Kutu İçine Konulabilecek Hediyeler Nelerdir?

kutu-icine-konulabilecek-hediyeler-nelerdir

Kutu içine konulabilecek hediyeler sayesinde tamamen sevdiklerimize özel bir hediye kutusu hazırlayabiliriz. Bu hediye kutuları ile onları en mutlu anlarında özel hissettirebiliriz. Ayrıca onlara olan sevgimizi bir kez daha dile getirebiliriz. Bu içeriğimizde ise kutu içine konulabilecek hediye önerilerine yer vereceğiz.

Bazen zamansız hediyelerle sevdiklerimizin içinde küçük mutluluklar oluşturmak isteriz. Bazen de en özel anlarında mutluluklarına ortak olmak ve yaşadıkları duyguları paylaşmak isteriz. Böyle zamanlarda onlar için en az onlar kadar özel olacak bir hediye hazırlamayı arzu ederiz.

Elbette gömlek, saat, parfüm, ayakkabı ve bunlar gibi daha pek çok şeyi hediye kategorisi altında değerlendirebiliriz. Fakat bu hediyeler artık sıradanlaşmış ve özel olma değerlerini kaybetmişlerdir. Bu tarz hediyelerden ziyade dopdolu bir hediye kutusunu sevdiklerimize armağan edebiliriz. Bu hediye kutuları onlara kendilerini daha özel hissettireceklerdir. Çünkü, büyük bir emekle ve özenle hazırlandıklarını her ayrıntısıyla gözler önüne sereceklerdir.

Siz de bu yazımızda önereceğimiz kutu içine konulabilecek kişiye özel hediyeler ile sevdiklerinize yenilikçi ve bir o kadar da özel bir hediye armağan edebilirsiniz. Sizleri daha fazla meraklandırmadan kutu içine konulabilecek hediyeler neler olabilir, bir göz atalım.

Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap seçeneği ile sevdiklerinizi yansıttığını düşündüğünüz ya da sevdiklerinize hitap eden hediyeleri seçerek benzersiz bir hediye kutusu oluşturabilirsiniz. Boş hediye kutusu içinde ekleyeceğiniz binlerce ürün Muhiku’da sizleri bekliyor. Muhiku ile erkeğe hediye kutusu hazırlama, arkadaşa hediye kutusu hazırlama veya kendinize hediye kutusu hazırlama avantajından faydalanabilirsiniz.

Kutu İçine Konulabilecek Hediyeler Kıza

gunes isiltisi hediye kutusu
GÜNEŞ IŞILTISI HEDİYE KUTUSU

Sizin için hazırladığımız kız arkadaşa hediye önerileri ile onlar için en şık hediye kutusunu hazırlayabilirsiniz. Seçtiğimiz hediyeliklerle hazırlayacağınız kutu ile değer verdiğiniz her kadını mutlu edebilirsiniz.

Eğer hazır bir hediye kutusu seçmek istiyorsanız Güneş Işıltısı Hediye Kutusu oldukça şık bir seçim olacak. Çünkü bu kutu her bir detayıyla bir kadının ayaklarını yerden kesmeye fazlasıyla yetecek. Güneş Işıltısı Hediye Kutusu’nun içinde bulunan ürünler arasında;

  • İkili bambu tabaklı porselen fincan takımı,
  • Yade’nin beton yüz figürlü misk aromalı mumu,
  • Yade’nin manolya kokulu büyük oda kokusu,
  • Güneş Işıltısı kuru çiçek buketi,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Değer verdiğiniz kadınlara Güneş Işıltısı Hediye Kutusu ya da diğer kadına hediye kutuları ile sürpriz yapabilirsiniz. Eğer kendi hediye kutunuzu oluşturmak istiyorsanız bu kutudan ilham alarak aşağıda önereceğimiz ürünlerle kendi hediyenizi tasarlayabilirsiniz.

Şimdi, kutunun içine neler konulabilir biraz inceleyelim.

Çay

Sevdikleriniz için hazırlayacağınız hediye kutusunun içerisinde benzersiz aromalara sahip hoş kokulu çaylar oldukça şık duracaktır. Dünyanın farklı bölgelerinden seçilen en özel lezzetler ile onlara yalnızca bir hediye armağan etmiş olmayacaksınız, onlara aynı zamanda yeni tatlar keşfetme fırsatı da vereceksiniz.

Şık kutular içerisinde yer alan en egzotik çaylar yalnızca lezzetleri ve kokularıyla değil insan sağlığı üzerindeki çeşitli faydalarıyla da sevdiklerinizin beğenisini kazanacaktır. Bu lezzetli çay çeşitleriyle güne daha pozitif ve enerjik bir başlangıç yapabilecekleri gibi bağışıklık sistemleri de güçlenecek ve hastalıklara karşı daha dirençli olacakalardır.

Kuru Çiçek

kuru-cicek-buketleri

Çiçek almayı seven kadınlar için kutuya dahil edebileceğiniz en güzel detaylardan biri de kuru çiçek buketleri. Rengarenk kuru çiçeklerle hazırlanan buketler kutunuzda bahar havası estirecek. Ayrıca diğer çiçekler gibi kısa sürede solmadığı için de hatıranızı uzun süre yaşatacak.

Bardak Altlığı

Bardak altlığı son zamanlarda en çok kullanılan ürünlerden bir tanesi. İş yerinde, evde, çalışma masasında ve daha pek çok alanda kahve ve çay sunumlarına eşlik eden bu parça, çay ve kahve keyiflerine şıklık katmakta. Sevdiklerinizin ilgi alanlarına veya mesleklerine göre seçebileceğiniz bardak altlıkları onlara özel hazırlayacağınız hediye kutusuna ayrı bir hava katacaktır.

Fincan

Birçok kadın için çayın ve kahvenin lezzeti kadar bu lezzetleri yudumladıkları fincanların şıklığı da oldukça önemlidir. Bir fincan çayın veya kahvenin keyfi şık bir fincanın eşlik etmesiyle daha da keyifli hale gelir. Bir kız için hazırlayacağınız hediye kutusunun içerisine şık bir fincan takımı ekleyebilirsiniz. Bu fincan hediye kutunuza şıklık katacaktır ve hediye kutunuz daha özel görünecektir.

Mum

yade-beton-soya-mum

Mum, yaşam alanına hava katan şık dekorasyon ürünlerinden bir tanesidir. Fakat bu şık dekorasyon ürününü yalnızca bu sınıfa koymak büyük haksızlık olacaktır. Özellikle de son zamanlarda aromaterapinin gücü yeniden keşfediliyorken.

Bir kız için hazırlayacağınız hediye kutusunun içerisine soya mumu ya da aromaterapi özellikli hoş kokulu bir mum ekleyebilirsiniz. Soya mumu şık görünümü ve %100 doğal yapısıyla dikkat çeker. Diğer taraftan beden ve ruh sağlığı üzerinde rahatlatıcı ve iyileştirici gücü vardır. Bu sebeple sevdiklerinizin kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlarlar.

Fular

Fular, bir kadının duruşuna zerafet katan en şık aksesuarlardan bir tanesidir. Hediye kutusu içerisine ekleyeceğiniz şık bir fular sevdiklerinizin gerek günlük hayatta gerek de en özel anlarında takmaktan bıkmadıkları bir aksesuar haline gelecektir. Ona daima sizi hatırlatacak şık fular, hediye kutunuzun tamamlayıcı parçası olacaktır.

Takı

Kutuya yakışacak diğer bir detay ise şık bir takı olacaktır. Muhiku’nun birbirinden şık 925 ayar gümüş takı çeşitlerinden biriyle kutunuzu taçlandırabilirsiniz. Böylece değer verdiğiniz kadınların tarzına şıklık katabilirsiniz. Eminiz bu şık hediye bir ömür en güzel anlarına eşlik edecek.

Kutu İçine Konulabilecek Hediyeler Erkeğe

yenilenen erkege hediye kutusu

Bir erkek için hediye kutusu tasarlamak biraz zor. Fakat sizin için hazırladığımız erkeğe hediye önerileri ile artık zorlanmayacaksınız. Bu hediye önerileri ile bir erkekler için en özel hediye kutusunu hazırlayabileceksiniz.

Hazır hediye kutularından biriyle sevdiklerinize şık bir sürpriz yapmak isterseniz Erkeğe Hediye Kutusu’nu tercih edebilirsiniz. Çünkü Erkeğe Hediye Kutusu tamamen erkeklere özel tasarlandı. Bu sebeple onlara kendilerini fazlasıyla değerli ve özel hissettirecek tüm detayları içinde barındırıyor. Erkeğe Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Yöresel filtre kahve,
  • Yade’nin kahveli aromaterapi mumu,
  • Seramik kupa,
  • Yade kolonya,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Kahve bilgi kartı yer almaktadır.

Erkeğe Hediye Kutusu’nu ve diğer alternatifleri detaylıca incelemek için erkeğe hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz bu kutulardan ilham alabilirsiniz. Böylece kendi hediye kutunuzu oluşturabilirsiniz.

Kahve

Kahve; evde, okulda, işte veya sosyal yaşantımızda bizim için olmazsa olmaz. Kendimizi yorgun hissettiğimiz zamanlarda veya sevdiklerimizle koyu bir sohbete daldığımızda aklımıza ilk kahve gelir.

Bir erkek için hazırlayacağınız hediye kutusunun olmazsa olmazı dünyanın en özel kahve çeşitleri olacaktır. Kahve kültürünün iyice geliştiği ve kendisine köklü bir yer edindiği şu zamanlarda kahveden daha güzel bir hediyelik düşünemiyoruz. Şık ambalajlarıyla görme duyusuna; hoş kokularıyla koklama duyusuna; mükemmel aromalarıyla da tat alma duyusuna hitap edecek kahve ile hediye kutunuza lezzet katın!

Kupa

ask-tasarim-kupa

Hediye kutusunun içerisine kahve ekleyip de kupa eklememek olur mu? Ona armağan edeceğiniz en lezzetli kahveye ancak şık bir kupa eşlik edecek. Sevdiklerinizin ilgi alanlarına ya da mesleklerine göre seçeceğiniz kupa ile onların kahve keyiflerini daha özel kılabilirsiniz. Ayrıca Muhiku’da pek çok koleksiyon ürünü bulunuyor. Dilerseniz sevdiğiniz kişilere ilgi duydukları film, dizi veya çizgi film karakterlerinden yola çıkarak tasarlanmış kupalardan da alabilirsiniz.

Kalem

Yaşanan her özel anın ayrıntıları zamanla belleğimizden silinebiliyor. Fakat onları yazıya döktüğümüz de her ayrıntısıyla zihnimizde tekrar canlanma fırsatı elde ederler. Bu sebeple hediye kutunuza, sevdiklerinizin en özel anlarını ya da en mühim notlarını kaleme alabilecekleri şık bir kalem eklemeyi ihmal etmeyin! Bu hediye belki size küçük görünebilir. Ancak altında yatan anlamlar oldukça derin.

Defter

defter-kalem-cikolata

Nasıl ki dünyanın en lezzetli kahvesine şık bir kupa eşlik etmeliyse, şık bir kaleme de en az kalem kadar şık bir defter eşlik etmeli. Sevdikleriniz bu defter ile yaşadıları her anı ölümsüzleştirebilirler. Diğer taraftan en mühim notlarını unutmamak adına not edebilirler.

Kolonya

Kokuların insan hafızası üzerinde karşı konulamaz bir etkisi vardır. İnsan zihni yaşadığı bazı anları unutabiliyor. Fakat kokular hafızadan çok daha geç unutuluyor. Hatta çoğu zaman unutulmuyor. Bazen burnumuza bir yerden bir koku gelir. Kendimizi o koyu hissettiğimiz anı yeniden yaşıyormuş gibi hissederiz. Siz de sevdiklerinize daima sizi hatırlatacak bir koku olsun istiyorsanız hediye kutunuza hoş kokulu bir erkek kolonyası eklemeyi ihmal etmeyin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kadin-doktora-hediye-onerileri
Daha Fazla

Kadın Doktora Hediye Önerileri

İçindekiler Gizle Bayan Doktora Hediye Kutusu ÖnerileriGüneş Işıltısı Hediye KutusuGirl Power Hediye KutusuKadın Doktora Teşekkür Hediyesiİçten Teşekkür Hediye…