Kurumsal Yılbaşı Hediyeleri

kurumsal-yilbasi-hediyeleri

Oldukça zorlu şartlarda geçen 2023’ün sonuna yaklaşıyoruz. Dolayısıyla çoğu şirket yeni yılda personelini ve müşterilerini mutlu etmenin yollarını arıyor. Bu sebeple kurumsal yılbaşı hediyeleri aramaya başladılar bile! Biz de bu yazımızda hediye seçiminde nelere dikkat edilebilir ve geleneksel hediyelerden sıkılan şirketler ne gibi alternatifler bulabilir, bunlardan bahsedeceğiz.

Hediye önerilerine geçmeden önce hediyeleşmenin kurumsal hayattaki önemine bakalım: Yapılan araştırmalara göre şirkette kendini önemli hissetmeyen çalışanların önümüzdeki 12 ay içerisinde işten ayrılma olasılığı %34 daha fazla.

Hâl böyle olunca da işverenlerin çalışanlarına kendilerini değerli hissettirmeleri gerekiyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Babalar Günü gibi diğer özel günlerde olduğu gibi kurumsal yılbaşı hediyeleri de çalışanlarınızın kuruma bağlığını arttırmak adına oldukça önemli bir rol oynayacaktır.

Şirketinizin özel günler için ayırdığı bütçeye bağlı olarak aşağıdaki hediye önerilerinden birini seçebileceğiniz gibi dilerseniz birkaçını bir araya getirerek yılbaşı kurumsal hediye kutusu da oluşturabilirsiniz.

🎄 Size en uygun yılbaşı kurumsal hediye çeşitlerini bulabilmemiz ve sizi hem vakit hem de nakit anlamında rahatlatmamızı isterseniz sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

O halde şirketiniz için kurumsal yeni yıl hediyeleri tavsiyesinde bulunabiliriz. Şirketiniz, çalışanlarınız, müşterileriniz ve iş ortaklarınız için kurumsal yeni yıl hediyeleri tavsiyemizden ilham alarak en güzel hediyeyi hazırlayabilirsiniz.

Yılbaşı Hediyesi Tavsiyeleri

yilbasi-hediye-kutusu-ahsap-24

Kurumsal yılbaşı hediyesi seçerken şirketinizin ruhunu yansıtmaya özen göstermenizi tavsiye ederiz. Diğer taraftan müşteri ve personelinizin ihtiyaçlarına cevap verebilen ürünler seçmeniz oldukça önemli.

Üzerine düşünülmemiş hediyeler, alıcılarında olumsuz duygular uyandırabiliyor. Dolayısıyla yılbaşı için şirket hediyeleri konusunda uzman kişilerle çalışmak böyle bir sonuçla karşılaşmanıza engel olacaktır.

Kurumsal Yılbaşı Hediye Kutusu

Yılbaşı ruhunu yansıtan bir hediye seçmeniz oldukça anlamlı olacaktır. Bu hediyelerle yeni yılın tatlı heyecanını onlarla paylaşabilirsiniz. Ayrıca onların motivasyonunu da yükseltebilirsiniz. Dilerseniz hediyenizde şirket logonuzu da kullanabilirsiniz.

Onlar için hazırlayacağınız hediye kutusunda; yılbaşı temalı kupa, mum, bardak altılığı, çorap, kar küresi, kurabiye gibi hediyeliklere yer verebilirsiniz. Dilerseniz bu hediyeliklerin yanına birbirinden eğlenceli oyunlar ekleyebilirsiniz. Ayrıca çay ve kahve çeşitleri, yeni yıl temalı ajanda, not tutucu, sekreterlik gibi ürünler de hediyenize hoş bir hava katacak.

Muhiku’nun yeni yıl konseptiyle hazırladığı yılbaşı hediye kutuları ekibimizle birlikte şirket kültürünüzü yansıtan yeni yıl hediyenizi tasarlarken size ilham verecek.

Mithra Hediye Kutusu

Kurumsal yeni yıl hediyeleri önerimizden bir diğeri de Mithra Hediye Kutusu. Çalışanlarınızı en çok siz tanıdığınız için ihtiyaçlarını ve isteklerini de en çok siz biliyorsunuz.

Kahve ve çay tüketiminin fazla olduğu bir ofis ortamı varsa onlara çay ya da kahve seti hediye edebilirsiniz. Şirketler için yılbaşı hediyeleri arasında en çok tercih edilen hediye seçenekleri arasında çay ve kahve seti ilk sıralarda yer alıyor. Personele yılbaşı hediyesi alacaksanız bu kutuyu tercih edebilirsiniz. 

Farklı ülkelerden derlenen çeşitli çaylar ve kahvelerle kutular oluşturabilirsiniz. Bütçenize bağlı olarak bu setlerin içine french press, kupa gibi ürünler ekleyebilirsiniz. Bu tarz hediyeleri hem ofislerinde hem de evlerinde kullanabilirler. Ayrıca çaylarını ve kahvelerini yudumlarken de sizi hatırlayabilirler.

Mutlu çalışanların müşterilerinizin memnuniyeti üzerindeki etkilerini merak ediyorsanız bu konu hakkındaki blog yazımızı okuyabilirsiniz.

Sukulent

yeni-yila-yeni-surprizler-hediye-kutusu-2024
Yeni Yıla Yeni Sürprizler Hediye Kutusu

Son yıllarda oldukça trend olan sukulent, özellikle de eğer ofiste çalışmaya geri döndüyseniz iş yerleri için oldukça iyi bir fikir olacaktır. Ortamın havasını anında değiştiren, bakımı kolay olan sukulentler için dekoratif bir saksı seçmeniz göze daha güzel gözükmesini sağlayacaktır.

Yeşil renk, gözleri dinlendirmenin yanında stresi de azaltarak ortamdaki üretkenliği arttıracaktır. Böylece kurumsal yılbaşı hediye setleri içerisine yerleştireceğiniz sukulent ile ortama pozitif bir enerji yayabilirsiniz. Diğer taraftan kurumsal yılbaşı hediyeleri içeriği oluştururken yeşil bir bitki ya da dekor bulundurmaya dikkat edebilirsiniz.

Yılbaşı hediyelerine bütçenizden daha büyük bir pay ayırabiliyorsanız ya da kilit müşterileriniz ve iş ortaklarınız için farklı bir hediye arayışındaysanız teraryum tercih edebilirsiniz.

Yeni yıl için şirketçe bir etkinlik düzenleyecekseniz bu etkinlikte vermek üzere çalışanlarınızın her zaman kullanabileceği yılbaşı temalı duş jeli, nemlendirici krem, banyo köpüğü gibi bakım ürünleriyle bir kurumsal yılbaşı hediye sepeti hazırlayabilirsiniz.

Daha eğlenceli bir şirket vizyonunuz varsa ve kalıplardan sıyrılmak istiyorsanız, çalışanlarınızın bu partide/etkinlikte giyebilecekleri komik şapkalar ya da ilginç aksesuarlar tercih edebilirsiniz. Böylelikle yılbaşı kurumsal hediye standartlarına bir yenilik getirmiş olursunuz.

Bu tarz hediyelerin unutulacağından endişeliyseniz etkinliğe bir fotoğrafçı çağırabilirsiniz. Böylelikle ofisinizin panosuna ya da duvarlarına bu eğlenceli anları ölümsüzleştirecek fotoğraflar asabilirsiniz. Yılbaşı şirket hediyeleri ile birlikte ölümsüzleşen bu anı çalışanlarınıza hoş bir çerçeve içerisinde armağan da edebilirsiniz.

Alternatif Kurumsal Yeni Yıl Hediyeleri

yilbasi-yeni-teneke-mumlar

Yeni yıla girmeden önce yılbaşı için kurumsal hediyeler ile çalışanlarınızı, iş ortaklarınızı ve müşterilerinizi mutlu etmek ister misiniz?

Şirket vizyonunuzu gösterecek daha farklı içerikler sunmak istiyorsanız; önceki yıllarda akla ilk gelen hediye fikirlerini tükettiyseniz ve tekrara düşmek istemiyorsanız öncelikle bütçenizi, müşteri/personel sayınızı ve konseptinizi belirlemek faydalı olacaktır.

Soya Mumu

Yılbaşı hediyesi kurumsal ekip arkadaşlarınız için mi olacak? Öyleyse çalışanlarınız için yeni yılda daha konforlu ve huzurlu bir çalışma ortamı sağlamak ister misiniz? Soya mumları ile hem onlara şık bir yeni yıl hediyesi verebilir hem de onlara daha rahat bir çalışma ortamı sunabilirsiniz. Çünkü soya mumu %100 doğal içeriğinin yanı sıra oldukça da faydalı.

Soya mumu öfke, sinir, kaygı, stres, huzursuzluk gibi negatif duyguların yerini pozitif duygulara bırakmasını sağlıyor. Böylece çalışanlarınızın da iş esnasında yaşayacakları stres, kaygı ve huzursuzluk hissi en aza iniyor.

Matara

Kurumsal yılbaşı hediyelerine karar verme sürecinde şirket kültürünüzü mutlaka göz önünde bulundurmanızı öneririz. Örneğin; sağlıklı yaşamı destekleyen, genç ve dinamik bir kadronuz varsa ofiste ya da evde sularını koyabilecekleri cam matara alabilirsiniz.

Dolayısıyla yılbaşı hediyesi kurumsal hediye alternatifleri içinde mataraya da yer vermenizi tavsiye ederiz. Ayrıca bildiğiniz gibi korona virüs salgınında da önlemlerden biri bolca sıvı tüketmek.

Sabun

Uluslararası iş yapan şirketlerin yurt dışındaki ortaklarına ve müşterilerine jest yapması sempatik karşılanır. Ancak bu noktada daha orijinal hediye seçeneklerine yönelmenizi tavsiye ederiz. Çünkü yurt dışında çoğu ülkede Noel ve yeni yıl zamanı hediyeleşme, Türkiye’ye göre çok daha yoğun yaşanıyor.

Bu durumda aradan sıyrılan ve akılda kalıcı kurumsal hediyeler seçmiş olmanız önemli. Çünkü bu tarz hediyeler şirketinizin imajı için artı puan sağlayacaktır. Türkiye’de üretilen ve oldukça kaliteli olan el yapımı sabunları süsleyerek hediye edebilirsiniz.

yilbasi-sabun

Eğitim sektöründeyseniz öğretmenlere 2024 senesinde kullanabilecekleri bir ajanda ya da takvim hediye edebilirsiniz. Öğretmenlerin kahve ve çaylarını koyabilecekleri termoslar, bardaklar ve bardak altlıkları da oldukça sevilecektir.

Teknoloji sektöründeki bir şirketin de geleneksel hediyelerden uzak durması mantıklı olacaktır. Hem çalışanların hem de müşterilerin yeni teknolojileri tanıyabileceği ufak hediyeler seçebilirsiniz. Bu hediyeler sektörün ruhunu yansıtarak unutulmaz bir hava yakalayacak. Müşterilerinize VIP hediyeler vermeyi düşünüyorsanız yine teknolojik ürünler de içeren bir set hazırlayabilirsiniz.

Bilgisayar başında saatler geçirilen dijital sektör için ortamdaki radyasyonu emmesiyle bilinen kaktüs bitkisi tercih edilebilir. Deve tabanı, aloe vera gibi alternatifler de var. Bu alternatifler hem radyasyonun bir kısmını absorbe edecek hem de ortamın daha güzel görünmesini sağlayacaktır.

Ucuz Kurumsal Yılbaşı Hediye Fikirleri

yeni-yil-sevinci-hediye-kutusu-2024
Yeni Yıl Sevinci Hediye Kutusu

Bütçeniz darsa veya çok fazla çalışanınız varsa kartpostal hediye edebilirsiniz. Kartpostalların arkasına içten bir yeni yıl mesajı yazdırabilirsiniz. Bu kartpostalların yanına bir de ölçülerine uygun çerçeve ekleyebilirsiniz.

Böylece çalışanlarınız yeni yıl mesajınızı görmüş olurlar. Ayrıca bu güzel kartpostalları fotoğraf olarak masalarında ve panolarında dekoratif amaçlı değerlendirmiş olurlar.

Muhiku’nun mini yılbaşı hediyeleri sayesinde bütçenizi sarsmadan tatlı ve küçük bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Kurumsal sayfamız üzerinden bizimle iletişime geçerek fiyat alabilirsiniz.

İş dünyasındaki rekabet sürekli olarak artıyor. Orijinal ve yaratıcı hediye tercihlerinizle hem personelinizin hem de müşterilerinizin sadakatini arttıracak, hayranlık uyandıracaksınız. Seçeceğiniz şirket yılbaşı hediyeleri üzerine şirketinizin logosunu da estetiğini bozmadan ekleyebilirseniz. Böylece kurumsal kimliğinizin daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

Yani kurumsal yılbaşı hediyesi deyip geçmemek gerekiyor. Yılbaşı hediyeleri kurumsal çerçevede hazırlandığında pek çok pozitif dönüşü de beraberinde getirir. İyi düşünülmüş hediyeler uzun vadede şirketinize kazanç sağlayacaktır.

Ayrıca çalışanlara yılbaşı hediyesi fikirlerini de inceleyebilirsiniz. Yılbaşı ruhuyla hazırlanan kullanışlı ve şık yeni yıl hediyeleriyle ekip arkadaşlarınıza anlamlı bir jest yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

dunya-kardesler-gunu
Daha Fazla

Dünya Kardeşler Günü Ne Zaman?

İçindekiler Gizle Kardeşler Günü Nedir?Kardeşler Günü Var mı?Kardeşler Günü Ne Zaman?Kız Kardeşler Günü Ne Zaman?Erkek Kardeşler Günü Ne…