Küçük Yılbaşı Hediyeleri – Minik ve Ucuz Hediyeler

kucuk-yilbasi-hediyeleri-minik-ve-ucuz-hediyeler

Küçük yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerine yürekleri ısıtacak kocaman bir sürpriz yapmak isteyen okurlarımızın dikkatine, bu içerik tam size göre! Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz; yılbaşı küçük hediyeler ile de kutlanabilir, dedik ve sizin için en güzel küçük yılbaşı hediyelikleri ile dolu bir içerik hazırladık.

Havanın buz, yüreklerin sıcacık bir yaz gününe döndüğü günler geldi çattı bile. Yılbaşı getirdiği telaşla, heyecanla, umutla ve mutlulukla tüm dünyada kendini hissettirmeye başladı. Herkes sevdikleri için en güzel yılbaşı hediyesini seçme telaşına düştü.

Yılbaşı çekilişi yapanlar ise kendisine kimin çıktığını belli etmeden ne alacaklarını kara kara düşünmeye başladılar.

Merak etmeyin sevgili okurlarımız, tatlı telaşınızın tüm stresini alacak küçük yılbaşı hediyeleri önerileriyle size yardımcı olmaya geldik. İşte sizin için hazırladığımız birbirinden güzel küçük ve ucuz yılbaşı hediyeleri.

🎄 Muhiku’nun yeni yıla özel hazırladığı yılbaşı hediyeleri koleksiyonunda hem küçük hem de uygun fiyatlı pek çok alternatif mevcut. Sevdikleriniz için Muhiku ile yılın en güzel, en heyecanlı ve unutulmaz sürprizini hazırlayabilirsiniz.

Yılbaşı için Küçük Hediye Fikirleri

zarif-yilbasi-hediye-kutusu-2024
Zarif Yılbaşı Hediye Kutusu

Yılbaşında alınabilecek küçük hediyeler denildiğinde hepinizin zihninde çeşit çeşit ürün canlandığını tahmin edebiliyoruz. Fakat bu çeşitlilik içerisinden hangi hediyeyi seçeceğiniz konusunda kararsız kalabiliyorsunuz.

Biz de sizleri bu kararsızlıktan kurtaralım dedik ve sizin için küçük yılbaşı hediye önerileri ile geldik.

Yılbaşında sevdiklerimize alacağımız hediyelerin pahalı hediyeler olması gerekmiyor. Onlar için alacağımız küçük ucuz yılbaşı hediyeleri de onlara mutluluk verebilir.

Yılbaşı hediyesi aynı gün teslim! Muhiku’nun aynı gün teslim yılbaşı hediyeleri ile hiç beklemeden ve vakit kaybetmeden yeni yılın mutluluğunu ve heyecanını sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Yılbaşı Hediye Kutusu

Sevdiklerinize vereceğiniz yılbaşı hediyeleri uygun fiyatlı olsun istiyorsanız ve hediyenizin basit kaçmasından korkuyorsanız harika bir tavsiyemiz var!

Muhiku’nun uygun fiyatlı yılbaşı hediye kutuları içinden küçük seçimler yaparak sevdikleriniz için minik ama bir o kadar da özel bir yılbaşı hediyesi hazırlayabilirsiniz.

Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap kategorisinde hazırlayacağınız hediye kutusunun içerisine;

  • Dünyanın farklı yerlerinden seçilen kahve çeşitlerinden,
  • Egzotik ve aromatik bitki çayı çeşitlerinden,
  • Yılbaşı konseptli kupa çeşitlerinden,
  • Yeni yıla özel hazırlanan hediyeliklerden,
  • Deneyim ve hobi kitlerinden birer tane seçerek dopdolu bir kutu hazırlayabilirsiniz.

Hazırlayacağınız kutu içindeki hediyelikleri tamamen bütçenize uygun seçimlerle kutuya ekleyebilirsiniz. Böylece yılbaşı hediyenizin ulaşacağı maksimum fiyata siz karar verebilirsiniz. Diğer taraftan hediye kutusu sayfamızı ziyaret edip mini yılbaşı kutularını seçerek ya da fiyat filtresini kullanarak hazır setleri de görebilirsiniz.

Kupa

ev-2024-yilbasi-kupasi

En ucuz yılbaşı hediyeleri arasında yer alan kupa, aynı zamanda sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel ufak yılbaşı hediyeleri arasında. Sevdiklerinize yılbaşı hediyesi kupa vererek, onlara küçük ama kocaman bir mutluluk armağan edebilirsiniz. Bu kullanışlı hediye, yeni yılın en tatlı molalarında onlara eşlik edecek.

Muhiku, yılbaşı konseptli hediyeler arasında çeşit çeşit kupaya yer veriyor. Farklı tasarımlarla hazırlanan yılbaşı konseptli kupa tasarımlarıyla sevdiklerinize yılbaşının tatlı neşesini hissettirin!

Kitap

Yılbaşında alınacak küçük hediyeler önerilerimizde başlangıcı kitap ile yapmak istedik. Çünkü kitap bizler için yalnızca vakit geçirilecek bir meşgale değil aynı zamanda tüm çıkmazlarımızda sığındığımız bir limandır.

Kitap herkes için farklı farklı anlamlara sahiptir. Yeri gelir bizim için en güzel nasihatleri veren bir büyük olur; yeri gelir en hassas yanlarımızı keşfetmemizde bir pusula olur. Bu sebepledir ki, arkadaşa verilecek en güzel minik yılbaşı hediyesi kitaptır.

Kar Küresi

Kışın büyülü manzarasının yılbaşının o tatlı heyecanıyla bütünleştiği kar küreleri, minik yılbaşı hediyeleri içindeki en özel armağanlardan biri. Sevdiklerinizi dört mevsim o büyüleyici manzarayla buluşturacak kar küresi ile yılın son özel gününde onlara unutulmaz bir hatıra bırakın!

Arkadaşa Küçük Yılbaşı Hediyeleri

Yılbaşı küçük hediyeler için en doğru zaman! Çünkü çoğumuzun birden fazla yakın arkadaşı var. Hal böyle olunca aynı anda hepsine yılbaşı hediyesi almak bizi fazlasıyla zorluyor. Ancak küçük yılbaşı hediyeleri bu konuda işimizi fazlasıyla kolaylaştırıyor.

sk-yilbasi-hediye-kutusu-2024
Şık Yılbaşı Hediye Kutusu

Çünkü yılbaşının ruhunu taşıyan mini yılbaşı hediyeleri, aynı zamanda oldukça da uygun fiyatlı oluyorlar. Dolayısıyla bu ucuz yılbaşı hediyeleri ile tüm arkadaşlarımıza kendimizi zorlamdan sürpriz yapma fırsatını elde edebiliyoruz.

Eğer arkadaşa yılbaşı hediyesi ucuz olsun istiyorsanız Muhiku’nun diğer alternatiflerini de keşfetmenizi tavsiye ederiz. Muhiku’nun arkadaşa hediye kategorisinde arkadaşlarınıza verebileceğiniz farklı küçük yılbaşı hediyeleri mevcut.

Şık Yılbaşı Hediye Kutusu

En yakın kız arkadaşınıza verebileceğiniz küçük ama bir o kadar da değerli hediyeyi öğrenmeye hazır olun! Muhiku’nun yılbaşı hediyeleri koleksiyonu içinde yer alan Şık Yılbaşı Hediye Kutusu ile ona benzeri görülmemiş bir hediye verebilirsiniz.

Dostluk bağlarınızı güçlendirecek bu hediye arkadaşlığınızın bir ömür hatırlanmasına katkı sağlayacak. Şık Yılbaşı Hediye Kutusu içerisinde;

  • New Year Blend kahve,
  • Kırmızı yeni yıl özel tasarım kupa,
  • Kırmızı çam ağacı temalı bardak altlığı,
  • Yade kırmızı portakal & tarçın aromaterapi mum,
  • Yeni yıl motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Kız arkadaşlarınıza yapacağınız bu tatlı sürprizin içine en güzel dileklerinizi de eklemeyi unutmayın!

Erkek Arkadaşa Yılbaşı Hediye Kutusu

erkek-arkadasa-yilbasi-hediye-kutusu-2024

Erkek Arkadaşa Yılbaşı Hediye Kutusu, erkek arkadaşlarınız için özel olarak tasarlanmış bir hediye kutusudur. Bu hediye kutusu ile erkek arkadaşlarınıza küçük ama etkisi kocaman bir yılbaşı hediyesi armağan edebilirsiniz.

Erkek arkadaşa hediye kutusu içerisinde;

  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • New Year Blend kahve,
  • Seramik kupa,
  • Siyah Happy New Year bardak altlığı,
  • New Year New Hopes defter,
  • French press,
  • Yeni Yıl motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu’nun içerisine birbirinden tatlı yılbaşı hediyelikleri içerisinden de en beğendiğiniz parçaları ilave edebilirsiniz. Böylelikle hediyeniz yılbaşının en tatlı hediyesi olacaktır.

Minyatür Çam Ağacı

arkadasa-kucuk-yilbasi-hediyeleri

Arkadaşlarınızın çalışma masasında ya da yaşam alanlarında sizden gelecek bir hatıra ne hoş dururdu. Yılbaşı hediyeleri içerisinden arkadaşlarınıza armağan edebileceğiniz minyatür yılbaşı ağacı çalışma masalarına ve yaşam alanlarına hava katacak bir hediye olmasının yanı sıra 70 TL altı yılbaşı hediyeleri arasında da tüm güzelliğiyle yer alıyor.

Diğer taraftan sevdiklerinize mini yılbaşı ağacı ağacı vererek onlara ömür boyu yaşayacak bir hatıra da bırakabilirsiniz. Mini yılbaşı hediyeleri içinde en gözde seçenek olan bu hediyeyle, yaşam alanlarında küçük de olsa yılbaşı havası oluşturmalarını sağlayabilirsiniz.

Küçük yeni yıl hediyeleri içindeki bu gözde seçenek sayesinde bütçenizi zorlamanıza da gerek kalmaz. Bütçenize uygun hediyeyi kendiniz tasarlayın!

Kumbara

Küçük yılbaşı hediye fikirleri içerisinde minik ama etkisi kocaman bir hediye var ki, o da kumbara. Arkadaşınıza armağan edeceğiniz kumbara ile geleceğine yatırım yapmasında ve hayallerini gerçekleştirmesinde ön ayak olabilirsiniz. Belki de yurt dışına çıkacağı ilk seyahatte sizin ona alacağınız kumbaranın katkısı olacak.

Yeni yıl, hayatımızı düzene sokmamız ve yepyeni başlangıçlar yapmamız için bize daima motivasyon verir. Kumbara fikri de tam bu yüzden çok anlamlı bir yılbaşı hediyesi.

Sevgiliye Küçük Yılbaşı Hediyeleri

yilbasi-armagani-hediye-kutusu-2024
Yılbaşı Armağanı Hediye Kutusu

Yeni yıla tam tadında bir başlangıç yapmak için ihtiyacınız olanlar neler? Sıcacık bir gülümseme, aşk, sevdiklerinizin huzur veren sevgisi ve tatlı bir armağan yılbaşı gecesinin olmazsa olmazlarından. Özellikle aşkın ve hediyenin geceye kattığı o heyecan bir başka!

Yılbaşı gecesinde heyecanınız kaybolmasın ve yeni yıla romantik bir başlangıç yapın diye sizin için sevgiliye armağan edebileceğiniz küçük yılbaşı hediyeleri ile geldik! İşte, Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonunda da yer verdiği yılbaşı konseptli hediyeler.

Yılbaşı Armağanı Hediye Kutusu

Sevgiliye yılbaşı hediyesi denildiği zaman pek çok kişinin aklına ilk olarak panduf ve oyuncak gelebiliyor. Ancak yılbaşı hediyesi panduf iyice klişeleşen bir hediye. Biz ise size daha yenilikçi ve sıra dışı bir alternatif sunacağız.

Yılbaşı Armağanı Hediye Kutusu ile partnerinize küçük ama oldukça romantik ve kullanışlı bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz.

Özenle hazırlanan Yılbaşı Armağanı Hediye Kutusu içerisinde;

  • Kenya AA kahvesi,
  • New Year Blend kahve,
  • Siyah yeni yıl özel tasarım kupa,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Yade kırmızı portakal & tarçın aromaterapi mum,
  • Yade yılbaşı çam ağacı led ışık,
  • Yeni yıl motto kartı,
  • Son olarak hediye notunuz yer alıyor.

Not kartının içine birkaç romantik ifade ve güzel bir dilek yazarak parterinize yılın en güzel hediyesini verebilirsiniz.

El Yapımı Sabun

yilbasi-sabun

Kadınlar için yılbaşı hediyeleri ucuz da olabilir pahalı da. Önemli olan hediyeniz kız arkadaşınız üzerinde yaratacağı etki. Dolayısıyla kız arkadaşınıza illa yılbaşı hediyesi takı vermek zorunda değilsiniz. Özellikle de altın fiyatlarını göz önünde bulundurursak karşınızdaki kişinin kendini mahcup hissetmesine neden olabilirsiniz.

Fakat aldığınız hediye hem küçük hem de değerli olsun istiyorsanız yılbaşına özel el yapımı bir sabun alabilirsiniz. Günlük bakım rutinine eşlik edecek bu sabun onun her defasında tazelenmiş hissetmesini sağlayacak.

El Yapımı Küçük Yılbaşı Hediyeleri

yilbasi-ozel-cikolata-2024

Alacağınız küçük yılbaşı hediyeleri el yapımı olsun istiyorsanız size vereceğimiz fikirleri çok seveceksiniz. Her biri özenle yapılan bu hediyeler sevdiklerinizi derinden etkileyecek.

O halde el yapımı küçük yılbaşı hediyeleri nelermiş hep birlikte bakalım.

Çikolata

Dış kutusundan içindeki lezzete kadar her ayrıntısı sevdiklerinizi mest edecek. Ağızda bıraktığı eşsiz lezzet sevdiklerinizin yeni yıla ağız tadıyla girmesini sağlayacak. Özellikle yılbaşında hediye alacağınız kişi sayısı fazlaysa ve bu durum bütçenizi sıkıntıya sokuyorsa el yapımı yılbaşı çikolataları tam sizlik.

Kuru Çiçek Buketi

Yılbaşının en tatlı ayrıntılarıyla hazırlanan kuru çiçek buketi sevdiklerinize verebileceğiniz küçük yılbaşı hediyeleri arasında yer alıyor. Özenle yapılan bu hoş buketi tüm sevdikleriniz için değerlendirebilirsiniz.

Sevdiklerinize alabileceğiniz ucuz hediyeler Muhiku’dan geliyor! Her güne özel değerlendirebileceğiniz ürün çeşitliliği ile yakınlarınıza uygun fiyatlı özel hediyeler alabileceksiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir