Kurumsal Firmalar için Yılbaşı Bağış Hediyeleri Nelerdir?

firmalar-icin-kurumsal-bagis-hediyeleri-nelerdir

Kurumsal firmanız için yılbaşı bağış hediyeleri nelerdir diye merak edenlerden misiniz? Öyleyse bu içeriğimiz tam size göre.

Malum yeni yıl kapıda. Yaklaşan yepyeni bir yıl öncesinde hemen hemen herkes çeşitli hazırlıklar yapar. Yılbaşı konseptliyle hazırlanan evler, 31 Aralık gecesi için alınan kıyafetler, süslenen çam ağaçları ve yeni yıla hoş bir başlangıç yapmayı sağlayacak hediyeler.

Evet, siz de biliyorsunuz ki yeni yıl demek hediye demektir. Bu sebeple Aralık ayının yaklaşması ile şirketlerde bir kurumsal hediye arayışı içerisine girer.

Sizde şirketiniz için yılbaşı bağış hediyeleri arıyor fakat gönlünüze göre bir seçenek bulamıyor musunuz? Öyleyse bu içeriğimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Bu içeriğimizde paylaşacağımız yılbaşı bağış hediyeleri ile yeni yılda ekip arkadaşlarınıza veya iş ortaklarınıza unutulmayacak bir jest yapabilirsiniz. Öyleyse gelin hep birlikte içeriğimizin detaylarına bir göz atalım. Keyifli okumalar dileriz.

🎁 Muhiku ile pürüzsüz bir kurumsal hediye süreci yaşayabileceğinizi biliyor musunuz? Şimdiye kadar  farklı alanlardaki birçok firmayı mutlu etmeyi başaran Muhiku, özenle tasarladığı yılbaşı hediyeleri ile şirketinizi ön plana çıkarmayı başarır.

Tamamen şirketinizi yansıtacak hediyelerle tasarlanan bu hediyeler, yeni yılda ekip arkadaşlarınız, müşterileriniz ve iş ortaklarınız için yapabileceğiniz en güzel jestlerden biridir.

Yılbaşı Bağış Hediyeleri Nelerdir?

kurumsal-firmalar-icin-yilbasi-bagis-hediyeleri

Aralık ayının yaklaşması ile birlikte hemen hemen herkesi koca bir yılı geride bırakmanın ve yeni bir yıla başlayacak olmanın heyecanı sarar. Özellikle yılbaşı denince akla ilk olarak hediyeler gelir. Küçük büyük, pahalı veya ucuz tüm hediyeler kişiye farklı duygular yaşatır.

Özellikle şirketler de iş ortakları ile iletişimini güçlendirmek, ekip arkadaşlarını motive etmek veya müşterilerine teşekkür etmek için kurumsal yılbaşı hediyelerine yönelir. Kurumsal yılbaşı hediyesi denince de akla gelen ilk seçeneklerden biri yeni yıl bağış hediyeleridir.

Siz de biliyorsunuz ki yılbaşı için tercih edebileceğiniz bağış hediyeleri ile şirketiniz adına son derece anlamlı bir adım atabilirsiniz.

Peki şirketiniz için değerlendirebileceğiniz yeni yıl bağış hediyeleri nelerdir? Eğer sizde bu yılbaşına  anlamlı bir başlangıç yapmak istiyorsanız Muhiku’nun sunduğu yeni yıl hediyesi bağış alternatiflerini değerlendirebilirsiniz.

Bunun yanı sıra hediye tasarlama sürecini Muhiku’nun kusursuz hizmetiyle çok daha zahmetsiz bir hale dönüştürebilirsiniz.

Dilerseniz şirketler için yeni yıl mesajları yazımızı okuyarak anlamlı hediyenizi daha da etkili kılabilirsiniz.

İşte şirketinizi bir adım öteye taşıyacak yılbaşı bağış hediye alternatifleri.

Kurumsal Firmalar için Yılbaşı Bağış Hediyeleri

31 Aralık gecesi, tüm sevdiklerinizle birlikte yeni yılı en güzel şekilde karşılayabileceğiniz özel gecelerden biri. Bu özel ve kutlanması gereken gece öncesinde eminiz ki siz de türlü hazırlıklar yapıyorsunuzdur.

kurumsal-bagis-hediyeleri

Yalnızca yakınlarınız için değil, şirket çalışanlarınız için de bir hediye arayışı içerisinde misiniz? Öyleyse hiç panik yapmanıza gerek yok. Çünkü içeriğimizin devamında paylaşacağımız kurumsal yılbaşı hediye seçenekleri ile size ilham olacağız.

Kurumsal hediyeler, iş ilişkilerini güçlü tutan en önemli detaylardan biri. Özellikle yaklaşan yılbaşı sayesinde ekip arkadaşlarınızı mutlu etme veya iş ortaklarınıza teşekkür etme fırsatına sahipsiniz.

Yeni yılda iş ortaklarınızı, ekip arkadaşlarınızı veya müşterilerinizi mutlu etmeye var mısınız? Cevabınız evet ise sizlerle paylaşacağımız yeni yıl bağış hediyelerini değerlendirebilirsiniz.

Böylece şirketinizin farkını bu hediyelerle ortaya koyabilirsiniz. İşte tereddütsüz değerlendirebileceğiniz anlam dolu yılbaşı bağış hediyesi fikirleri.

Tema Fidan Bağışı

Gelecek nesiller ve sevdikleriniz için yapabileceğiniz en güzel şeylerden biri de elbette ki fidan bağışıdır. Daha temiz bir gelecek için atacağınız bu önemli adım, yeni yıla güzel bir başlangıç yapmanıza da vesile olur.

Eğer siz de yeni yılda şirket çalışanlarınızın yüzünü güldürmek, iş ortaklarınızla iş ilişkilerinizi ilerletmek veya müşterilerinize teşekkür etmek istiyorsanız Muhiku’nun kurumsal hediye sürecinde sunduğu hizmetten yararlanabilirsiniz.

Böylece şirketiniz adına Tema Vakfı’na fidan bağışı yapabilirsiniz.

Pürüzsüz bir kurumsal hediye süreci yaşamanızı sağlayan Muhiku ile yılbaşı hediye bağış yapmak oldukça zahmetsiz. Fakat bu süreci başlatmak için ilk yapmanız gereken şey Muhiku’nun kurumsal hediye formunu doldurmak.

Unicef Bağışı

Size verebileceğimiz bir diğer yeni yıl bağış hediye önerisi ise Unicef. Unicef Türkiye’deki çocuk ve gençlerin haklarını savunmak ve korumak için çalışan bir kuruluştur.

Eğer sizde şirketinizin farkını ortaya koymak isteyenlerdenseniz yeni yıl bağış hediyeleri içerisinde yer alan Unicef’e bağış yapabilirsiniz.

Unutmayın! Ekip arkadaşlarınız adına yapacağınız bu kıymetli bağış, son derece anlamlı ve özeldir.

Lösev Bağışı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), yeni yılda bağış hediyeleri olarak değerlendirebileceğiniz bir diğer seçenektir. Bu özel kuruluş, lösemili çocukların tedavi sürecinde ailelerine maddi-manevi destek sağlar.

Aynı zamanda minik kalpleri de hayata bağlar. Bu sebeple Lösev’e yapacağınız her bir bağış oldukça kıymetlidir.

Şimdi sizde bu yılbaşında bir farklılık yaparak şirketiniz adına Lösev’e bağış yapabilirsiniz. Hem son derece anlamlı hem de unutulmayacak bu hediye ile; iş ortaklarınızın, ekip arkadaşlarınızın veya müşterilerinizin yüzünü güldürebilirsiniz.

2024 yılını en güzel şekilde karşılamak ve yeni yılın ilk gününde yepyeni başlangıçlar yapmak için değerlendirebileceğiniz yeni yıl bağış hediyeleri, eminiz ki iş ortaklarınız veya ekip arkadaşlarınız için unutulmaz bir jest olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

calisan-mutlulugu-faydalari
Daha Fazla

Çalışan Mutluluğu Şirketinize Ne Katar?

İçindekiler Gizle Çalışan Mutluluğu Nasıl Sağlanır?Takdir Edin ve ÖdüllendirinEğitimleri Şirket Kültürünün Bir Parçası Haline GetirinÇalışanlarınızı Desteklediğinizi HissettirinYükselecekleri Bir…