Kurumsal Anneler Günü Hediyesi Önerileri

kurumsal-anneler-gunu-hediyesi

12 Mayıs Anneler Günü giderek yaklaşırken bu özel günde şirketindeki kadınları, anneleri ve anne adaylarını mutlu etmek isteyen şirketler için kurumsal Anneler Günü hediyesi önerilerimizi paylaşmak istedik. Eminiz şirket kültürünüze ve bütçenize uygun bir hediyeyi bu yazımızda bulacaksınız.

Şirketinize uygun hediyeler bulmak ve bu zorlu süreci en keyifli şekilde geçirmek için Muhiku kurumsal ekibi ile iletişime geçebilir böylelikle  şirketlerin Anneler Günü hediyeleri konusunda ilham veren fikirler ve bütçenize uygun ürünlerle süreci pürüzsüz şekilde yaşayabilirsiniz.

Günümüzde iş hayatında oldukça etkin rol oynayan kadınların bir yandan işini en iyi şekilde yaparken bir yandan da çocuklarının bakımıyla ilgili her şeyi eksiksiz yapabiliyor olmaları fazlasıyla hayranlık uyandırıcı. Bu kadar sorumluluğun altında bile mucizeler yaratan anneleri böyle özel bir günde unutmak olmaz! Üstelik bu durum Muhiku ile mümkünken!

Öyleyse hediye önerilerimize geçmeden önce Anneler Günü’nün hikayesine kısaca değinelim ve günün anlamıyla ilgili kafamızdaki soru işaretlerini giderelim.

Anneler Günü Ne Zaman ve Nasıl Ortaya Çıktı?

anneler-gunu-ne-zaman-ve-nasil-ortaya-cikti

Antik Yunan ve Antik Roma dönemlerinde baharın gelişi ve annelik kavramları birbirine benzetildiği için annelerin onurlandırıldığı festivaller düzenlenirdi. Fakat günümüzdeki haline gelişi Amerika Birleşik Devletleri’nde 1908 yılında annesini kaybeden Anna Jarvis’in başlattığı mücadeleyle gelişmiştir.

Biz de Amerikalılar gibi her mayıs ayının ikinci pazarını Anneler Günü olarak kutlasak da Çin, Birleşik Krallık, Norveç, Yunanistan gibi ülkeler kendi kültürlerine göre başka tarihlerde kutlama yapmaktadır.

Türkiye’de Anneler Günü ilk kez 5 Mayıs 1955’te kutlanmaya başlanmıştır. 2023 senesinde ise14 Mayıs tarihine denk gelmektedir.

Şirketler İçin Anneler Günü Hediyeleri

Anneler Günü’ne kısaca değindiğimize göre artık hediye seçiminde daha isabetli tercihler yapabiliriz. Doğanın uyanışı, baharın gelişi ve anneliğin onurlandırılması temaları üzerinde durarak ilerleyeceğimiz bu konseptte bütçenize uygun kurumsal hediye önerileri bulacağınıza eminiz.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

kendine vakit ayir hediye kutusu yeni kahve

Kurumsal Anneler Günü hediyesi dendiğinde bizim aklımıza ilk gelen kutu içeriği “Kendine Vakit Ayır”. İçerisinde 5 farklı ürün bulunan bu hediye seti hem üretkenliğe hem de baharın o tatlı havasına uyum sağlıyor. Bu kutunun dışına dilerseniz şirket logonuzu bastırabilirsiniz.

Kutu içerisinde;

  • Sizin seçeceğiniz bir kitap,
  • Fesleğen yetiştirme deneyim kiti,
  • Kahve aromalı mum,
  • Guatemala Huehuetenango filtre kahve,
  • Lady Grey çayı ve hediye notunuz yer almaktadır.

Kutu içerisine dilerseniz farklı ürün eklemeleri de yapabilirsiniz. Böylece hediyenizin içeriğini zenginleştirebilirsiniz.

Dünya Çayları Kutusu

yenilenen dünya çayları hediye kutusu

Baharın gelişini en lezzetli çaylarla müjdeleyin! Ekip arkadaşlarınızın gününü güzelleştirecek, 5 farklı ülkeden damak tadına göre özenle derlenmiş çayların bir araya getirildiği hediye setiyle rahatlatıcı ve huzurlu bir Anneler Günü hediyesi  vermeye ne dersiniz?

Muhiku ekibinden not: Bütçenize ve çalışanlarınızın ilgi alanlarına göre bu yazımızda anlatacağımız kutularda düzenlemeler yapabilirsiniz. Örneğin Dünya Çayları Kutusu’nun içerisine logo baskılı french press, kupa, çay süzgeci gibi yan ürünler ekleyebilir ya da 3 çeşit çay, 2 çeşit kahve seçerek yanına ilgi çekici bir kitap ekleyebilirsiniz.

Muhiku’nun Anneler Günü Hediyesi Ucuz kategorisi içerisinde kıymetli anneleriniz için tercih edebileceğiniz birçok seçenek var. Üstelik oldukça makul bir fiyat aralığına sahip olan bu hediyeler, anneleri mutlu edecek bir etkiye sahip.

Anneye Özel Hediye Kutusu

yenilenen-anneye-ozel-hediye-kutusu

Anneye hediye denince akla gelen en güzel ürünler Anneye Özel Hediye Kutusu‘nda bir araya geliyor.

İçerisinde kadınları mutlu edecek ürünlerin bulunduğu bu sette;f

  • Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • Anne baskılı kupa,
  • Yade okyanus aromaterapi mum,
  • Yade okyanus kolonya,
  • French press,
  • Desenli yelpaze,
  • Best mom in the world motto kartı,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Muhiku ekibinden not: Bu kutuyla şirketinizde çalışan kadınlara kendilerini çok iyi hissedecekleri bir çay ritüeli armağan edebilirsiniz. Üstelik seçtiğiniz hediyeniz İstanbul içi aynı gün teslim ediliyor.

Brownie Molası Hediye Kutusu

yenilenen-brownie-molasi-hediye-kutusu

Kadınları mutlu edecek bir diğer kurumsal Anneler Günü hediyesi önerimiz ise Brownie Molası Kutusu. Çalışan annelerin üstlerindeki sorumluluğa keyifli bir mola vermelerini sağlayacak bu setle gerek ekip arkadaşlarınıza gerekse müşterilerinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

İçerisinde;

  • Türk kahvesi,
  • Mat siyah seramik fincan takımı,
  • Brownies by limburgia,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Güneş ışıltısı kuru çiçek yer alıyor.

Hediye notu bulunan kutuya dilerseniz mum, sabun gibi ilaveler yapabilirsiniz.

Kurumsal Anneler Günü Mesajları

kurumsal-anneler-gunu

Hediye almak kadar hediyenizi nasıl sunduğunuz da önemli. Samimi bir notun yer aldığı hediye notu çalışanlarınızı ya da müşterilerinizi mutlu edecektir. Şirketler için Anneler Günü kutlama mesajları bulmak ise biraz zor olabilir. Fakat merak etmeyin, kurumunuza uygun bir mesajı aşağıda bulacağınıza eminiz.

  • Anne, bu dünyayı değiştirebilecek en güçlü kişi. Gelecek güzel günlerin hayali içimizdeyse o da sizin gibi harika anneler tanıyor olmamızdır. Anneler Gününüz kutlu olsun!
  • Bizlere hayat veren ve hayatı öğreten annelerimiz iyi ki varlar! Anneler Gününüzü en içten dileklerimizle kutluyoruz.
  • Kelimelerin anlatmaya yetmediği fedakarlık ve karşılıksız sevginin tarifi annelerin günü kutlu olsun!
  • Annelik, sahip olduğunuzu fark etmediğiniz güçlü yanlarınızı ve hiç fark etmediğiniz korkularınızı keşfetmenizi sağlar. Anneler Gününüz kutlu olsun.
  • Çalışan bir iş kadını, güçlü bir anne… Sizinle ne kadar gurur duysak azdır! Şirketimizde olduğunuz için çok mutluyuz, Anneler Gününüz kutlu olsun!

Annelik bu dünyadaki en zor ama en muhteşem şey! Muhiku ailesi olarak Anneler Gününüzü en içten dileklerimizle kutlarız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir