadığını fark edeceksiniz.

Günlük cilt bakım rutininde kullanıldığı gibi, makyaj öncesi nemlendirici bir baz olarak kullanılabilir. Nem Terapisinin emilme süresi ise oldukça kısadır. Aynı zamanda sadece nemlendirmekle bırakmaz makyaj yapanlar için fondöten uygulamasına cildi hazırlar.

Editörün Yorumu

Sabah evden çıkmadan elime ve yüzüme sürdüğümde açıkçası böyle bir performans beklemiyordum. Daha önce birçok nemlendirici kullanan biri olarak söylemeliyim ki bir tam gün cildimde bir kuruluk hissetmedim.

Ayrıca gün boyunca nem terapisinin esansı elimde ve yüzümde durdu. Hoş bir kokusu var. Genelde bu kokular beni rahatsız eder. Fakat bu o kadar ferah ki elimden düşürmüyorum. Ürünün vadettiği 72 saati ise test edecek kadar bir süre cildimde durmadı.

Fiyat Performans Ürünü mü?

L’Oréal Paris Nem Terapisi fiyat açısından da bütçenizi zorlamazken fiyat aralığı da satıcısına göre değişiyor. En düşük fiyat 56 TL; en yüksek fiyat ise 87 TL. Diğer nemlendiricilerinde üç aşağı beş yukarı fiyatlarını göz önüne aldığımızda aslında bir miktar fiyatının pahalı olduğunu söyleyebiliriz. Ancak sunduğu performans ile bu fiyatın karşılığını verdiğine şüpheniz olmasın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir