Kurumsal Geçmiş Olsun Mesajı Nasıl Yazılır?

kurumsal-gecmis-olsun-mesajı-fikirleri

Kurumsal geçmiş olsun mesajı şirketlerin gerek çalışanlarına, gerek iş ortaklarına, gerek ise müşterilerine geçmiş olsun dileklerini sunduğu iletilerdir. Şirketler bu iletilerini e-posta ya da SMS aracılığıyla yollayabilirler. Bu tarz düşünceli hareketler şirketin çalışanları, iş ortakları ve müşterileriyle kurduğu bağı güçlendirmesini sağlar.

Kurumsal geçmiş olsun mesajı yazmanın inceliklerine ve mesaj fikirlerine geçmeden evvel geçmiş olsun mesajının ne gibi durumlarda gönderilebileceğini hatırlatmak isteriz. “Geçmiş olsun.” ifadesi genel itibariyle hastalık ile özdeşleştirilmiştir. Fakat bu ifadeyi yalnızca hastalık gibi durumlarla bağdaştırmak sığ kalacaktır.

Yaşanan tatsız bir olayın, zorluklarla geçen bir sürecin, hukuki bir davanın sona ermesinin ya da en basitinden biten bir sınavın ardından karşımızdaki kişiye geçmiş olsun dileklerimizi iletebiliriz. Kısacası muhatabını sıkıntıya sokan her türlü durumun ve olayın ardından geçmiş olsun dilekleri iletilebilir.

Neden Kurumsal Geçmiş Olsun Mesajı Yazılır?

kurumsal-ozur-mesaji-nasil-yazilir

Geçmiş olsun dilekleri karşımızdaki kişiye ya da kişilere önem verdiğimizi de gösterir. Yaşadıkları sıkıntılı süreçten kurtulmalarının bizi de onlar kadar mutlu ettiğini onlara hissettirir.

Bir şirketin ayakta kalmasını ve büyümesini sağlayan en önemli faktör çalışanları, iş ortakları ve müşterileriyle kurduğu ilişkidir. Çalışanlar, ortaklar ya da müşteriler şirket için değerli olduklarını hissetmek isterler. Eğer bu hissiyat onlara verilmez ise şirket ile bağlantılarını kesebilirler. Bu da şirketin köklü ve sağlam bağlar kurmasının önüne geçer. Neticede de şirket uzun vadede bir başarı elde edemez.

Dolayısıyla şirketinizin büyümesini ve gelişmesini istiyorsanız ekibinizle, partnerlerinizle ya da müşterilerinizle ilişkinizi sağlam tutmalısınız. Yaşadıkları sıkıntılı sürecin ardından geçmiş olsun mesajının yanına şirket kültürünüzü yansıtacak bir hediye ekleyebilirsiniz.

Bu küçük ama anlamlı jest kurduğunuz bağların sağlamlaşmasını sağlayacak. Çalışanlarınıza, partnerlerinize ve müşterilerinize kendilerini değerli hissettirecek.

Muhiku 500’den fazla şirketin ekip arkadaşlarını, iş ortaklarını ve müşterilerini mutlu etmesine yardımcı oldu. Muhiku sizin adınıza tüm süreci yönetiyor ve size pürüzsüz bir hediye deneyimi yaşatıyor.

Özenle hazırladığı deneyim odaklı ve hayata değer katan hediye kutuları ile ilişkilerinizi güçlendirmenize destek oluyor. Bu sebeple de Muhiku bugün pek çok şirketin kurumsal hediye alanında tercih ettiği ilk firma.

Muhiku’nun kurumsal alanda verdiği hizmetle ilgili detaylıca bilgi almak ve ekibimizle birlikte şirket kültürünüzü yansıtan hediyeyi tasarlamak için kurumsal hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kurumsal Geçmiş Olsun Mesajı Nasıl Yazılır?

kurumsal-gecmis-olsun-mesaji-nasil-yazilir

Çalışanlarınızın, ortaklarınızın ve müşterilerinizin yaşadığı olumsuzluklara karşı sessiz kalmamalısınız. Yaşadıkları olaylar ya da durumlar karşısında şirketinizin de üzgün olduğunu ve geçmiş olsun dileklerinizi bir mail ya da SMS aracılığıyla karşı tarafa iletmelisiniz. Peki ama bunu nasıl yapacaksınız?

  • Mesaja ya da maile bir giriş ifadesi -sevgili- ile başlayın ve bir kapanış ifadesiyle -saygılar- yazışmayı sonlandırın.
  • Kişiye doğrudan hitap etmelisiniz. Bu mesajınızın ya da e-postanızın otomatik gönderilen bir mesaj veya e-posta olduğu düşüncesinin oluşmasına engel olacaktır.
  • Kişinin yaşadığı olumsuz durum ya da olaydan dolayı şirket olarak üzüldüğünüzü ve geçmiş olsun dileklerinizi samimiyetle ifade edin.
  • Kurumsal kimliğinizi yansıtan bir tasarım ve içerik düzeni kullanmayı ihmal etmeyin.
  • Geçmiş olsun mesajınızın ya da e-postanızın sonunda şirket logonuza yer vermeye özen gösterin.
  • Geçmiş olsun mesajınızı ya da e-postanızı mutlaka sorumlu yöneticinin adıyla imzalayın.

Bu maddelere dikkat ettiğiniz takdirde geçmiş olsun dileklerinizi karşı tarafa ya da taraflara samimi ve pürüzsüz bir şekilde sunabilirsiniz. Bu küçük ama etkili hareketin şirketinizin geleceği adına oldukça önemli.

Unutmayın ki mutlu çalışanlar, ortaklar ve müşteriler beraberinde çok daha başarılı işlere imza atılmasını sağlarlar.

Şirketler için Geçmiş Olsun Mesajı Örnekleri

kurumsal-gecmis-olsun-mesaji-ornekleri

Geçmiş olsun mesajının kurumsal bir kimlikle nasıl yazılacağını kısaca anlattık. Şimdi durumun somutlaşması ve daha net anlaşılması adına birkaç örneğe yer vereceğiz.

Dilerseniz sizin için hazırladığımız fikirler arasından birini şirketinize uyarlayabilirsiniz. Dilerseniz bu fikirlerin ışığında kendi şirketinizi yansıtan kurumsal geçmiş olsun mesajı ya da maili yazabilirsiniz.

İşte, sizin için hazırladığımız kurumsal geçmiş olsun mesajı fikirleri.

  • Sevgili … (iş ortağınızın adı), Yaşadığınız talihsiz durumu büyük bir üzüntüyle öğrendik. İçinde bulunduğunuz sıkıntılı sürecin kısa sürede sona ermesini dileriz. Saygılar, (Sorumlu adı/Şirket adı)
  • Sevgili … (iş ortağınızın adı), Geçirdiğiniz rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi sunar ve acil şifalar dileriz. Saygılar, (Sorumlu adı/Şirket adı)
  • Sevgili … (çalışanın adı), Geçirmiş olduğunuz talihsiz kazadan dolayı çok üzüldük. Kısa sürede iyileşmenizi ve aramıza tekrar katılmanızı umutla bekliyoruz. Saygılar, (Sorumlu adı/Şirket adı)
  • … (Firma adı) ailesi olarak ülkece yaşadığımız bu zor günlerin kısa sürede sona ermesini diliyoruz, tüm müşterilerimize geçmiş olsun. Saygılar, (Sorumlu adı/Şirket adı)
  • … (Firma adı) ailesi olarak yaşadığımız bu zorlu günlerin rdından siz değerli müşterilerimizle tekrar bir arada olmayı dört gözle bekliyoruz. Tüm müşterilerimize geçmiş olsun, sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle. Saygılar, (Sorumlu adı/Şirket adı)

Sizin için hazırladığımız mesaj örneklerinde şirketinizi yansıtacak eklemeler yapmayı ve mesaja uygun bir başlık koymayı unutmayın! Hediye fikirleri için Muhiku’yu ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir