Lohusa Anneye Hediye

Kahve Sever
Çay Sever
Çiçek Sever
Çikolata Sever
Mum Sever
Tütsü Sever
Hobi Sever
Bakım Sever
Muhiku Mini
Plan Sever
Doğum Günü
Yeni İş Tebrik
Premium Kutular
Ahşap Kutular
250 TL Altı
X
Filtre
Filtre
  • İlgi Alanı
  • Fiyat
  • Değerlendirme
Filtreyi Uygula
Sık kullanılan filtreler
  • Tümü
  • İlgi Alanı
  • Fiyat
  • Değerlendirme
Temizle
    • İlgi Alanı
    • Fiyat
    • Değerlendirme
    • dkk
      %19 İndirim!
      349,90 TL
      (265)
      Çok Satan
      Hızlı Teslimat
    • Happy Mother's Day Hediye Kutusu
      %24 İndirim!
      589,00 TL
      Ücretsiz Teslimat
    • Tea Time Hediye Kutusu
      %22 İndirim!
      439,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Sade Şıklık Hediye Kutusu
      %24 İndirim!
      999,00 TL
    • Keyifli Çay Arası Hediye Kutusu
      %23 İndirim!
      829,00 TL
    • Anneye Renkli Hediye Kutusu
      %23 İndirim!
      1.019,00 TL
    • Mavi Esinti Hediye Kutusu
      %23 İndirim!
      839,00 TL
    • Bakım Günü Hediye Kutusu
      %22 İndirim!
      699,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Huzurlu Bir Mola Hediye Kutusu
      %19 İndirim!
      639,00 TL
      (1)
      Çok Satan
      Hızlı Teslimat
    • Mutlu Bir Başlangıç Hediye Kutusu
      384,00 TL
      Fotoğraf Baskı
      Hızlı Teslimat
    • Pure & Fresh Hediye Kutusu
      %23 İndirim!
      1.039,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Lavanta Bahçesi Hediye Kutusu
      %21 İndirim!
      899,00 TL
    • Zamansız Hediye Kutusu
      %26 İndirim!
      534,00 TL
      (4)
      Çok Satan
      Hızlı Teslimat
    • Kadına Fotoğraflı Yeni İş Hediye Kutusu
      809,00 TL
    • Çiçek Bahçesi Hediye Kutusu
      %19 İndirim!
      1.039,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Zamansız Hatıralar Hediye Kutusu
      454,00 TL
      (3)
      Fotoğraf Baskı
    • Ufak Bir Mola Hediye Kutusu
      %22 İndirim!
      1.069,00 TL
      Yüksek Talep
      Hızlı Teslimat
    • Mutluluk Molası Hediye Kutusu
      %24 İndirim!
      404,00 TL
      (4)
      Favori
      Hızlı Teslimat
    • Keyif Zamanı Hediye Kutusu
      %22 İndirim!
      974,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Bahar Renkleri Hediye Kutusu
      %23 İndirim!
      999,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Huzurlu Anlar Hediye Kutusu
      %25 İndirim!
      464,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Antrasit Türk Kahvesi Kutusu
      %26 İndirim!
      944,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Tatlı Arası Hediye Kutusu
      %24 İndirim!
      839,00 TL
      (3)
    • Brownie Molası Hediye Kutusu
      %24 İndirim!
      864,00 TL
    1

    Her evresi bambaşka ve özel geçen hamilelik sürecini tamamlamış ve bebeğini kucağına almış kadına lohusa derler. Bu da doğum sonrasında yaklaşık kırk günü kapsar. Lohusalık evresi her kadında farklılık gösterir ancak benzer süreçlerdir. Anne olan kadın duygusal açıdan bu yeni olguyla tanışmanın şaşkınlığı içindedir. Aynı zamanda yorgun ve tükenmiş hissederler. Bu dönemde lohusa anneye hediye alıp onun bu yorgunluğunu ve yıpranmışlığını unutturabilirsiniz. Çünkü yeni doğum yapan anneye hediye vermek hem moralini yükseltecek hem de mutlu edecektir. Bir lohusa hediye olarak bu yorgunluğunu unutturacak şeyler aldığında duygulanabilir.

    Yeni doğan bir bebeğin günlük uyku süresini düşündüğünüzde çok da uzun süre uyanık kalmadığını düşünebilirsiniz. Fakat uyku düzeni olmayan yeni doğanlar genellikle sık sık ve aralıklı şekilde uyurlar. Bir annenin bu kısa aralıklı uyku durumuna alışması da oldukça zordur. Uzun lafın kısası lohusalıkta anne çok fazla yorulur.

    Siz de yeni doğum yapan anneye hediye arayışına girdiyseniz doğru yerdesiniz. Çünkü yeni doğum yapan eşe hediye ya da çevrenizde yeni doğum yapmış bir lohusaya hediye fikirleri vereceğiz.

    Lohusaya Anneye Hediye Fikirleri

    • Sabun
    • Cilt bakım ürünleri
    • Çikolata, truff, draje
    • Kolonya
    • Dünya çayları
    • Dekoratif veya kuru çiçek

    Bu ürünleri lohusa ziyareti hediyeleri olarak da tercih edebilirsiniz. Bir lohusa hediye edilen şeyleri kendini deşarj etmek ve bebeği ile daha çok ilgilenmek için kullanacaktır. Bu sebeple hediye tercihlerinizde dinlendirici, yenileyici ve tazeleyici ürünlere yönelmelisiniz. Ayrıca huzur veren tonlar ve kokular lohusa annenin ruhuna iyi gelecektir.

    Muhiku ‘da yeni doğum yapan anneye hediye edebileceğiniz birçok şey var. Örneğin ufak ve kullanışlı ürünlerden oluşan hediye kutularıyla terapi hissi uyandıracak bir armağan verebilirsiniz. Hamileye Hediye kategorisindeki ürünlere göz atabilirsiniz. Hamilelik süreci bitmiş olan lohusaya hediye olarak bu kategoriden de seçim yapabilirsiniz.

    Lohusa Anneye Ne Hediye Alınır?

    Bebeğini kucağına aldığında mutluluk gözyaşları döken ve mutluluğu ifade edemeyen bir lohusa kadına hediye seçerken içten olmalısınız. Dolayısıyla onu kutlamak adına alacağınız hediyeler bu dönemde ihtiyaç duyacağı şeylerden oluşmalı. Hormonların ve stres seviyesinin yüksek olduğu bu evrede lohusaya alınacak hediyeler içinde en güzeli sütünü çoğaltmaya ve onu rahatlatmaya yönelik yiyecek ve içeceklerdir.

    Emzirmede kaybettiği enerjiyi tekrar kazandıracak şekerleme ve tatlıları yeni doğum yapan anneye hediye edebilirsiniz. Dışı çikolata ve şekerlemelerle kaplı meyveler kan şekerini dengeler ve mutluluk hormonu salgılanmasını sağlar.

    Eğer doğum yapan anneye hediye olarak yiyecek almayı tercih etmiyorsanız aromaterapi mumlar, el yapımı sabunlar ve buna benzer rahatlatıcı ürünleri düşünebilirsiniz. Bu ürünleri lohusa ziyareti hediyeleri olarak doğum yapmış anneye verebilirsiniz.

    Lohusa kadın bebekle ilgilenmekten kendine vakit ayıramadığı için biraz mutsuz hissedebilir bundan dolayı eş olarak ona destek çıkmalı ve işleri bölüşmelisiniz. Yeni doğum yapan eşe hazırlayacağınız mum, sabun, cilt bakım ürünleri ve benzer ürünlerin bulunduğu bir hediye kutusu hazırlayıp, bebekle ilgilenip bir akşamı kendine ayırmasını sağlayabilirsiniz. Alacağınız hediye yanında anlayış da oldukça önemlidir. Bedensel ve ruhsal olarak geçirdiği değişimin farkına varmalı ve saygı duymalısınız.

    Eşiniz, kardeşiniz ya da yakınlarınızdan yeni doğum yapan anneye hediye almadan önce mutlaka Muhiku’ya uğramalısınız. Anneye Hediye kategorisinden doğum yapan anneye hediye seçebilir ya da Kendi Kutunu Yap hizmetiyle özel bir kutu oluşturabilirsiniz.

    Lohusa Anneye Anneler Günü Hediyesi

    Her günü özel kılmak istediğimiz ve bizde emeği büyük olan annelerin en güzel zamanlarını hediyelerle taçlandırabiliriz. Minik bir hayata can veren lohusa anneye hediye almak için anneler gününü bekleyebilirsiniz. Bu özel günü ilk kez kutlamanın heyecanını yaşamak hem sizi hem lohusa anneyi mutlu edecektir.

    Alacağınız hediyeyi bebeğinin yerine vermeniz ve onun ağzından tebrik kartı yazmanız halinde lohusa anne duygu seli ile karşılayabilir bu hediyeyi. Zira her kadın için oldukça mühimdir çocuk sahibi olmak. Bu önemli olayın annelere özel bir günde kutlanması da lohusa anneyi sevindirecektir. Bebeğinin ve kendisinin fotoğraflarını bastıracağınız kupa, bardak vb. ürünler anneler gününde lohusa anneye hediye edilebilir.

    Eğer özel bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız doğum yapan eşe hediye vermek için anneler gününü seçebilirsiniz. “Super Mom” baskılı kupa, kurutulmuş çiçek, dünya kahveleri, kolonya vb. ürünleri bir araya getirip bir kutu oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz kutuyu eşinize anneler gününde çocuğunuz ve kendi adınıza verebilirsiniz.

    Buna benzer birçok hediye için Muhiku’nun Anneler Günü Hediyeleri kategorisine uğrayıp en güzel anneler günü hediyesini yeni doğum yapan eşinize hediye edebilirsiniz.

    Lohusa Anneye Doğum Günü Hediyesi

    Doğum yaptıktan sonra aktüel olayları yalnızca bebeği olan lohusalara kendilerini hatırlatmanız mümkün. Bebeğini kucağına almış ve doğum günü de yakınlardaysa doğum yapan anneye hediye olarak sürpriz bir parti hazırlayabilirsiniz. Bir demet taptaze çiçek alarak onu gülümsetebilirsiniz. Ya da canlı renklerde bir fular hediye ederek ne kadar güzel göründüğünü hatırlatabilirsiniz.

    El yapımı ya da eğlenceli desenlerde anahtarlıkları da hediye edebilirsiniz. Lohusa anneye doğum gününde büyük küçük fark etmeksizin vereceğiniz her hediye onu neşelendirecektir.

    Bebeğinin gelişimini kaydedeceği bir ajanda ve kalem de alabilirsiniz. El yapımı bir saksıda sukulent koyup bebeğinin adını yazdığınız bir kağıt yapıştırıp hediye edebilirsiniz. Lohusa anneyi özel hissettirecek hediyeler Muhiku’da. Doğum günleri için özel olarak tasarlanmış hediye kutularından birini lohusa anne seçebilirsiniz.

    Lohusa Anneye Hediye Önerileri

    Yeni doğum yapan lohusa hediye olarak ihtiyaç duyduğu şeyleri aldığında memnun olabilir. Çünkü yeni doğum yapan bir annenin bebeğine baktığı kadar kendine de dikkat etmesi gerekir.

    Ayağını sıcak tutacak renkli ve eğlenceli desenlerden çorap hediye edebilirsiniz. Yeni doğum yapanların günde bir fincan tüketme şansı olduğu için ona dünya kahvelerinden hediye edebilirsiniz. Kahve yorgunluğunu alacak dolayısıyla stres seviyesini düşürecektir. Kahvenin yanına temiz içeriğe sahip sağlıklı atıştırmalıklardan da ekleyebilirsiniz. Muhiku’da lohusa anne için tercih edebileceğiniz birçok kutu bulunmaktadır.

    Lohusa Anneye Özel Hediye Seçenekleri Muhiku’da!

    Yeni doğum yapmış lohusa anneye özel hediyeler Muhiku’da! Dokuz ayın sonunda yavrusunu kucağına alıp daha zorlu bir sürece adım atmış olan annelere tebrik hediyeleriniz Muhiku’da. Her kategoride lohusa anneye uygun hediyeler sunan Muhiku kendi kutunuzu oluşturma fırsatı da tanıyor böylece yeni doğum yapmış eşinize ya da sevdiklerinize özel olarak hazırlayabileceğiniz kutularla hediye arayışınızı tamamlamış olacaksınız.

    El yapımı ve doğal içerikli ürünlerle lohusalık döneminin hassasiyetine sadık kalan hediye kutuları oluşturabilirsiniz. Lohusa annenin yüzünde güller açtıracak hediyeler için Muhiku’ya göz atmayı unutmayın.

    S: 🤰 Lohusa anneye ne hediye alınır?
    C: Lohusa anneye yaşadığı döneme uygun ürünler alabilirsiniz. Genelde ihtiyaç duyacağı şey dinlenmek ve kendine vakit ayırmaktır. Bu sebeple kendine vakit ayırdığı zamanlarda kullanabileceği şeyleri lohusa anneye hediye edebilirsiniz. Örneğin akşamları bebeğini uyuttuktan sonra demleyip rahatlayabileceği bitki çaylarından hediye edebilirsiniz.
    S: 🤰 Lohusa anneye hediye alırken nelere dikkat etmeliyiz?
    C: Lohusa bir anneye onu rahatlatacak hediyeler almalısınız. Yaşadığı bu büyük değişimde destek olabilecek ve onu mutlu edecek hediyelere yönelmelisiniz. Hamilelikteki duygusallığını devam ettiren lohusaya anlamlı ürünler de hediye edebilirsiniz. Sevdiği ve ilgi duyduğu şeyleri göz önünde bulundurarak vereceğiniz hediyeleri buna uygun seçmelisiniz.
    S: 🤰 Lohusa anneye alınacak uygun fiyatlı hediyeler nelerdir?
    C: Lohusa anneyi tebrik etmek için çiçek alabilirsiniz. Uygun fiyatlı çiçekler tebrik için oldukça uygun hediyelerdir. Bunun yanı sıra uygun fiyatta hediye vermek için çikolata, truff veya şekerleme tercih edebilirsiniz. Maneviyatı olan uygun fiyatlı bir hediye vermek istiyorsanız, anneler için tasarlanan baskılı kupaları düşünebilirsiniz. Lohusa anneye alabileceğiniz en uygun fiyatlı hediyeler Muhiku’da.
    S: 🤰 Lohusa anneye Anneler Günü hediyesi ne alınır?
    C: Duygularını yoğun yaşayan bir lohusaya anneler gününde anlamlı ve özel ürünler seçmelisiniz. Hamilelik sürecinde çektiği fotoğrafları bastırıp bir anı ajandası oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz bu ajandaya lohusa anne için güzel notlar yazabilirsiniz. Ajandanın yanına sevdiği çikolatalardan da ekleyip anneler günü için hediye edebilirsiniz. Muhiku’da Anneler Günü için hazırlanmış hediye kutularına bakabilir ve en güzelini lohusa anne için seçebilirsiniz.